• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים דיון הנובים של נישגבים

בהמות' הם יצורים שהקדמונים יצרו בקדמת הזמן, כל אחד מהם ייחודי, הם יכולים להיות כל דבר (אם אני לא טועה מסכת החורפים מתגורר בטירה שהיא בעצם בהמות', אבל בהמות' גם יכול להיות דבר בגודל של כמה סנטימטרים).

Mek31 אמר/ה:
מה זה בהמות ביקום של הנשגבים?
ניתן ליצור חפציי העתק שלא מאחת מחמשת המתכות הקסומות? ואם כן, אז איך?
אתה מתכוון לבהמות' היצורים שהם בדרך כלל מפלצות ענקיות ורצחניות שמערערות את יסודות הבריאה בגודלם הבלתי אפשרי או לבהמות בתור חיות שדה?
אתה מתכוון שלמשל סולאר יכול ליצור דברים מברקת? אני חושב שכן, זה מה שקרה בעידן הראשון,

1. בהמות' לא חייבים להיות עצומים (למרות שאז הם פחות מגניבים - אני אישית מעדיף אותם XXL מוקפצים קלות)
אני די בטוח שהוא התכוון לבהמות' ולא לבהמות.
2. הוא שאל האם אפשר להכין עתק שאין בו שמץ של מתכת קסומה, כמו עתק מפלדה או מכסף, או משהו כזה, בלי שהוא סגסוגת של אוריכלקום, סילברמון, סטארמטאל, ג'ייד או סולסטיל.

1. כמה שאני יודע בהמות' הם יצורים עצומים (שאמאן אומר שלא חייבים - לא יודע לגבי זה) שנוצרו מהפראא או על ידי הקדמונים, ומהלכים כרגע בפראא ובבריאה. (המצודה של מסכת החורפים היא למעשה גופה של בהמות' מונעת על ידי רוחות).

2. כן, אפשר. הקודקס נותן רשימה של חומרים "קסומים" מלבד המתכות , ופירוט של כמה מהם צריכים להיות תוך חפץ קסום לפי הדרוג שלו. נשקים ושריונות בדרך כלל כן יהיו עשויים מהמתכות, בגלל היתרון הנוסף לנשגב שמשתמש בהם.

אז הבמות יכול להיות ענן תולעים אם תודעה משותפת עד זבוב בגודל הר?! נחמד++

1) מה המניעה של הבמות? יש להם אישיות בכלל? ולאיזה מטרה הם נוצרו בכלל?
2) וקעקועי הכסף של הלונרי, אפשר לקעקעה אותם על כל נשגב?

1) אל תקח את זה כבטוח, אני לא לגמרי משוכנע, אבל אני חושב שלבהמות' אין מניע, הם פשוט משרתים את מי שמצליח לכפות את רצונו עליהם, או, כמו מאסקי או ויינטרס עשה, את הורג את הבהמות' ומנפיש אותו^^
2) לא, קעקועי הכסף עשויים מסילברמון, והם קובעים את הקאסטה של הלונאר, הם לא מתאימים לשום סוג אחר של נשגב.

PeskyTiger אמר/ה:
1. כמה שאני יודע בהמות' הם יצורים עצומים (שאמאן אומר שלא חייבים - לא יודע לגבי זה) שנוצרו מהפראא או על ידי הקדמונים, ומהלכים כרגע בפראא ובבריאה. (המצודה של מסכת החורפים היא למעשה גופה של בהמות' מונעת על ידי רוחות).
למען האמת, סטרים אמר שהם לא חייבים להיות עצומים - וזה מה שננסק אמר לי, אני אישית מוכן להאמין לו ^^

לגבי המניעים, גם זה כל פעם שונה, כי כל בהמות' הוא ייחודי עד הסוף, אין 2 דומים, אבל אני מניח שרובם לא ממש שואפים לסדר הרמוניה ואהבה פורחת ברחבי הבריאה...
אני לא בטוח שהתשובה ש'אדון האבדון' נתן לך היא נכונה, נדמה לי שזה גם כן רנדומאלי, כל בהמות' ישרת או לא לפי עצמו.
וד"א, הם לא חייבים להיות טיפשים, יכולים להיות בהמות' שיותר חכמים מבני תמותה - למרות שסביר שלא יהיו בהמות' מבריקים לגמרי.

stream אמר/ה:
PeskyTiger אמר/ה:
למען האמת, סטרים אמר שהם לא חייבים להיות עצומים - וזה מה שננסק אמר לי, אני אישית מוכן להאמין לו ^^

לגבי המניעים, גם זה כל פעם שונה, כי כל בהמות' הוא ייחודי עד הסוף, אין 2 דומים, אבל אני מניח שרובם לא ממש שואפים לסדר הרמוניה ואהבה פורחת ברחבי הבריאה...
אני לא בטוח שהתשובה ש'אדון האבדון' נתן לך היא נכונה, נדמה לי שזה גם כן רנדומאלי, כל בהמות' ישרת או לא לפי עצמו.
וד"א, הם לא חייבים להיות טיפשים, יכולים להיות בהמות' שיותר חכמים מבני תמותה - למרות שסביר שלא יהיו בהמות' מבריקים לגמרי.
בהמות' אני חושב, אני לא מכיר את ההגדרה של הנשגבים לזה, אבל הם בדרך כלל יצורים עליונים כאלה.. הם יכולים להיות חכמים או לא, בחירה שלך, זה לא אדון האבדון, זה אדון הדבילים, lord of the dumm, not the lord of doom . אבל תסכימו איתי שהרבה יותר מהנה לעשות בהמות'ים גדולים. אחרת מה הטעם? הוא סופר מגה אולטרה מקסימה חזק אבל בגודל שלך, או!!! שהוא סופר מגה אולטרה מקסימה חזק וגדול באופן קשה תפיסה מה שהופך את זה להרבה יותר כיף, אתה משיג לך איזו ספינת אוויר מהעידן הראשון ויורה לו על הראש עם הגלוריוס סאן בולט. יאי!!

אני אישית רואה את הבהמות' החיים כיצורים מלאי מהות ב-Oversize לכל דבר אחר שמסתובבים בפראא, חלקם בדרך לבריאה וחלקם לא. זה לא אומר שאין בהמות' מבחינתי שקטנים או בבריאה עצמה, אני פשוט חושב שהרבה יותר מתאים שיצור בגודל רבע מהבריאה יבוא מכיוון הפראא לנסות להגיע לאי המבורך ולהוריד את יו שאן מהשמיים או משהו כזה.

אגב, lord of the dumb זה אדון הדבילים. lord of the dumm זה חסר משמעות אמיתית.

אגב, יש לי שאלה שנראה לי שתתאים לעץ- מה היה לפני הקדמונים? איך נוצרה המהות? מה הקטע של כל הסיפור? המשכן הקיסרי פשוט צץ באמצע ההיסטוריה כמשכן חשוב מאוד, משחקי האלוהות הם דבר מרכזי יחסית, אך עם זאת הוא פשוט תמיד היה ותמיד יהיה.
איך הם נוצרו?
מה הסיפור של כל הקטעים האלה?

לא ממש אומרים מה היה לפני הקדמונים. המצב התחילי הוא דומה לזה בתנך : הקדמונים מרחפים בתוהו ובוהו, מקבלים כאפות מהפיי, עד שנמאס להם והם יצרו את הבריאה.
המשכן הקייסרי נוצר כאשר נוצרה הבריאה, אני מניח. או לפחות הדמנסה שלו, מכיוון שזה תלוי בקווי דרקון המצטלבים.
כמה שאני מבין , הקדמונים יצרו את משחקי האלהות , כאשר יצרו את כיפת התענוגות ביואן שו, סתם כי היה להם משעמם. סוג של פליסטיישן לאלים , אני מניח.

אני חשוב שמוסבר על זה קצת במדריך למנחה, זה כמו מעין משחק אסטרטגיה מרובה משתתפים, רק אינסופי או משהו בסגנון,הם צריכים לנצח אחד את השני במשהו שונה כל פעם, אני בטוח שכתוב על זה באחד הספרים.

אני חושב שWW בכוונה לא נותנים מידע על החלקים האלה. זה מאפשר תאוריות אישיות שכל שחקן יספר לעצמו וזה יתאים לו יותר טוב משהיית מלביש עליו תיאוריה שלך.

לי למשל, יש תאוריה על מה היה לפני הקדמונים:
לפני הקדמונים, היה פראא. רק פראא. חוסר סדר טהור שכל הזמן משנה את המבנה שלו. ויווצרו בצורה רנדומלית לחלוטין קדמונים בעלי מהות ענקית. הקדמונים חיו במשך לא מעט זמן סתם בתוך הפראא, ורק המהות האינסופית למראה שלהם שמרה עליהם מלהיעלם לתוך הפראא. הם נפגשו איכנשהו בתוך התוהו רחב הידיים והתחילו לייצר דברים כדי להגן על עצמם מהפראא. הכשלונות שלהם הפכו לבהמות', ונזרקו לקצוות הפראא, עד שבסוף הקדמונים בנו את הבריאה, ובתוכה את יו שאן. הם ייצרו את מה שיש בבריאה ואז אלים שינחו אותה במקומם, כי הם רצו לשחק באיזשהו רעיון מגניב שעלה להם. (משחקי האלים->תאוריה בפני עצמה)
ומאז הכול כתוב בספר.

יש לי שאלות משלי: יכולים להיות מעגלים מעורבים בין נשגבים שמימיים? דמי דרקון יכולים להיכנס למעגלים עם נשגבים אחרים? האם היה זמן שבו הסיידריאלים היו ידועים לכולם ואז הם נעלמו בפוף אחד?

השאלה הראשונה שלך, אני לא לגמרי בטוח, אני לא חושב שיש מעגלים מעורבים, אלא קבוצות מעורבות, וכן, בעידן הראשון כולם ידעו על הסיידריאלים, ואחרי ההפיכה הם השתמשו בכאלה צ'ארמים אדירים עד שכמעט אף אחד חוץ מזקני הברית הכסופה ועוד כמה נבחרי סגולה(כשאני אומר מעטים זה בעצם כמה אלפים, הבריאה היא בכל זאת מקום מפלצתי בגודלו) ידעו שהם קיימים.

יתכנו קבוצות מעורבות, אם האנשים שחברים בה יצליחו לשים בצד את חילוקי הדעות שלהם,אבל זה לא יהיה "מעגל" פר סה.
לפני המרד, הסידרילים היו ידועים לכולם. הם עבדו קשה אחרי המרד כדי שישכחו אותם (וכדי שלא ימצאו עדויות הקושרות אותם למרד).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה