• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
IN
"זוהי הדרך שבה אנו צריכים לנקוט גם בעיניי" אומר האח סיאון "ולכן, איננו יכולים לאשר את מעבר האספקה ליתר הצבא מן האיים האלו. כפר המספר מזון וברזל לצבא הרסני כמעט כמו הצבא עצמו. הסוחרים פה עצמאיים, כל אחד פועל משיקוליו האישיים. אלו מהם שפועלים לצד האימפריה האלפית- עלינו לעצור את עבודתם ולדאוג לנתק את האספקה מהם" אומר האח סיאון את רעיונו ותוכניתו.

"האנשים פה לא רוצים לקחת חלק במלחמה, והמצב שלהם כבר גרוע כמו שהוא עכשיו." עונה קארים. "אם הכפר הזה יעקוץ ברגלי האימרפיה, הוא יישרף כמו זרד בודד." הוא מניד בראשו. "אנחנו צריכים ברית חזקה, בהתחלה של השבטים. ואחרי זה של הממלכות האחרות, אבל עד אז. אני לא אתן לכפר הזה להיות חוד החנית של המלחמה שלנו. הם כבר שילמו את המחיר של מלחמה אחת שלי, הם לא ישלמו עוד פעם."

IN
"תן לי לדייק. דבריי עוסקים בסוחרים, המסתובבים בין הכפרים ומעניקים ממשאבי האיים לאימפריה. אין לי איבה לבני האיים" אומר האח סיאון בקשיחות.

"ומחיר המלחמה ישולם. על ידם, או על ידי אחרים. זה בלתי נמנע- האימפריה לא תפסיק, והמלחמה בה כבר נקבעה ממעל. עלינו לבחור את הקונפליקטים שלנו, לא לתת לאויב להכתיב אותם עבורנו. פגיעה מהירה באיבר פגיע עשויה לשתק את היד כולה, גם ליצור כביר כמו אימפריה" מדבר האח סיאון על טקטיקה כפי שלמד- מנקודת מבט של מתנקש חסר מצפון.

"זה כבר לא משנה. הצל זו אכן האימפריה, אבל הפתח נסגר. הוא לא רלוונטי יותר לאדמה הזו" אומר האיש, מניד בראשו.
"יש לך עוד שאלה? אני מרגיש את הזמן שלי אוזל, למרות ההתקדמות שלך".

"אז לא התבוננת טוב" אומר טורסטן בגסות. "השבט במצב רע, והכל בגלל השקרים שקארים-מחרחר המלחמה סיפר אז".
כשויז'ינר מזכיר מלחמה, טורסטן פולט נביחת צחוק קצרה. "חושש ממלחמה? איזו מלחמה בדיוק? האלפים לא פלשו לכאן במשך שלושים שנה ולא הראו סימנים שהם מעוניינים בכך. בזמן שאנחנו התבצרנו כאן וחיכינו למכה, השבטים שמסביבנו התעשרו מסחר ופשיטות. חלקם גם סחרו עם מחודדי האוזניים וחיזקו את מעמדם אפילו יותר" הוא מטיח במאלטריאני.

"והסחורים האלה הם מה שמנוע מהאימרפיה לדרוס את המקום, ביום שבו המסחר יפסיק, לאימרפיה יהיה האינטרס להשיג את המשאבים האלה בכוח במקום במסחר, נרצה או לא נרצה, האימפריה טובה לאיים בזמן הזה, לפחות כרגע." הוא עונה, ברור שקארים הישן היה מסכים ואפילו מסביר זאת לאנשים בלהט, אבל כרגע קארים מרגיש שהוא גרם מספיק נזק, והוא לא יעשה משהו נוסף לפני שיתן את הדין על המעשים שלו.

נואל נאנח ומתמתח, זה לא המידע שהוא רצה לקבל, זה מידע שלא עוזר לו. שום דבר חדש, או לפחות שום דבר מעניין. זה טוב, זה אומר שהבית מוגן לבינתיים. לא יותר פגיע מבדרך כלל. לא בסכנה מיידית.
זו לא הפתעה, הוא ידע שקארים מגזים, אבל זה הקלה.
"אני הולך להקריב מנחה לג'וואן אדמי, שידריך אותנו בציד הקרוב." הוא אומר לנולים שלצידו בשפת המולדת, מיישיר אליהם את עיניו הסגולות. "אם אתם רוצים להצטרף, תצטרפו. הלהקה חזקה יותר ביחד. אם לא, אמצא אותכם אחר כך להתאמן, ואולי לחגוג את סיום ההפלגה שלנו."

"אני אתפלל לסאקאסאאד ליד הנמל, אבקש את הדרכתו" אומר נודרה וקולו מוסיף "אני אצטרף אליו לתפילה קצרה ואז אלך לתחקר את הקצין ההוא ששבינו. לא הספקתי לבדוק אותו עדיין". השניים נפרדים מנואל, שהולך לעבר המקדש של ג'וואן אדמי.

כשהנול מתקרב אל המקדש הוא מבין במהירות שג'וואן אדמי הוא האל המוערך ביותר בשבט האורקה. המקדש בנוי משיש מבהיק, כזה שלא רואים באיים, ומעוטר בפיתוחי כסף ונחושת לצד עבודות עץ מרהיבות. כשהוא נכנס פנימה, מתגלה לעיניו חלל גדול למדי שממלא בריח קטורת. באמצע החלל עומד פסל גדול של לוחם בעל עיני אמתיסט סגולות, נושא בידו חרב מפשיטה גדולה כמו זו שבני דובריין מניפים.
לא מעט אנשים מסתובבים בתוך המקדש - חלקם מדברים עם מספר כהנים לבושי פרוות אדומות ומגני ידיים זהובים בגדלים שונים וחלקם מתפללים לבדם או מקריבים קטורת או קורבן. מספר כהנים מעיפים מבט בנואל ומעקמים את פניהם, אבל אף אחד מהם לא אומר דבר או ניגש אליו.

"אתה לא רצוי כאן" עונה אחד מהם בתעוזה. "אתה וחברים שלך, עדיף לכולם שתעזבו את האי הזה כמה שיותר מהר" הוא ממשיך, ומספר כהנים מהנהנים בהסכמה.
"בית התפילה הזה הוא של כולם. העיניים שלו סגולות כמו שלכם ושלי" מתערב כהן אחר, צעיר בעל ראש קירח וזקן שקלוע בצמה דקה, שנכנס אל המקדש בהליכה שקטה. הוא חוגר על מותנית את החרב המפשיטה של בני האיים לצד מגן התלוי על כתפיו.
"במה אוכל לעזור לך, בנו של אל המלחמה?" הוא שואל את נואל.

המורד הזקן מהנהן באיטיות ''אתה צודק, האלפים לא פלשו, ואתה צודק - הם כנראה לא יפלשו. הם כמו לווייתן זקן ואדיר, שכולם מפחדים ממנו. משמינים מטרף קל ועצל ופחדן'' הוא מסנן את המילים האילו ביריקה ''טילינג הולכת ומזדקנת. אין מה לפחד מהכלבים מחודדי האוזניים, אבל לא הייתי ממהר לרתום את הספינה שלי אליהם. הם ילכו וישמינו עד שיתפקעו. אולי קארים הרחיק אתכם משגשוג בטווח הקצר, והשנאה שלו מעוורת אותו למציאות - אבל הוא עשה לכם טובה. דינה של כל אימפריה ליפול.'' הוא לוקח נשימה חדה, חושף את הצלקת על צווארו ''והתנים שהם לא הצליחו לתלות, הם אילו שיהנו מהשלל.''

"אז..." תוהה וסמניוס, "מה אתה בעצם? כלומר, אתה לא רוח יסודנית, או אחד מהחמישה, וגם לא מרוחות הצל כנראה. אז מה אתה כן? מאיפה אתה מגיע? איך אתה בעצם קשור לרוחות היסודניות ולחמישה ולצללים?"

טורסטן מביט בויז'ינר בשתיקה למראה הצלקות שעל צווארו של המאלטריאני הזקן. ולמה שיגיד משהו? הצלקות תמיד עוררו שתיקה מתפעלת ממי שראה אותן.
ואז, הוא מתחיל לצחוק. לא צחוק ציני וקצר כמו שצחק מקודם - צחוק אמיתי ומתגלגל. המוכר בדוכן מעיף בו מבט שואל יחד עם מספר אנשים נוספים מהרחוב, אך הם חוזרים לעיסוקיהם במהרה.
"אוי, זה טוב. הרגת אותי עכשיו" הוא אומר כשצחוקו שוכך, מנגב דמעה מזווית עינו. "תגיד לי, מה עשית בחיים שלך חוץ מלהילחם מלחמות גרילה? יכול להיות שאתה מעולה בזה, באמת. אבל כולם יכולים להרוג כמה אלפים. אתה חושב שככה מנצחים מלחמות? במרידות?" הוא מטיח בויז'ינר בטון משועשע.
"איך המרד הקטן שלכם הלך עד עכשיו, אה? המושבות האלפיות כמרקחה? העם יוצא להילחם ברחובות? המושל האלפי הציע לכם את חרבו ככניעה? אני מנחש שלא. גנבתם ספינה אחת ושיחררתם כמה, שלושים חברי מחתרת? ועכשיו האימפריה האלפית רועדת, עומדת ליפול?" הוא זורק שאלות בשרשרת, לא מאפשר לויז'ינר להגיב עליהן.

"אל תצחיק אותי, מאלטריאני. אתה אולי זקן, אבל ניתן לראות שנלחמת בצללים כל חייך. אולי אתה אגדה במקום שממנו הגעת, אבל אגדות לא שורדות בשדה הקרב, והן מתות כמו כל אחד אחר".

"אה, שואל את השאלות החשובות"הוא צוחק.
"אגיד לך זאת - אני מישהו שרוצה אחיזה בעולם הזה, מקום שווה בין כל האחרים" אומר חוטב העצים כשהעולם מסביבו מתחיל להתעמעם. נראה שהוא רוצה להגיד דבר מה נוסף, אבל חורשת העצים נעלמת וסומניוס חוזר באחת לגופו.

"זה מקדש של לוחמים, כן?" נואל דוחף את הכוהן שמתקרב לעזור לו, מתקדם במקום אל האחד שענה לו. "לוחם אמיתי עושה פעולות, לא דיבורים. אתה רוצה אני אעזוב? אתה ואני, מעגל, הראשון שיוצא עוזב את המקדש. כן?" הוא כמעט צועק את המילה האחרונה, מביט בכוהן החצוף בכעס.
META
איום- 18

הכהן לא מתרשם, ורק מסמן לסובבים אותו לפתוח מעגל סביבם.
"הייתי מקיז את דמך, אבל אתה אורח של היארל. אז ניאלץ לעשות זאת באגרופים" הוא אומר, מתקרב אל נואל כשאגרופיו לצידי גופו.
"מי שלא מצליח לקום מפסיד" מוסיף האיש, מקפץ על בהונותיו.

OUT
נעשה את זה בשלושה סיבובים - אתה מטיל בדיקת כוח מול האתלטיקה או הסיבולת שלו, וההפך. כל סיבוב יורכב מ2-3 חילופי מהלומות, והמנצח הוא מי שישיג יותר תוצאות מוצלחות בכלל הסיבובים. נואל מתחיל.

נואל מהנהן בתגובה ומפיל את הציוד שלו בצד. פטיש, מגן, שריון. הוא נשאר רק בבגדים תחתונים, חושף את חזהו הפרוותי. "לא היית יכול להקיז לי דם גם אם תנסה, כן?" הוא אומר, "אני מכיר כמוך. כלבים שרק נובחים, לא צדים."
META
נכנס לUnstoppable Advance, מה שמאפשר לי לדחוף אותו משבצת בכל פגיעה ולפסוע למשבצת שהוא עזב.

בדיקת אתלטיקה- 32.

עריכה אחרונה:
נואל מכה באגרופו את הכהן, גורם לו למעוד אחורה מעוצמת המכה. רוב האנשים היו נאנקים בכאב, אבל נראה שהכהן נהנה מכך. הוא מחייך ומחזיר בבעיטה משלו, שמשתקת את צד גופו של נואל.

META
אתלטיקה - 35.

מצב הסיבוב: 1:1

נואל חושף את פניו ויורק. זו הייתה בעיטה טובה, הוא מסכים עם זה. אבל הוא לא עומד ליפול. הוא מכה בכוהן עם מרפקו, מרסק אותו כלפי מטה, מנסה לגרום לו ליפול לאדמה. כל מכה מקרבת את הכוהן לגבול המעגל, ונואל מתקדם אחריו- מונע ממנו לחזור למרכז.
META
סיבולת- 21, כשלון.
אתלטיקה- 24

הכהן עוצר את המכה בשתי ידיו, חושף את שיניו במאמץ כשהוא הודף את נואל לאחור. הוא לא מותיר שהות לנול לנשום ומנחית אגרוף מכוון היטב לקנה הנשימה.

META
אתלטיקה - 27

מצב הסיבוב: 1:1

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה