• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הארי פודרה...אאא פוטר-הבכורה

סטטוס
נעול לתגובות.
אז אני יכול לתקוע לה ולא אהיה פדופיל!!!!! אני בן 13!!!!
KORTOLMACK: תחקה עוד כמה שנים, תהיה מכונה שיכולה להעביר את הגיל שלך אחורה בזמן.

אני מניח שכדאי לסכם את העץ בכך שיש כאן כמה אנשים שצריכים לקבל הערות מהמנהל(*אהם*וואנג*אהם*)על חרמנות יצר וטמטום.

אני אצא מהוואנגיות שלי ואעבור לתגובה בנוסח כף האווז: הילדים האלה יסבלו מספיק בחיים שלהם, למה גם להזהיר?

doctor wang אמר/ה:
אני אצא מהוואנגיות שלי ואעבור לתגובה בנוסח כף האווז: הילדים האלה יסבלו מספיק בחיים שלהם, למה גם להזהיר?

שאלה היפוטתית.
בוא נניח שאחד מהילדים האלה נכנס לחדר ורואה שם את אמה ווטסון (או כל נערה אחרת), עירומה ומחייכת חיוך מזמין. תגובתו תהייה:

1) לגמור במכנסיים ולהתעלף.
2) להתיישב על הרצפה ולפרוץ בצחקוק היסטרי
3) להסמיק, להסתובב ולברוח
4) כל התשובות נכונות.

כף האווז אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:

שאלה היפוטתית.
בוא נניח שאחד מהילדים האלה נכנס לחדר ורואה שם את אמה ווטסון (או כל נערה אחרת), עירומה ומחייכת חיוך מזמין. תגובתו תהייה:

4) כל התשובות נכונות.

תשובה 4 מתבטלת אוטומטית...

אור-ניומן אמר/ה:
לצערי ראיתי חלק מאלכס חולה אהבה...
וצריך להיות כתוב שם הנוער של אז.

אני מדבר על הנוער של היום, שלא גדל על אלכס חולה אהבה, אסקימו לימון וחגיגה בסנוקר, ולכן לא מבין את המשמעות ב"הייתי שם אותה בדוש, ואז... הייתי... מציץ לה!" (לבטא במבטא יקי מאנפף).

פישינזון!!!!!!!!!!! מי זרק ביצה זההההההההה. המורה והמורה מה אתם עושים פה. את חייב לי חצי נקניקיה. בחורות עירומים זה חולרה

כף האווז אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:

שאלה היפוטתית.

4) כל התשובות נכונות.

השאלה היפוטתית, ופאטתית, ואני מצביע 1, אך מבלי להתעלף, ואתם כבר יודעים מה הייתי עושה אחרי שהייתי גומר במכנסיים( 8) )...
השאלה היפוטתית, ואתה היפופוטם אם אתה לא היית מצביע אותו הדבר כמוני.
:lol:

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה