• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

באור הנר - עץ משחק מו"ד 4 (4/4)

מאליכּ לא מתכנן להרוס למריאנה את מה שהיא עוסקת בו. הוא מחכה להפסקה טבעית בשיחה, חבוי מהעין, ואז מציץ לרגע ממקום מחבואו, מיישיר מבט לכהנת ונטורה ונסוג פעם נוספת, מוודא שהיא רואה ויודעת שהוא ממתין - אבל לא.מתפרץ או מאיים בשום צורה.

איזור הארמון מרוחק מהנמל והמקום בו אתם נמצאים, בעוד ההליכה לא נוראית, היא אכן לקוחת זמן. צבת המוות רואה איך הסביבה משתנת ככל שהוא מתקרב לארמון, הרחובות נעשים פחות ופחות עמוסים והנוף משתנה מפועלים וסחורים לאנשי מעמד גבוהה יותר, צבת המוות יודע שהמעמד הזה נקרא אצולה, למרות שלא ברור מה דעתו עליהם.

האיזור גם מעופיין בשמירה יותר כבידה ומס' לא מבוטל של קסמי הגנה, לא משהו שצבת המוות לא מסוגל לחדור, הקסמים האלה יכולים למנוע מכמה אלמתים לצעוד ברחובות האלה, המוות עצמו מסוגל לנוע בחופשיות פה, למעשה צבת המוות מרגיש שיש... מוות חזק באיזור? זו תחשוה שהוא לא בטוח שהוא מכיר, אבל או שהיה מוות המוני במקום הזה לפני הרבה זמן וההד נשאר, או... שיש עוד כוח מוות חזק כאן?

בכל אופן ההגעה לאיזור ההארמון הופכת לקשה בשביל צבת המוות, זה לא שאיזה מחסום קסום מפריע לו, בשלב הנוחכי ה"רמה" של המקום עלתה וכלבים או חיות משוטטות פחות מתקבלות באיזור, לא פעם מישהו ניסה לבעוט או לזרוק אבן לעבר צבת המוות בצורת החיה שלו, מצד שני - לא ברור מה הופעה שלו בצורתו האמיתית תגרור

למריאנה לוקח זמן לקלוט את מאליכ, היא ממוקדת לחלוטין בשיחה ולא מבחינה בדברים אחרים שמתרחשים, מרחוק מאליכ יכול לראות דאגה על פניה של הכוהנת, מהעמדה בה הוא נמצא הוא לא מצליח לראות יותר מידי מהדמות איתה היא מדברת.
אם זאת, בשלב בו מריאנה מצליחה להבין במאליכ היא מלבינה כסיד ומתחילה לגמגם.

"מה קרה?" שואלת הדמות את מריאנה, וזו לא מצליחה כל כך לדבר כראוי כדי לענות לה.
וכשקסנדרה מסתובבת לעבר המקום אליו מסתכלת מריאנה, האם מאליכ נותן לה לראות אותו?

צבת-מוות
צבת-מוות לא צריך להתעניין באלו אשר תוקפים אותו על קיומו. אין בכך פסול, שכן זה טבעם. אך יש גם יצורים שקטנים דיו בשביל לחמוק אפילו ממרותם של היצורים האכזריים ביותר. אם כי, אף יצור לא יכול לחמוק מסוף דרכו.
צבת-מוות הופך לעכביש קטן וממשיך לנוע, איש לא ישים לב אליו.
META
משתמש בהתגנבות מזדחלת והופך ליצור tiny, מקבל תוסף 5 להתגנבות וממשיך בדרכי.

"כל אחד?" הרוזן מרים גבה, חושב על בני בריתו. "האם אתה מוכן לפרק את ברית הברונים בשביל הטקס הזה?"

"אדוארד." הרוזן משתמש באחד מהשמות הבדויים שלו, "זה קשור לנשף אתמול. אני יכול להכנס?" הוא לוקח צעד קדימה אך עדיין לא חוצה את מפתן הדלת ללא הזמנה. הוא בוחן את פניו של האיש שמולו, מחפש תגובה לתזכורת על הנשף. ליתר בטחון, הוא מוסיף דבר נוסף, הפעם בלחישה. "זה עניין של הנר."
META
תובנה - 1 טבעי, סה"כ 12.

בעוד שאין ספק שהית'אל הצליח להישאר נעלם מהעין, הוא לא הצליח לגלות דברים, העוברים והשווים לא נראו לו מיוחדים מספיק או חריגים מספיק כדי לזהות שיש מה לעקוב אחריהם. מעט המידע שהוא מצליח להשיג זה שהאנשים מתלוננים על רעש חזק, אבל הם לא סיים למסור מידע נוסף לקוסם

"אם אחד מהברונים האחרים בגד בי בשביל הטקס הזה, תהיה בטוח שאני אשקוד על להשמיד אותו." אומר ברון החטאים, "אבל שנינו יודעים שתאונות קורות ולעיתים אויב מצליח להגיע לבני הברית שלנו לפני שאנחנו מספיקים להגיב." הוא מציין, "אני מניח שהברית לא תפורק כי אחד מעושי הדברים של האחרים יפול בטעות בשדה הקרב, הרי זו תהיה אשמתו, לא?"
-----------
"היכנס." אומר הגבר, הרוזן די בטוח שהאיש נינוח ומרגיש לצד בן ברית, ככל הנראה בגלל האזכור של הנר. "אדון... אודארד אמרת?" הוא שואל בעוד הרוזן נכנס לבית, זו מבואה קצרה שמובילה לגרם מדרגות שעולה למלעה ודלת שאתה יכול להניח שמובילה לסלון. "איך אני יכול לעזור לך?"

נראה שבת שיחתה של הכוהנת לא הבחינה בך, והיא חוזרת לשוחח עם מריאנה, השיחה מתגלה כלא מעניינת במיוחד ומסתיימת לאחר כמה דקות, בת האנוש ששוחחה עם מרינה מתקדמת ונעצרת ליד הדלת. "תחשבי על מה שאמרתי לך." היא מציינת. "עוד לא מאוחר." היא מוסיפה בטון חברתי כאשר היא יוצאת מהמקדש, משאריה את מריאנה ומאליכ לבדם.

צבת מוות נכנס לאיזור הארמון ללא הפרעות מיוחדות, אם כי הדבר לוקח לו מעט זמן, בין היתר בגלל המרחק שחיות קטנות יכולות לגמוע בזמן קצר.
הוא מרגיש הגנות חזקות יותר בדרכו, נראה שככל שמתקרבים ללב הארמון ההגנות נעשות חזקות ועמידות יותר, כרגע לא משהו שיכול לחסום אותו, אבל הוא לא בטוח עד כמה עמוק הוא יוכל להגיע לפני שהדרך תתחיל להיות קשה לו.

הארמון כמרקחה בעוד אנשים נעים בו ללא הפסקה, רובם אנשי חצר שעובדים ופועלים לתחזק את העיר ואת הארמון, יש מעט שומרים במסדרונות הארמון, ולא קשה להבחין שכל האזרחים פונו ממנו, המלכים לא שומעים איש היום לפי מה שצבת המוות הצליח להבין, והם מסתגרים במגורים שלהם לבדם.

דמותו של המתנקש עטוי התחבושת מבליחה לרגע, ובשתי פסיעות ארוכות הוא מביא את עצמו לצידה של מריאנה - מתחבא בצילה, במלוא מובן המילה - כל מי שיבחין מן החוץ לא יראה יותר מאשר כתם מעט כהה יותר ומעורפל יותר מהצפוי היכן שצילה של הכהנת מוטל
''לא קשה לנחש איך הגיבו האנשים שלך למאורעות האחרונים - אבל מה שמסקרן אותי זה איך את הגבת. מה את מתכננת לעשות? הכוח בעיר הולך להחליף ידיים, אפילו יותר בקרוב משנדמה לכולנו. איפה את מקווה למצוא את עצמך ואת מאמיניך אחרי שייבשו נהרות הדם?"

"פקודתך, משאלתי." הרוזן אומר ומרכין את ראשו, "אך לפני כן, צל-חרב הזכיר שעונשו של קיאר היה לשרת אותו. במידה וזה אכן נכון, אני סמוך ובטוח כי הוא יעמוד בדרכי. האם השבועות בהם כבלתם אותו בצאתנו למכשפה עודן תקפות? או שמא תואיל ללמדני דרך אחרת לנטרל אותו לפני שיהווה בעיה?"

"אני אגיד לך את האמת, המאורעות אתמול תפסו אותנו לא מוכנים." הוא עובר את סף הדלת, נכנס לבית. האם ככה גרים כל המשרתים? הוא ציפה למקום צנוע יותר, הוא לא טורח לבחון את האיזור לעומק. במקום זאת הוא ממשיך לדבר. "ובהתחשב בעבודה האחרונה של רומאה, הבוס צריך לדבר איתו. הוא בטח יודע משהו על למה ברון הצללים הופיע."
META
תרמית - מגלגל דיפלומטיה במקום - 20 טבעי. סה"כ 41.

"קיאר נעדר כרגע." אומר ברון החטאים, "אנחנו לא בטוחים מה המצב שלו וכיצד השבועות עובדות מול היכולת של צל החרב." נראה שהברון לא מת על הסיטאוציה הזו בכלל. "ולכן אם הוא יופיע ויפריע לכם בצצורה כו או אחרת, אני סומך עליכם שתשמידו אותו, אני כן אגיד שאם תצליחו לשמר את הנכס שהוא קיאר, זה יהיה עדיך."
--------------------------------------------
האיש נראה מעט לחוץ, "אני מבין," הוא אומר, "אבל רומאה לא נמצא בעיר כבר תקופה ארוכה." הוא מציין בפשטות, "זה משהו שאמור להיות בידע של הלהב של אוריאל, לא?" הוא שואל במעט דאגה.

"מה ציפת שאני אעשה?" היא שואלת בתסכול ברור, "ניסתי להגיד לאנשים שהמלחמה הזו חסרת סיכוי וכל מה שהיא תוביל זה עוד ועוד מוות, אתה יכול לראות את התגובות שקיבלתי מחוץ לכנסיה." היא מעט עצבנית. "במצב הנוחכי אני עומדת למצוא את עצמי חסרת מאמינים, חסרת בית וכנראה גם חסרת חיים אם אמשיך לקדם את התהליך הזה." היא אומרת, הפעם בפחד

מאליכּ רוכן ולוחש באוזנה ''לא ענית לשאלה שלי, ואני חושד שזהו לב הבעיה. איך את רוצה לראות את העיר לאחר מכן? את מוכנה לשלטון ישיר של הברון? את רוצה לקבל כוח וסמכות לעצמך? להביא אותם לפשוטי העם? מה העתיד שאת רואה לנגד עיניך? אנשים לא צריכים חזון אידיאולוגי, הם צריכים את מחר בבוקר. החלום של אור הנר מטורף ומדמם ויוביל לאבדון, תראי להם עתיד טוב יותר'' הוא מסיים בלחישה שורקנית, ורסיסי צל ניתזים מפיו.

''אני מבין אותך טוב יותר מכפי שאת יכולה לדמיין, האמיני לי. כשהכל נראה חסר תקווה, אין לך אלא את מה שעומד לנגד עיניך, אבל האחריות שלך היא לבחור, לעשות שימוש בכל הכלים העומדים לרשותך...'' יד עטויית תחבושות מתגלה באפלה, אוחזת בסכין כסף מעוקלת ''את רוצה עזרה? את רוצה פתרון? אני יכול לפנות מדרכך את אור הנר, אם תספרי לי את כל מה שאת יודעת עליהם. אבל הדרך מעבר להם תלויה בך''

אין ספק שהכוהנת לא מרגישה בנוח. "אני רוצה להיות מוכנה למקום בו כמה שפחות יפגעו ונוכל לחיות, אין לי שום רצון מעבר לזה, אני לא מבקשת להיות מנהיגה ואני לא מבקשת להיות נציגה של איש." היא עונה. ואז מבטה ננעל במבטו של מלאיכ. "יש דברים מפחידים יותר ממך ומהאדונים שלך" היא אומרת. לא בערסיות, אלא בהודעה בבעובדה פשוטה. "אני מפחדת ממך מספיק בשביל להשיבר, אבל אל תחשוב שאני מוכנה להמר על נשמתי הנצחית, אתם... עדין לא הצגתם שאתם יכולים להיות אלטרטיבה טובה דייה". היא מביהרה.

הרוזן משתחווה ויוצא, חושב על דבריו של הברון. נראה שצל-חרב הוא בעיה גדולה יותר מהצפוי, או שאדונו חלש מהצפוי. בין כה וכה, נראה כי הרוזן הוא האחד שיטפל בבעיה הזו. החיסול של קיאר יהווה בונוס נחמד. כפי שאדונו אמר, תאונות קורות. וחלקן קורות בכוונה.

"הוא היה אמור לחזור כבר." הרוזן מזייף הפתעה, "הבוס הבטיח שהוא חזר. אולי הוא הלך אל תא אחר? איפה התא שלכם ממוקם? אבדוק בעצמי." כל כת טובה יודעת שאסור לה לשמור על כל הדם בצוואר אחד. וכת שמונהגת על ידי מלאך צריכה לדעת זאת - כת שמאורגנת היטב היא כמו הידרה, והדרך הטובה ביותר לטפל בה היא לערוף את כל הראשים באבחה אחת.

"אתה אמור לדעת שאנחנו לא ממדרים את המידע הזה." האיש אומר, אולי בחשדנות גדולה יותר מקודם, משום מה הרוזן לא מצליח לקרוא אותו כראוי. "אתה יותר ממוזמן לפנות לקטקומבות ולבדוק עם האנשים את מה המצב וההוראות".

"אפילו לא אומרים לכם בתא שיש עוד תאים? המחויבות שלכם לסודיות מרשימה." הרוזן מהנהן ושואל מספר שאלות נוספות, מנסה להשיג כמה שיותר מידע מהאדם שמולו בעודו סוקר את הבית למלכודות ודיירים נוספים.
META
דיפלומטיה: 40
תפיסה: 22

כל שבריר של אנושיות שנחשף על פניו המרקיבות של מאליכּ נעלם בן רגע, מחליק ממנו כמו מים מעל מסכת חרס, מותיר מבט קפוא ואדיש. ''אין ספק, נשמתך בת האלמוות תשמח מאוד שבחרת בה על פני לקיחת אחריות ועזרה לאנשים האמיתיים ובני התמותה שמקיפים אותך כרגע. זה בוודאי ירוויח לך נקודות שם למעלה. אם במקרה את משנה את דעתך, את יודעת איפה למצוא אותי, גבירתי הכהנת''. הוא מסיים בלחישה לתוך אוזנה, ונסוג אל הצללים.

כשאתם נפשגים מחדש, המטרה הנוחכית שלכם מרגישה ברורה, אור הנר מסתתרים מתחת לאדמה ובמנהרות הקבורה, וכעת בזכות הרוזן שיודע את הסיסמה הנדרשת, אתם גם מסוגלים לגרום להם לפתוח את השערים שלהם.

כשאתם מגיעים לאיזור, לא נראה שמישהו מצפה לכם, דבר מועיל בהינתן שחלקכם הייתם קצת פחות אלגנטים בחיפוש המידע, ומהצד השני- עדיין נראה שהצלחתם להימנע מהלדליק נורות אדומות מיוחדות, הרחוב לא מרגיש לכם עויון במיוחד ואיש לא מסתכל עליכם בצורה שיכולה לעורר חשד.

דלתות המנהרות אומנם סגורות בקסם, אבל סיסמה שהיא פסוק המהלל את המלאך אוריאל פותחת את הדלת ומובילה למסדרון ארוך שיורד מתחת לאדמה. החשיכה ככל שקיימת במקום הזה- לא מפריעה לכם במיוחד, והקול היחידי שאתם יכולים לשמוע כרגע הוא צליל מתיחה שכנראה מעיד על כך שהמלכודות שנועדו לשמור על הכניסה השתחררו על מנת שלא להזיק למי שהכניס את הסיסמה, המסלול שלכם פתוח ונוח למה שאמור להיות המפקדה של אור הנר.

אחרי כמה דקות של הליכה אתם מגיעים לפתחו של חלל גדול יחסית, כשאתם נהנים מיתרון ההפתעה, יש לכם את הרגע להקשיב לפני שתחליטו כיצד להגיב ולהיכנס לחדר.
החלל שלפניכם גדול ונראה כמו אולם ראשי שממנו ניתן להגיע למנהרות הקבורה האחרות, כ50 אנשים נמצאים בו, ממבט ראשון הם נראים צעירים יחסית, הם עומדים בשורות ומביטים לעבר משהו שלא נמצא בשדה הראייה שלכם, אבל אתם מצליחים לשמוע שמישהו מדבר בקול מהמקום אליו הם מסתכלים, יכול להיות שהוא מעביר פקודות, אבל יש יותר מידי אנשים מהצד שלכם כדי להצליח לשמוע כראוי מה קורה בצידו השני של החדר.

אם זאת, אתם כולכם מרגישים כוח שנמצא במקום, אין ספק שכוח קורן כלשהו שרוי פה וההילה שלו מספיק חזקה כדי שאתם תוכלו להרגיש אותו בצורה כזו או אחרת, הוא לא מזיק לכם כרגע, אבל לא מן הנמנע שקרבה גדולה יותר אליו יכולה להיות מסוכנת, או לכל הפחות מטרידה.

ובכל זאת, אף אחד לא מסתכל לכיוון שלכם כרגע, ויש לכם כמה רגעים לפני שאולי מישהו יסיט את מבטו, בשלב הזה החשיכה מחכה לשמוע מה התוכנית שלכם, או לכל הפחות להבין מה אתם עושים.

הרוזן הולך מקדימה, צעדיו קלילים כשהוא מנופף את מקל ההליכה שלו לצדדים במקום להשתמש בו כעזר. סביבו, הצללים נראים כמתעצמים. מכסים את החבורה ומסתירים אותה.
"הבה ונשמיד אותם, כפי שאדוני ציווה." הוא אומר, עיניו נוצצות. "הקטקומבות הללו הן משכנם של המתים - ואנשי הכת הם לא יותר ממסיגי גבול. דמם יעטר את הקירות - בזבוז, אך בזבוז נחוץ."
META
Stirring Speech: עד סוף ההתקלות הבאה, כולכם מקבלים תוסף 1+ לגלגולי התקפה וזריקות הצלה כשאינכם מדממים.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה