• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
ויז'ינר נעמד ליד האיש, ידיו שלובות.
"אתה יודע..." הוא מהסס לרגע "אני איש זקן, ראיתי הרבה ולמדתי הרבה. אתה צעיר ממני בכמה שנים? עשרים? שלושים? ואני כבר רואה שלמדת שיעורים שלקח לי עד עכשיו ללמוד. הראשון בהם?"
הוא נשען קדימה ומנמיך את קולו ללחישה צרודה "אל תבטח בזרים נושאי מתנות. אתה לא בוטח בנו, ואין לך סיבה לעשות את זה. אבל למה...למה לא לבטוח בקארים?"

"אני לא צריך שהם יאמינו בי." אומר קארים, "או שהם יאמינו לי" הוא מוסיף, "אני צריך שהם יאמינו בחלום של העולל, שהם יאמינו שאנחנו לא לבד ושאסור לנו להיכנע, שהצעירים לא צריכים להתבגר לחיים של מלחמה ואסון, ושהשחר יחזור להפיצע לבסוף." הוא מעביר את המסר של העולל, "באתי לפה כי לתקן את הנזק שגרמתי, וכדי למנוע מלחמה נוספת, אבל מעל לכל- באתי לתת את הדין על המעשים שלי."

הכהן ממשיך ללעוס את האוכל שלו בשתיקה, מפנה את מבטו מויז'ינר אל הרחוב. לאחר כמה דקות של שתיקה ולעיסה הוא מסיים את המנה שלו ומפנה את מבטו למאלטריאני.
"למה? כי הוא שקרן ומחרחר מלחמה. הוא אחת הסיבות שהשבט שלנו נמצא במצב שהוא היום" הוא אומר בשקט.

"אם כך, שבאצ'ה יהיה בעזרך" אומר ת'ורקילד. הוא מתופף על השולחן באצבעותיו במשך כמה רגעים ואז ממשיך: "אכריז על המשפט שלך, אבל אתה צריך להיות מוכן להגן על עצמך כנגד מתנגדיך כאן ולהיות מוכן לגזר הדין שאתה עלול לקבל, אפילו מוות".

IN
"אם תנחל האימפריה הצלחה במאלטרה, ותכניע את המדינה למרותה- עיניה הרעבות יסתכלו הלאה. שכנותיה של מאלטרה או האיים, זה רק עניין של זמן. אלו המאכילים את הזאב שלא יתפלאו כי נטרפות להן הכבשים" משתמש האח סיאון במשל פשוט, מסתיר את חוסר שביעות הרצון שלו מתשובותיהם. כמובן, אין לו אכפתיות לאנשים, יש לו אכפתיות לעתיד קלסינדרה ולמילוי משימתו.

אחד האחים מנופף בידו בביטול. "האימפריה לא מונהגת על ידי טיפשים. בפעם הקודמת שהם ניסו, הם איבדו חצי מהצי שלהם ועשרות אלפי אלפים מתו במים של דובריין. ראינו מה קרה למי שמתעקש לראות עדיין את האימפריה כאויב - שבט האורקה למשל, כן? נמצא במצב הכי גרוע שלו מזה שנים" הוא אומר, אבל אחיו מניד בראשו. "עזוב אותו, וונראק. הוא סתם בא לחפש ריב. כל מה שהוא אומר זה 'מה אם', באותה מידה אפשר להעלות את האפשרות ששלייז תצא למסע כיבושים בכל רחבי היבשת אחרי הנצחונות האחרונים שלהם בגבול עם קלסינדה" אומר האח השני, והשלושה פונים ללכת.

"אם כך, המשפט יתנהל עוד כשבוע. תכין את עצמך אליו כראוי, ושבאצ'ה ישמור עליך" אומר ת'ורקילד, נפרד מהזד.

סומניוס שואל "וככה אתה רוצה לפגוע באימפריה האלפית? אז הדרכים שלנו משתלבות היטב." הוא מתיישב. "רוחות הטבע והרוחות היסודניות הן שונות בתכלית. אם הרוחות היסודניות מנסות להתערב במציאות זה לא דבר של מה בכך - הן עושות את זה מעט מאוד, אם בכלל. אתה בטוח שמדובר ברוחות של היסודות ולא של הטבע?"
"וגם, הפגיעה שלך באימפריה האלפית לא חייבת להיות דווקא דרך האדומים, נכון? היא יכולה להיות גם על ידי החבורה שלנו, או האנשים הטובים שבאיים כאן, או אפילו מרקידי העצמות, נכון?"

"כן, אלו רוחות יסודניות. אני מכיר אותן היטב. הפגיעה באימפריה חשובה לי, אבל אני גם מעוניין להחליש את הרוחות היסודניות. מאבק של האדומים והאימפריה יחליש את שני הצדדים, גם אם האימפריה תיפול בסוף" הוא אומר.

קארים והאח סיאון נפגשים בשוק ליד הנמל, שם קארים, שצועד עסוק במחשבות, מבחין באח סיאון בוחן סחורות של מספר סוחרים שמציגים את מרכולתם ליד ספינותיהם.

"לא תמצא את ילדי הלהבה באיי הדובים. או שזה דובריין? לפעמים הזכרונות מתבלבלים" אומר חוטב העצים, מגרד בראשו לכמה רגעים ומפזר חול לכל עבר.
"אבל יכול להיות שגם כאן תצליח להתיש את הרוחות היסודניות ואת רוחות הטבע. יש באיים האלו אלפים, ורבים מהמקומיים מאמינים גם ברוחות היסודניות במקביל לחמשת הרוחות המחזוריות. אולי נוכל להרוויח מכך משהו" הוא אומר.

"כשהמאמינים נאבקים זה בזה, הכוח שמוענק להם מהרוחות מנוצל בקצב גבוה, ובכך מחליש את הרוחות בפרק זמן קצר יחסית. אם תצליח לגרום למאמיני הרוחות היסודניות להיאבק אלו באלו או באלפים, הדבר יחליש את הרוחות".

IN
האח סיאון מהנהן. "הם לא נראים נאמנים במיוחד למלחמה. יש כאן סוחרים שישירות מספקים את כוחות האלפים, לא מאמינים שהאימפריה אי פעם תגיע אליהם" הוא אומר עם כעס בעיניו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה