• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

הזירה-מי ינצח? (משחק פורום)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא muzar
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ת'ור אמר/ה:
אם זה הולך להתפתח לויכוח רציני על מי ינצח, תעשו את זה בעץ אחר.

ותוסיפו עוד קרבות כאלה של מי ינצח, זה נשמע די מגניב.

לפי בקשתו של ת'ור הפסקתי להספים את העץ על שילוב סגנונות ופתחתי עץ נפרד לזה

הזירה

בכל פעם יועלו שתי דמויות לזירה על ידי משתמשי הפורום, ואז יתנהל דיון מי מהם היה מנצח בקרב אחד על אחד, כל קרב ירשם פה בהודעה הראשונה ובסופו גם מי ניצח בו.

החוקים
1. עדיף לא יותר משני עמודים על כל זוג דמויות, תחלופה על הזירה תשמור את העץ הזה מעניין
2. עדיפות לדמויות כמה שיותר מוכרות, כדי שכמה שיותר משתמשים יוכלו להשתתף בדיון
3. בלי טיעונים יותר מדי לא הגיוניים
4. הדמויות נלחמות בכל סוג קרב שהדיון יסטה אליו, עם עוזרים, עם חפצים, בלי עוזרים, בלי חפצים וכו'
5. בסוף כל דיון יבחר זוג דמויות חדש על ידי המשתמשים האחרים, הקרב שהדיון יסטה אליו יבחר, בבקשה לא שני קרבות במקביל, זה מבלבל
6. לא לעבור על חוקי הפורום, כמובן

הקרבות שהיו:

קרב הראשון:
וולדמורט vs. סאורון
סאורון ניצח!
התחיל בהודעה הזאת ממש

קרב שני:
דארת' ווידר vs. מגנטו
מגנטו ניצח!
התחיל כאן-https://www.pundak.co.il/forums/posts/34728

קרב שלישי:
דמבלדור vs. גנדלף
דמבלדור ניצח!
התחיל באותו עמוד שהתחיל הקרב השני רק למטה יותר

קרב רביעי:
בילבו באגינס vs. הארי פוטר
הארי ניצח!
התחיל כאן (קצת למטה)-https://www.pundak.co.il/forums/threads/34728

קרב נוכחי-

muzar אמר/ה:
ת'ור אמר/ה:
אם זה הולך להתפתח לויכוח רציני על מי ינצח, תעשו את זה בעץ אחר.

ותוסיפו עוד קרבות כאלה של מי ינצח, זה נשמע די מגניב.

לפי בקשתו של ת'ור הפסקתי להספים את העץ על שילוב סגנונות ופתחתי עץ נפרד לזה

הזירה

בכל פעם יועלו שתי דמויות לזירה על ידי משתמשי הפורום, ואז יתנהל דיון מי מהם היה מנצח בקרב אחד על אחד, כל קרב ירשם פה בהודעה הראשונה ובסופו גם מי ניצח בו.

החוקים
1. לא יותר משני עמודים על כל זוג דמויות, תחלופה על הזירה תשמור את העץ הזה מעניין
2. עדיפות לדמויות כמה שיותר מוכרות, כדי שכמה שיותר משתמשים יוכלו להשתתף בדיון
3. בלי טיעונים יותר מדי לא הגיוניים
4. הדמויות הן בקרב אחד על אחד בלי שום עזרים שאינם חפצים אלא אם הוחלט אחרת (הנוקמים נגד ליגת הצדק למשל)
5. בסוף כל דיון יבחר זוג דמויות חדש על ידי המשתמש הראשון שיציע אחד
6. לא לעבור על חוקי הפורום, כמובן

אז הנה הקרב הראשון:

וולדמורט vs. סאורון

תקציר הקרב עד עכשיו בעץ על שילוב סגנונות
דני כתב שהוא היה רוצה לראות שילוב בין העולם של שר הטבעות לזה של הארי פוטר ושהוא יכול לדמיין את וולדמורט נשבע לשרת את סאורון, דאמאקוס אמר שהוא רואה את זה ההפך, אני הגבתי שאפילו בעולם של הארי פוטר וולדמורט איים רק על בריטנייה ושזה כלום לעומת סאורון, דאמאקוס שאל איפה כתוב שהוא איים רק על בריטניה וכתב שאת סאורון בלי הטבעת אפילו מוגל עם נשק יכול לחסל, ואני הגבתי:
muzar אמר/ה:
מתישהו בספר הרביעי הם נפגשים עם כמה קוסמים מארץ אחרת (נראה לי ארה"ב או מדינה באירופה) ומדברים שם על ההוא שניסה לאסוף חפצי מוות *ספויילר בספויילר*
זה שאחר כך מגלים שהסתובב עם דמבלדור ועזר לו להשיג את השרביט הבלתי מנוצח או מה שזה לא היה
ואז הם מתחילים להבהל ומסבירים שהוא כאילו הוולדמורט שלהם, את כל זה אני אומר די בעירבון מוגבל, כי עברו כמה שנים טובות מאז שקראתי את הספר אבל אני זוכר משהו כזה די בבירור
אז דני כתב שוולדמורט בלי השרביט הוא חסר ישע מול סאורון

קודם כל אני שמח שהקימו את העץ הזה :mrgreen: ודבר שני :!: let the fight begin
טוב אני עדיין חושב שסאורון ינצח בקרב נגד וולדמורט דבר ראשון הלחש הכי שמיש ביד וולדמורט הוא אברה קדברה שהורג והוא לא יכול להשתמש בלחש הזה נגד סאורון כי סאורון הוא מיא אז הוא בעצם מנוטרל.

קודם כל, סאורון עם טבעת או סאורון עין? כי בתור עין, מקור הכוח העיקרי שלו הוא אורקים והשחתה, שני דברים מאוד אפקטיביים מול וולדמורט. "טבעת הכוח הזאת תאפשר לך להרוג את הארי פוטר" יעבוד בתשע מתוך עשר פעמים. במיוחד בגלל שזה נכון. הטבעת באמת תהיה מועילה להפליא מול הארי פוטר. העניין הוא שכמה שנים אחרי זה יהיה רפא טבעת חדש.

או, אתה יודע, לשלוח צבא אורקים. מחסלים אותו, מחכים שהוא יחזור, הורגים שוב, וכו' וכו' וכו'. שולחים כמה אלפי אורקים טובים לחפש בכל מקום על ההרוקרוקסים (ככה אומרים את זה?) השונים, וזורקים את כולם למאונט דום. אם זה עובד על הטבעת האחת, זה יעבוד גם על היומן האחד. למעשה ההורקרוקסים מושמדים יותר בקלות מהטבעת, אז זה אמור ללכת חלק.

..הא, התכוונתם קרב אחד על אחד. אופס. הממ.. מערכות הקסם שונות מידי בשביל שאפשר יהיה להשוות בניהם בקלות. אני חושב שצריך למצוא מישהו שמתמצא יותר ממני בשתי הסדרות

יש כאן התלבטות אם לעשות את הקרבות אחד-על-אחד או בקנה מידה מלא? שטויות. שניהם.

בקנה מידה מלא סאורון כנראה ייקח, אבל זה לא יהיה כל כך קל. לוולדמורט יש את אוכלי המוות שלו, שכל אחד שווה עשרות אם לא מאות אורקים, יש לו סוהרסנים, ענקים, ועוד כמה יצורים לא נחמדים שמצייתים לו. מצד שני, לסאורון יש את הנזגול נגד הסוהרסנים והמון-המון אורקים מול כל השאר, וזה עוד בלי לדבר על בני הברית שהוא גייס. אז כן, סאורון. אחרי הכל, וולדמורט לא הצליח לשלוט אפילו שנה במדינה אחת.
באחד על אחד? סאורון. וולדמורט הוא אדם קוסם וזהו. שים אותו מול גנדאלף ואני לא אהיה בטוח מי מנצח, אבל מול סאורון? עם הטבעת אין שאלה, בלי הטבעת... רגע, אני לא בטוח. מה סאורון בעצם יכול לעשות בלי הטבעת? חוץ מלהיות אלוף העולם בקרב מבטים, כמובן.

טוב, סאורון גרם לסרומן להשתגע רק מדיבור איתו דרך הכדור בדולח. פנים מול פנים? וולדמורט אומנם לא ימות, אבל הוא לא יתפקד. ומה הוא יכול לעשות מול סאורון, בדיוק? קצת קשה להרוג עין מאש.

ואני לא יודע כמה אוכלי המוות שלו שווים. כן, הם יכולים לעשות וואן-שוט לאורק, אבל אורק יכול לעשות וואן-שוט לאוכל מוות עם חץ וקשת. אין להם שום הגנה מחיצים, וכמובן יש לאורקים את הרעל שהרג את בורומיר למקרה שהחץ לא פגע במקום קטלני. אני לא בטוח אם זה הוגן לתת לאוכלי המוות יחס יותר טוב משלוש-לאחד לעומת אורקים, למרות שאולי יש להם דרך להרוג יותר מאורק אחד בפעם..?

רגע רגע רגע. אל תספידו אותו כל כך מהר.

בספר השביעי היה את הלחש הBS הזה שגורם לשריפת ענק שהמטיל שולט עליה, לא? אם כל אחד מהם עושה את זה, קבוצה קטנה שמשתמשת אולי בענקים בתור מגנים אנושיים מהחצים יכולים להרוג אלפי אורקים. הבעיה היא שאם הנאזגול נמצאים, הם יפתרו את זה מאוד בקלות. אולי קבוצה נוספת שכל הזמן מכינה את עצמה להרוג את הוויברנים של הנאזגול (החיה המכונפת שהם רוכבים עליה) בשביל להפיל אותם מהשמיים? הם לא ימותו מזה, אבל הם לא יוכלו ללכת דרך שרפות הענק. הנאזגול מפחדים מהכל בערך, כולל אש.

אני שמח שהעץ באמת מצליח, אני אשנה את החוקים מאחד על אחד לגם וגם, ולנושא:
נראה לי שהקרב הכי שקול ביניהם הוא סאורון ללא הטבעת נגד וולדמורט, כי בכל שאר המקרים סאורון מנצח, אז גם נשאלת השאלה מה אפשר לעשות לעין? ומה העין של סאורון יכולה לעשות לוולדמורט?
(חוץ מזה סאורון הוא לא התגלמות האופל, בכל זאת הוא רק משרת של מלקור)

מה אפשר לעשות לעין? לחפש את ההוביט הארור, לקחת לו את הטבעת, ולהרוס אותה בעצמך. להתעתק למאונט דום כנראה. החלק הקשה, כמובן, הוא למצוא את פרודו.
מה עין יכולה לעשות?
טוב, סאורון גרם לסרומן להשתגע רק מדיבור איתו דרך הכדור בדולח. פנים מול פנים? וולדמורט אומנם לא ימות, אבל הוא לא יתפקד

הוא מלאך חזק מאוד שנפל לדרכי האופל והפך למכשף, אסטרטג ותככן מרושע וחזק מאוד. מלקור היה אל שנפל לאופל, הוא לא "רק משרת שלו", הוא לא אורק. הוא היה מפקד וגנרל הצבאות שלו ובמעמד גדול יותר מדרקונים ומהשר באלרוג הזה ששירת את מלקור. כעין הוא לא יכול לעשות כלום, אבל זה לא חוכמה. זה כמו שבסרט הראשון וולדמורט היה טפיל מטריד על הראש של מישהו. אז הוא יכל להילחם? לא, אז לא לוקחים את הצורה הזאת שלו.

גאלאן אמר/ה:
בספר השביעי היה את הלחש הBS הזה שגורם לשריפת ענק שהמטיל שולט עליה, לא?
נקודה טובה. לעזאזל, תלמיד תיכון אדיוט במיוחד הצליח להטיל את זה, אז כל אוכל מוות מוקף יוכל לקחת לא מעט איתו.
חוץ מזה, אל תגידו לי שאין להם הגנה נגד חיצים. בעולם של הארי פוטר יש לחשים שיוצרים יש מאין, בטוח יש לחש מגן כלשהו.

עדיין. עשרות אלפי אורקים מול מאות אוכלי מוות? זה יהיה ניצחון כואב, אבל זה יהיה ניצחון.

ואני לא קונה ניצחון של וולדמורט עם "מחקר והכנה". אם הוא עושה את זה כשסאורון מוצץ את האצבע בדול גולדור אולי, אבל זו רמאות. אם הוא מנסה להתכונן לסאורון כשסאורון עושה מה שבראש שלו, מצד שני, הוא מבשל את ההפסד של עצמו. סאורון לא יושב בשקט, הוא יוצא וכובש את כל מה שהוא יכול. עד שוולדמורט ילמד אותו הוא ישלוט בחצי מהעולם המוכר וכל אוכלי המוות והיצורים המרושעים יעבדו בשבילו, לא בשביל וולדמורט.

הסיכוי היחיד של וולדמורט הוא למצוא ולהשמיד את הטבעת - מה שבהחלט בטווח היכולות שלו, אם הוא משקיע את כולו. אבל אני לא חושב שהוא יעשה את זה, בגלל שוולדמורט הראה לאורך כל הסדרה שהואחושב בעיקר על החולשות של עצמו, לא של אחרים. הוא לא יטרח אפילו לגלות על הטבעת, הוא לכל היותר יחפש את "הטבעת האחת" האגדית שהוא שמע עליה. ואז הוא ינסה להשתמש בה. ואז הוא בכיס של סאורון.

לא רק, העין יכולה גם לשכנע את וולדמורט לקחת טבעת ובסופו של דבר להפוך לאחד מהנאגזול, לוולדמורט בכל מקרה יש הסטורייה רעה עם חפצים שמשחיתים אותך (ע"ע הורקרוקסים), הוא כבר רגיל. חוץ מזה סארומן לא השתגע, הוא הושחת, וויתר והשתעבד לכוח, הוא היה בטוח שאי אפשר להביס את סאורון עד שהוא השתעבד לו תוך שהוא חושב שאם סאורון ינצח הוא יהיה בעמדה טובה. בקשר למעמדו של סאורון, הוא שירת את מלקור כמו שסרומן שירת אותו, לא כעבד נרצע אלא כאלוף. בכל מקרה אני חושב שסאורון ניצח, מי מתנגד? אני נותן זמן להביע התנגדות עד מחר ב9 וחצי בלילה, מי שרוצה יכול להמשיך להתווכח באיזה תנאים ומה מעמדו של סאורון

אני לא בטוח שעשרות אלפי אורקים יצליחו להרוג אפילו עשרה אוכלי מוות אם הם מתאמצים מספיק. אולי שיקוי פולימורף לאורק, ואז להטיל את השרפות ענק בלי שהם מבינים מי עושה את זה? האורקים לא מפורסמים בשכל הרב שלהם. או לקחת את הדרקון ההוא מהספר השביעי (כל הדברים השבורים נמצאים שם. זה הspell compendium של הארי פוטר) ולרכב עליו ומשם להטיל את שרפות הענק. הדרקון נושף אש והנאזגול מפחדים מאש, בזה הם מסודרים. במקרה הכי גרוע הורגים את חיות הרכיבה והם מסודרים, הנאזגול יכולים לעשות את הצרחות העל טבעיות שלהם כמה שהם רוצים מאות מטרים למטה.

כן, בטח, סאורון עצמו משמיד את וולדי בלי בעיה. אבל הצבאות שלהם? למטילי הלחשים יש סיכוי לדעתי.
עריכה: מוזר, אני לא חושב שצריך לתת כללים כל כך נוקשים. כל עוד הדיון זורם, לא צריך לקטוע אותו בכוח. כשיהיה קונזנזוס אפשר יהיה לעבור הלאה.

האש הקסומה הזאת שורפת גם דברים לא בעירים. דברים בעירים פשוט יבערו לאפר מהר יותר.

אני לא מסכים לגבי אורקים טיפשים. כלומר, כן, רובם טיפשים, אבל למנהיגים שלהם יש שכל. מספיק שכל כדי לארגן מארבים, לאגף ולבצע נסיגות טקטיות. וגם אם הם מפשלים זה בסדר כי, ת'יודע, יש ממש הרבה מהם.

כן, ברור לי שאותו אוכל מוות בודד יתפס בסופו של דבר. אבל הוא ייקח איתו *אלפים*. ואז יש עוד מאתיים ממנו, כל אחד לוקח עוד, כל אחד בדרך אחרת. האם זה יהיה קשה עד כדי גיחוך? כן. האם זה אפשרי? אני מאמין שכן.

ברור לי שיתרון מספרי זה מדהים. אבל אני אומר, זה יכול להיות יותר צמוד ממה שזה נראה ממבט ראשון. אם מישהו יעבור על רשימת הקסמים אני בטוח שאפשר למצוא עוד כמה שימושים יצירתיים בשביל לקחת המון המון אורקים.

אני לא מדמיין את וולדמורט מנהל שדה קרב כזה... יותר גרילה, והתנקשויות.
קסמים זה משהו.
אדמה מתבקעת(יש פיגוע נגד מוגלגים שפוצץ גשר)
שליטה מוחית בשפע,
הנפשת חיז"לים מהאורקים המתים.

אני לא חושב שוולדמורט יהפוך לנאזגול.. הוא כבר השחית את עצמו מעל ומעבר. אני חושב שקודם הוא ישדוד את...הטבעות של האלפים.

אם אוכלי המוות מוכנים מספיק כדי להביא דרקון האורקים מוכנים מספקי כדי להכין קטפולטות. והנזגול ומנהיגי האורקים מספקי חכמים כדי להשתמש בהם כך שהשמיים לא יהיו מקום בטוח לקוסמים (שאגב, לפי הסרטים נראה שהם לא ממש יכולים להטיל לחשים תוך כדי מעוף חוץ מפרצי אנרגיה פשוטים), וברגע שהקרב קורקע האורקים מנצחים פשוט בגלל מספרם. לחש אש גהינום שישמיד כמות גדולה של אורקים יחסל גם את הקוסם שהטיל את הלחש ובלי לחשי השמדה עצומים זה אלף חצים נגד אקדח אחד (סליחה, שרביט שמטיל אבדרה קדברה). לא אכפת לי אם יש לקוסמים לחשי הגנה נגד חצים-כל מגן נופל אם מופעל עליו מספיק לחץ. (כמו אלף חצים, לדוגמה)
וולדמורט מביא ענקים? סאורון מביא טרולים משורינים.
וולדמורט מביא עכבישים גדולים? סאורון מביא עכבישים גדולים משלו.
וולדמורט מביא סוהרסנים? סאורון מביא נזגול.

ואם וולדמורט ינסה להשתמש באיזשהוא עתק אמיתי (פלנטיר/טבעת כוח או כל דבר כזה) סאורון מכריע אותו תוך רגע.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה