• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש קבוצה 7th Sea - חד"פים!

טווח גילאים
18+
מיקום בארץ / פלטפורמה
אונליין
בתשלום?
כן
7th Sea - וואן שוטים!
שלום לכולם, שמי אלי, ואני מנחה מקצועית שמתמקצעת במיוחד בשיטה הנהדרת 7th Sea 2e.

החלטתי לפתוח את דלתות המשחק כדי לאפשר לשחקנים חדשים לטעום מהשיטה בצורה קצרה ולא מחייבת במיוחד - וואן שוטים/חד"פים!

בוואן שוטים האלו, תלמדו על העולם בו המערכת מבוססת, תלמדו כיצד יוצרים דמות באופן פרטני ומושקע יחד איתי, ותשחקו בוואן שוט אחד (או יותר!) מגוון ומותאם אישית לצרכי השחקנים ולסיפורי הרקע של הדמויות תחת הנחייתי. המחיר לכל ה"חבילה" הזו יצא 100 שקלים למשתתף/ת דרך ביט או 110 דרך פייפאל. התשלום לפני או אחרי כל התהליך, תלוי בשחקן/ית.

על השיטה: הים השביעי היא שיטה הירואית בה אתם משחקים גיבורים אמיצים ועוצמתיים בעולם מלא בקסם ומפלצות המבוסס על העולם שלנו במאה ה-17. בחד"פים האלו זו השחקנים יפתרו תעלומות, יילחמו באויבים, ויחליטו בחירות שישנו את גורלה של יבשת ת'יאה ומעבר לה!

על המנחה: אני אלי, מנחה כבר 7 שנים ומקצועית כבר כמעט 3 שנים. אני אוהבת להנחות יותר מכל דבר אחר, זו התשוקה הכי גדולה שלי. ואשמח ללמד שחקנים חדשים וחוזרים איך לשחק בשיטה האהובה עליי :)

למעוניינים צרו קשר איתי כאן בפרטי או בדיסקורד - Shyercaulfield

Game on!

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה