באקבות זאת שלא קיבלתי תשובה אני דורש אסבר!Mek31 אמר/ה:מה? בני הדם יכולים לילמוד תעצומות?TaleOfSorrow אמר/ה:מהות 1 מתייחס גם לבני אדם ועם כל הכבוד אני לא רוצה לראות בני אדם ש"בולעים" אבני מוקד.
.
ממתי בני תמותה יכולים לילמוד תעצומות?
באקבות זאת שלא קיבלתי תשובה אני דורש אסבר!Mek31 אמר/ה:מה? בני הדם יכולים לילמוד תעצומות?TaleOfSorrow אמר/ה:מהות 1 מתייחס גם לבני אדם ועם כל הכבוד אני לא רוצה לראות בני אדם ש"בולעים" אבני מוקד.
.
והם יכולים לילמוד תעצומות אם דרישה של מהות 1?PeskyTiger אמר/ה:בני אדם יכולים לתעל מהות אחרי סוג מסויים של אימון (אמני לחימה , שאמאנים , קוסמים ומגרשי שדים לדוגמא).
הם יכולים ללמוד צארמים של אמנויות לחימה ארציות , קסמים מהמעגל הראשון, ולפעמים יכולים לעשות אפקטים שהם לא בדיוק צארמים (לקרוא לרוח של השבט, למשל).
איך בני-תמותה נעשים מוערים? (לומדים אומנות לחימה ארצית?)Ferenheit אמר/ה:כדי ללמוד תעצומות אתה חייב שתהיה לך מהות ערה (Awakened Essence) אנשים כאלה נקראים לפעמים נאורים (Enlightented Mortal) או מוערים (Awakened mortal)..
בן של נשגב שמימי.מכיוון שאצלהם הנשגבות לא עוברת בתורשה,אז הבנים שלהם בני-אנוש "רגילים".אבל הם יותר חזקים,חכמים וכל שאר השטויות האלה מבני אדם רגילים.The Time אמר/ה:נראה לי שפיספסתי משהוא, מה זה חצי-נשגב?
עכשיו שאני חושב על זה, איפה כתוב שרק בני אדם יכולים לעבור נשגבות? אני מבין שזה קצת קשה להפוך חיות לנשגבים, אבל תארו לעצמכם להקת אנשי זאב רודפת אחריכם ואיש הזאב המנהיג הוא סולאר מקאסת הזריחה. ואני בטוח שיש עוד המון יצורים בבריאה שחכמים כבן אנוש ויהיו מצוינים בתור נשגבים .(אחרי הכול אין דבר שקצת שטיפה של פרא לא יכול להשתנות ליצור ירוק ומכוער במשקל 4 טונות ובגובה 10 מטר אם 6 ידים ו4 רגליםstream אמר/ה:מה באמת ההשפעה של דם-אלים על נשגב טרי? כלומר, בן של סולאר, שהשתגב, ועכשיו הוא סולאר, הוא לא אמור להיות יותר מוצלח מסולאר רגיל, כי יש לו נקודת פתיחה טיפונת יותר גבוהה?
ואם נניח אדם-חיה (בן של לונארי) משתגב לשמש? מה קורה?
)