• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
קארים מרגיש את הצמרמות אוחזת בו, הוא נושם עמוק ונותן למטעה ההגנה שלו לספוג את עיקר הנזק, הוא קורא לברק של האיים שיפגע באויבים שלו, וקורא לשלושה עמודי ברק לפגוע באלמתים, מעט אותם ומרחיק אותם ממנו.
META
פעולה רגילה - ברק של משפט, התקפות נגד קשיחות
פושט שלדי 1- 4+9=13, מניח שמחמיץ
פושט שלדי 2- 18+9=27
נגוע המות- 15+9=24
נזק: 11 נזק רעם, כל מטרה שנפגעה היא DAZE, ונדחפת 4 משבצות אחרונה.

פעולת תנועה - זז שתי משבצות לאחור.

נק"פ זמני
7/12
נק"פ 30/48

כוחות מנוצלים
גערה באל מתים, ברק של משפט, הגעת האמונה.

שני השלדים נהדפים לאחור בעוצמה, הכוח שהחזיק את עצמותיהם יחד נעלם בלחישה רפה.
בעוד שניהם נופלים, שאר השלדים ממשיכים להתקרב. אמנם שניים מהם עדיין לא קרובים מספיק בשביל לפגוע בקארים, אבל שני האחרים מחזיקים בקשתות ומשחררים לעברו חצים מכוונים היטב.

נגוע המוות רואה שקארים לא מתכוון לברוח ומנצל את ההזדמנות - הוא רץ לעברו בפראות ומשסף את קארים בחרבו, מותיר בו תחושת קור מצמיתה.

META
נגוע מוות:
נגוע המוות רץ 7 משבצות ומסתער לעבר קארים.
הנפה מצמיתה
נגד קארים - 25 נגד דרג"ש, בפגיעה 7 נזק ו-5 נזק מוות.

קשת שלדי 1:
חץ נגד קארים - 20 טבעי, 14 נזק.

קשת שלדי 2:
חץ
נגד קארים - 23 נגד דרג"ש, בפגיעה 6 נזק.

שאר השלדים ממשיכים להתקדם, 5 משבצות לעבר קארים.

האורק מחייך ומורה לאנשיו להתקרב. שישה פיראטים קופצים מסיפון לסיפון ומתקרבים אליהם.
"אלה הסגנים שלי" מורה האורק בידו, והאנשים מהנהנים.
"מה תכננתם לעשות? מבחינת שיתוף פעולה איתנו, אני רוצה לומר" שואל מנהיג הפיראטים.
"אנחנו רק ספינה אחת, ואנחנו לא מאגדים את שאר הפיראטים שנמצאים באיים האלו" הוא מוסיף כבדרך אגב.

הפצעים מתחילים להקשות על קארים, הוא מבין שעליו לנסות לפעול אחרת, הוא ינסה לצבוע מרחק מהאויב, בתקווה שיצליח להאושש במקום כלשהו.
META
פעולה רגילה- ממיר לתנועה, פוסע צעד אחד אחרוה
פעולת תנועה- נע את המהירות שלי רחוק ככל הניתן מנגוע המוות.
נק"פ
5/48

"מי שיכול לעשות להם טוב יכול להיכנס, אני מניח." אומר סומניוס. "מה שיש לי לומר שווה שיחה, ואני בטוח שהיארלים ישמחו לשמוע אופציות שיכולות לעזור לכולנו לשרוד את החורף הקשה הזה"

נגוע המוות רודף אחרי קארים, נשאר כפסע ממנו. הקשתים גם הם ממשיכים להתקדם ולירות חצים בזד, אך שניהם מפספסים אותו.

META
נגוע המוות התקדם ושמר על מרחק של משבצת אחת מקארים.

קשת שלדי 1:
חץ נגד קארים - 11 נגד דרג"ש, פספוס.
קשת שלדי 2:
חץ נגד קארים - 16 נגד דרג"ש, פספוס.

"בסדר גמור, אבל תשאיר את הנשק בחוץ" אומר האיש לאחר מחשבה קלה.
"וחסר לך שתנסה משהו" הוא מוסיף בטון מאיים. לאחר שסומניוס מפקיד את נשקיו אצל השומרים, הללו פותחים את דלתות ההיכל ומאפשרים לו להיכנס. גם כאן, כמו בשבט הלוויתן, ההיכל מלא באנשים שעובדים במלאכות שונות, אבל אחד השומרים מכווין את האביר לעבר חדר צדדי.
כשהוא נכנס, סומניוס מופתע מפשטותו של החדר - מלבד כיסאות מעטים וכמה שולחנות, אין בו כלום. לא קישוטים, תמונות או דברים בסגנון, שום דבר.
מול חצי האלף יושבים שלושה גברים מבוגרים למדי על כיסרות מוגבהים, שמפסיקים את השיחה ביניהם ברגע שסומניוס נכנס לחדר.
הם מביטים בו במבטים חודרים, מחכים שיתחיל לדבר.

קארים מעיף מבט כדי למצוא מחסה מהחצים, הוא לא מסוגל להתמודד עם כל האויבים האלה בבת אחת, הוא משגר קרן אור לעבר נגוע המוות ורץ משם, מחפש מחסה מהחצים.
META
פעולה רגילה -מכת שמש נגד נגוע המוות 17+9=26 סהכ נגד תגובה
בפגעיה 12 נזק קורן והוא מוחלק משבצת אחת אחרוה.
תנועה- ריצה לעבר מחסה.

"יש לנו חבר שמנסה לגרום לשאר האיים לעבוד יחד, כן? נגד האלפים. אם יצליח נוכל לתת לאלפים מכה איפה שהם לא מצפים. אם לא יצליח, פיראטים זה עדיין טוב. במקום לשדוד ספינה שבמקרה מגיעה לפה לאיזור, לתקוף נקודות חשובות. קווי אספקה או הובלה, כן? לחבר הזה יש ידע מבפנים." נואל מסביר באריכות, אלו לא סודות.

קארים מצליח לברוח בעודו פוגע בנגוע המוות, מגיע למחסה בדיוק כששני חצים ננעצים בקרקע לידו. השלדים ממשיכים להתקרב אליו, אבל לפחוץ כרגע הוא בטוח. השאלה היא לכמה זמן?

"אני לא מאמין שהוא יצליח לאחד את כל האיים. אף אחד לא הצליח כבר שנים לדעתי" אומר האורק בספקנות. הוא מסתובב לאחור ומסמן בידו לפיראטים האחרים, צועק להם משהו בשפה לא מובנת. קולו, חשדן כהרגלו, פוסע צעד אחד קדימה כשידיו מתהדקות על חרבותיו אבל נרגע כשהוא רואה שני פיראטים שקופצים לסיפונם, נושאים מפה גדולה.

"תסלחו לי, לא כולם מדברים את הניב שלכם. גם אני קצת מתקשה בו" מתנצל מנהיג הפיראטים בחיוך קטן, מהנהן בהבנה לקולו.
האורק המגודל פורס את המפה על אחד הארגזים. המפה מתארת את צפון איי דובריין בצורה מעוררת התפעלות, והיא בהחלט לא באיכות שהיה ניתן לצפות ממפה שמוחזקת בידי פיראטים - ייתכן שהיא נלקחה שלל מספינה אלפית.
הוא מצביע על מספר מיקומים שמסומנים על המפה ונוקש עליהם באצבעו.
"אנחנו מכירים רק עוד ארבעה מעוזי פיראטים שיהיה אפשר לנסות לשכנע לתקוף קווי אספקה בצורה ייעודית, אבל זה יהיה קשה בלי תמיכה נוספת מהצד שלנו. יש לכם אולי בעלי ברית נוספים שיוכלו לתמוך בנו? אפילו בצורת לחץ דיפלומטי" אומר הפיראט.

קארים מתחיל לרוץ, מתחמק מהחצים שנורים לעברו עד שהוא מגיע לערימת הריסות, ממנה הוא מסוגל לתצפת על האזור.
כשהזד מסיים לטפס לראש הערימה נגלה בפניו מחזה נורא - בין ההריסות הרבות מתהלכים אלמתים רבים, מסיירים ברחבי האי. הקבוצה שאיתה נלחם מקודם עדיין עוקבת אחריו, ונראה ששלדים וזומבים נוספים הצטרפו אליה. נגוע המוות מוביל את הקבוצה, מחזיק בידו כדור אנרגיה סגולה שמאיר את הדרך לפניו, צובע את פניו באור מבעית.

''נוכל לעורר מהומות מפנים האימפריה, אם תהיה מתקפה מן החוץ. מועצת העם של מלטרה גזרה דין מוות על הנחשים האלפים, ותוקפו לא פג. אם נכה בכמה חזיתות במקביל, הקווים שלהם ימחצו - ויותירו שלל רב לידי המדוכאים.''

"אבל זה לא רלוונטי לחזית הזו" אומר האורק, משלב את זרועותיו.
"מהומות בתוך האימפריה, גם אם יצליחו, לא יציבו עליה איום אמיתי מבלי איום חיצוני. אתה אומר שמלטרה גזרה גזר דין מוות על האלפים? מה היא מתכוונת לעשות בשביל לזרז את זה, מלבד לשלוח סוכנים בודדים? מלחמות מנצחים באמצעות צבאות וחיילים, לא באמצעות אידיאולוגים מעטים. בשביל לפגוע באלפים באמת אנחנו צריכים למצוא בעלי ברית נוספים שיוכלו להגדיל את כוחנו כך שבאמת נפריע לאלפים". הוא מביט לאחור על לוחמיו, קורא לעוד שניים מהם להצטרף אליהם. השניים קופצים אליהם, מציגים בפניהם חרבות צבועות באדום.
"זאת התשובה שקיבלנו משניים ממנהיגי הפיראטים האחרים כשניסינו לשכנע אותם להצטרף אלינו. אצלם זה כמו יריקה בפרצוף" אומר אחד מהם במבטא מוזר, והשני מהנהן.

יש כמה אזורים כאלו, גם אם מעטים - אחד מהם הוא מה שנראה כמו שרידי ארמון גדול שהאלמתים מתרחקים ממנו באופן מוזר, השני הוא קבוצת בתי מגורים בקצה האי, שנראית שקטה למדי. המקום השלישי הוא מבנה נמוך וגדול, שמקושט באבני בזלת וזכוכית געשית שלא נראה דומה לאף בניין אחר שקארים מכיר מהאיים.

הנער מופתע מנוכחותו של סיאון, אבל לא מתנגד. הוא מהנהן קלות וכשסיאון מוריד את ידו, הנער מתנשף קלות.
"הפתעת אותי, אדוני. אני בהחלט על הספינה הנכונה, שכן הצייד האדום עליה. נשלחתי אליו מהמועצה העליונה של מאלטרה" הוא אומר.
IN
האח סיאון שותק קלות. "ויז'ינר?" הוא שואל, מוודא כי הזהות הנכונה נמצאת בידיו.
"וכיצד המועצה מצאה אותנו? אם הם מסוגלים, אולי אנחנו לא נסתרים גם מהאלפים. הגענו לכאן בשביל להתחבא" אומר האח סיאון. באנשים של קלסינדרה הוא לעולם לא יפקפק, אך באלו שהאלים לא עומדים לצידם בצורה כה ישירה? אליהם הוא יפנה שאלות חדות ונוקבות.

קארים מתגנב אל מבנה אבני הבזלת, מצליח להתחמק מהאלמתים השורצים באי.
כשהוא מגיע לשם, מתפעל הזד מהמבנה - אבני הבזלת מסותתות ביד אמן, ונראה שיד הזמן לא נגעה בהן. על חלקן טבועות מילים בשפה משונה, שקארים לא מכיר. חלקן זוהרות באור חלש, סגלגל.

אין שומרים ליד המבנה, אבל הדלת הגדולה שלו מתגלה כנעולה או תקועה לאחר בדיקה קצרה. קארים רואה כמה חלונות צרים בצדדים שיכולים להוות כניסה משנית, אם יצליח להידחק דרכם.

OUT
תטיל לי אתלטיקה במידה ואתה מנסה לפתוח את הדלת, או אקרובטיקה במידה ואתה מנסה להיכנס דרך החלונות.

"אני לא יודע הרבה. רק אמרו לי שאמצא את הצייד האדום כאן" אומר הנער, נראה מבועת מעט מכך שאין לו תשובות לסיאון.

כנראה שקרים עייף מהלחימה, למרות שכוח פיזי מעולם לא היה החלק החזק ביותר שלו, הוא לא יצליח לפתוח את הדלת, בלית ברירה הוא פונה לחלון, בלא הצלחה גדולה למדי.
META
1 טבעי באתלטיקה ו2 טבעי באקרובטיקה.
קארים היה צריך ללכת לשיעור ספורט בתיכון

IN
האח סיאון מהנהן. "האם יש לך יכולות קרביות? אם כן, הילחם לצידנו, למען המולדת שלך" אומר סיאון, בהתעלמות מוחלטת מגילו של הנער "ואם לא, תישאר במסתור, ואביא אליך את הצייד האדום" אומר איש הדת, הולך משם.
IN
האח סיאון, בשקט ובלי שאתם שמים לב, מצטרף בחזרה אל יתר הקבוצה, לא אומר דבר ומקשיב לשיחה.

"שלום לכם. אני סומניוס מאבירי ורד הפלדה. באתי לדבר איתכם על האינטרסים המשותפים שלנו. המסדר שלנו מחפש התרחבות והשפעה, גם באיים, ויש לו גב כלכלי. כאן עבר חורף קשה. זו הזדמנות שנושאת בחובה רווח לכולנו, ואני משוכנע שאתם תשקלו בחיוב סיוע הדדי בין שני הגופים." אומר סומניוס, קד בפני היארלים

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה