• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בני המפלצות -עץ משחק [3/3] (חופשיטה,פנטזיה) - גמרנו

חמ"ג
"אם נחלק תפקידים בצורה טובה,נוכל לדאוג לזה.אני הייתי צייד זמן רב,ואני יכול ללמד אותם איך לצוד".
הוא קורא לכל העבדים,מבקש את תשומת הלב.
"חברים יקרים,אתם עכשיו אנשים חופשיים.
זאת אומרת,שאתם יכולים לחזור לעיסוקיכם ולמה שהייתם לפני.זוהי בחירה שלכם.אבל אני מציע אלטרנטיבה אחרת-בואו נילחם! נילחם נגד סוחרי העבדים,נשחרר את העבדים האחרים! בואו נפעל לביטול העבדות,ולהפלת הממשל שמראה אותה!.
אני רואה עתיד,שבו נוכל ללכת בבטחה בדרכים,בלי לחשוש שסוחרי עבדים ייקחו אותנו בשבי! אני מוכן להילחם למען מטרה זו.
ובכן,מי איתי?"

חמ״ג
״אני איתך!״, קורא פריטיגר. ״ובכן״, לאחר כעשר דקות אומר פריטיגר לגרנאהאר, בצד, ״עכשיו כשיש לנו שבט שלם של אנשים חופשיים, נצטרך לדאוג לו. יש פה מספיק נשק כדי לחמש את הגברים, אני חושב, ובהמשך נוכל להשיג עוד מפשיטות. בכל אופן, יש גם עניין פרנסה. האפשרויות שלנו הן פשיטות וציד, או לכבוש כמה כפרים שיהוו גרעין בטוח. אפשר גם לבזוז כמה עדרי כבשים, סוסים, ולחיות כנוודים. בכל אופן, צריך לדאוג לדברים האלה״.

חמ"ג
"אפשר לצוד,ולעשות סחר חליפין בחלק מהמוצרים,כמו העור והעצמות,ואפשר גם לפשוט על משקים חקלאיים,אבל לא ניקח הכל,אלא רק מעט.אחרי הכל,אנחנו לא שודדים.זה גם יעזור בנושא האהדה אלינו.אנחנו יכולים גם לבקש חסות מהחקלאים"

חמ״ג
״אפשר לצוד ולסחור״, אומר פריטיגר, ״וגם להתבצר בכמה כפרים מרכזיים. תהיה לנו גישה מלאה להרבה אספקה, מספיק ממנה כדי למכור או לחלק מחדש, בסיס שאפשר לבצר ולבסס, יהיה אפשר להרוויח עוד על ידי גביית מס, והרבה אזרחים. כמו כן, אני משוכנע שיש פה הרבה בעלי מלאכה שלא יוכלו להשתמש בכישוריהם, כבנייה ונפחות, ואני עצמי הייתי בעל יקב לפני שאני וארוסתי עקרנו מאילהארה״.

נקרו
מסביבך אתה רואה שהמנהרה ממשיכה לשני הצדדים, אבל באדמה הרכה אתה רואה שביל עקבות ברור שפונה שמאלה.

חמ"ג
יש איתכם 113 אנשים רגילים, מתוכם:
72 בנות
41 בנים
---
11 זקנים
3 ילדים
53 בני נוער וצעירים
56 מבוגרים
---

בנוסף יש איתכם 52 בני מפלצות, מתוכם:
31 בנות
21 בנים
---
4 זקנים
2 ילדים
30 בני נוער וצעירים
16 מבוגרים
---
בסך הכל, בני מפלצות ואנשים רגילים יש יחד 165, מתוכם:
103 בנות
62 בנים
---
15 זקנים
5 ילדים
83 בני נוער וצעירים
72 מבוגרים
IN
למעלה רשמתי את האנשים שבוחרים לבוא איתכם לנקום. עוד כ-40 נשארו במחנה והתיישבו בו, ועוד 30 עזבו לחייהם הישנים.
"לכבוש כפר?" אחד מהם אומר. "זה אומר שנתחיל מרד רשמי, ואנחנו לא מוכנים לזה עדיין!"
"שמעתי שבאילהארה יש אירגון מרד פעיל," אומר בן מפלצת אחד. "נוכל לחבור אליו!"
"זה עלול לעזור," אחד צועק, ומהומה פורצת כשכל אחד מתחיל לנסות להביע את דעתו.

חמ״ג
״שקט!״, קורא פריטיגר, ״שקט! שכל אחד יגיד בתורו את הרעיון שלו. חוץ מזה, אפשר לחבור למרד וכך לא תהיה בעיה בכיבוש כפר, או לחיות ככנופיית נוודים-פושטים וציידים.״

חמ"ג
גארנהאר נעמד במקום יותר גבוה,מבקש את תשומת הלב,ואומר:"לדעתי לא כדאי לחבור למרד.ככה נהיה כבולים לרצונות שלו,ולא בהכרח למה שאנחנו רוצים,שזה לשחרר עבדים.המרד לא מתרכז בזה,לדעתי.
עדיף לנו להיות עצמאיים ואחר כך אולי לכרות ברית עם המרד.גם יהיה לנו קשה מאוד להיכנס לעיר,כשרבים מאיתנו הם בני מפלצות.בטח יש המוני גלאים בכניסות,שיזהו אותנו מיד.
כרגע בואו נתרכז במטרות שלנו.בואו נמצא מקום להתבצר בו,ולא באיזה כפר.אחר כך נתחיל לדאוג לאספקה ולדברים אחרים".
לאחר מכן הוא מתחיל לספור את כמות כלי הנשק שיש לנו,את הסוג שלהם ואת התחמושת(אם אלו קשתות ).הוא רושם הכל בפנקס קטן שהוא מוציא מכיסו,ועל דף נפרד את הנתונים על הגלאים ואת נקודת החולשה שלהם,בנוגע למטות.

חמ״ג
״יבואו לכאן החכמים והזקנים״, אומר פריטיגר. ״אני וגראנהאר נתייעץ איתם בנוגע להיכן להמשיך.״

נקרו
זרוק קובייה. אם יוצא לך מתחת ל-12 תצא מנקודת הנחה שהוא שמע אותך. אתה יכול להתייחס לכך בהתאם בהודעה.

חמ"ג
ציוד:
62 כידוני הטלה
51 חניתות
42 חרבות
23 גרזנים
18 קשתות
- 142 חיצים
השוט של הסדיסט
91 סכינים ופגיונות
13 מקלות מחודדים.

מבחינת נשק אין בעיה.
לעומת זאת...
מזון:
200 מנות מזון בסיסיות ששימשו להאכלת האסירים (מעט מאוד מזון, מספיק לחצי יום בקושי כל מנה).
120 נאדי מים (אדם שותה נאד כל יום).
IN
"למה רק החכמים והזקנים?"
"גם לנו יש רעיונות!"
"מה פתאום שניכם לקחתם פיקוד?"
"נלחמנו יחד איתכם!"
"כולנו זכאים לדבר!"

חמ"ג
"לא אמרנו שלא" אומר גרנהאר.
"ולכן,אני מציע שנערוך דבר כזה:לא יהיה פה שלטון של שנינו.כל מי שחושב שהוא יכול להנהיג את המרד שלנו,שיציע את עצמו.אבל זה לא מספיק-כל מועמד צריך להציע לכם למה לבחור בו,כלומר,מה הוא יעשה למען המרד ולאן הוא יוביל אותו.לאחר הצגת המועמדים,אנחנו נבחר.כל אחד ירשום על פתק במי הוא בוחר,ובסוף נספור את הקולות.מי שיקבל את מירב הקולות ייבחר להנהיג את המרד.אבל זה לא אומר שמעכשיו הוא ישלוט לנצח,ולבד.ממש לא.כל אחד יכול להציע הצעה משלו בנוגע למרד,והיא תעלה להצבעה,מי בעד ומי נגד.אפשר גם להציע להדיח את המנהיג,והוא לא יכול להטיל על ההצעה הזאת וטו.אם ההצעה התקבלה,אז היא תתבצע.ואם לא,אז לא.ומה הכוח של המנהיג? הוא מנהל את המשאבים והדברים האלו ביום-יום,ויש לו זכות לבטל הצעה לחלוטין.אבל מבחינת הצבעה,יש לו רק קול אחד.
ובכן,מקובל עליכם?"

חמ''ג
''לא אמרתי שהשלטון יהיה של שנינו'', אומר פריטיגר. ''מקובל עליי, ואני מבין שלא נוכל אנחנו לנסות להיבחר.''
Out
השוט הוא לא שלי? בכל זאת לקחתי אותו מהגופה של הסדיסט...

חמ''ג
''אם כך'', אומר פריטיגר, ''אני, פריטיגר מרקומן מציע את מועמדותי להנהגת מרד החופשיים. למה לבחור בי?
אני אעשה הכל כדי להוביל אתכם לחופש, לנקמה המתוקה בסוחרי העבדים. אני תמיד אפעל לפי תוצאות ההצבעה. אני אדם פתוח, שוויוני וישר, נאמן, מנוסה בניהול ובעל חוש כבוד. תמיד אהיה הוגן, ולא אשקר לכם לעולם. אני יודע היטב כיצד לנהל כסף ומשאבים בצורה חסכונית ויעילה. אם תבחרו בי תדעו מה הם ארגון עשיר וחזק, שאנשיו ישפילו וינצחו את סוחרי העבדים בני הבליעל, גם את אינגילמור עצמו! הבחירה בידיכם, החופשיים!''

חמ"ג
"גם אני מציע את עצמי,גארנהאר פרוות זאב,להנהגת המרד.
למה לכם לבחור בי? אני אוביל אתכם לביסוס המרד,לפעולות משמעותיות שיפגעו באויב בנקודות הכי כואבות שלו.אני אהפוך את הנקמה שלכם לדבר שיפיל את אינגילמור.
אני בעל ניסיון קרבי רב,ואני יכול להוביל,צבאית,את המרד הזה בדרך הנכונה.אני יודע איך לנהל משאבים בצורה טובה,איך להקים ביצורים פשוטים אך יעילים,ואני יכול לאמן אתכם.אני פתוח תמיד להצעות,ואסכים להחליף את תוכניותיי אם תציעו טובות יותר.
אני אשקיע במרד הזה את כל מרצי,ומקווה שגם אתם תעשו כך.
אני אהיה קשוח,אני לא אשקר לכם,אך לא אהיה אכזרי.מרד הוא דבר שדורש קשיחות,כדי לשמור על עצמו.
ובכן,הבחירה בידכם.אני יכול להציע לכם ידע צבאי רב ערך,ואת נאמנותי ומרצי למרד.האם תבחרו בי?"

חמ"ג
"למה שלא נחלק כמה תפקידים?" אומר קול מהקהל. "יכול להיות מצביא שיארגן טקטית, מנהיג שידאג לקיומו של המרד, למזון ואספקה, דיפלומט שידאג לקשר שלנו עם המרד האחר ואסטרטג שיחשוב על דרך הכיבוש הכללית שלנו?"
כל הסכמה עולה מן הקהל.
"אם זה מה שאנו מסכימים עליו, אני מציע שכל אחד יאמר גם לאילו תפקידים הוא מציע את עצמו.
אני מרלו דה-מארק, בן אנוש פשוט. אני מציע את עצמי לתפקיד המנהיג והדיפלומט.
חייתי כאן בכלא שנים רבות. אני מכיר כאן כמעט את כולם, וכמעט כולכם מכירים אותי. אני מכיר את היתרונות של כל אחד, הרעיונות של כל אחד, החולשות של כל אחד, מה שיקל עלי בהנהגתכם. סיירתי בעברי ברחבי אילהארה, ואני מכיר כמעט כל מקום בשטחה.
חוץ מזה, עד כה אני האפשרות הטובה ביותר - האם תבחרו את האדם שסבל איתכם, חי איתכם, נלכד איתכם, או שתבחרו באסיר החדש ובאורק הזה, שבא לקנות עבדים?!"

חמ״ג
״יפה, ידידי״, אומר פריטיגר בקור רוח, לא שוכח את נימוסיו. ״אבל תרשה לי לשאול אותך: אתה טוען שהמנהיג אמור לדאוג למזון ואספקה, ושהדיפלומט אמור לדאוג לקשר עם המרד השני. צר לי לשמוע על הסבל שעברת, אבל לא הוא ולא הכרתך את האנשים כאן תעזור לך בניהול המזון והאספקה או בקשר עם אנשים שאתה לא מכיר ושאפילו המטרה שלהם כנראה שונה משלנו. כך, שאני חושש שאין לך הרבה מה לתרום כמנהיג או דיפלומט, ובכל אופן, לא ייתר מהשאר״.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה