אתה מתכוון לבהמות' היצורים שהם בדרך כלל מפלצות ענקיות ורצחניות שמערערות את יסודות הבריאה בגודלם הבלתי אפשרי או לבהמות בתור חיות שדה?Mek31 אמר/ה:מה זה בהמות ביקום של הנשגבים?
ניתן ליצור חפציי העתק שלא מאחת מחמשת המתכות הקסומות? ואם כן, אז איך?
למען האמת, סטרים אמר שהם לא חייבים להיות עצומים - וזה מה שננסק אמר לי, אני אישית מוכן להאמין לו ^^PeskyTiger אמר/ה:1. כמה שאני יודע בהמות' הם יצורים עצומים (שאמאן אומר שלא חייבים - לא יודע לגבי זה) שנוצרו מהפראא או על ידי הקדמונים, ומהלכים כרגע בפראא ובבריאה. (המצודה של מסכת החורפים היא למעשה גופה של בהמות' מונעת על ידי רוחות).
בהמות' אני חושב, אני לא מכיר את ההגדרה של הנשגבים לזה, אבל הם בדרך כלל יצורים עליונים כאלה.. הם יכולים להיות חכמים או לא, בחירה שלך, זה לא אדון האבדון, זה אדון הדבילים, lord of the dumm, not the lord of doom . אבל תסכימו איתי שהרבה יותר מהנה לעשות בהמות'ים גדולים. אחרת מה הטעם? הוא סופר מגה אולטרה מקסימה חזק אבל בגודל שלך, או!!! שהוא סופר מגה אולטרה מקסימה חזק וגדול באופן קשה תפיסה מה שהופך את זה להרבה יותר כיף, אתה משיג לך איזו ספינת אוויר מהעידן הראשון ויורה לו על הראש עם הגלוריוס סאן בולט. יאי!!stream אמר/ה:למען האמת, סטרים אמר שהם לא חייבים להיות עצומים - וזה מה שננסק אמר לי, אני אישית מוכן להאמין לו ^^PeskyTiger אמר/ה:1. כמה שאני יודע בהמות' הם יצורים עצומים (שאמאן אומר שלא חייבים - לא יודע לגבי זה) שנוצרו מהפראא או על ידי הקדמונים, ומהלכים כרגע בפראא ובבריאה. (המצודה של מסכת החורפים היא למעשה גופה של בהמות' מונעת על ידי רוחות).
לגבי המניעים, גם זה כל פעם שונה, כי כל בהמות' הוא ייחודי עד הסוף, אין 2 דומים, אבל אני מניח שרובם לא ממש שואפים לסדר הרמוניה ואהבה פורחת ברחבי הבריאה...
אני לא בטוח שהתשובה ש'אדון האבדון' נתן לך היא נכונה, נדמה לי שזה גם כן רנדומאלי, כל בהמות' ישרת או לא לפי עצמו.
וד"א, הם לא חייבים להיות טיפשים, יכולים להיות בהמות' שיותר חכמים מבני תמותה - למרות שסביר שלא יהיו בהמות' מבריקים לגמרי.