Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
אני חושב שעל בסיס קובולודים זה יכול לעבוד עד דרגה 9,פשוט אצלי ואצל השחקנים שלי כל הזמן יוצאות פגיעות חמורות,אבל הקובולודים הם הרבה יותר,ועל כל פעולה שלך אתה סופג 4התקפות מזדמנו,ואם אתה גם זז באותו התור...
בקשר לקטע אם הדרואים,זה יעבד את הפואנטה.דרואים הם ממש חזקים,ולהפסיד לדרו זו לא כזו בושה...
דמויות ברמה 20 עם טונות של ציוד וכסף ו2 מתוך ה4 נורא חזקים,אני מאמין שזה יכול לעבוד.
השאלה שהיא יותר בפואנטה האם זה הצליח לדעתך בעיקר בגלל הטקטיקה,או פשוט בגלל שזה מתאים מאוד למתאים של הקובולודים?
מיבנה אסטרטגי בלבד לא יכול לדעתי לעזור לדרואים להביס בכזו קלות דמויות דרגה 20.אם ניקח את הדוגמא שלי,
שתי אלפים נוכל ומכשף.אם יהיו להם 5 דרגות מיקצוע,חפצים קסומים ואסטרטגיה טובה[בבחירת קסמים תנועה וכו']והם ידעו על הקרב מראש[ככה שיוכלו להטיל לפחות לחש חיזוק אחד כל אחד]ויחליפו גזרה בקלללה,אז יכול להיות.