• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

האייקון שלכם

בוקר ראשון.
הגוגל מפות שיקר לי,כהרגלו. ואמר לי לצאת חצי שעה יותר מוקדם :?
הגעתי ב9:30 לאייקון לאחר שהייתי באוטובוס מפוצץ אנשים שבאו לאייקון.
בשנייה שהגעתי ראיתי את עידו,והוא סיפר לי שגם ירין פה אז חזרנו על עיקבותינו והלכנו לחפש את ירין.עצרנו וידברנו ואז ראינו את לא אחר מאשר העוג הברברי(הלוא הוא אור) מתקרב אלינו.
נכנסו לאייקון ביחד והסתובבנו בדוכנים עד 10 בערך ואז פנינו לאוהל משחקים.

אנחנו היינו ראשונים באוהל ובחרנו מנצקין סוכנים חשאיים(למה זה עולה 10 שקל כניסה ליום?וגם הפיקדון היה מעצבן)
התחלנו לשחק עם תיאון גריג'ורי ועוד מישהו מנצקין.
אני הייתי מקום אחרון אחרי שכולם אמרו,דינר מקבל מפלצת קשה?בואו נהרוג אותו!
ואחרי שהפסדתי בלי כבוד החלפנו למשחקי הכס.
אני הייתי בארתיאון.אני די בטוח שלא שיחקתי כמו שצריך בארתיאון והחזקתי את טיירל ומארטל איתי בברית עד שתור אחד לפני האחרון פשוט כול השחקנים חוץ מאור(שכול המשחק הטפתי נגדו) פשטו על האדמות המסכנות שלי.כולם ניצחו חוץ ממני כי אני פרשתי באמצע.

ואז החלטנו ללכת לאכול צהריים.אבל לדינר שמסובך בנושא הכשרות-סוכה-צאליק הביא אוכל מהבית.אז סיכמנו שאני יחזור לכנס ואני ארשום אותנו לפרהריליס.
בגלל טעות בתוכניה הפרהריליס התחיל שעה לפני הזמן.ולא היה מקום אז פשוט אמרו לי שאני לא יכול לשחק.אז הלכתי לדוכן של נקסוס כדי לחכות לעידו,ירין,ואור.היה לי כיף וגם קשה ביחד בשעתיים שהייתי שם:מצד אחד הכרתי לילדים קטנים magic:the gathering.
אבל גם הייתי מאוד מתוסכל כי ירין הביא לי כסף ולא מצאתי אותו.אז אני מניח שאלה היו השעתיים הכי ארוכות ולא נעימות בחיים שלי.
ושוב סליחה ירין.

אני בא מחר,רק כדי להציק לכולם על היום-הולדת שלי אז צפו לעוד עידכון

סיכום בקצרה של קורותי באייקון בימים שלישי וחמישי:
שלישי
הגעתי ב12, ומיד נכנסתי להרצאה על אמונה בשיר של אש ושל קרח. היא הייתה מעניינת והועברה טוב. אמנם ידעתי את רוב מה שהמרצה דיבר עליו, אבל היו לו כמה תובנות מעניינות על הספר, אז זו הייתה הרצאה טובה סך הכל.
אחר כך הייתה הרצאה על הקשר שבין האודיסאה לבין ההוביט (לו קראה המרצה פעם אחת "ההוביטאה"). נהניתי מההרצאה כי אכן למדתי דברים חדשים על האודיסאה, וחוש ההומור של המרצה הוסיף הרבה, אבל היה ניכר שההרצאה לא בנויה טוב: ההשוואות לא היו אחד לאחד, לא הספקנו לסיים את כל מה שהמרצה הכינה וחלק מההשואות היו מאולצות.
אחר כך שעה הפסקה (בה זכיתי לשמוע ויכוח בשאלה האם המרפק הוא הברך של היד), ואז התחיל משחק "הריצה האחרונה".

בכנות, אני יכול לדבר על המשחק הזה שעה. שני השחקנים שאיתי היו טובים מאוד, וההרפתקה התפתחה בצורה יפיפיה עד שלבסוף התעמתנו עם המנכ"ל של האצטכנולוגיה בראש הפירמידה שלו, ומתנו, לא לפני שחשפנו את סודות התאגיד המרושע הזה לעולם כולו. המשחק היה, דרך אגב, לא במרוצללים אלא בשיטה אחרת שנקראת "להבים באפלה" (עליה אני ממליץ בחום), שהותאמה לעולם מרוצללים.

אחרי המשחק הערה מקרית גילתה לי שהמנחה היה כל הזמן הזה המשתמש The Time, ושכמוני הוא מכיר את Pact ואת Worm (בעצם, הוא זה שהציג אותי אליהם), יצירות הרשת עליהן אני מנדנד לכם כל הזמן. למי שלא קורא קשה להסביר כמה אדם צריך מישהו לדבר איתו עליהן, לכן אני שמחתי נורא שמצאתי מישהו כזה כאן בישראל. לא יכול להיות מבחינה סטטיסטית שיש יותר מחמישה מאיתנו. הזמן, אם אתה רואה את זה, דבר איתי!

יום חמישי
הגעתי ב10 כדי להשתתף ב"כוכבים אין ספור". למרבה הצער, אני הייתי היחיד שהגעתי, אז ישבתי עם שני מנחים בחדר ריק למשך חצי שעה. בסופו של דבר זוכיתי על הכרטיס, ונרוביאן הוביל אותי לקופה ווידא שאני מקבל כרטיס ל"מיזם אספמיה". תודה חגי! דרך אגב, אחד המנחים היה המשתמש גולן [מספרים שאני לא זוכר]. שאלתי אותם מה הם חושבים על תמונת המשתמש החדשה שלי, ולא קיבלתי תשובה חד משמעית.
מיזם אספמיה היה טוב במידה מפתיעה. אני וארבעה שחקנים מבוגרים יותר חקרנו שמועות על אוצר הזהב הסודי שקבר בקיבוץ של הדמויות שלנו א"ד גורדון. העלילה התפתחה, וגילינו שרחל המשוררת עזרה לו בכך, ושלמעשה זה לא זהב אלא חומר רדיואקטיבי. לקראת סיום המשחק בנינו על המקום בו קבור האוצר מגרש סקייטבורד ענק לילדים הקיבוץ.
אחר כך שיחקתי ה"טבעת האחת". המנחה היה אותו מנחה שהנחה לי בקיץ, אבל ההרפתקה הייתה פחות טובה. נרוביאן, שמעתי שאצה כתבת אותה, אז אם אתה רוצה לשמוע פידבק אני אשמח לומר.
סיימנו בשעה הקדמה, ואותה ניצלנו לשחק פלאקס חלל.

אתם באמת צריכים לומר לי מי זה ת'יאון גרייג'וי ואיך הוא מצליח להתחמק ממני כשאני אשכרה מסתובב איתו...
(אגב, עידו=אני)

יום ראשון-Day one
אז ירין(ארק!) בא אלי יום לפני הכנס לישון אצלי והיה כיף, קמנו מוקדם ונסענו עם עוד מישהו רנדומלי שהתחפש לרורשאך ועלה איתנו על האוטובוס. שלום בחור רנדומלי! אם אתה קורא את זה אני הייתי עם גלימה של אטאק און טייטאן! אהלן!
אז אחרי 4-6 שנים (הדעות חלוקות) של שיפוצים בחניון ממש מול אייקון, האזור נפתח (חתיכת שיפוצים עשו שם) וזה אומר שאפשר לחתוך דרכו ולרדת תחנה אחת לפני, בלי הסיבוב המעצבן או הפקקים שבתחתית קרליבך ובלי המיקום המשונה של התחנה של הסינמטק. העניין הוא, שירין ורורשאך הזה לא האמינו לי והמשיכו לתחנת הסינמטק. מה שקצת עצבן, כי הייתי צריך ללכת לשם כדי לאסוף את ירין שהחליט לחכות לי.
בכל מקרה, פגשתי את דינר בדרך. יאי! ואז הלכנו ומצאנו את עוג! יאי!
אחרי זה הסתובבנו עד 10 ככה והלכנו למשחקיה (לא יודע מה הבעיה דינר, 10 ש"ח ליום זה שווה את זה, ולהשאיר שם ת"ז זה הגיוני לגמרי בהתחשב במחיר המשחקים שם). אז נחמד לדעת ששיחקנו עם ת'יאון.
אגב, פגשתי את דסטריקס שוב פעם בקופות כשהסתובבנו בדוכנים, אז היה נחמד.
כשסיימנו את המשחק של מנצ'קין אני הלכתי להרצאה של אמונה בששאו"ק (ומגניב לדעת שטומאץ' הלך גם, אבל נחזור אליו בהמשך) עם דסט והיה מעניין, אבל זה היה פחות הרצאה ויותר סקירה של הדתות השונות בווסטרוז והשורשים שלהן. היה נחמד, אבל לא מדהים. כן היה מעניין לדעת על ההיסטוריה של ווסטרוז, שאת זה לא ידעתי קודם.
אחרי זה חזרתי לאוהל המשחקים בדיוק בזמן כדי לראות את החבורה מפרקת את משחק הלוח של משחכס, והלכנו לאכול. אחרי סיבוב מטורף בגלל פניה אחת לא נכונה (ולגמרי באשמתי, מודה) גילינו שרכבת ההגנה היא בקו ישר מהכנס, ועשינו סיבובים כדי להגיע לאלנבי, משם לקינג ג'ורג' ומשם לסנטר כדי לאכול. new deli שליד הסנטר מעולים, רק חבל שהתור היה ארוך, ושהסנדוויצ'ים שלהם לא שורדים הרבה זמן... עדיין היה טעים :D
ירין הלך קצת באמצע חזרה לכנס בגלל הפרהריליס ואני ועוג הלכנו לקומיקאזה וקניתי את 2 החוברות הראשונות של המיני סדרה החדשה Deadpool vs Thanos, הן מעולות. אני מת על דדפול :D
אחרי כמה זמן, אני ירין ועוג הלכנו אלי (גם עוג ישן אצלי! woooooooo!) ואז אל חברים משותפים שלנו. חזרתי לכנס ללשיר בכל הכוח עם ירין (שסתם רצה להסתובב ולחכות) והמשפחה שלי (שגם אוהבים את לשיר בכל הכוח!). היה ממש כיף, אני מת על לשיר בכל הכוח ועל בחזרה לעתיד, היה ממש מגניב לראות את ההגרלה והמכירה הפומבית של ההאברבורד (רפליקה? יש לך הוכחה שזה לא אמיתי? :P)

loot: פוסטר דדפול (we can eat it!) שמתגלה שאחרי שקניתי נגמר, יאי
דדפול נגד ת'אנוס, חוברות 1 ו-2
מוות במשפחה, קומיקס ג'וקר שאומרים עליו שהוא אחד הטובים.

יום שני- Day two
הסתובבתי רוב היום עם עוג ועם בת דודה שלו, גם פגשנו את סניץ' (חבר של ירין)
היה כיף ומגניב, אע"פ שלא היה כל כך הרבה מה לעשות. פגשתי כמה חברים והסתובבתי איתם (לא, אין ספרי הרחבה של הטבעת האחת בכנס, למה אתה לא מאמין לי?! ;( )
הלכתי בערב לפאנל של צלילה חופשית, שהיה נחמד ומגניב, אבל לא ממש שווה את הכסף, ובעיקר קצר מדי.
מה שחשוב ביום הזה זה שאכלתי פיצה עם בייקון יחד עם עוג ובת דודה שלו, והיה טעים (ושומני), ושקניתי קלפי טארוט (שמתגלה שהם בסגנון הקבלה, אופסי), ממש אהבתי את איך שהמוכר גרם לי לקנות את זה, כשהוא ביקש ממני לבחור קלף ואמר לי שהקלף אומר שאני עומד לקנות את הקלפים במחיר הנקוב. ומי אני שיתנגד לגורל? :dragon:
ירין החליט להשאר לישון בכנס משום מה, וואטאבר :D

loot: קלפי טארוט, דיוידי חתום של הרועה האחרון

יום שלישי- Day three​
אז אחרי צפייה-עד-מאוחר-באנימה עם עוג, וביטול-של-הרגע-האחרון-למתנקשים-שחיכו-לרוי-שבסוף-לא-בא הגענו לכנס קצת מאוחר משרציתי. אני רצתי למיזם אספמיה (באיחור של 10 דק') אבל מתגלה שהמשחק מתעכב, אז נתנו לנו לחכות חצי שעה עד שהכניסו אותנו, ואז מיכאל פבזנר הסביר על החוקים והקבוצה הקטנה שלנו חיכתה שהמנחה יגיע. אחרי שעה, מיכאל מתנצל ומציע לאחד השחקנים להצטרף לקבוצה שלו. אנחנו מחליטים מי ובדיוק אז המנחה שלנו מגיע, מזיע ומתנשף והכל. התחלנו לשחק מיד ועקבנו אחרי השמועה שאני יצרתי- שיש אנשים שמוכנים להשבע שפסל טרומפלדור ביישוב הדתי שלנו זז.
מפה לשם הצלנו את כל היישובים הערבים שבעולם\בא"י ממכת ברד שניסו להוריד מקובלים מצפת. היה מגניב, ואני שמח ממה שעשיתי עם הדמות שלי, אבל זו לא באמת הייתה השיטה של מיזם אספמיה אלא רק הבסיס של הבסיס שלה, וזה ממש חבל לי, בעיקר כי הלכתי לזה בשביל להבין איך להשתמש בשיטה הזו. במיוחד נק' התככים וכאלה. לא משנה כמה מסבירים לי אני לא מצליח להבין, אז חשבתי שאולי הדגמה תעזור. בכל מקרה, היה כיף.
אז אחרי שסיימנו הלכתי ופגשתי את דנדן בדרך, דיברתי איתו קצת ודרכינו נפרדו. ראיתי את דינר לאיזה רגע (או שזה היה ביום השני? לא משנה) ואחרי זה הלכתי עם עוג ועם בת דודה שלו לעוד פיצה בייקון, אבל הפעם במקום אחר- טוני וספה.
אז חיכינו איזה 3 שעות שהבייקון יגיע (וראינו פרק אחד של אנימה והלכנו לקומיקס וירקות בזמן הזה) ואז אכלנו והיה כיף והכל.
נפרדנו מבת דודה של עוג והלכנו להסתובב, צחקתי קצת על המחיר של ספר end of the world אצל מאנקי טיים (130 ביום הראשון, 160 בשני, 170 בשלישי. הגיוני :ג ) ועל עוד כמה דברים, ולמעשה הערב הגיע ממש מהר. weird...
לקחתי ספר רנדומלי ממאנקי טיים (בתמורה ללייק בפייסבוק), הייתי צריך לשים לב שזה הראשון מטרילוגיה :( אבל בסדר, נשרוד.
קניתי גם 3 קוביות ק20 ב10 ש"ח אצל מאנקי טיים, ואחרי זה קניתי עם שקיק קוביות גדול-יותר-מבפנים. יאייי
אחרי זה חיכינו לדוד האגדתי של עוג שיגיע לכנס והלכתי לפגוש חבר (וגיליתי שהוא משחק עם חברים אחרים שלי!) וטומאץ' תפס אותי וזה היה קצת מוזר אבל מגניב, אע"פ שאין לי מושג איזה טומאץ' זה היה. כנראה שילוב של השניים. :pharoh:
אחרי שעיניתי את רוי קצת בסקייפ עם סלפי (עם הדוד האגדתי של עוג, ואם אתם לא בסקייפ איתנו אתם לא תבינו, מוהאהאהא) הלכתי לסבב אחרון של פרידות, ואז לאוטובוס.
לאוטובוס לקח מלא זמן להגיע ובסוף החבר (ששיחק עם חברים אחרים שלי! זוכרים אותו מקודם? הוא זה שרצה ספרי הרחבה של הטבעת האחת!) הגיע גם הוא והאוטובוס שהגיע היה מלא ובסוף לקחנו אוטובוס אחר, שמביא אותי למרחק 20 דק' הליכה. ואז הלכתי למחשב וכזה. והנה אנחנו!

loot: 3 קוביות בעלות 20 פאות, ספר קריאה "גילדת הקוסמים", שקיק קוביות בצבע כחול טארדיס עם הכיתוב IT'S BIGGER ON THE INSIDE

fin

לא הייתי באירוע מסויים, בעיקר הסתובבתי בשלישי ובחמישי.
מסורת של 3 שנים, לבלבל למוכרים את השכל.
יצא לי לדבר עם כמה חברה נחמדים מהדוכן של הפונדק.
עומר רביב, דניאל (oldman) וגנדלף.

חג האייקון הסתיים בהצלחה.

כן, הייתי באירוע הסיום כדי להעניק את מדליית הנחיה אולימפית 8 לזוכה האלוף (לא פלאדין) בן שלום "הגדול".

טומאצ' - אני כתבתי גם את "מצוד בערפל" וגם את "צללים בגבעה הקירחת". אני מסכים ש"צללים" פחות סטנדרטית כמשחק הטבעת האחת, והסיום שלה דומה פחות ל"ההוביט" ויותר לפרקים של סאם גאמג'י ב"שיבת המלך", אבל היא בכל זאת מתרחשת בדול גולדור...

תלונות אשמח לקבל בפרטי.

the Nerubian אמר/ה:
כן, הייתי באירוע הסיום כדי להעניק את מדליית הנחיה אולימפית 8 לזוכה האלוף (לא פלאדין) בן שלום "הגדול".
אתה זוכר מי זכה בפרס גפן ופרס עינת?

ת'ור אמר/ה:
the Nerubian אמר/ה:
אתה זוכר מי זכה בפרס גפן ופרס עינת?
פרס עינת - הסיפור של קרן לנדסמן.

פרס גפן - קרן לנדסמן, לבד על מאדים, עוצמה מארץ עוץ, לא זוכר מי שני הזוכים האחרים.

האייקון שלי היה ממוקד בדוכן של שער כניסה / הפונדק / גיבורים.
אז קודם כל, שער כניסה עבד מצויין. המון תודה לנרוביאן, גנדלף, בלקוורדר וכל יתר האנשים שסייעו בדוכן.
מהבחינה הזו אני חושב שאייקון הייתה הצלחה מסחררת - גם המון אנשים ראו מה זה משחקי תפקידים, גם נרשמו לפורום חיפוש שחקנים, וכמובן שמעו על הפונדק ועוד.
פגשתי הרבה פונדקאים, ובאמת צריך למצוא את הבחור האמיץ שירים את הדגל ויארגן איזה סטיקר שמזהה אותנו. או אולי להדפיס חולצות - אפשר לארגן הזמנה של משהו כזה לכנס הבא.

מה שכן, לצערי לא יצא לי לא לשחק ולא להריץ השנה באייקון. שנה הבאה אנסה להריץ לפחות משחק אחד של צוות הסערה/ליגת ההרפתקנים.
לחיוב, יש לי את פאת'פיינדר בעברית בבית :)

היה אחלה אייקון. שמחתי לעזור לדוכן חיפוש השחקנים המשגשג, לפגוש חברה מהפונדק(ישנים וחדשים) וללמד זוג זאטוטים מיניאטורות(ואני מקווה שהם ישוטטו לפה כמו שאמרנו להם).
עוד מישהו חוץ ממני היה בהרצאה המצוינת של מאס אפקט ביום האחרון?

היה הרבה אייקון, אז אנסה לסכם אותו לשלוש נקודות עיקריות.

1. פעילות "שער כניסה" היתה הצלחה מסחררת במקום עצמו - הרצתי שלושה מתוך המשחקים והייתי בדוכן במשך רוב שאר הכנס, וכמעט תמיד השולחן היה מלא ב-6-7 שחקנים חדשים (או חדשים לשיטה; אבל בעיקר מוגלגים חדשים לגמרי). אולי זה המיקום המעולה, אולי השילוט, ללא ספק זה המתנדבים שהיו בדוכן והיו יעילים בטירוף במשיכת אנשים לשולחן המשחק. השאלה היחידה שלי היא לגבי אחוז ההמרה - כמה מהם הצלחנו לעניין מספיק כדי לשלוח אותם לשחק משחקים נוספים באייקון (בוודאי רק בודדים), או כדי להיכנס לקבוצה הזו או לקבוצות אחרות, ובאופן כללי להיחשף יותר לקהילה ולתחביב. חילקנו להם דפים (שהיו אמורים להיות פליירים צבעוניים, אבל אני מנחש שלא היה תקציב וזמן), עם מלא מידע על כל מה שחשוב בקהילה הישראלית, אבל לא היינו עקביים בזה, אני חושש. נחכה ונראה.

2. הנחיה אולימפית פאת'פיינדר עבדה מצוין. ראשית, כי באו מלא חובבי שיטה, וגם שחקנים חדשים לשיטה; ושנית, כי זו עדיין היתה בעיקר תחרות של הנחיה אולימפית, פשוט בשיטה מסוימת. המנצח (בן שלום, לא פרנהייט אלא בן דוד שלו) לא היה זה שהשתמש בשיטה הכי נכון - זה היה רק אחד השיקולים - אלא פשוט המנחה הכי טוב מבין ששת המתמודדים. בהחלט מקווה לראות עוד הנחיה אולימפית בפאת'פיינדר בעתיד, לדעתי הרעיון הוכיח את עצמו.

3. הרצתי בכנס סה"כ 5 פעמים, רק הרפתקאות מוכנות של אגודת מגלי הארצות וליגת ההרפתקנים, ואני חושב שזה היה הכנס הכי רגוע שהיה לי מבחינת הנחיה. אם את או אתה רוצים להנחות בכנס, וגם אם זו הפעם הראשונה שאתם מנחים בכנס, ואין לכם את הכוח או הידע הנדרשים כדי ליצור הרפתקה מאפס, לפרסם אותה, להתנהל מול מערכת האירועים המורכבת להפליא של אייקון, ואז עוד להיות אחראיים על הביצוע עצמו באירוע, למה שלא תהיו אחראיים רק על הביצוע עצמו באירוע? ההרפתקאות המוכנות היו סבבה, המארגנים פעלו בשבילי (יהודה שלא כותב כאן, ואייר שהוא חלק מצוות הפונדק) ודאגו לתפעל את הכנס, למצוא לי את השחקנים, ולטפל בכל מה שקשור להליכים הקבועים של המשחק המאורגן (להעלות דמויות דרגות, למשל), ואני פשוט באתי והרצתי והלכתי וזה היה אחד הכנסים הנעימים ביותר. בפעם הבאה כנראה אעשה אותו דבר - עיקר ההנחיה שלי יהיה במסגרת משחקים מאורגנים. ועוד קיבלתי כתגמול ספרי הרחבה לשיטות, אז בכלל.

nextorl אמר/ה:
אתם באמת צריכים לומר לי מי זה ת'יאון גרייג'וי ואיך הוא מצליח להתחמק ממני כשאני אשכרה מסתובב איתו...
בחור מוזר בשם גיא להב ששורץ הרבה באוהל של משחקי הקופסה וצועק ממזר די הרבה
The oldman אמר/ה:
ובאמת צריך למצוא את הבחור האמיץ שירים את הדגל ויארגן איזה סטיקר שמזהה אותנו. או אולי להדפיס חולצות - אפשר לארגן הזמנה של משהו כזה לכנס הבא.
im on it

המכשף שבצל אמר/ה:
nextorl אמר/ה:
The oldman אמר/ה:
ובאמת צריך למצוא את הבחור האמיץ שירים את הדגל ויארגן איזה סטיקר שמזהה אותנו. או אולי להדפיס חולצות - אפשר לארגן הזמנה של משהו כזה לכנס הבא.
im on it
רשמתי לפניי :)

בנוגע למשחקים מאורגנים אני זוכר שלפני שש שנים התחלנו את צוות הסערה באייקון בחדר קטן בסינמטק והיום יש גם את צוות הסערה/ליגת הרפתקנים, את אגמא"ר ומהשנה את שער כניסה - פשוט תענוג. ומסכים עם ננסק, גם מומלץ להנחייה.

2MUCH אמר/ה:
תו עליהן, לכן אני שמחתי נורא שמצאתי מישהו כזה כאן בישראל. לא יכול להיות מבחינה סטטיסטית שיש יותר מחמישה מאיתנו. הזמן, אם אתה רואה את זה, דבר איתי!

יום חמישי
הגעתי ב10 כדי להשתתף ב"כוכבים אין ספור". למרבה הצער, אני הייתי היחיד שהגעתי, אז ישבתי עם שני מנחים בחדר ריק למשך חצי שעה. בסופו של דבר זוכיתי על הכרטיס, ונרוביאן הוביל אותי לקופה ווידא שאני מקבל כרטיס ל"מיזם אספמיה". תודה חגי! דרך אגב, אחד המנחים היה המשתמש גולן [מספרים שאני לא זוכר]. שאלתי אותם מה הם חושבים על תמונת המשתמש החדשה שלי, ולא קיבלתי תשובה חד משמעית.
התמונה שלך מגניבה :-)

פשוט בכנס לא היה לי אותה מול העיניים.

בכל אופן אני דיי התבאסתי מכך שלא באו אנשים למשחק חוץ ממך למרות ששילמו, אבל לא נורא, באו למשחק הקודם של כוכבים אין-ספור ובהזדמנות אריץ כאן משחק פורום בשיטה זו. אבל לא נורא, אחרי זה הסתובבתי בדוכנים, פגשתי אנשים וקניתי ספרים כולל ספר בנטו שמאוד, מאוד הלהיב את זוגתי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה