הברון מתהלך בחדר בעצבנות בעודו שומע את הפירוט, "משהו מסריח פה רוזן" הוא אומר, "אני לא יודע מה הוא צל החרב, עד ללפני כמה שעות..." הוא פולט אוויר, מה שכמעט נראה כמו הרגל שהוא מעולם לא הצליח להתגבר עליו. "עד לפני כמה שעות זכרתי שהוא אחד החיילים הטובים ביותר שלי, אני כמעט בטוח שהוא היה שם כשחיסלתי את סואל אינבקטוס, ואני יכול להישבע שהוא נכח בכל פגישה עם הברונים האחרים." הוא מפסיק לצעוד. "ואז ברגע אחד הוא..." נראה שהברון מחפש את המילים. "אני אניח שהוא נחלש או שהוא היה צריך לנתק את הקשר איתי מסיבה כלשהי, בכנות זה מטריד אותי, מאוד."
"אז ברגע שהוא נחלש מספיק והכוח שלו נשבר, הגעתי לחסל אותו, מה שהיה חסר תועלת בכל מקרה." הוא מציין, כמעט ונראה מופתע שאתם לא יורדים לסוף דעתו. "מי שהיה בנשף הזה הוא לא צל החרב." הוא מציין, מעט באכזבה. "וכשאני אומר שהוא לא היה צל החרב אני לא מתכוון שזה שהוא לא היה הישות שאנחנו מכירים כצל החרב, אין לי ספק שהתודעה ששלטה במה שנלחמת בו הייתה צל החרב, אבל האויב שלכם היה אשליה במקרה הטוב או התגשמות במקרה הרע." הרוזן יודע על מה הברון מדבר, הכוח להיות בשני מקומות או יותר באותו הזמן הוא יתרון חשוב של כמה מבני האלמוות המסוכנים ביותר, צריך להיות מאוד מסוכן כדי להיות מסוגל לפצל את התודעה שלך ואת הכוח שלך כדי ליצור כפיל שתשלוט בו מרחוק, סיכוי לא קטן שהברון עושה זאת בעודכם מדברים איתו.
"העניין פשוט." הוא מתחיל לסכם. "יש המון כוחות בעיר הזו שאנחנו לא מודעים להם." מבטו פונה למאליק. "האם סֶטֶם־חֲתוֹפ הדריך אותך בדרכי האינקווזציה? אנחנו נדרשים בניקוי אוורות מהיר ומדויק, וסֶטֶם־חֲתוֹפ הפך את החקירות והמעצרים למלאכת אומנות עם השנים." הוא מציין בדרך אגב. "גם אם נתעלם מהעבודה שצ'ור נעדר אחרי שמצאנו מספיק הוחכות שהוא בגד בנו, יש לי חשדות מספקות נגד גורמים נוספים בברית הברונים שאני לא יודע אם האמון בהם מוצדק, הייתי משמיד את החשודים וזהו אם לא הייתי חושש שיש עוד שמסתתרים מתחת לאדמה וזוממים נגדנו."
הרוזן נושם עמוק פעם אחת נוספת. "ובכן אני מעדכן את המשימה שלכם," הוא מציין בדריכות. "סֶטֶם־חֲתוֹפ, אנסטסיה והצעירה מאשררים את ההוראות שלי בעודנו מדברים." ברון החטאים אומר, ממשיך בתצוגת הכוח שלו כאשר הוא אומר את שם הפרטי של שאר הברונים, או לפחות מתייחס לאחת ההתגלמויות של המכשפה. "כך שזו פקודה שמגיעה מכל ברית הברונים ולא רק לאלה אשר כרעו ברך בפני." הוא מוסיף, ואתם יודעים כי הוא אומר אמת, ולו רק בגלל שהסיכוי שהוא ישקר בגלוי על הוראות של שאר הברונים למשרתים שלהם יפרו חלק לא מבוטל מההסכמים שכרתו בזמן הקמת הברית. "אם כוחו של צל החרב נחלש, משמעות הדבר שאולי יש עוד אשר מגלים כרגע שהם לא יכולים לבטוח עוד בזכרונת שלהם, וזו עלייה וקוץ בה. ערכו סקירה מלאה מול האנשים שאתם רואים כחשובים מספיק בעיר, אולי חלקם יתגלו כיותר משמועתים מקודם, אני בבספק שצל החרב לא הגיע אל המלכים או אל מישהו מקורב אליהם מספיק, נצלו את בני בריתכם בעיר ואת ההשפעה שתצברו כדי להשיג פגישה מוקדמת ככל הניתן עימם, אנחנו נצפה לדיווח מלא על כל אשר תגלו, אני גם מורה לכם לסייע לחקירת הבוגדים בתוך שורתינו ולטפל בהם באמצעים הנדרשים ובאלגנטיות." הוא עוצם עיינים לרגע, ונראה שהוא מתרכז בדבר אחר. "כמו כן, אני מורה לכם להשמיד את אור הנר בצורה האכזרית ביותר, מעתה והלאה חברות בכת אור הנר היא גזר דין מוות, חסלו את חברי הכת הזו מבלי לתת להם הזדמנות לחזור בהם."
ברון החטאים פותח את ידו וארבעה יהולמים שחורים נופלים על השולחן בחדר. "תגמול על העובדה שלכם עד כה, תשתשמו בהם ככל העולה על נפשכם. בצעו את העבודה כראוי והפרס שלכם יהיה הרבה יותר מסתם ממון." הוא מציין, ונראה שהוא מרוצה לכל הפחות מהפעולות שלכם. "ככל ויש לכם שאלות על המשימה, זה הזמן."
META
עליתם לדרגה 12
כמוכן אתם מקבלים 4 יהולמים בשובי של 7,000 מ"ז כל אחד. (סך כולל של 28 אלף מ"ז)