• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

החיים בטורנידון, Free form, פתוח תמיד לאנשים <משחק מקוון>

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Dor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Dor

פונדקאי פעיל
“Start spreading the news, Im leaving today
I want to be a part of it - new york, new york
These vagabond shoes, are longing to stray
Right through the very heart of it - new york, new York”

If I can make it there, Ill make it anywhere

IN

הו, טורנידון היפה. הו, מגדלייך האדירים, המלונות היוקרתיים, האחוזות הגדולות בשולי העיר, הבניינים הענקיים, דירותיהם קטנטנות והצבעוניות של כל רחוב, מהפלאזה לגטו. זוהי בהחלט עיר מרהיבה.
אבל ההמולה ברחובות - השווקים הסואנים, מופעי הרחוב הססגוניים, הדוכנים, בתי הקפה והמסעדות והאנשים העומדים, ההולכים, הרוכבים ממקום למקום, כולם מדברים, מרעישים, שרים ונהנים – היא הדבר שמדהים אנשים הכי הרבה כשהם מגיעים לטורנידון. אומרים שבן אדם יכול להיות בודד בטורנידון, אבל לא משנה איפה יהיה בתוך העיר הוא לעולם לא יהיה לבד.
רבים, אנשים צעירים וזקנים, מגיעים לטורנידון בשביל האקדמיה לקסם, בשביל הספריה המלכותית, בשביל למכור סחורה בשווקים, בשביל למצוא עבודה או עיסוקים מפוקפקים יותר. חלקם הרפתקנים, חלקם אנשים רגילים, חלקם בני גזעים אחרים והם כולם רוצים להנות מעושרה של העיר ולמצות כל רגע.
ומי אתה שנכנס עכשיו לעירנו? האם אתה חדש? או שמא נולדת פה? האם אתה רק עובר? או שאולי תרצה להשתקע? מי שלא תהיה. ברוך הבא ובהצלחה.

OUT
הרעיון של המשחק הוא בעצם שאנשים ישחקו אנשים שגרים בטורנידון, בין אם אלו אנשים שמגיעים לעיר ממקומות אחרים או כאלו שגדלו בה. יש הרבה סיבות למה למישהו להגיע לעיר. נתתי כמה ואני חושב שיש הרבה סיבות לאנשים לעבור לגור בעיר גדולה ומרכזית. אין עלילה לינארית, או רעיון כללי למה שהולך לקרות. כשמישהו רושם דמות הוא צריך להסביר מה הסיבה שהוא בטורנידון ולתאר איזו סצינת פתיחה כזאת (שהיא תפורסם לתוך הת'רד, אבל רק באישורי).
זהו משחק פנטזיה. זה לא ממש ברור מ-2 הפסקאות הראשונות, אבל הפסקה האחרונה מבהירה את זה די טוב. אין ממש עולם פנטזיה ברגע זה, אלא רק עיר ברגע זה. יתקבלו כל מני דמויות מכל מני גזעים ומקצועות. אני בעד תיאורים רציניים, לכן אני חושב שזה הגיוני מצידי לבקש לפחות עמוד אחד של תיאור דמות (הייתי מעדיף יותר. הייתה לי חברה בעבר שהייתה רושמת כמה עשרות עמודים על כל דמות שהיא הייתה משחקת. זה ממש מגניב אם מישהו יעשה את זה ככה, אבל אני לא כתבתי עשרות עמודים לטיזר וגם לא עשרות עמודים של תכנונים ורעיונות בעצמי וזה לא משחק כזה רציני שאני אכריח מישהו לכתוב כל כך הרבה). אני מעוניין שתהיה איזושהי גמישות בכתיבת הדמויות. כל אחד שיעשה את זה איך שהוא מכיר ומקסימום אם יהיו לי הערות אז אני אדבוק עם בן האדם הספציפי הזה בפורמט יותר מפורט. כמו כן, הדמויות לדעתי צריכות להיות לא חזקות. אני לא רוצה להתחייב על משהו, ובגלל שזה בפריפורם אז אני פשוט אשפוט מה נראה לי הגיוני לדמות חלשה.
הייתי מעדיף שלא יכניסו תיאורי דמויות לת'רד של המשחק. אני אשמח אם ישלחו לי אותם בהודעה פרטית או שיכניסו אותם לת'רד אחר כמו שמפורט בחוקי הפורום.

רגע,אתה מיתכוון אובליביאון סטייל?הבעיה במישחק כזה היא שאין מטרה,ולכן הוא כניראה יתקע,מה גם שלעבור יום מאחרי יום ורגע אחרי רגע זו בעיה...

עוד דבר,הוא שכדי שתגביל שחקנים,כי אם יהיו יותר מידי זה יהיה קשה להריץ לכולם.

פלדריק אמר/ה:
רגע,אתה מיתכוון אובליביאון סטייל?הבעיה במישחק כזה היא שאין מטרה,ולכן הוא כניראה יתקע,מה גם שלעבור יום מאחרי יום ורגע אחרי רגע זו בעיה...

עוד דבר,הוא שכדי שתגביל שחקנים,כי אם יהיו יותר מידי זה יהיה קשה להריץ לכולם.
כן. דומה באיזשהו אופן למה שהולך באובליביון.

זו נקודה טובה, אבל רציתי לראות אם משחק כזה יכול ללכת. נגיד שהמשחק נתקע? לא הפסדתי שום דבר. אם הוא מצליח, לפחות לחלק מהדמויות שמשחקות אז זה רווח גדול כי גם עשיתי משהו שרציתי וגם התאמנתי בלשה"ם. אפשר גם לשחק משחקים עם יותר "אג'נדה" במסגרת של הרעיון הזה, זה הכל תלוי איך כל בן אדם רוצה לשחק וגם יכול להיות מצבים בהם דמויות נמצאות באיזה מהלך עלילה ארוך ויכול שאחר כך יהיה איזשהו זמן שהוא כולו "יום יומי".

בקשר לזה שהמשחק תמיד פתוח לאנשים, אז אני לא מצפה שזה יגדל מאוד. אם כן וזה גם יכביד עלי, אז אני לא אתן לעוד שחקנים להשתתף.בינתיים אני לא רואה גבול לכמה שחקנים יכולים לשחק ואין גם סיבה ספציפית למה צריך מספר מסויים של שחקנים. זה יכול להתחיל עם שחקן אחד וגם עם עשר שחקנים.

nwcares. שלח לי את הדמות ואני אסתכל עליה וכשאני אאשר הכל נתחיל במשחק. בהצלחה.

לא עלילה לינארית, אבל אני מקווה שתהיה עלילה בכל מקרה, בגלל שאתה על הכוונת שלי עכשיו.

אני לא מת על הפרטי, על כן אנסה להשיג אותך באיי סי קיו,
אני אתחיל לעבוד על דמות ברגע שאסיים לקרוא את הפתיח שלך.

השוטה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה