• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הודעה\שאלה לגבי הכנס

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Poet
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
נעול לתגובות.
חאוואט אמר/ה:
אני מצטער אבל אתה ירדתה על בן אדם כי הוא לא מגיעה לכנס מסיבות כלכליות.
בוא ונעמיד דברים על דיוקם.
לא ירדתי על ברק כי הוא לא מגיע לכנס מסיבות כלכליות, ולמעשה, לא ירדתי על ברק בכלל.
ברק אמר (או התכוון לאמר שאנשים חושבים) שהכנס יקר, ואני אמרתי שלדעתי זה לא יקר, תוך כדי הבאת דוגמאות.

חאוואט אמר/ה:
ולא כולם שמים את המיניאטורות בראש הרשימה כשמדובר במה להוציא עליו את הכסף.
אם אנשים רוצים להשקיע את הכסף שלהם על דברים אחרים, שיהיה להם בכיף.
אם מישהו מצוי במצב כלכלי קשה, אז גם אם הכנס היה עולה 30 ש"ח ל-3 ימים יכול להיות שזה היה "הרבה" עבורו, אבל בתכלס, אני לא חושב שהוא היה טוען שהמחיר עצמו יקר.
זה שאנשים לא רואים את זה כמשהו חשוב להוציא עליו כסף לא אומר שהעלות של הכנס, בצורה אבסולוטית, הייתה נמוכה.

מעבר לכך שזה נראה לי קצת טיפשי לשים את המיניאטורות בראש סולם העדיפות הכלכלית כאשר אתה רוצה לקנות יחידה חדשה במקום לקנות, נניח, משחק מחשב חדש, אבל אז להוריד אותן בסולם העדיפויות כשזה מגיע ללשלם על הכנס.

עמרי אמר/ה:
mike wolvesfury אמר/ה:
זו המתיחה האינטרנטית הכי גדולה שהולכת היום

התכוונת: "זו המתיחה האינטרנטית שנחשבה למיושנת כבר לפני שנתיים וסוף סוף יש איזה מתלהב אחד מישראל שגילה אותה", נכון?

אני מעריך את הכנות הבוטה, אבל זה יותר נוסטלגי בשבילי, גם אם לא לאחרים.

זה לא יותר ספאם מהדברים האחרים שהולכים פה, ולפחות זה לא מזיק לאף אחד.

קצת עצוב לי שכמה אנשים מתנהגים כמו תינוקות
מאז שנכנסתי לתחביב שנה שעברה אני בא כל כנס (עכשיו אני באמריקה אז קצת יקר לי :P )
גם אני וגם אשד גרים בנהריה והמשחקים שהם לא עם עצמנו הם בפלאדין אז כן זה הוצאה גדולה אבל זה כיף זה משחקים זה שיניניגנס
לא אכפת לי אם רועי עושה רווח נקי על המחיר (מה שאני בטוח שלא) כי הוא עושה עבודה מצויינת ויש לו מקום נהדר והוא בן אדם טוב
והוא עושה את זה בקביעות.
אז תפסיקו לריב התחביב הזה אמור להיות כיף

נ.ב רכבת זה 71.5 שקל והלכנו ברגל מהתחנה

תומר, כל זה נחמד ויפה -
אבל אל תבוא בטענות לאנשים שבוחרים לא להוציא סכום כזה על כנס.
בכלל, למה להיכנס למישהו לכיס כמו שעשיתם ב3 עמודים האחרונים?
כל בן אדם יחליט למה הוא ישקיע את הכסף שלו, וזהו.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה