• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דיון: מיכאלה, זה באמת משהו חשוב

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא MAKUTA
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

מיכאלה: תוכנית טובה או רעה?

• רעה. זה חצי שעה של זבל למוח

הצבעות: 23 100.0%
  • טובה. היא מראה באמת איך העולם נראה, וזה דיי חשוב שגם ילדים יבינו את זה

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    23

MAKUTA

פונדקאי פעיל
היי, את העץ הזה אני רוצה להקדיש לביקורת על התוכנית מיכאלה.

אני לא יתחיל לספר את כל הסיפור, אבל אני מכיר ילדה בת 10 בערך (עוד מעט יומולדת), והיא רואה את התוכנית הזאתי "מיכאלה". אמא שלי, כמובן, טוענת שזאתי לא תוכנית לגיל של הילדה ושיש שם מקרים כגון: אונס, רצח, שחיטות וכד'.
היום (יום שישי), כדי לברר את העניין ניסיתי לראות מיכאלה. רק אחרי 5 דקות ראשונות העברתי כי התוכנית הזאתי כל כך מפגרת (דעתי האישית). אז לפי מה שהבנתי התוכנית הזאתי זה עוד רעיון לטלנובלה לא מוצלחת, ואני צריך למצוא פתרון איך לגרום לילדה בת עשר שרואה דברים שלא לגיל שלה, לראות דברים שלפחות זה משדר חינוך טוב (כגון:ערוץ 6, תוכניות מעניינות על מדע...)

זה לא תוכנית עמוקה וחכמה אבל זה גם לא משהו ממש גרוע. זה מין משהו קליל כזה להעביר בו את הזמן, ובתחת שלי אם ילדים קטנים ומעצבנים מושפעים מזה.

אני אישית לא רואה מיכאלה כי זו תוכנית לא כל כך יפה אין לה רקע, דמות עם שני אישיויות (מיכאלה ואסי)...

אני ראיתי ילדים בכיתה ב' שרואים את זה, אחת הילדות החליפה ערוץ כשהם ראו מיכאלה וכל הילדים צרחו עליה..
אתם מבינים זה מזיק זה גם לא חינוכי כפי שאמרתם

אחת התוכניות הגרועות... אני מודה שאני לא אובייקטיבי ממש כי אני לא מת על אופרות סבון וטלנובלות (יש הבדל?!) אבל יצא לי לראות כמה קטעים מהתוכנית (אחות שלי רואה את זה... היא בכיתה א' :shock: ) ולא רק שהעלילה שם היא בדיחה אפילו לתוכנית מהסוג הזה המשחק שם ממש על הפנים!
בקיצור כולם צריכים להפסיק לצפות בה מיד!
אהה ולמקוטה: מהניסיון שלי אי אפשר להרחיק ילדות קטנות מהתוכנית... אבל אם אתה מצליח תפרסם את השיטה שלך :wink:

doctor wang אמר/ה:
Locke^ אמר/ה:
למה?! תוכנית חביבה מאוד לפעמים ביום שישי אני רואה איזה 1-3 פרקים(כמובן שאין לי מה לעשות/לראות/לשחק חוץ מזה...)

בזאת נידו אותך ממשפחת אלבויים. אתה מוזמן להשתכן אצל מתנאל מעכשיו.

נידו אותו כבר על זה שהוא חושב שאפס שואף לאינסוף! :P
אגב וונג...-
:twisted: עכשיו אני יודע איך אתה וXV8 הזה הרגשתם כשכתבתם זה לזה בפורום!

.........

היי נעם!! ווו!!! ווו!!! :arrow: :wink:

דמוסתנס אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:
Locke^ אמר/ה:
למה?! תוכנית חביבה מאוד לפעמים ביום שישי אני רואה איזה 1-3 פרקים(כמובן שאין לי מה לעשות/לראות/לשחק חוץ מזה...)

בזאת נידו אותך ממשפחת אלבויים. אתה מוזמן להשתכן אצל מתנאל מעכשיו.

נידו אותו כבר על זה שהוא חושב שאפס שואף לאינסוף! :P
אגב וונג...-
:twisted: עכשיו אני יודע איך אתה וXV8 הזה הרגשתם כשכתבתם זה לזה בפורום!

.........

היי נעם!! ווו!!! ווו!!! :arrow: :wink:

תכנית, אפס יכול לשאוף לאינסוף....
ובכל מקרה גם אני הייתי בטוח בהתחלה שזה ת'רד מעניין עם עומק ורעיון מאחוריו משהו שדן במינו של דמוסטנס אבל להפתעתי גיליתי שמדובר פה על תוכנית לילדים שאני אפילו לא מכיר! אח... הספאמריות...
נ.ב.
וואנג אחלה הוראות לפורום יש לך למעלה... :wink:

Dark Druid אמר/ה:
אחת התוכניות הגרועות... אני מודה שאני לא אובייקטיבי ממש כי אני לא מת על אופרות סבון וטלנובלות (יש הבדל?!) אבל יצא לי לראות כמה קטעים מהתוכנית (אחות שלי רואה את זה... היא בכיתה א' :shock: ) ולא רק שהעלילה שם היא בדיחה אפילו לתוכנית מהסוג הזה המשחק שם ממש על הפנים!
בקיצור כולם צריכים להפסיק לצפות בה מיד!
אהה ולמקוטה: מהניסיון שלי אי אפשר להרחיק ילדות קטנות מהתוכנית... אבל אם אתה מצליח תפרסם את השיטה שלך :wink:

בסדר, תודה אחי...

בכלל תודה לכם, אני מצטער אם עשיתי לכם ת'רד שמבזבז את הזמן, מה אני יעשה,
זה נורא עיצבן אותי שילדה בת, אה, 10 רואה תוכנית שרואים שם איזה אישה מכוערת מרביצה לכוסית! מה אני יעשה זה עלה לי על העצבים ואני יודע שבפורום הזה יש אנשים חכמים, ולא אנקוב בשמות כי כל חכם יודע על מה אני מדבר, ואנימודה לכם על העצות, ובפעם הבאה אם יהיה פה מיכאלה לכתוב במרכאות "תוכנית טלויזיה"?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה