• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הטרדות ותקיפות מיניות בקהילה

"תחושת הכוח" הזו מרשימה בעיקר א.נשים צעירים וחסרי ביטחון וזה הפתח להתבריינות-רשת מחד ולהטרדות קטינים מאידך.

להרחקת אנשים ממתחם הכנס
אלא אם כן מדובר ב"חברים-של..".

כנסים, בכל מקרה, הם אירועים שמושכים גם כל מיני טיפוסים תלאביביים משונים שמסתובבים שם, "צוחקים על הפריקים" ומסתכלים על קוספלייריות.

הם אותו צוות.

כלומר, אם את מכירה את הצוות "של האגודה" מפסטיבל אייקון, אז בערך חצי ממנו זה הצוות "של העמותה" (זיו ויטיס, גל אבנת, רביד אבן-לחץ...).
כן, אבל אני לא אפנה למישהו שאינו ממלא תפקיד בכנס הספציפי שאני נמצאת בו רק כי הוא ממלא תפקיד דומה בכנס אחר ( תחשוב על אחראי מתנדבים או דוכנים).

לאמירה שיש צוות יעודי לדברים האלו יש כוח חזק, אולי כדאי לפרסם את זה קצת יותר.

כן, אבל אני לא אפנה למישהו שאינו ממלא תפקיד בכנס הספציפי שאני נמצאת בו רק כי הוא ממלא תפקיד דומה בכנס אחר ( תחשוב על אחראי מתנדבים או דוכנים).

לאמירה שיש צוות יעודי לדברים האלו יש כוח חזק, אולי כדאי לפרסם את זה קצת יותר.
אני יודע שבכל אירוע של האגודה יש חלק באתר האירוע בו מפורט המספר של הצוות וכללי התנהגות כלליים באירוע. אני חושב שהצוות פחות מוכר לנו שחקני התפקידים השולחניים כי אין לנו הרבה אירועים משחקים שולחניים מטעם העמותה ולכן אין הרבה אירועים שולחנים בהם הצוות נוכח.
אבל, אם אתה חושב שיש מקום שבו נחוצה הנוכחות של הצוות או אפילו חשוב שהם רק יפרסמו את עצמם אתה יכול לשלוח מייל לראש הצוות
[email protected]. בסך הכל מדובר על מתנדבים ואני בטוח שהם ישמחו לשמוע מאנשים איפה עוד הם יכולים להשפיע :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה