• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
קארים מזהה, לפי גובהו של מרקיד העצמות ומנח הגוף שלו, שזהו האלף הצעיר שראה לפני כן במבנה. הוא היה נראה כבר אז חששן למדי, במיוחד כשקארים השמיע את איומיו, אבל עכשיו הוא נראה מותש לגמרי. נראה שכל פעם שהבזק סגול מופיע, הוא נעשה עייף עוד יותר.

קארים יוצא מהמקום בו הוא נמצא, המטרה שלו צעירה, חששנית והוא כבר הצליח לשבור את ההגנות שלה פעם אחת, כעת כשהאויב שלו מותש... יכול להיות שזה יגמר מהר. "בוא נסיים את זה" אומר קארים בעודו מרים ידיים בסימן שאינו חמוש ואינו מוכן לקרב. "אני ראיתי שאתה יודע שהאימוים שלי לא היו ריקים מתוכן." הוא מצביע לעבר המקום שבו הרוח של הנביא התגשמה קודם. "ראית את האות, ושנינו יכולים לצאת מפה בחיים ושמחים. האמונה שלך כל כך חזקה שאתה מוכן להקריב את החיים שלך ולבגוד באימפריה?" הוא שואל, מנצל את מוצאו של היריב שלו.

META
דיפלומטיה 13+10=23 סה"כ

עריכה אחרונה:
IN
האח סיאון צופה בספינות מתרחקות בחיוך, אבל זה לא עוצר אותו. הוא נע לעמדת הסתתרות במהירות. הוא מנצל את הרגע בו הכול מתמקדים בספינה שנעה על מנת למצוא לעצמו פינה להסתתר בה, לוקח נשימה עמוקה. אפילו המתנקש צמא הדם מבין שאם הוא ייפצע יותר מידי, הוא לא יוכל להשלים את המטרה של המחומש והמדינה שלו, ועליו לנהל את הסיכונים.

META
תחילת תור- צעד האמונה
האח סיאון פוסע צעד אחד כפעולה חופשית (כדי להימנע ממזדמנות).
פעולת תנועה- תזוזה
לעמדת הסתתרות, רחוקה כמה שניתן מאויבים.
התגנבות: 2+11=13.
פעולה רגילה- משב מרענן
מנצל פרץ ריפוי ומרפא 15 נק"פ, ובנוסף זוכה בתוסף 2+ לכל ההגנות עד תחילת תורו הבא.
האח סיאון כבר לא מדמם.
35/61 נק"פ.
7/8 פרצי ריפוי.
נדר האיבה: ארגנקונאן.
צעד האמונה (עמידה): כאשר האח סיאון מתחיל את תורו הוא יכול לפסוע משבצת אחת כפעולה חופשית. תנועה זו לא יכולה להרחיק אותו ממטרת נדר האיבה שלו.
משב מרענן: תוסף 2+ לכל ההגנות עד תחילת תורו הבא.

כוחות התקלות מנוצלים: זוהר מסיח דעת, מרגל מתגנב, משב מרענן.
כוחות יומיים מנוצלים: מגפיים של תנועה זריזה- יומי, צעד האמונה.
נקודת פעולה מנוצלת.

עריכה אחרונה:
מרקיד העצמות מרים את מבטו בהפתעה, אבל מיד לאחר מכן מרכין את ראשו בשנית, תופס עוד פעימה סגולה במכשיר שבידו.
"בוא נפסיק עם האקט, בסדר? יש לנו דרכים לדבר עם האימפריה. כמעט האמנתי לך מקודם, אבל לא עכשיו" הוא נאנח, אבל לא משלח בו את האביר שלצידו.
"אני אנדב לך פיסת מידע בתמורה לאומץ שלך - אנחנו בברית עם האימפריה, אבל נאמנותנו לה לא עולה על הנאמנות שלנו לאדון שלנו ושל כל שאר מרקידי העצמות. אולי גדלתי באימפריה, אבל מרגע שנשבעתי את השבועות זה כבר לא משנה" אומר הנקרומנסר, מרים את עיניו שוב.
גופו מזדקף לפתע, והאלף מתחיל למלמל בקול עמוק יותר.
"לראות לאן שבט הלוויתן התדרדר, ואחרי שבמשך שנים לחמנו זה לצד זה - לראות שהם קיבלו מישהו מבחוץ זה באמת שובר לב" הוא אומר, ואז מקמט את מצחו.
"אני שונא שזה קורה" ממלמל מרקיד העצמות בשנית, מקרב את המכשיר שבידו לכתר, קולט עוד פעימה סגולה.

ארגנקונאן מוריד את חרבו מעט, בוחן את מצב אנשיו ואת הספינה המתרחקת שלו.
"סיימנו כאן כרגע. נתאסף מחדש ונחכה לפקודות!" הוא צועק לשאר הפיראטים, זורק את החובל שלידו למים.
"מי שלא מסוגל לקפוץ, שישחה" אומר האורק קצרות. הוא מחליף מבט קצר עם נואל לפני שהוא קופץ בעצמו. "שיהיה במזל, בחור. אתם תצטרכו הרבה מאוד ממנו בדרך שאתם מפלסים לעצמכם" מפטיר ארגנקונאן ומזנק לעבר ספינתו, נוחת על סיפונה כמעט ללא מאמץ. שאר הפיראטים ממהרים לעשות כמו חברם וקופצים למים, מתחילים לשחות לעבר ספינתם המיטלטלת.

יש כמה רגעים של שקט שבהם צוות הספינה מחזיר את נשימתו לפני שמישהו אומר משהו.
"מה. לעזאזל. עברתי" אומר הקפטן, כמעט נופל על ברכיו. "חצי מהצוות שלי נהרג בהתקלות עם הפיראטים שאיתם רציתם לדבר? מה הולך כאן?" הוא שואל, מעט מגמגם בדיבורו כשהוא מפנה אצבע מאשימה אל חברי הקבוצה.

עריכה אחרונה:
"אנחנו עדיין יכולים לסיים את זה טוב." אומר קארים, "בוא נהיה כנים, אם נילחם אחד מאיתנו יהרוג את השני, ועד כמה שאני אוהב את הסיוכיים שלי, שנינו יודעים שאין לנו דרך לדעת בוודאות מי יהיה זה שישאר לעמוד." הוא מציין.
"אני צריך רק את הכתר, כואב לי להסכים לזה, אבל אתה יכול להשתמש בכוח שלו ככל העולה על רוחך, בצע את הטקס שלך והעבר אלי את החפץ אחרי שתסיים, אני איעלם מפה ולא ניאלץ לראות אחת את השני שוב לעולם." הוא מוסיף. "לא יודע אם שנינו ננצח, אבל לבטח לא שנינו נפסיד."

"הייתי שמח להעביר לך את הכתר, אבל אני לא בטוח שיישאר ממנו משהו אחרי שארוקן אותו. לא תמיד תהליך חילוץ הזיכרון מסתיים ללא פגע לחפץ" אומר מרקיד העצמות.
"אם תחכה פה מעט בלי שהאחרים יתפסו אותך, ואם הכתר ישרוד, תוכל לקבל אותו. עשינו עסקה?" הוא שואל.

"אלא אם כן תיקח את השבועות, אין לך שום דרך לסייע לי. באותה מידה יכולתי לדאוג לכך שכל האלמתים במתחם הזה יחסלו אותך ויפטרו לי את כאב הראש" הוא אומר, מניד בראשו לעבר האביר מעלה העשן שלצידו.
"אתה יושב בשקט עד שהטקס נגמר, ואז לוקח את הכתר ועוזב, או שאין עסקה".

"אני נשבע בשם אדון החולות, קיסר הזמן המתפתל ומלך הקיפאון הנצחי, שאעשה כמיטב יכולתי לשמור על הכתר שלם" אומר מרקיד העצמות לאחר אנחה.
מיד לאחר מכן הוא ממשיך בטקס, שואב עוד ועוד פעימות סגולות מהכתר עד שלבסוף, לאחר מה שנדמה כנצח - הכתר רועד בחוזקה.
קול קראק! נשמע, ומופיע סדק בינוני יחסית על הכתר, אך החפץ לא נשבר לרסיסים ושומר על צורתו.
"קח, לנו אין עוד צורך בזה" אומר מרקיד העצמות, זורק את הכתר לקארים.
"ועכשיו הייתי ממליץ לך לצאת מכאן לפני שהאחרים יגיעו. אני שומע את נהר הדם של אקטואסק מתקרב".

קארים לוקח את הכתר, הוא לא בטוח אם הוא ניצח, אבל הוא לא הפסיד, ובשלב הזה השבטים ינצחו בעזרת עצמם או בעזרת אדון האור. הוא קד לרגע ונעלם בחזרה, הגיע הזמן לחזור הביתה, הוא כבר מאחר למשפט שלו.

IN
האח סיאון לא נותן לפיראטים לברוח בכזו קלות. הוא מכה, מכניע ומסתער לכיוון אלו הקרובים אליו. אם הוא יוכל, הוא יעלף אותם לחקירה. אם לא, דמם יצבע את המים. הוא יגרום להם לשלם את המחיר על התקפתם- גם אם ביום זה הם לא מסוגלים לנצח את כולם.

"משתפי פעולה אלפיים, שניזונים מהחולשה שלכם" הוא עונה לקפטן הספינה "הכוחות שלכם נמצאים בבידוד גדול משחשבנו, וללא בני ברית, אינני יודע כיצד תעמדו כנגד האימפריה כאשר זאת תשבע ממנות הברזל שכרגע אתם מאכילים אותה" הוא מבקר את האיים.

"שיזדיינו" אומר הקפטן, יורק על גופות הפיראטים.
"הם בטח לא רצו שמישהו יישאר בחיים כדי לספר, אבל אני לא אתן לצוות שלי למות מבלי שמישהו בבית ישמע על ידם של האלפים בזה" הוא מוסיף, יורק בשנית.
הקפטן מסתובב אל אנשיו ומורה להם לחזור לאייש את העמדות, ניגש בעצמו להגאי הספינה.
"אני מסובב את הספינה חזרה. לא נוכל להמשיך לשוט צפונה בלי חצי מהצוות, ואני לא מוכן שניתקל בהם שוב" אומר האיש, מביט בהם במבט שלא מותיר הרבה מקום לויכוח.

סומניוס חוזר לאי של שבט הלוויתן, שם הוא חוזה בהכנות למשפט - העיר מלאה בתושבי האיים האחרים, במיוחד בהשוואה לריקנות שהייתה בה רק לפני כמה ימים. גם השוק גדל משמעותית, כשדוכני מזון ומוצרים אחרים קמו בשביל לספק את צרכי המבקרים.
בעודו מסתובב בשוק, סומניוס מבחין לפתע בקבוצה של זרים שקשה לפספס - אלו שלושה אנשים, דרומיים לפי עורם, שעוטים שריונות וסמלים תואמים. חצי האלף כמובן מזהה מיד את הסמל, סמלו של מסדר ורד הפלדה, המסדר שלו.
כשאחד האבירים מסתובב לרגע, סומניוס מזהה אותו - סרטיוס, שהתגייס בערך באותו זמן כמוהו, אך בעוד סומניוס יצא לבצע משימות במקומות רחוקים, סרטיוס נשאר במפקדת המסדר. מה הוא עושה כאן?
לאחר רגע סרטיוס מזהה גם הוא את סומניוס, ומנופף לו לשלום, מזמין אותו להצטרף אליהם.

ויז'ינר, נרגע קצת מלהט הקרב ומבחין בנער שצץ, כך נראה, משום מקום. משהו מוכר בתווי הפנים שלו, אבל הוא לא מצליח לשים על כך את האצבע. הנער עצמו נראה לחוץ להחריד ולא מפסיק להגניב אליו מבטים.

IN
"ומה אז?" שואל האח סיאון "כיצד אתה ויתר הקפטנים תגיבו? הפיראטים ימתחו את גבולותיכם בכל יום שעובר..." הוא מסביר בעגמומיות.

בניגוד לקולו הרגיל, שנועד רק לעודד אנשים לשפיכות דם, נשמע שיש כאן עמוק בפנים איזושהי... הבנה, אולי אפילו זיכרון, של מהם חיים תחת אימה של כוח ללא ריסון- ואולי לרגע קל, הוא דואג בנוגע לגורל הזה לסוחרים. אבל זה קשה לשים על כך את האצבע בודאות.

"נארגן שיירות ספינות גדולות יותר. אלו לא פיראטים רגילים, הם גם לא נראים כמו בני דובריין" אומר הקפטן.
"הם לא ביקשו שניכנע, הם לא ביקשו שנמסור את המטען. אני לא יודע למה, אבל הם באו לחפש דם. ככה לא מתנהגים פיראטים רגילים - משהו רע מאוד נכנס לים שלנו".

IN
האח סיאון נראה חושב, למרות שהדבר לא נשמע לו כמו התנהגות עד כדי כך יותאת מגדר הרגיל לחיילים נאמנים במיוחד. "כאשר נחזור, עליך לשאול בקרב יתר הקפטנים והסוחרים, ולברר האם הם נתקלו בתופעה בעצמם" הוא אומר לבסוף, כאשר הוא לא מצליח לחשוב על הסבר שהוא נחשף אליו לתופעה.

טוב, אז אחרי שהתייעצתי עם השחקנים הוחלט שעדיף לסגור את המשחק.
נהניתי מאוד להנחות לכם, לימדתם אותי המון!
אני מתנצל על הפעמים שבהן הרגשתם שאני לא מספיק קשוב לכם, שהעלילה לא מתקדמת או שאני מסליל לכם נתיבים מסוימים - זו כמובן לא הייתה כוונתי, ואדע להשתפר להבא.

תודה רבה לכולכם על ההזדמנות!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה