• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גיבורים

זאוס השני

פונדקאי ותיק
מישהו רואה את הסדרה?
אני עכשיו באמצע העונה השלישית..
לפי דעתי העונה הראשונה פשוט מדהימה (יש לי אותה בדיוידי כולל תוספות והכל)
אבל העונה השניה והשלישית הרבה הרבה הרבה פחות טובות,
אבל עדיין נחמדות לצפייה.
בכל מקרה, אני מאוד ממליץ לכם לראות את הסדרה,
או לפחות את העונה הראשונה..
מה אתם חושבים עליה?

העונה השלישית נוראית. הדמויות נהיות מטומטמות נורא, ובסביבות אמצע העונה זה גם נעשה נורא נורא משעמם. העונה הראשונה, כשהקונספט היה טרי והדמויות היו חדשות, הייתה מגניבה. מה שכן, הבנתי שהרייטינג של עונה שלוש שכנע את יוצר הסדרה לאעשות שינויים החל מהעונה הרביעית אז זה אמור להשתפר. אני בכל אופן כבר לא אצפה בסדרה הזאת.

צופה, מטעמים כאלו ואחרים עצרתי אחרי פרק 10 של העונה השלישית.
העונה הראשונה הייתה טובה, אבל האחרות פשוט חוזרות על הקונספט. "העולם הולך ליהיות מושמד - בואו נציל אותו". ניהיה משעמם בסופו של דבר.

ואני שונא את זה שסיילר הפך לטוב. בערך.

wizinet אמר/ה:
צופה, מטעמים כאלו ואחרים עצרתי אחרי פרק 10 של העונה השלישית.
העונה הראשונה הייתה טובה, אבל האחרות פשוט חוזרות על הקונספט. "העולם הולך ליהיות מושמד - בואו נציל אותו". ניהיה משעמם בסופו של דבר.

ואני שונא את זה שסיילר הפך לטוב. בערך.

הרשה לי להחזיר לך בספויילר:
לא לאורך זמן
אבל בשביל זה אתה צריך להמשיך לצפות P:

ראיתי קטעים מעונה 1 ולא התלהבת, ראיתי עם אחי את העונה שניה שהייתה ברמת תסריטאות שצריך להתביש בה, ובגלל שיש לי יס אני רואה פה ושם פרק של עונה 3, שממש מצחיקה כי זה נראה כמו מנחה שהגיע למסקנה שהדמויות שלו חזקות מידי, אז הוא צריך "לאפס" אותן (כדי להמנע מאותן בעיות בתסריט של העונה השניה, אני מניח).

לא אהבתי במיוחד את הקונספט, אבל היה בעונה הראשונה זיק של רעיון נחמד. מכיוון שאין לי יס ולא הוט ולא כבלים ואני צופה רק בערוץ 10 [הישרדות], בערוץ 2 [כל מיני דברים, כמו הבורר] ובערוץ 1 [כל מיני דברים אחרים], לא המשכתי לצפות בסדרה, כך שאין לי מושג מה הולך שם. אבל - לפי מה שחברים שלי אומרים, ואני איתם בדעה אחת - הם ערבבו את המטבוחה עם הקטשופ והמיונז.

PeskyTiger אמר/ה:
ראיתי קטעים מעונה 1 ולא התלהבת, ראיתי עם אחי את העונה שניה שהייתה ברמת תסריטאות שצריך להתביש בה, ובגלל שיש לי יס אני רואה פה ושם פרק של עונה 3, שממש מצחיקה כי זה נראה כמו מנחה שהגיע למסקנה שהדמויות שלו חזקות מידי, אז הוא צריך "לאפס" אותן (כדי להמנע מאותן בעיות בתסריט של העונה השניה, אני מניח).
אתה יודע, אומרים [סלבאטורה, נונהם וחברים] שכל אלה שהלכו לכיוון הסדרות על גיבורי העל או סדרות הפעולה, הם אנשים שנדחו ע"י ארנסון והמנהלים הישנים של TSR. אני רציני לחלוטין בעניין האמרות. זה כתוב בכמה וכמה הקדמות לספרי FR ואפילו היה מישהו שהרחיק ואמר יותר מכך ברייבנלופט, היכנשהו [אני יכול לחפש].
לא יודע כמה אמת יש באמרות האלה, אבל זה נשמע הגיוני. אם אתה לא יוצר שם את סופר מן, תיצור אותו כאן.

ממה שהבנתי, אלה כמה חבר'ה שמגלים שיש להם כוחות על - ומנסים להציל את העולם מהשמדה. בסופו של דבר, אני לא מוצא בעלילה הזו ייחודיות מה. מילא שמשחקים את העלילה ליד שולחן - אבל להוציא כסף טוב על במאי ותסריטאים וכו'?

אם אני טועה, תקנו אותי בבקשה.

סדרה לא מדהימה בכלל. ראיתי את כול העונה הראשונה, כי חבר שלי אמר שזה משתפר בהמשך. היא לא הייתה נוראית, פשוט לא מעניינת במיוחד. בעיקר בפרקים האחרונים התחלתי להרגיש שהתסריטאים מפגרים, כשדברים סבירים פחות ופחות קורים יותר ויותר.
לדוגמה, העובדה שהבחור המפגר ההוא מהמאפיה עקב אחרי עץ המשפחה של האישה הזו עם הפיצול אישיות במשך דורות וניהל את החיים שלהם מראש ככה שיוולד ילד שיוכל לגרום לניית'ן פטרלי לנצח בבחירות. מה לעזאזל.
ברגע שראיתי איך העונה הראשונה נגמרה, אמרתי לעצמי שדי, זהו, נמאס לי. הסוף היה כול כך מטומטם וקלוש, שרציתי לבכות.

מהעונה הראשונה נהניתי מאוד. את העונה השנייה גם אהבתי,אבל פחות (בעיקר בגלל שהדמיות פשוט נעשו אוובר פאוור). לטעמי, היה להם נקודת פתיחה מצויינת לעונה השלישית עם פרק פתיחה נהדר אבל הן הרסו אותן עם דמיות שנהפכו לטיפשות ולא אמינות, התסריט נעשה מלא חורים,די משעמם ופספס את ההזדמניות שפתיחת העונה נתנה ליוצרים. בכל מקרה , ברמת האמינות השתפרה בערך באמצע ווליום 4. אני עדיין עוקב בכל מקרה, מחכה שהסדרה תחזור לגדולה -מה שמאוד לא סביר שייקרה :cry: .

rpgeek אמר/ה:
מהעונה הראשונה נהניתי מאוד. את העונה השנייה גם אהבתי,אבל פחות (בעיקר בגלל שהדמיות פשוט נעשו אוובר פאוור). לטעמי, היה להם נקודת פתיחה מצויינת לעונה השלישית עם פרק פתיחה נהדר אבל הן הרסו אותן עם דמיות שנהפכו לטיפשות ולא אמינות, התסריט נעשה מלא חורים,די משעמם ופספס את ההזדמניות שפתיחת העונה נתנה ליוצרים. בכל מקרה , ברמת האמינות השתפרה בערך באמצע ווליום 4. אני עדיין עוקב בכל מקרה, מחכה שהסדרה תחזור לגדולה -מה שמאוד לא סביר שייקרה :cry: .
אני חושב בערך כמוך.
אבל אני חושב שיש סיכוי שגיבורים יחזרו לרמה של העונה הראשונה
(או לפחות יחזרו להיות טובים), כי הם ראו שהרייטינג ממש ירד.
אז יכול להיות שהם הבינו שמה שקורה כרגע לא עובד,
וינסו להבין מה הטעויות שלהם.
נקווה שבווליום חמש (העונה הרביעית אני חושב) הם יצליחו.

סיימתי היום לראות את העונה השלישית. היה אחלה פרק סיום ,עם טוויסט מגניב בסוף.
אכן,כבר מאמצע ווליום 4, נכנס כותב חדש לצוות שאמור לתקן את העלילה. בנתיים,הוא נחל הצלחה חלקית- נקווה שווליום 5 ,עליו הוא אחראי מההתחלה -יהיה מוצלח.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה