• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בואו להכין איתי חפץ קסם - The holy symbol of the ravenkind

ה- Holy symbol of the ravenkind, הוא חפץ קסם, סמל קדוש מתוך ההרפתקה "קללתו של סטראהד" שכבר הרבה מאד זמן מדגדג לי בראש ליצור עבור הקבוצה לה אני מנחה את ההרפתקה.
אז ככה הוא נראה בצורה הרשמית:

1738408308407.png

* הדפסתי סוג של סכמה שלו והנחתי על הXPS
* הידקתי אותו לXPS עם חתיכות חוט ברזל.

1738408536680.png

* התחלתי לעבור על קווי המתאר עם עט דק.

1738408596017.png

* אני בודק מיקום ועומק של יהלום הרובי בתוכו.

1738408626809.png

* חופר קצת פנימה שיהיה מקום.
* בודק שוב את התאמת היהלום.

המשך יבוא...

תודה! את היהלום ספציפית רכשתי מעלי אקספרס.

לגבי החפץ:

The Holy Symbol of Ravenkind is a unique holy symbol sacred to the good-hearted faithful of Barovia. It predates the establishment of any church in Barovia. According to legend, it was delivered to a paladin named Lugdana by a giant raven—or an angel in the form of a giant raven. Lugdana used the holy symbol to root out and destroy nests of vampires until her death. The high priests of Ravenloft kept and wore the holy symbol after Lugdana's passing.

The holy symbol is a platinum amulet shaped like the sun, with a large crystal embedded in its center.

The holy symbol has 10 charges for the following properties. It regains 1d6 + 4 charges daily at dawn.

Hold Vampires. As an action, you can expend 1 charge and present the holy symbol to make it flare with holy power. Vampires and vampire spawn within 30 feet of the holy symbol when it flares must make a DC 15 Wisdom saving throw. On a failed save, a target is paralyzed for 1 minute. It can repeat the saving throw at the end of its turns to end the effect on itself.
Turn Undead. If you have the Turn Undead or the Turn the Unholy feature, you can expend 3 charges when you present the holy symbol while using that feature. When you do so, undead have disadvantage on their saving throws against the effect.
Sunlight. As an action, you can expend 5 charges while presenting the holy symbol to make it shed bright light in a 30-foot radius and dim light for an additional 30 feet. The light is sunlight and lasts for 10 minutes or until you end the effect (no action required
).​

נראה ממש מעניין. לא פעם חשבתי על להכניס פרופים למשחקים, הלוואי והיה לי זמן 😭
You got my attention, סקרן אין זה יתפתח.
שאלה בשביל פרספקטיבה, הפלייסמנט הירוק בחוט להט, זה סנטימטרים? רק כדי להבין מימדים.

תודה, אני מודה שלא השתמשתי בפלייסמנט הזה, זה משהו מובנה שהחבר שהכין עבורי את המכשיר הדביק (תכלס ביקשתי את זה חחח).
אני אבדוק בערב אם זה באינצ' או סנטימטרים.
החפץ עצמו בערך בגודל של כף יד.
אני לפעמים משתמש במידות בלוח הגדול שלי, אבל במקרה הזה סתם חתכתי את הצורה.

קצת התקדמות מהלילה:

* חיברתי טבעת מתכת קטנה שתוכל להתחבר בעתיד לשרשרת.
* הוספתי חריטות דומות למקור (ראה הודעה ראשונה), אבל אני מרגיש שאני צריך לשכלל את הדרך שבה השתמשתי.
* קצת חיתוכים כדי שהצורה לא תהיה אחידה מדי.
* סדרת שייופים בקצוות.
* אחר כך אטמתי את כל התליון עם רקיחת הקסם שלי (שילוב של דבק נוזלי, מים וצבע שחור בעיקר).
* עכשיו צריך שיתייבש לפני השלב הבא.

1738739222565.png 1738739249445.png

נראה נהדר.
מחשבה, אבל אולי זה סתם היפר-ביקורתי ואפשר להתעלם מזה, אולי כדאי להעמיק את השקעים? ליצור קצת יותר קונטרסט?

מעבר לזה נראה ממש אחלה. בהצלחה עם למצוא/ליצר שרשרת, יש תוכנית?

תודה, בעקרון אתה צודק, אפשר להוסיף פה עומק ואוליי גם "יישון" של החפץ, אבל הזמן שלי מוגבל ובמקרה הזה, ברגע שהגעתי למשהו מספיק טוב לראות שולחן, אני מעדיף להתפנות לפרוייקטים אחרים/קריאה.

לגבי השרשרת, זה יהיה בזבוז זמן ליצור אחת בעצמי.
אני אנסה לחפש אולי בחנויות יצירה או עלי אקספרס אם תהיה לי סבלנות לחכות.

עריכה אחרונה:
נשאלתי על ידי מנחה אם אני יוצר כאלו למשחקים ותהיתי עם עצמי איך הייתי מתמחר חפץ כזה, אם נניח עלות החומרים שלו הייתה בערך 30 ש"ח וסך הכל עבודה מצטברת עליו הייתה קצת יותר משעתיים? מה נניח יהיה מחיר הוגן לעבודה כזו?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה