• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הארי פודרה...אאא פוטר-הבכורה

סטטוס
נעול לתגובות.
איך אתה יודע שהוא מתכנן משגל??? :twisted:
אולי יש לו תוכניות אחרות איתה...

shay5525 אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:
פיט, אתה יודע שעוד שנתיים שלוש הפרש הגילאים ביניכם ישאר זהה? :wink:
אבל אז היא לא תהיה קטינה, ולכן המשגל המתוכנן יהיה חוקי.
כל זאת ופיטפינד אכן מתכוון לבעול את הפעוטה...

ידידי, זה לא יהיה חוקי אם אין הסכמה, ובאשר להסכמה, טוב - אתה יכול להמשיך מכאן.

The Evening Star אמר/ה:
עכשיו שאלה: האם זה אני? או שהשדיים של הרמינוי גדלו? שאלה למחשבה

trio_intervju.jpg

נראה לי שזה אומר הכל, וזה אומר שכן. הם גדלו. וטוב שכך.

MAKUTA אמר/ה:
Dragon_Master אמר/ה:
KORTOLMACK אמר/ה:
אני לא יודע מה אתכם, אבל אני מעולם לא ראיתי את הרומדי סטור הזה שאתם מדברים עליו.
:lol:

בור בהשכלה!!

ולא הבנתי את ההודעה שלך וואנג...למה התכוונת?

מה הבעיה עם הקומדי סטור?

הוא קורא לקומדי סטור ממוסחר רק משום שהקומדי סטור גרם לך לפרסם אותו, למרות שאני חושב שהומור ישראלי כל-כך נורא עד שהוא לא יכול להפוך לממוסחר...
חוץ מזה, מה איכפת לכם שהקומדי סטור ממוסחר?! וואנג אני זוכר שאמרת שאם מדברים על משהו שלא קשור לעץ, אז, אתה תזרוק עליו את הצבא שלך או משו כזה...

הומור ישראלי זה הומור אדיר זה עמוב שיש אנשים שלא מבינים את גאוניותו
למשל שמש,החרצופים כל סרטי אסקימו לימון.אלכס חולה אהבה.חגיגה בסנוקר ועוד ככה שכדי שתאריך את ההומור האדיר שיש פה

ההומור הכי גדול של ישראל זה איך שדיבבו את סרטי הארי פוטר.
והנה ציטוט משם (נביל אומר להרמיוני): "את מפחידה הרמיוני! מפחידה, אבל מבריקה...." אז הרמיוני עושה עליו איזה קסם שהופך אותו לקרח והוא נראה כמו חרגול מסטול....

פדופילים כולכם!!! לכו על מישהי עם קלאס כמו לואיזיאנה לופליטו או בר רפאלי או אגם רודברג יודע מה אפילו איך קוראים לה זאת שהיתה על השאר של מעריב לנוער משהו גרוס מאהבה לעבר לפינה!!! זה קלאסה עזבו אתכם מצעירות לכו על מישהי עם ניסיון (מנסיון) :lol:
יש מלא כוסיות צעירות שניראות פי 10 טוב ממנה וחסרות לה שיניים!!! עכשיו, זה חולני!!!
ואני חושב שאני לא צריךלפרט מה היה קורה אם היה לי מצד אחד גרזן ומולי את הילדה הקטנה והמעצבנת הזאת (אני גם לא צריך לפרט מה היה קורה אם לואיזיאנה היתה עומדת מולי עירומה כביום היוולדה...)

קרוזיוס: ממתי אסקימו לימון זה מצחיק?(רגע: אסקימו לימון זה האחד עם השלושה חברים נכון?)
הסרט חרמני בטירוף ובצורה מטומטמת! בקשר לאחרים מסכים לגמרי...(אולי לא לאלכס חולה אהבה... מי מאונן על הדודה/בת דודה שלו?!)

אור-ניומן אמר/ה:
קרוזיוס: ממתי אסקימו לימון זה מצחיק?(רגע: אסקימו לימון זה האחד עם השלושה חברים נכון?)
הסרט חרמני בטירוף ובצורה מטומטמת! בקשר לאחרים מסכים לגמרי...(אולי לא לאלכס חולה אהבה... מי מאונן על הדודה/בת דודה שלו?!)

מה, אתה לא??

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה