• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
קארים מבחין בהרס, הוא מרגיש צביטה בתוכו, הוא לא בטוח במקור שלה, הוא לא בטוח מדווע היא מגיעה, אבל הוא מרגיש שהם פגעו בהרבה לא מעורבים בסיפור הזה. ושהם גם הולכים לפגוע.
הוא נושם עמוק, "קדימה." הוא אומר, "בואו נלך לשחרר את המחתרת."

IN
האח סיאון שוקל לבזבז זמן על להדליק את המכונות, אבל מסתפק בדבר אחר- מניף את אלת המלחמה שלו ומנסה לרסק את קנה השיגור של המכונות בכל כוחו, על מנת להפוך אותן לחסרות שימוש לאלפים שיגיעו אחריהם.

"אלך למצודת הכלא" הוא קובע ראשון, מאמין ששם יהיה את הסיכוי הטוב ביותר למצוא את בן מסדרו- כי שם יש את מרבית האנשים. הוא מסתכל על ויז'ינר ועל נואל, מצפה מאחד מהם להצטרף אליו, וחושף את העדפתו לבן לוויה למשימה זאת. יתר הנולים והמחתרת, הוא לא מייחס להם יותר מידי משמעות- האח סיאון מעולם לא היה הסוג לתת פקודות.

נואל מניד בראשו לשלילה.
"המחתרת משחררים את עצמם, כן? האנשים של דנילו שם לעזור. אנחנו להשתלט על ספינה, צריך דרך מילוט." הוא אומר, סיאון יכול להתעסק עם האנשים שלו אחר כך- כרגע הם צריכים להצליח לצאת מכאן, או שהם עשו את כל ההרס הזה לשווא.

IN
"יש פעולה שסיכמנו עליה מראש" אומר סומניוס, "ואנחנו לא הולכים להתפצל עכשיו נגד כל התכניות. אנחנו עובדים מסודר, עם אנשים, ואם כל אחד יעשה מה שמתחשק לו באותו הרגע כולנו נמות".

קארים מסכים עם סומניוס. "אז המטרה הראשנה שלנו היא להשיג ספינה, ככה גם לאנשים של דנילו יהיה לאן להביא את אנשי המחתרת אם נצטרך להבריח אותם מהעיר." הוא מוסיף. ופונה לכיוון הנמל, "קדימה, אני מניח שכל המשמר יגיע לפה בעוד כמה דקות ואני מעדיף שלא לפגוש אותם."

לאחר שהם הורסים את מכונות המלחמה, החבורה מתחילה לרוץ לעבר הנמל, שם הם נחשפים לתוהו ובוהו - אנשים רצים לכל עבר, מחפשים מחסה. סבלים עומדים חסרי אונים לצד המשא שלהם, ומחלקת חיילים לא-אלפים בפיקודו של קצין אנושי מנסה להשליט סדר בנמל.
"איזה ספינה? קרב?" שואל קולו, מצביע על אחת מספינות המלחמה שעוגנות בנמל.
"ספינת מלחמה תעורר הרבה חשד, לא? אולי עדיף רגילה?" שואל נודרה. השניים פונים אליהם במבט שואל, מחכים לדעתם.

"ספינת מלחמה תגרור פחות שאלות." אומר קארים, "תתפלא כמה פעמים האלפים מניחים שמישהו שייך למקום מסויים רק כי הוא נמצא בו." הוא מציין ופונה לעבר אחת מספינות הקרב, עם קצת מזל הוא גם יוכל לשנכע את הצוות להכין אותה ליציאה לדרך.

שני הנולים מהנהנים, והחבורה מתקדמת לעבר אחת מספינות המלחמה שעוגנות בנמל.
הספינה, שעל דופנה צבוע השם "דג החרב" באותיות זהובות, נראית שוממת למדי. מספר אנשים צועדים על הסיפונים, נושאים כלי נשק או חבלים ופיסות מפרשים ברחבי כלי השיט. על הספינה מותקנת קטפולטה קטנה שנמצאת בחרטום כלי השיט, ועקרב קטן בעמדה מוגבהת באמצע הספינה, לצד התורן. חורי משוטים מבצבצים מהסיפונים התחתונים, אך המשיטים ככל הנראה מאוחסנים בבטן הספינה, שכן אף אחד מהם לא מבצבץ החוצה.

אחד הזקיפים על הספינה, שלבוש במדים החומים של הצי האלפי, מביט בחבורה בחשדנות. הוא ממהר לכיוונם, מכוון את הקשת שבידו לעברם ומניח את אחת מידיו על אשפת החצים הצמודה לירכו.
"מי אתם? מה אתם מחפשים בנמל הצבאי?" הוא שואל אותם בקול נוקשה, שלא מותיר מקום לטעות - הוא יירה בהם במידה ולא יענו את התשובה הנכונה.

"עמוד נוח מלח!" אומר קארים בפוקדה, "העירו אותנו בקירקסטון שלנו והורה לנו להוציא את הספינה לים הפתוח לפני שהמורדים יפציצו גם אותה." הוא ממשיך בדיווח. "אפילו לא היה לנו זמן לעלות על מדים" הוא מתלונן.
META
בלאף - 13+13=26 סה"כ

"גם שאר הספינות קיבלו את הפקודה? מוזר מאוד" אומר החייל, אבל מנמיך את הקשת שבידיו. הוא מסמן להם לעלות על הספינה וממהר אל הסיפונים התחתונים.
כעבור מספר דקות עולה קצין אלף, מנומנם למראה, ומתקרב אליהם. הוא מבליע פיהוק, מביט בקארים ואז בשאר, מרים גבה למראה החבורה המוזרה למראה.
"קפטן סוויד" הוא מציג את עצמו, ומיד שואל "מה בדיוק טיב המשימה שלכם? וממי קיבלתם אותה?".

"מגבוהה" עונה קארים. "יש לנו אח"מ שצריך להוציא מהעיר כמה שיותר מהר." הוא עונה, "אני עצמי ממודר ולא יודע בדיוק מה אני אמור לעשות, נאמר לי רק להגיע לפה ללא מדים ולא לספר לאיש חוץ מהקפטן על טיב המשימה שלי." הוא מתרץ. וכפי שאתה רואה, גם על זה אני לא יודע מעבר."

"מצטער. אני מקבל הוראות ישר מהלואא'. הוראות כלליות של האדמירל בגלל המצב המתוח לאחרונה" אומר קפטן סוויד, מושך בכתפיו.
"אתה מוזמן ללכת לדבר עם הלואא' - הוא במפקדת הנמל, אבל יכול להיות שהוא עסוק בבלגן שמתרחש בעיר" מוסיף הקפטן.

"אין בעייה." אומר קארים, "אתה רוצה שאני אגיד ללואא שהסיבה שבן הדוד היקר שלו נמצא באמצע עיר תחת התקפה ונשאר בסכנת חיים כי קפטן סוויד מסרב להפליג?" שואל קארים בכעס ומצביע על סומניאוס, מנצל את גזעו של חצי האלף כדי לקדם דברים, "המורדים השתחררו מהכלא והם בטח צוברים נשק כרגע, אתה יודע מה יקרה אם הם יתפסו את הבחור ההוא? אני אגיד לך מה יקרה, הראש של שנינו, על חנית בכניסה לשערי העיר כי נתנו להם ללכוד אותו." הוא יורה בקפטן מבט תוקפני. "הסיבה היחידה שאנחנו כאן היא בגלל שהלואא סומך עליך יותר מאשר כל אחד אחר והוא שם בידיך את הביטחון של המשפחה שלו, והוא לא רוצה לעשות עניין מזה שהוא מוציא אותו מהעיר. אתה בטוח שאתה רוצה ללכת למפקדת הנמל ולשאול אותו מול כל האנשים האחרים שם האם הוא בטוח שהוא רוצה להגניב את האחיין שלו בשקט מהעיר, במקום... אני לא יודע כל בן משפחה של קצין בכיר אחר???" הוא שואל בסרקזם קל.
meta
בלאף נוסף אני מניח 12+13=25 סה"כ

"מצטער, אני לא קובע את הפקודות. אני לא יכול לעזור לך, אבל אני יכול ללוות אותך למפקדה ולנסות לעזור לך לשכנע את הלואא'" אומר סוויד, זע באי נוחות במקומו.

IN
"אין בעיה, אדוני" אומר סיאון ב'צייתנות' קול מכוסה הדבש והשקר שלו, בעודו מסתכל על הקצין. הוא מנסה להבין גם אם מפקדת הנמל ממוקמת קרוב או בדרך לכל אחד מהמקומות בהם משחררים אסירים, על אף שהוא יודע שהם לא יגיעו למטרתם- הוא ילווה את האיש איתו דרך הכאוס לנקודה המתאימה- והוא נעמד אחרי האיש, מחכה שסוויד יתחיל להוביל.

"בסדר" אומר סוויד, פונה לחייליו. "אזהאר, אתה אחראי עד שאנחנו חוזרים. נוהל סאראמין, תהיו עירניים" מורה הקפטן לחייליו. החיילים מהנהנים ומחזקים את אחיזתם בנשקיהם, סורקים את רציפי הנמל בעיון.
לא נראה שמפקדת הנמל קרובה, וככל הנראה היא ממוקמת בצד השני של הנמל.

סוויד יורד מהספינה, מאותת לסיאון להצטרף אליו.
"קדימה, אני מניח שהלואא' גם ככה עסוק" הוא אומר בזמן שהוא קופץ אל הרציף. השניים מתרחקים בצעד מהיר, נעלמים מעיני החבורה.

השניים מתקדמים לאורך הנמל, עוקפים חיילים שמתרוצצים לכל כיוון בכאוס.
"מה לעזאזל קרה? הבנתי שירו קליעים בוערים על המבנים המרכזיים בעיר, אבל זה די מעורפל. אני מניח ששמעתם על זה משהו - אתם אולי יודעים למה רוצים שנוציא את הספינה?" שואל הקפטן את סיאון.

IN
"תראה מה הולך פה, כאוס בכל פינה. אני לא מופתע שהם רוצים לפחות להרחיק את הספינה מהכאוס הזה לפני שזה יתפשט אליה" אומר סיאון, מנסה לתרץ תירוצים בעודו מחפש אחר סמטה צרה במיוחד.

META
פעולה משנית- נדר האיבה
מסמן את הקפטן סוויד בנדר איבה.

"אז הייתי מצפה שנקבל פקודה להרחיק את כל הספינות מהנמל עד שהכל יירגע" אומר הקפטן, והשניים ממשיכים להתקדם. לא עובר זמן רב לפני שסיאון מזהה סמטה צרה שמובילה מהרציף לאזור המחסנים, אבל הסמטה נמצאת בכיוון האחר מהכיוון של המפקדה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה