• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
"איי דובריין הם לא מעריצים של האלפים, אם אני לא טועה. לך בעצמך יש חלק בזה, לא כך?" שואל חבר המועצה.
"בכל מקרה, האלפים היו שולחים מסר 'דיפלומטי' שמזהיר אותנו מלעשות צעדים מטופשים, כפי שעשו בעבר. האלפים לא רוצים סתם מתים. הם איבדו מספיק במלחמה הגדולה, כך שהטענה שלך לא מחזיקה הרבה. אם האלפים היו רוצים מלחמה עכשיו הם היו מתחילים אותה, עם או בלי תירוץ. האזרחים שלהם צריכים תירוץ למלחמה רק כשהם חושבים שידם לא על העליונה, כפי שאתה בוודאי יודע. כשהם בטוחים בעליונותם, נשימה לא נכונה ליד הגבול תוביל אותם למלחמה.
ואתה יודע מה? כל עוד הם לא תופסים את השליחים שלנו, אותי זה לא מעניין. תמיד נוכל להכחיש את המעורבות שלנו בעניין - גם אם אני פרסמתי את המודעה, אין הדבר אומר שכל המועצה תומכת בכך, אחרת היינו שולחים חיילים מאומנים יותר וצייתנים יותר, או לפחות זו תהיה הגירסא שלנו".
"בכל מקרה," הוא פונה אל ויז'ינר "המצודה בנויה על גבעה ומוקפת בגבעות. מזג האוויר יהיה אולי מעט מושלג, אבל אני לא חושב שיהיה גשם בתקופה הזאת של השנה. אתה מכיר את האזור, הוא קרוב לכפר. תקבלו מפה של המושבות ומספיק אספקה לשבוע.
אם אתם צריכים עוד משהו, עכשיו זה הזמן להצהיר על כך".

"זה עוד עניין". אומר נארו. "אני יודע שהתנאים לקבלה שלי לא כללו את נאמנותי למועצת העם. איך אתה יודע שאני, ולצורך העניין, כל אחד אחר פה, לא יסגיר את השאר ברגע שנגיע למקום שם?" הוא סוקר במבטו את הקבוצה, ומחזיר את עיניו לצלחתו. "אני מזהה פה עוד כמה תושבים של האימפריה, מלבדי".

"אני יודע שלא תעשה את זה, נארו פרח-הזהב," הוא אומר בחיוך "או אתה, נואל מפרקומה. וגם אתה, קארים "באלדר". אנחנו יודעים עליכם יותר משאתם חושבים - שום דבר לא נכנס לשטחי מאלטרה בלי שנדע עליו קודם".

"גם אני לא חושב שאני אעשה את זה". אומר הגמד ביובש. "אבל 'תה יודע? אני מוצא שלאדם יש הרבה פחות שליטה על חייו ממה שהוא חושב". הוא בולע את שארית הבשר שבצלחת, ומחזיר את הנשק שלו לנרתיק שעל גבו. "בכל מקרה, היות ואין לי כל כך ברירה, אשמח לקבל את השריון שלי בחזרה, במקום החיקוי המטופש הזה לשריון. זה יכול גם לעזור לנו למלא את השליחות שלך, אם אתה מבין על מה אני מדבר".

סמניוס נענה: "אז אנחנו נשלחים כי רק אנחנו יכולים להצליח היכן שטובי המרגלים נכשלו. למה? מה טובי המרגלים לא יכלו לברר על המצודה הזו, מה הם כן הצליחו לברר עליה, ומה כל כך חשוב בה שאנחנו צריכים למצוא?"

עריכה אחרונה:
''אם לא היה ברור לך...'' ויז'ינר עוצר כדי לתת מקום לשיעול שלא מגיע, וממשיך באנחה ''היתרון שלנו הוא שאנחנו בלתי מזוהים. אי אפשר לשלוח את טובי האזרחים לקו האש, כי זו תהיה אצבע מאשימה ברורה על המועצה. אבל חבורה של שכירי חרב שמודרכת על ידי אחד מזקני המלחמה? תאמין לי שלדובה הזקנה עוד נותרו שיניים חדות, זו לא תהיה קבוצת הפשיט הראשונה שהאלפים מתמודדים איתה...'' עיניו חוזרות לרגע לערוג לעבר בלתי ידוע, ואז מצטללות כשהוא מתמקד בהווה ''העם דורש את המשימה הזו, העם זקוק למשימה הזו, כדי להכות מכה ניצחת על האויבים-'' השיעול של קודם תופס אותו בהפתעה, ולאחר רגע נרגע באותה מהירות בה הופיע.

''זה כל מה שיש לי להגיד.''

"אם כך רוחות החיים מכוונות אותי, למשימה כה מסוכנת, כך אעשה. אדאג לשמור על כלל המאמינים בחיים" אומר האח סיאון. הדיבורים גורמים לו טיפה לחשוב- אם הם יודעים עליו יותר משהם אמורים, ייתכן שהאיש הזה לא קונה את ההצגה הקטנה שלו, אבל הוא מחייך במקום זאת. אין טעם לבדוק אם הם יודעים או לא יודעים, יש טעם לבצע את המשימה אליה הוא נשלח.

"אין צורך לדאוג," יזניאס פונה לנואל "אתם תבואו על שכרכם. תקבלו ברגע שתסיימו את המשימה הראשונה תגמול מכובד מאנשי הקשר שלנו, באדיבות קופת המועצה".
לאחר מכן הוא אומד את נארו לכמה רגעים ואומר: "גם לא אמורה להיות בעיה בשבילנו להשיג שריון מתאים בשבילך - אמנם קצת ישן, אבל אני לא מאמין שקיסר טילינג דואג לציוד טוב במיוחד לחיילים מהדם הלא נכון בצבא שלו".
"טובי המרגלים שלנו יכלו לפלוט יותר מדי סודות אם היו לוכדים אותם, ואין להם את הכישורים ה...דיפלומטיים שיש לכם במקרה וייתקלו באויב. עליכם להביא את כל המסמכים שתוכלו לשים עליהם את הידיים שלכם. המצודה הזו היא מרכז ההתארגנות האלפית בגבול, וכל פקודה ומידע בעל ערך יהיו מאוחסנים שם" הוא עונה לסומניוס.
לבסוף הוא מסתכל על כולכם במבט מרוחק מעט, כמעט בוהה, במשך כמה רגעים.
"המתים יודעים כמה מאלטרה צריכה כל יתרון שהיא יכולה להשיג על האלפים. הפלישה הגדולה לא הייתה מוצלחת בשבילנו, לא. אמנם חיזקנו את הצבא שלנו מאז, אך הצלקות עדיין חרוטות עמוק בבשרם של אנשיי. הקברים שהם רואים כל בוקר עוזרים לזכור את הנופלים, אך גם את האויב שנמצא בשער. צאו לדרך ודעו שאתם נושאים אתכם את תקוות מאלטרה לשינוי המלחמה הבאה, שינוי שיכול לחסוך עשרות אלפי הרוגים" הוא אומר, ומחווה לשומרים לפתוח את הדלתות. שומרים אחרים מפנים את המזון ומלווים אתכם החוצה.

כשהאח סיאון עובר ליד השומרים הוא מרגיש פתק נתחב לידו. כשהוא מציץ בפתק, הוא מיד מזהה את קוד הנשימה השלישית המוכר.
בפתק כתוב:
ברכות האח סיאון, מי ייתן והגלגל המחומש יאיר עליך מלמעלה את שפע ברכותיו, יאיר את דרכך וינחה אותך אל לבבות הכופרים.
עליך, במקביל למשימה שקיבלת מחבר מועצת העם יזניאס שרצ'ין, לבדוק סימנים מטרידים במצודה שאליה אתם מתקדמים - נראה כי יש סימנים לפעילות של כוחות עליונים מסביב למצודה - ככל הנראה מדובר בדרואידים, כהנים ומכשפים אלפים שסוגדים לאלילי שקר, דבר שככל הנראה מסמל את הצבת הכוחות הקדושים של האימפריה האלפית בקו החזית, הצבה שיכולה להשפיע עלינו, לא רק צבאית, אלא גם רוחנית - פשוטי העם במאלטרה יכולים להימשך אחרי כהנים כפריים ועושי להטים יותר מהנאומים חוצבי הלהבות של אבירינו וכוהנינו.
בנוסף, נסה לראות אם תצליח להשיג מידע על קצין אלפי בשם מאדנאן וואקאס. ראש המנזר דורש בדחיפות כל מידע שניתן להשיג עליו.
מי ייתן וג'וואן אדמי יניף את אלתך במשנה עוצמה ויעזור לך להביס את אויבינו.

רגע לפני שגם ויז'ינר יוצא מהדלתות, חבר המועצה מסמן לו להתקרב אליו.
"אני רוצה לדעת הכל על ההגנות שלהם ועל מצב הכוחות שלהם. הכל, כדי שהצייד השבור יוכל לצאת לאור פעם נוספת בקרוב.
מה שעשית לא נשכח. אנשים גדלו על המיתוס שלך, והם יהיו מוכנים להילחם למען המולדת בשמך. הישאר ערני, כי לא רחוק היום שבו לא מאלטרה לא תחזיק באף מובלעת" הוא אומר לו וטופח על כתפו.

עריכה אחרונה:
נואל יוצא החוצה יחד עם השאר, לא נראה שהוא מורשם במיוחד מהנאום הפטריוטי של יזניאס. "זה נראה פשוט מספיק." הוא אומר כשכולם יוצאים החוצה, "רק למצוא איך להגיע לגבול, כן? למישהו יש פה עגלה?"

'המצב הנורא רק יקרב אתכם לזרועות החמות של קלסינדה' חושב לעצמו האח סיאון בעודו מחייך בנעימים.

"אני בטוח שנמצא אחת בקלות, אחרי הכול- עגלות מגויסים לחזית זה משהו שאמור להיות נפוץ בארץ מצולקת מלחמה, והאל תמיד עומד לצד המאמינים" אומר האח סיאון לנואל, נראה מרוצה לקרוא מאמין למישהו זר ושונה כמו נואל. זה סימן שאמונת האמת מגיעה למרחקים גדולים.

הוא מהנהן ''אעשה מה שאוכל. אני...'' שיעול קצר תוקף אותו ''אני לא בוטח בהם. אני מסכים שלהביא מלטריאנים נוספים יכול היה להוביל לבעיות...אצטרך להחזיק אותם קצר.'' במילים אילו הוא מצטרף לשאר הקבוצה
''לאו דווקא עגלות. על פי ההסכמים, אנחנו ב'שלום' בשלב הזה.'' הוא מדגיש את החלק האחרון של המשפט בלעג.
''אבל תהיה תנועה מהמושבות ואליהן, מסכים. יש אנשים מטילינג שחושבים שאנחנו סל הלחם שלהם. משם אני כבר אוכ-אהמ, אוכל לקחת אתכם למקום הנכון.''

כשהחבורה יוצאת מהמצודה, כמה חיילים במדים חומים ושריונות מתקדמים אליהם, ביחד עם כמה כפריים.
"תוכלו להגיע לגבול בעגלות שלהם - גם אם האלפים צופים, הם לא יחשדו בכמה עגלות של סוחרים" אחד מהם אומר. הכפריים מובילים אתכם אל שלוש עגלות עמוסות בתבואה, כדים וכלים. בין כל השקים השונים יש מקום לשני אנשים בכל עגלה.
"לפני שתעברו את הגבול עליכם לקפוץ מהעגלות ולהמשיך ברגל ליעד שלכם, בהצלחה" אומר החייל.

האח סיאון מהנהן, ועולה בקלילות אל העגלה. "אני מודה לכם על הנדיבות" הוא אומר בנימוס לחיילים ולאנשים, בעוד העיניים שלו סורקות את הכפריים- מזהות את הפנים שלהם כדי לזכור אותם. בעוד שאלו עם הדרגות בולטים, דווקא בין הכפריים ייתכן שמסתיר את עצמו מישהו המנצל את החזות הפשוטה של כפרי מאלטרי.

ויז'ינר נדחס לצידו של האח סיאון ''אתה לא מפספס שום דבר..'' אהמ ''נכון?" הוא שותק לרגע, ואז מחייך, שולח יד לסדר את צווארון המעיל שלו ''מבט של צייד. זה...טוב, זה חשוב. אנחנו נצטרך הרבה ציידים בזמן הקרוב.''

"אני רק רוצה לוודא שזה לא מסע מסיון כאן, כי האלפים פחות בקטע של לאמץ אמונות חדשות." אומר קוויס לסיאון בבדיחות הדעת, ואז פונה לנואל, שואל "מה מוביל נול לסגוד לאלים האנושיים? זה לא מחזה נפוץ לראות את אחד מבני עמכם עוזר לממלכה אנושית כלשהיא."

"ממלכה אנושית כלשהיא לא עוזרת לנו." נואל מושך בכתפיו, "אתם, לא אכפת לכם מאיתנו. אתם רואים בנו, מה המילה, פראים? אבל לא כולכם, המחומש שולח מיסיונרים לכל מקום, חלק מהם החליטו להגיע לפרקומה. הציד... הוא לא בשבילי. אני לא נהנה ממנו, מהמארב או המעקב. אני נהנה מהקרב."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה