• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
בשלב הזה מבין שהחלק הזה במסע הוא שלו, הוא עוד לא סיים את המשימות שלו ועליו לטפל בדברים האלה לבדו, כל דבר אחר יכול להכתים את הדברים שישיג, או לכל הפחות לסכן אחרים. הוא מאמין שסומניוס עושה מלאכת קודש מהצד שלו, וכעת התפקיד שלו להשיג את הכתר, או למות תוך כדי.
הוא רק מקווה שהוא יצליח להשיג סירה כדי להגיע לאי.

IN
האח סיאון מנסה להתגנב מאחורי הנער, להגיע למקום ממנו הוא יוכל לתפוס אותו, ולהבין מה הוא עושה על הספינה שלהם לפני שהם נכנסים לקרב מסוכן. הוא בספק שהנער הוא אויב, אבל אי אפשר להיות בטוח מידי.

META
התגנבות: 18+11=29.

קארים מחפש בכל רחבי האי, אבל בכל מקום אנשים מסרבים לקחת אותו איתם כשהם שומעים לאן פניו מועדות.
"זה מקום מקולל, עדיף לך להתרחק משם"
"רק משוגעים וכאלה שאין להם מה להפסיד יתקרבו בכלל לקבר הזה"
קארים שומע משפטים מהסוג הזה בכל מקום שאליו הוא הולך, עד שהוא מוצא דייג אחד שמנקה את שלל היום.
"סירה לאי הקבר? אני לא אשיט אותך לשם, ואני בטוח שהבנת שאף אחד לא מוכן להתקרב למקום הזה. אבל יש לי עוד סירת משוטים קטנה שאתה יכול לקנות, אם כי לא הייתי סומך עליה לגמרי למסע בין איים. 60 מטבעות זהב והיא שלך" הוא אומר, זורק ראש של צלופח לאחד השקים שמאחוריו ומניח את הגוף המנוקה בשק אחר.

הנער לא מבחין בסיאון, שמצליח להתגנב מאחוריו. הנזיר מבחין בשני גרזנים, קטנים יחסית, שחגורים על חגורתו של הנער. הנער נדרך למראה הספינה המתקרבת ומניח יד על אחד מגרזניו, ככל הנראה מהרגל יותר מאשר רצון לפעולה.

בלת ברירה קארים מסכים לעסקה, הוא מעביר את מטעבות הזהב האחרונות שלו לאיש, עכשיו השאלה היא האם הוא יצליח לזכור איך להשיט ספינות כאלה, או לכל הפחות יגיע ליעד מבלי להיפגש בקרקעית הים.

IN
האח סיאון מניף את ידיו ואוחז בפיו של הנער. אין לו כוח פיזי רב, אבל הוא מניח על סמך מוצאו שלא מדובר באויב.
"אני לא חושב שאתה על הספינה הנכונה, ילד" הוא לוחש לו. "רוצה להסביר את עצמך?" אם הנער מנסה להנהן מבעד לידיו של סיאון, האח סיאון מוריד קלות את היד מפיו ומאפשר לו לדבר.

קארים משיט את הסירה הקטנה שלו לעבר "אי הקבר", ומגיע אליו לקראת הערב. מזח חרב מקדם את פניו לצד מספר ספינות טרופות, והבניינים העזובים שבנמל מאששים את מה שנאמר לו בשבט הלויתן - שבט הדולפין נכחד ממזמן.
הבזק חד מסנוור את עיניו, שולח אלומת אור סגולה לשמים השחורים.
טוב, אולי המקום לא נטוש כמו שאמרו עליו.

הנער מופתע מנוכחותו של סיאון, אבל לא מתנגד. הוא מהנהן קלות וכשסיאון מוריד את ידו, הנער מתנשף קלות.
"הפתעת אותי, אדוני. אני בהחלט על הספינה הנכונה, שכן הצייד האדום עליה. נשלחתי אליו מהמועצה העליונה של מאלטרה" הוא אומר.

קולו ונודרה מהנהנים, אבל ארסטביץ' עדיין נראה חשדן. הוא מוציא קליע מכיסו ומטעין את רובה הקשת שבידו, לכל מקרה.
הספינה מתקרבת, ושטה לצד הספינה של החבורה.
"שלום לכם, רבותיי. אתם לא נראים לי אלפים או משהו כזה, כן?" שואל האורק, שעומד בחרטום הספינה. שריונו וקסדתו איכותיים בהרבה מאלו של אנשיו, והוא חוגר חרב גדולה על גבו.
"האם אוכל לקפוץ אליכם ולדבר מעט? נשמח לדעת אם ראיתם אלפים או עושי צרות אחרים באזור, שפועלים נגד האינטרסים של בני האיים" הוא שואל.

עריכה אחרונה:
קארים יורד לחוף ומנסה לקלוט מעט את המקום, הוא תוהה האם זה העתיד של שאר השבטים, או שאם הוא יצליח להביא לשינוי.
הוא מביט לעבר אלומת האור, ומתחיל להתקדם אליה.
האור הפך להיות הידיד והמנחה שלו בזמן האחרון, הוא רק מקווה שהאור לא ישנה את דעתו בקרוב.

קארים מתחיל ללכת, מתקדם בין ההריסות לעבר האור. לפתע, הוא שומע רחשים ומחליט להסתתר - החלטה שמתבררת כנכונה. שישה שלדים, מחזיקים נשקים דובריינים ולבושים בקרעי שריונות פרווה, יוצאים מאחד הבניינים, מביטים סביב בעודם מדברים אחד עם השני בנקישות לסת.
אליהם מצטרף, לאחר כמה דקות, שלד גבוה שעוטה שריון מלא וזוהר בכוח סגול.

"כמו מה? לא כל אחד יכול לנופף בסמל היבשת שלו ולהיכנס סתם ככה" אומר האיש.

"אני שודד אותם, הם מפסיקים להפיץ את הכיבוש המתועב שלהם לשאר העולם. נראה לי די פשוט" הוא מציין ביובש.
"ושהאימפריה תבוא - נטביע את הספינות שלה כמו כל האחרות" אומר האורק, גורר שאגות הסכמה משאר הצוות.

קארים לא מצליח לזהות לגמרי את משמעות האור שבוקע מהשלד, אבל משהו בו צועק זרות - כאילו לא מדובר בכוח שקשור לעולם הזה.
השלדים ממשיכים לנקוש לסתות אחד לשני, מתפזרים לבסוף למספר קבוצות שמתחילות לפטרל באזור בעוד השלד הזוהר מתקדם לעבר חורבות מבנה גבוה יחסית, ככל הנראה מחפש נקודת תצפית גבוהה.

קארים מתחיל להתגנב, מנסה לעקוב אחרי השלד הזוהר, אבל לרוע מזלו מועד על מספר שברי אבן שפזורים על הקרקע בשאון רב.
כשהוא קם, קארים רואה שארובות העיניים של השלד הזוהר, יחד עם עוד שני שלדים לפחות, נעוצות בו.

OUT
גלגול יוזמה לפי הOUT שכתבת לי - 8
גלגול יוזמה שלהם - 22 לשלד הזוהר, 13 לשלדים האחרים. הם מתחילים.

IN
שני השלדים האחרים מגיעים לקארים ראשונים, מכים בו בחרבותיהם הכבדות. אחד מהם מנסה לקרוע את שריונו של הזד ולהותיר אותו חשוף, בעוד השני לא נוקט בגינונים מיותרים ומנסה ישר לערוף את ראשו.
בעוד שני השלדים תוקפים את קארים, השלד הזוהר מתקרב אליו גם הוא. הוא נושא חרב על גבו, אבל מעדיף ליצור כדור של אנרגיה סגולה בידו וליידות אותו לעבר קארים, גורם לגופו להצטמרר בהרגשת קיפאון מוזרה.

META
פושט שלדי 1:
ניפוץ שריון נגד קארים, 13 נגד דרג"ש. בפגיעה קארים סופג 2 נזק ומחסר -1 לדרג"ש עד סוף תורו הבא של השלד.

פושט שלדי 2:
מכת חרב נגד קארים, 24 נגד דרג"ש. בפגיעה 7 נזק וקארים מסומן עד סוף תורו הבא של השלד.

נגוע מוות:
מגע הזמן נגד קארים, 27 נגד תגובה. בפגיעה 6 נזק ו5 נזק מוות מתמשך (הצלה לסיום).

האורק מושיט את ידו, לוחץ את זו של נואל בחוזקה.
"מעולה, בדיוק מי שחיפשנו. כל האיים האלו מלאים בפחדנים שרק רוצים לחיות בנוחות, גם אם זה אומר תחת דיכוי" הוא אומר, מחייך.
"אכפת לכם שגם הסגנים שלי יצטרפו אלינו? אנחנו מנסים לעשות את ההחלטות שלנו כמה שיותר שיתופיות, הא? אף אחד לא צריך עוד דיקטטור על הראש" שואל האורק.

קארים סופג את ההתקפות וחורץ שיניים, כשנוגע המוות מכה בו, הוא משחרר את האש שלו כדי לשרוף את האויב שפגע בו, ואז כשהוא מוכן, הוא מרים את ידיו וקורא לאור של בוצ'ה, האור הבוהק מטיח את השלדים לאחור בעוצמה חזקה, משאיר אותם כמעט חסרי אונים בעוד קארים מצליח לאגד מחדש את הכוח שלו, ולעמוד איתן בזכות האמונה שלו.

META
פעולה חושפית - כאשר נגוע המוות פוגע בי, משתמש בזעם שטני, נגוע המוות סופג 3 נזק אש.
פעולה רגילה, - גערה באל מתים. תוקף כל אלמת בפרץ 5.
התקופות נגד רצון:
התקפה נגד פושט שלדי 1- 20 טבעי
התקפה נגד פושט שלדי 2 -20 טבעי

נזק לפושט שלדי 1 ו2 , 36 נזק קורן., הם נדחפים 2 משבצות והם DAZE עד לסוף התור הבא שלי.

פעולה משנית - הגעת האמונה, מנצל פרצ"פ, ומקבל את הכמות כנק"פ זמני במקום לרפא.

הצלה נגד נזק מתמשך - 11, הצלחה.
משתמש בתנועה כדי לנוע חמש משבצות אחורה מנגוע המוות.
נק"פ זמני -12/12
נק"פ30/48

עריכה אחרונה:
שני השלדים, שכמעט התפרקו מעוצמת המכה, מנערים את עצמם ונוקשים בכעס לעבר קארים בעודם מסתערים קדימה, נעצרים במרחק מהזד.
מאחוריהם נגוע המוות שולף את חרבו מנדנה ומשחרר זעקה לא אנושית. תוך רגעים אחדים ארבעת השלדים האחרים מתקרבים, מרימים את מגניהם כשהם מבחינים בקארים.
נגוע המוות מתקדם לאיטו אל קארים, חרבו שורטת את הקרקע בעודו פוסע.

META
פושט שלדי 1 ו2 מתקדמים 5 משבצות לעבר קארים.

נגוע המוות:
פחד מוות
נגד קארים - 23 נגד רצון, בפגיעה קארים מואט וסופג 5 נזק פחד.
נגוע המוות מתקדם 5 משבצות לעבר קארים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה