• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
"מוזר, אני זוכר שהמחסנים מתחברים למפקדה רק אחרי הרבה זמן. אבל אני לא מוצב פה הרבה זמן, אז יכול להיות שהתבלבלתי" אומר הקפטן, עוקב אחרי סיאון אל הסמטה.

IN
ברגע שהם נכנסים לסמטה, האח סיאון פעם נוספת נותן לקצין להוביל אותו- בתור מי שמוביל אותם למפקדה. ואז, כשיש רגע שקט, הוא שולף את הנשק שלו, ומסתער בכל כוחו- מכה בעוצמה קדושה היישר לעצמותיו של הקפטן סוויד. "הכופרים ייפלו בפני המחומש" הוא אומר, צופה במכה האכזרית שהוא הנחית על הקפטן בחדווה "והמלשינים ינצרו לשונותיהם לעד".

META
יוזמה: 8+5=13.

פעולה משנית- שליפת נשק
פעולת תנועה- תנועה לסוויד
פעולה רגילה- כבלי המרדף

האח סיאון זוכה לתוסף לנזק כאשר סוויד הולך לפניו כי הוא מתרחק ממנו כרצונו.
בגלל שהאח סיאון הוא היחיד שסמוך לסוויד, הוא מגלגל התקפה פעמיים ובוחר בתוצאה הגבוהה.
התקפה: 20 טבעי (גלגול שני 9).
פגיעה: 6+6+5+5+1=23 נזק ואם המטרה לא מסיימת את תורה הבא בסמוך לאח סיאון, האח סיאון יכול לפסוע 4 משבצות כפעולה חופשית. הוא חייב לסיים את הפסיעה קרוב יותר אל המטרה.

עריכה אחרונה:
סוויד כושל קדימה, מופתע ודואב מהמכה שפגעה בצלעותיו. הוא שולף את חרבו באחת, מביט בסיאון בשנאה.
"כנראה שהמורדים באמת מטורפים כמו שאומרים עליהם. אני יורק על המחומש שלך!" אומר סוויד, מסתער על הנזיר. את השיסוף מחרבו המעוקלת מלווים שרכים שבוקעים מהאדמה, מחזקים את הקפטן בחיוניותם.

META
ברכת רוחות הטבע - 30 נגד דרג"ש, בפגיעה 27 נזק והקפטן משיב 10 נק"פ.

IN
האח סיאון חוטף את המכה בכאב, ומבין שהוא יזדקק כנראה לקצת יותר עם סוויד. "ברכו אותי, המחומש, על מנת לשרוף את עורו של הכופר" אומר האח סיאון ואז מניף את אלת הקרב שלו ומכה בעוצמה בראשו של סוויד.

אך כאשר הוא מסתובב, האח סיאון נעלם, מסתתר בסמטה, מחכה להכות שנית.

META
פעולה רגילה- אספקט העוצמה
התקפה: 16+10=26 נגד דרג"ש (גלגול שני 10).
פגיעה: 1+2+3+4+5+6+5=25 נזק והאח סיאון זוכה בתוסף 5+ לגלגולי אתלטיקה ולתוסף 2+ למהירות ונזק קפא"פ עד סוף ההיתקלות.
פעולת תנועה- זוהר מסיח דעת
האח סיאון הופך לבלתי נראה ונע את מהירותו למסתור.
התגנבות: 15+10=25.

סוויד מביט לכל הכיוונים, מחפש אחר סיאון. לאחר כמה רגעים הוא מחייך, מביט לכיוון של הנזיר - ניכר שהוא לא רואה אותו בדיוק, אבל הוא יודע מה הכיוון הכללי שלו.
"גם אם אמות כאן, חבריך ימותו איתי. אתה מוזמן להרוג אותי לפני שאגיע לרציף, אם תצליח" אומר הקפטן, מתחיל לרוץ לעבר הרציף. באמצע הדרך הוא נעצר, שולף אקדח קשת ויורה לעבר סיאון קפסולה קטנה, שמתפוצצת ויוצרת ענן סגלגל. סיאון שואף את האדים הסגולים, מרגיש שחולשה אוחזת בו בפתאומיות.
"מתנה מאחד הארכי-דוכסים שלכם" מגחך סוויד ברשעות.

META
נסיוב חולשה - 25 נגד קשיחות, בפגיעה סיאון סובל ממחסר -2 לגלגולי התקפה ומחסר -1 למהירותו(הצלה לסיום).

OUT
הקפטן עבר עכשיו 9 משבצות, והוא צריך לעבור עוד 30 בשביל להגיע לרציף.

IN
האח סיאון מגחך, יוצא ממחבואו ורץ לכיוון הקפטן, עובר דרך האדים הסגולים.
"העולם הזה טמא, מלא בחטא, מלא בסטיות- האמת נמצאת מעלינו, אבל מעטים מעזים להסתכל עליה. הנשימה השלישית היא התשובה שלי, הנשימה השלישית היא המוות שלך" הוא משנן בעודו מזנק מעלה, נוחת בכל עוצמתו על סוויד, מכה בו פעם נוספת, הפעם מפיל אותו על הרצפה, ואז קושר את השרשרת לרגלו, מושך אותו אחורה.

סוויד לא מצליח לקלל פעם נוספת כאשר האח סיאון מנחית כדור הברזל על מרכז החזה שלו והפה שלו משפריץ דם בגרוטסקיות. האח סיאון מסתכל סביב, ואז גורר את סוויד לתוך חבית באזור, מתנקה מהדם בשקט לפני שהוא הולך לחזור לספינה.

הוא מרגיש חי, הוא מרגיש מת, הוא מרגיש... את הנשימה השלישית שלו. הוא מרגיש שלזה הוא נוצר, לזה הם הכינו אותו, בשביל זה הוא מת.
וזיכרון המוות הזה כואב.

META
פעולת תנועה- תזוזה לכיוון סוויד
האח סיאון נע 7 משבצות לאחר ההאטה
פעולה רגילה- מהירות מלאכית
התקפה: 17+10-2=25 נגד דרג"ש (גלגול שני 6).
פגיעה: 6+6+4+1+5+5+2=29 נזק.
ניצול נקודת פעולה
פעולה רגילה- מכה מכריעה

התקפה: 16+10-2=24 נגד דרג"ש.
פגיעה: 3+3+5+5+2=18 נזק והאח סיאון פוסע משבצת אחורה ומושך את סוויד משבצת אחורה. לסוויד יש עוד 31 משבצות עכשיו להגיע לנמל.
סיום תור
הצלה כנגד מחסר להתקפות ולמהירות: 2. כישלון.

עריכה אחרונה:
"טוב, אני מניח שכשהקפטן וסיאון יחזרו אנחנו נהיה באיחור רציני." הוא מתלנון בקול ופונה לאזהר. "חבל שתבזבזו אנרגיה עכשיו ואחרי זה תצטרכו לעבוד מהר, כדי שאתה והחברה שלך תחזרו לנוח, אנחנו נישאר לשמור בנתיים." הוא אומר, רונה נחרטת על אחת מעינו, הופכת את המילים שלו להרבה יותר נגישות.
META
משתמש במילת ידידות בשביל לקבל תוסף 5 לדיפלומטיה.
16+16=32 סה"כ

הקצין מהסס, אבל לאחר כמה רגעים מהנהן.
"צודק. אין צורך שכולנו נהיה כאן. סעיר, קאסאם, קחו איתכם חצי מהמשמרת ורדו למטה!" הוא אומר, מפנה את דבריו האחרונים לשני חיילים שעוברים לידם. השניים מהנהנים וממהרים לרדת לסיפון התחתון, לוקחים עימם מספר חיילים.

קארים מתחיל להסתובב לו בספינה, מנסה להיראות נינוח בעוד הוא סורק את הסיפון.
לבסוף הוא נעצר ליד דלת הכניסה לסיפון התחתון, משמש כמעין חוצץ שימנע מאנשים לעבור את הדלת, כאשר הוא מחליף מבט עם נואל, מסמל לו גם לתפוס עמדה.

לא נראה שהחיילים חושדים בדבר, והשניים מתמקמים ליד הפתחים. בזמן הזה החבורה רואה את סיאון מתקרב אל הספינה בחשאי, ללא הקפטן שליווה אותו. כולם מביטים אחד בשני, מוכנים לפעולה.

OUT
יוזמה!

קארים נושם עמוק, זה עוד לא הזמן לפעול, זה רק הזמן להתכונן. עיניו נעצמות כרגע, מסתירות את העובדה שרונה כבר נוצרה בהן. מאיימת לערער את ההגנות של האויבים שלו.
META
יוזמה
17 סה"כ.
בסיבוב ההפתעה מפעיל את הילת הסקאלד

סומניוס שולף את המטה שלו ראשון, מכוון אותו אל הקצינים המופתעים ויורה בהם קרניים קטלניות של כוח קסום לפני שהם מספיקים לזוז.

meta
גשם קמאי על קצינים 1,2.
20, 25 נגד תגובה. בפגיעה 8, 19 נזק בהתאמה.

משאבי דמות
נק"פ 42, פרצי ריפוי 10
כוחות מנוצלים: גשם קמאי

עריכה אחרונה:
ויז'ינר משחרר חץ לפני שמישהו מספיק לנשום, והחץ לוקח איתו את נשימתו של הקצין שעומד בטווח פגיעה, חולף בשריקה ליד אוזני בעלי בריתו של ויז'ינר וננעץ היישר בבטן - גורם לקצין למעוד לאחור ולאבד שיווי משקל.
Meta
פעולה רגילה -
ירי מתוחכם על קצין 2
25 התקפה
12 נזק
בפגיעה, המטרה מוחלקת שתי משבצות למשבצת I11
מוסיף את הכוח מתקפת פתע, שאפשר להפעיל נגד יצור מופתע כפעולה חופשית. בפגיעה, המטרה dazed

עריכה אחרונה:
נואל בוחן את שדה הקרב, מחליט לחכות. האויבים יתקרבו אליו, אין סיבה להסתער ראשון. במקום, הוא נותן לפטיש שלו להחליק מעט, מחזיק אותו בקצה המוט- רחוק יותר מראש הפטיש. הוא מחייך, מריח את האדרנלין הגועש.
META
משתמש בUnstoppable Advance, כל עוד נואל נותר בעמידה הזו- כל התקפת נשק שלו דוחפת אויבים 3 משבצות לאחור.

הקצינים זועקים בכאב כשהמכות פוגעות בהם, ואחד מהם מועד לאחור כשהחץ של ויז'ינר נעוץ בחזהו. הוא נופל לאחור בקול שכשוך עז, והמלחים מביטים בבני החבורה במבטים מופתעים. נודרה וקולו מנצלים את ההזדמנות ומסתערים על שני מלחים, שמצליחים בקושי להדוף את התקפותיהם.

מלמטה נשמעות צעקות, שמעידות על כך שגם החיילים מתחת לסיפון מודעים למתקפה, ומתכוננים לעלות למעלה ולהילחם בתוקפים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה