• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמות: סינגאקי מושרו

Ice Child

פונדקאי מהשורה
סינגאקי מושרו הוא סמוראי שחדש בתחומו, אך זה לא אומר שהוא לא מיומן. הנה הוא לפניכם:

סינגאקי מושרו

"הזהר, סי!" זעק נער מתבגר כבן 15, הלבוש בחלוק אדום מסורתי ועונד על צווארו תליון ובו מצויר מינגאקו, יצור אגדי הדומה בכל לאריה אך 2 כנפיים מעטרות את גבו.
ילד אחר כבן 8 התגלגל הצידה בעוד כדור אנרגיה סגול תפס את מקומו. אלמלא היה הילד זז כדור האנרגיה שהיה שווה בגודלו לכדורסל כנראה היה מעיף את הילד לאחור והורג אותו. מי שהיה במקום יכול היה להרגיש את העוצמה שהכדור הקרין, ואת ההילה הסגולה שעטפה אותו.
אותו הילד הצעיר רץ לפינת החדר שהיה מרובע וגדול, קפץ על הקיר ובעודו משתמש בתנופה שלקח הוא זורק את עצמו אחורה. הילד נחת בדיוק על רגליו, ובעודו עושה זאת כדור אנרגיה אחר פספס אותו בשנייה קלה.
הנער המתבגר, ששערו היה אדום חלק והגיע כמעט עד כתפיו רץ לעבר אחיו הקטן שלא שם לב שעוד כדור אנרגיה מחפש לפגוע בו, תפס אותו וביחד איתו קפץ לעבר חלון קטן המצוי בצד החדר. שניהם ניצלו.

"יפה מאוד ילדים. עברתם את התרגיל. אני מקווה שלמדתם שיעור חדש בחייכם, היום. היו שלום! נפגש מחר!" לחש מורה רוחני, הלבוש בבגד רחב בצבעים של לבן ושחור, לעברם של כעשרים תלמידים. התלמידים, שהיו בגילאי 6 עד 18, קמו ממקומותיהם והשתחוו לפני הסאנסיי, שהנהן עם ראשו וסימן להם ללכת לביתם.

"אמא, היום עברנו את מבחן הכדורים!" אמר סינגאקי, ילד קטן ושמח שחזר הרגע לביתו אחרי 9 שעות של אימונים מפרחים. "אני שמחה בשבילך." אמרה האמא בחוסר רצון ובזלזול ועזבה את סלון בית משפחת מושרו. הילד הקטן נראה דומע לרגע קט, אך לאחר מכן שב לעטות את מבטו הרציני. 'אתה חייב להתעלם ממנה' הזכיר לעצמו, והלך לשחק עם אחיו. שהגיע לדלת רחבה וגבוהה הוא עצר, נשם כמה נשימות עמוקות, ודפק 2 נקישות חלושות בדלת. אחיו הגדול מיד פתח אותה ונתן לו להיכנס. סינגאקי היה מאושר מכך, והתיישב על מיטת אחיו.

{כעבור 12 שנים}

"כל התושבים, לפנות את האזור! נוסו על נפשותיכם! אל תיקחו עמכם מאומה ורוצו על חייכם!" צעק כרוז של המלך, בעוד טרול גדול בדיוק שיפד את הכרוז המסכן על חרב קצרה שנמצאה באזור, שלאחר מכן שימה לטרול הענק כקיסם.

סינגאקי עצר לרגע, הסתובב, והסתכל על ביתו השרוף. ' כמה זיכרונות נשארים פה.' חשב לעצמו בעצב, ולאחר מכן הסתובב חזרה ורץ לכיוון הים, שם יעלה לבטח על רפסודה ויברח מהמקום.

"מה?! מישאמה?! מצאו את גופתו?!... זה לא יכול להיות..." לחש סינגאקי לעצמו. איש הדת העצוב הסתכל על סינגאקי, מלמל תפילה חרישית, ועזב את החדר. סינגאקי נשאר לבדו בחדרון הקטן. תחילה רק ישב וחשב לעצמו מחשבות עצובות, ולאחר מכן החל דופק באגרופיו על הקירות ומתייפח בעצב.

כך מתנהג אדם שאחיו נרצח.

לאחר מכן חזר סינגאקי לביתו לשעבר, שהיה שרוף עד היסוד, וניסה למצוא גופות. החלק היחידי שמצא היה רגל, שהחלה מהברך ונשרפה כליל עד העקב. לא ידוע של מי הייתה הרגל. חוץ מגופות הוא גם חיפש שרידים של חפצים, ומצא פנקס רשימות שהוחבא היטב מתחת למיטתו של אביו ואת חליפת השריון של אחיו ואת חרבו. השריון והחרב אמנם היו מלאי פיח, אך אחרי צחצוח קל הם היו מבריקים ויפים.

סינגאקי לקח אותם, והחליט לצאת אל העולם הגדול.

אישיות

סינגאקי הוא לוחם קשוח ורב מיומנויות, אך הוא מאוד צנוע. הוא לא פוחד כמעט משום דבר חוץ מאש, אך הוא יכול להתמודד עם זה. הוא שונא גובלינואודים מכל סוג ומאוד אוהב את יצורי המים. כשהיה קטן הוא גר ליד ים והיה מבלה בים הרבה, שם הוא הספיק להתיידד עם דגים וללמוד לשחות באופן מקצועי.
הוא מכבד תמיד את אויביו ולעולם לא מזלזל בדבר. הוא למד לא לעשות זאת בגלל אמו, שהתייחסה אליו כיצור נחות ממנה, וסינגאקי חווה על בשרו את העלבון שבכך.

מנהגים

סינגאקי ידוע בכינוי "סי" שאחיו הגדול הצמיד לו. לאורך כל ילדותו נקרא סי, אך לאחר מכן, שהיה בן 15 לערך, מורהו החל לקרוא לו oushi (אושאי) שזה ביפנית "שור". הכינוי "שור" הוא הכינוי הרשמי של סינגאקי ו"סי" הוא שם החיבה שלו.
סינגאקי אוהב לאכול סושי, אורז, לחם מחיטה מלאה, ספגטי, גבינות עתירות שומן וסלטים למיניהם. הוא נוהג לאכול בצורה יוקרתית, ולכל ארוחה מוסיף הוא פלפל חריף, שמאיץ את חילוף החומרים בגוף וכך מונע מסינגאקי להרגיש מלא מדי.

ידע

ידע הוא דבר שחשוב מאוד אצל סינגאקי, והוא מנסה להעשיר את תחומי הידע שלו ככל שהוא יכול. הוא יודע ידע בסיסי של דת, ידע מתקדם של מאגיה וכישוף וידע עתיר בתורת החיים והריפוי. הוא הספיק להיות כשלוש שנים בטבע, ולכן הוא יודע הרבה על העולם ועל הטבע.
סינגאקי יודע לנפח זכוכית, לחשל מתכות ולעשות תרגילי אקרובטיקה.

חיים

סינגאקי מסתובב בעולם בעוד הוא מתפרנס מהרפתקאות. בזמן שהוא בעיר הוא מתגורר אצל אדם אדיב ונחמד בשם רולנג', בעל פונדק שתמיד שומר מקום בשביל סינגאקי.

ציוד

סינגאקי קשור מאוד לציוד שלו, ותמיד נושא איתו דברים בסיסיים: חרב, שריון, לפידים, קופסת הצתה, בקבוקי מים ואוכל וכמה דברים לא רגילים: שק של פלפלים חריפים, אורז יבש, צרצר בכלוב ושק חול שרוף מאדמות ביתו. החול הפך לגוש זכוכית אחרי ליטוש ושריפה מחדש של סינגאקי.

סינגאקי בבגד כחול מסורתי ועם חרבו הישנה:

samurai.jpg

חליפת השריון והחרב של אחיו, מישאמה:

samurai.jpeg

לינק לסינגאקי: http://winnerz40.tripod.com/Singaki_Moosharo

זהו. כנראה שאני אשחק עם סינגאקי בשמש העולה. מה אתם אומרים עליו?

שוגון.

א) זה דמות למשחק פנזיה יפני, בלי קשר לרוקגאן.
ב) תודה. לא ידעתי ששם המשפחה מגיע קודם.
ג) נתתי לינק כי זה כל הזמן מתעדכן ואין לי כוח לערוך את ההודעה שוב ושוב.

באמת? אז מי יצר את הדמות הזאת? למען האמת לא אהבתי את הקטע של איך שהוא מספר לאימא שלו:"אמא! עברנו את מבחן הכדורים!" נשמע כמו ספר של ילד בכיתה א'.

למי שלא הבין: אני יצרתי את הדמות!

למען האמת לא אהבתי את הקטע של איך שהוא מספר לאימא שלו:"אמא! עברנו את מבחן הכדורים!" נשמע כמו ספר של ילד בכיתה א'.

אבל סינגאקי היה אז בן 8, הוא אמור להיות מפונק כזה. הוא בעצמו בכיתה ב', נכון לזמנים של היום. הוא אמור להיות ככה.

אורח אמר/ה:
למי שלא הבין: אני יצרתי את הדמות!

למען האמת לא אהבתי את הקטע של איך שהוא מספר לאימא שלו:"אמא! עברנו את מבחן הכדורים!" נשמע כמו ספר של ילד בכיתה א'.

אבל סינגאקי היה אז בן 8, הוא אמור להיות מפונק כזה. הוא בעצמו בכיתה ב', נכון לזמנים של היום. הוא אמור להיות ככה.

זאת הודעה שלי, שכחתי להתחבר. סליחה אם זה ספאם :oops:

אבל אף-אחד לא יבוא ויגיד לך: עברנו את הבמחן של הכדורים, אולי הוא יגיד לך עברנו עוד מבחן או משהו כזה אבל עברנו את המבחן של הכדורים נישמע יותר מדי... דפוק.

אור-ניומן אמר/ה:
אבל אף-אחד לא יבוא ויגיד לך: עברנו את הבמחן של הכדורים, אולי הוא יגיד לך עברנו עוד מבחן או משהו כזה אבל עברנו את המבחן של הכדורים נישמע יותר מדי... דפוק.

המבחן נקרא במקור: "מבחן הזריזות" רק שהילד הקטן קצת מעוות את זה, בגלל ההתרגשות והמחשבה: "האם אמא תתייחס לזה?".

חוצמזה, המבחנים האלה הם מפורסמים וידועים במזרח באותם זמנים ובאותו המקום שאני משחק בו.

אם כבר אז הילד(אני לא טוב בשמות מזרחיים) היה אומר לאבא. במזרח העיניין אם המסורות היה די חשוב. אם האב היה לוחם אז הבן היה צריך להיות לא פחות טוב.

האב לא היה לוחם במשפחה, הוא היה שיכור עלוב. סינגאקי העדיף יותר את האמא, למרות העלבונות שהטיחה בו, על שיכור שלא מבין מה שמדברים אליו.

בלי שום כוונה להעליב, אתה מאוד קשור לעולם המערבי כשאתה מספר את סיפורו. להיו תקשור יותר לאמא? לללללא חושב. אבא שיכור? סורי, לא ממש.. שמע מה תעשה: קרא את הספר "שוגון" של ג'יימס קלאוול, ותחזור עם דמות חדשה.

באמת תקשיב לוואנג. לפני שהחברה המערבית "נגעה" בחברה המזרחית והרסה אותה, מדינות המזרח הרחוק(סין, יפן, קוריאה וכ"ד) היו מדינות שגידלו דורות של אנשים מוכשרים ואשר חונכו במשמעת ברזל. כאשר יש יותר משמעת ומערכת מסודרת יכול אדם להגיע למירב יכולתיו, זה בידיוק מה שהיה במזרח הרחוק. זה שהיו שיכורים והכל, בלתי נמנע.
ביפן, הסאמוריים פעלו על חוק עיקרי אחד, כבוד. על כבוד בוסס הכל.

כן, באמת התרבות הסינית נהרסה לגמרי..(לדעתי)אני הייתי מעדיף שהיא תשאר עם אותם אמונות בזמן הזה. יש משהו מוזר בבני אדם: הם רוצים להתקדם עוד ועוד ואחרי שהרסו משהו חוקרים אותו שוב.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה