Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
״מי היה האיש שאני ומונה פגשנו ומה היה הדיבוק שלו?״, פריטיגר שואל ומספר כיצד נתקלו הוא ומונה לילה אחד בשממה באיש מעלה הישן. תוך כדי הוא בודק מה מצבה של ארוסתו.
״אני ראיתי איש. הוא לבש ברדס שחור, ומתוך פני הברדס והשרוולים שלו יצא עשן רב. הוא אמר... ״השד... השד... אינגילמור... הוא נותן הרבה ולוקח המון... אל תבטח בשד..."
Out
בגלל שהגעתי לפה לבד,אני מניח שאני מכיר את הדרך...
In
"אני מכיר את הדרך.אני יכול להוביל אתכם מפה" גארנהאר אומר,ואז בודק בכל האגפים של בית הכלא,לבדוק שאין עבד או שפחה כלואים.
לאחר מכן הוא אומר:"שכל אחד ייקח את כלי הנשק שהוא מעדיף.אסור לנו לצאת מפה לא חמושים".
סך הכל אתם משחררים כ-100 עבדים, קבוצה שיהיה קשה להאכיל, בלשון המעטה. רובם לא יודעים לצוד, וגם אם יש עליכם צידה זה לא יועיל.
גארנהאר מוצא קשת ו-16 חיצים על אחד החיילים (תרשום בציוד) ופריטיגר מוצא גרזן קטן ו-4 כידונים.
אני מזכיר שבכלי נשק שאינם אלו שהתחלתם איתם אתם לא מאומנים, ומשמעות הדבר הוא שיהיה לכם קשה יותר להילחם בהם היטב. מזכיר שיש לכם את כלי הנשק שלכם מההתחלה.
המקום נמצא בדרום אילהארה, מוחבא ליד אחד הכפרים הקטנים.
ואין צידה?
כמה עבדים יש מכל גיל ומין?
In
פריטיגר לוקח את גראנהאר הצידה. ״לא נוכל להאכיל את כולם״, הוא אומר. ״אי אפשר לנטוש אף אחד, אבל... יש לך רעיון?״