• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

באור הנר - עץ משחק מו"ד 4 (4/4)

"הציפיות שלי מתאימות לכישורים שלנו." הרוזן מציין, אך לא ברור אם הוא מתכוון לכך כמחמאה או כביטוי של אכזבה. הוא נותן לאחד ממשרתיו לפתוח את דלת הכרכרה ומושך אותו לאחר מכן פנימה, נושך את צווארו. המשרת רגיל לדבר - וכמובן מתוגמל כראוי.

"צל-חרב התגלה כמתחזה. לוחם עוצמתי שמסוגל לשנות זכרונות של אחרים, ולהכניס את עצמו אליהם. הוא מעולם לא היה בצד של הברונים, אלא בצד של עצמו. הוא מעולם לא היה חבר שלנו, או בן ברית. רק אדם המחפש כוח." הוא מסביר בקול שקול, כפי היה מסביר לילד. "אדם מסוכן. שיודע יותר מדי. חלק מהיכולת שלו, אני מניח. אני ומאליכ נלחמנו בו כשחשפתי את פניו האמיתיות, אך הברון הופיע לפני שהספקנו לסיים את העבודה, וצל-חרב נמלט."
 
מאליכּ מתיישב במושב הנגדי, בוהה מבעד לחלון ''אני אניח שהנוכחות של הברון תמנע מצל-החרב פעולה ישירה, אם כי התחושה שלי היא שרוצח השמש יודע יותר ממה שהוא מראה לעין - כל האירוע הזה לא אופייני לו.''

הוא מגרד בהיסח הדעת דם שהגליד על רקתו ''בכל מקרה שלא יהיה, אנחנו בנקודה רגישה - העיר כמעט שחוותה חמת זעמו של הברון, אבל גם, לפחות למראית עין, חזתה ברגע חולשה שלו. אני לא מציע שנציג את עצמנו כמושיעים, כי בעיני הציבור זה בלגן שאנחנו אחראים לו. אבל יתכן שנוכל להפנות את ההמונים נגד אור הנר אם נציג את הסיכון העשוי להיגרם כשגורמי כאוס כאלו פועלים נגד צל החרב - שיש צורך ביד חזקה ובוטחת שתאחז במושכות''
 
"צל חרב הוא גורם הכאוס." הרוזן עונה, מנגב את שפתיו בממחטה אדומה. "האם לא הוא האחד שגרם לך לתקוף חפים מפשע? זהו כאוס. אנחנו אלו שריסנו את הכאוס הזה, וזה מה שנדחוף."
"אתה צודק שיש צורך ביד חזקה ובוטחת." הוא מוסיף לאחר רגע של שקט, "כרגע, יש ריב על מי אוחז במושכות - הברונים, הכת, צל-חרב... זה כאוס. והכאוס הזה יוצר הרג חסר הבחנה, כמו הרמיסה חסרת החן שעצרנו. השאלה אם כך היא למי שייכת היד הזו. האספסוף ראה כי אין דבר שעוצר את הברונים מלהגיע לכאן ולהרוג אותם, אם היד שלהם פנויה לכך. והם ראו שניתן לרסן אותם במקרה הצורך, אלו לא חיים רעים. בתקווה נוכל לשכנע אותם בכך."
 
הית'אל מהנהן, "באותה הקלות שבה הבועה של החיים פה התנפצה, כך הברונים יכולים לאחות אותה ולהשיב סדר על כנו. צריך לדחוף את הרעיון הזה כמה שיותר בתודעה של האנשים. זה רק יעזור לנו", הוא פונה להביט לכיוון של החדר בו תיערך הפגישה שלהם עם הברון בעוד שעה. תוהה מה יעלה בגורלם.
"זממנו קצוב. הצלחנו להשיג את המידע הנחוץ על מיקומה של אור הנר, אבל לא יעבור זמן רב עד שהם יבינו שהמשרתת לא חוזרת אליהם, ואולי ינסו למצוא מקום מחבוא אחר. אני מציע שברגע שנסיים לעדכן את הברון נצא לשם".
 
עריכה אחרונה:
כשהכרכרה שלכם מגעיה בחזרה לשגרירות, אתם יכולים לראות כיצד כל האנשים בה אחוזי תזזית ופועלים, נראה שכל הצוות נקרא באצמע הלילה כדי לתפעל את המקום, ואין חדר אחד בו לא דולק אור.
הכניסה לשגרירות היא חלקה בשבילכם, אבל אתם יכולים לראות מס' שומרים במדים שלא ראיתם קודם אשר אוספים את כל הצוות הזוטר באחד החדרים לחקירה ממושכת, הרוזן מזהה את המדים בתור חלק מהמשר האישי של הברון, כמובן שבני אלמוות כמו הברון לא זקוקים למשמר אישי בשביל להגן על עצמם, אלא הם יותר אנשים שאפשר לסמוך עליהם לבצע משימות מורכבות יותר מבלי לערב את כל שרשרת הפיקוד הנדרשת, הרוזן היה אמור להיות אחד מהם בדרכו למיקום בו הוא נמצא, אבל נסיבות החיים והמציאות אפשרו לו לדלג כמה שלבים בדרך לפסגה, או לפחות לפסגה הזמינה למי שאינו ברון.

צ'ור נעדר מהאירוע, לא הייתם מוצאים את הגמד בשום מקום גם אם הייתם מחשפים אותו, הציוד האישי שלו מונח בכמה ארגזים לצד החדר בו הוא היה אמור להתגורר, לוחית המתכת שהייתה מחוברת לדלת של המשרד שלו שהיה אמורה להציג את השם של השגריר וכי מדובר במשרד שלו הוסרה ונשארה ריקה ככה שקל להניח שהוא פוטר או נפטר, לא ברור מה גרוע יותר, גורל דומה מחכה לצוות האישי של צ'ור, אלא אם כן הם יראו איזה הוחכה מבריקה ליכולות שלהם או לתועלת שהם מסוגלים להביא.

חדר העבודה שבו נפגשתם בהתחלה עם צ'ור משמש כרגע לפגישה שלכם עם ברון החטאים, הוא עומד בגבו אליכם כשאתם נכנסים לחדר, נראה שהוא בוחן כרגע מה שאתם יכולים להניח שהוא העתק של מסמכים שמוצג בפניו באצמעות קסם, ברגע שהדלת נפתחת ואתם צועדים פנימה הוא מחווה בידו והמסמכים נעלמים מהאוויר בעודו מסתובב לעבריכם, נראה שבזמן שעבר הוא נרגע מעט ואין זכר לכעס שהיה עליו, הוא מניד בראשו לרגע ומתשייב על כורסא שלא הייתה שם בפעם הקודמת שישבתם בחדר עם צ'ור, טופר ערפל- החנית האגדית בה חיסל את השמש, מרחפת לא רחוק ממנו, לא ברור אם זה אקט שנועד לאיים עליכם, או להראות עד כמה ברון החאטים מרגיש שהוא אינו זקוק לנשקו במידה ואתם תנסו לפגוע בו.

"דיווח." הוא אומר. "מלא, מהרגע שיצאתם למשימה הזו ועד הרגע הזה." הוא פוקד. "עכשיו."
 
הרוזן מהנהן ומתחיל בדיווח שלו, שם לב להטיל את האשמה במארב על קיאר. הוא היה מפקד לא יוצלח, ולא רק זה - אחד שלא ביצע החלטות נכונות. בשביל משימה סודית הוא השקיע מעט מדי אנשים בסיורים וסקירה של האיזור. היכן הוא עכשיו? הרוזן מזכיר שצל-חרב ציין שהוא עבר לשירותו, ומבקש הסבר מהברון.
בני תמותה, לא ניתן לסמוך עליהם.
הוא ממשיך בתיאור המפגש עם המכשפה, הוא לא רואה סיבה להסתיר דבר. גם לא את העובדה שהמכשפה קראה לו בשם משונה. אולי האדון שלו יודע מה פשר הדבר.

"אין צורך בנוכחותך כאן, אדון." הרוזן מסכם, "התוכניות שלנו כבר בעיצומן, ואני סבור ובטוח ששדות-קרב אחרים, מדממים יותר, דורשים את תשומת לבך.
 
צבת-מוות מסתכל על טופר ערפל, בוחן אותה. זה הוא הלהב שחתך את השמש, פצע את הקונספט של אור. מדוע יש לו כוח כזה? לא ברור.
"ומדוע אתה כאן, אדון הצללים? המאסת בעיר הזו ובחרת להביא אותה לשליטת אדון העצמות?" צבת-מוות שואל, לא אכפת לו מההשלכות, הוא כבול למכשפה והמכשפה היא זו עם הכי הרבה קלפים מתוך כל אדוני האפלה.
 
הברון מתהלך בחדר בעצבנות בעודו שומע את הפירוט, "משהו מסריח פה רוזן" הוא אומר, "אני לא יודע מה הוא צל החרב, עד ללפני כמה שעות..." הוא פולט אוויר, מה שכמעט נראה כמו הרגל שהוא מעולם לא הצליח להתגבר עליו. "עד לפני כמה שעות זכרתי שהוא אחד החיילים הטובים ביותר שלי, אני כמעט בטוח שהוא היה שם כשחיסלתי את סואל אינבקטוס, ואני יכול להישבע שהוא נכח בכל פגישה עם הברונים האחרים." הוא מפסיק לצעוד. "ואז ברגע אחד הוא..." נראה שהברון מחפש את המילים. "אני אניח שהוא נחלש או שהוא היה צריך לנתק את הקשר איתי מסיבה כלשהי, בכנות זה מטריד אותי, מאוד."

"אז ברגע שהוא נחלש מספיק והכוח שלו נשבר, הגעתי לחסל אותו, מה שהיה חסר תועלת בכל מקרה." הוא מציין, כמעט ונראה מופתע שאתם לא יורדים לסוף דעתו. "מי שהיה בנשף הזה הוא לא צל החרב." הוא מציין, מעט באכזבה. "וכשאני אומר שהוא לא היה צל החרב אני לא מתכוון שזה שהוא לא היה הישות שאנחנו מכירים כצל החרב, אין לי ספק שהתודעה ששלטה במה שנלחמת בו הייתה צל החרב, אבל האויב שלכם היה אשליה במקרה הטוב או התגשמות במקרה הרע." הרוזן יודע על מה הברון מדבר, הכוח להיות בשני מקומות או יותר באותו הזמן הוא יתרון חשוב של כמה מבני האלמוות המסוכנים ביותר, צריך להיות מאוד מסוכן כדי להיות מסוגל לפצל את התודעה שלך ואת הכוח שלך כדי ליצור כפיל שתשלוט בו מרחוק, סיכוי לא קטן שהברון עושה זאת בעודכם מדברים איתו.

"העניין פשוט." הוא מתחיל לסכם. "יש המון כוחות בעיר הזו שאנחנו לא מודעים להם." מבטו פונה למאליק. "האם סֶטֶם־חֲתוֹפ הדריך אותך בדרכי האינקווזציה? אנחנו נדרשים בניקוי אוורות מהיר ומדויק, וסֶטֶם־חֲתוֹפ הפך את החקירות והמעצרים למלאכת אומנות עם השנים." הוא מציין בדרך אגב. "גם אם נתעלם מהעבודה שצ'ור נעדר אחרי שמצאנו מספיק הוחכות שהוא בגד בנו, יש לי חשדות מספקות נגד גורמים נוספים בברית הברונים שאני לא יודע אם האמון בהם מוצדק, הייתי משמיד את החשודים וזהו אם לא הייתי חושש שיש עוד שמסתתרים מתחת לאדמה וזוממים נגדנו."

הרוזן נושם עמוק פעם אחת נוספת. "ובכן אני מעדכן את המשימה שלכם," הוא מציין בדריכות. "סֶטֶם־חֲתוֹפ, אנסטסיה והצעירה מאשררים את ההוראות שלי בעודנו מדברים." ברון החטאים אומר, ממשיך בתצוגת הכוח שלו כאשר הוא אומר את שם הפרטי של שאר הברונים, או לפחות מתייחס לאחת ההתגלמויות של המכשפה. "כך שזו פקודה שמגיעה מכל ברית הברונים ולא רק לאלה אשר כרעו ברך בפני." הוא מוסיף, ואתם יודעים כי הוא אומר אמת, ולו רק בגלל שהסיכוי שהוא ישקר בגלוי על הוראות של שאר הברונים למשרתים שלהם יפרו חלק לא מבוטל מההסכמים שכרתו בזמן הקמת הברית. "אם כוחו של צל החרב נחלש, משמעות הדבר שאולי יש עוד אשר מגלים כרגע שהם לא יכולים לבטוח עוד בזכרונת שלהם, וזו עלייה וקוץ בה. ערכו סקירה מלאה מול האנשים שאתם רואים כחשובים מספיק בעיר, אולי חלקם יתגלו כיותר משמועתים מקודם, אני בבספק שצל החרב לא הגיע אל המלכים או אל מישהו מקורב אליהם מספיק, נצלו את בני בריתכם בעיר ואת ההשפעה שתצברו כדי להשיג פגישה מוקדמת ככל הניתן עימם, אנחנו נצפה לדיווח מלא על כל אשר תגלו, אני גם מורה לכם לסייע לחקירת הבוגדים בתוך שורתינו ולטפל בהם באמצעים הנדרשים ובאלגנטיות." הוא עוצם עיינים לרגע, ונראה שהוא מתרכז בדבר אחר. "כמו כן, אני מורה לכם להשמיד את אור הנר בצורה האכזרית ביותר, מעתה והלאה חברות בכת אור הנר היא גזר דין מוות, חסלו את חברי הכת הזו מבלי לתת להם הזדמנות לחזור בהם."

ברון החטאים פותח את ידו וארבעה יהולמים שחורים נופלים על השולחן בחדר. "תגמול על העובדה שלכם עד כה, תשתשמו בהם ככל העולה על נפשכם. בצעו את העבודה כראוי והפרס שלכם יהיה הרבה יותר מסתם ממון." הוא מציין, ונראה שהוא מרוצה לכל הפחות מהפעולות שלכם. "ככל ויש לכם שאלות על המשימה, זה הזמן."
META
עליתם לדרגה 12
כמוכן אתם מקבלים 4 יהולמים בשובי של 7,000 מ"ז כל אחד. (סך כולל של 28 אלף מ"ז)
 
לצבת-מוות היו שתי השערות לגבי צל החרב. או שהוא שאל כוח מיישות כה עוצמתית שהברון חושש ממנה, או שהברון שהם רואים גם הוא זיכרון מזויף. אך כך או כך, האמת תתגלה בשלב מסוים. הצללים לא נשארים חבויים לעד.
"ומה אתה, זה שכל צעד שלו מטשטש את המוות והחיים, תעשה כעת שאתה כאן? אויבייך רבים, אך דמות שכזו יכולה להיות שניים בלבד. מלאכם של הזכרונות, או זכרונות עצמם, כועס על שתקפת את אחד מן אותם כוחות קדמוניים אשר הוא קורא להם אח. ולשם התמודדות עם כך, אנו צריכים אמצעים, אנו צריכים את הדם של האח. אנו צריכים את הדם של השמש שניתז על חניתך באותו יום בו האפלה כיסתה את האור" צבת-מוות מבקש מן הברון, יודע שלזה יש את הדבר הזה, אך לא כאן.
"כאשר נתחיל לסיים את המכשולים העומדים בפנינו ונגיע לצל החרב, נזדקק לכך. שכן רק כוח יקומי יכול להביס כוח יקומי. וכולנו צריכים להתכונן ליום בו זכרונות ייפצע".
 
"מקומי בשנבריה." אומר ברון החטאים. "הכוח בו השתמשת כדי לחצות את היבשת במהירות דורש ממני משאבים אשר אני כבר השגתי בחזרה, אחזור למפקדה שלנו מיד בסוף השיחה ואצפה מקבל מכם את הדיווחים הנדרשים, לא הפרתי עדיין שום חוק בעיר שיאפשר לה לראות בי כאויב, גם האנשים שהרגתי בזמן ההגעה לכאן היו לא מעורבים שנפגעו מההתקפה שלי על צל החרב, נכון לעכשיו אני אישיות דיפלומטית בעיר הזו עד אשר אעשה משהו שיפסיק את זה, השבועות של כוחות האור מוענים מהם לתקוף אותי בשטח הזה מבלי לסכן את הניטרליות של העיר, ולהעיר את סֶטֶם־חֲתוֹפ וגל האלמתים שלו על העיר." עונה ברון החטאים.

"אני אזכיר לך, סרטן." ברון החטאים אומר את המילה האחרונה כמילת גנאי ככל הניתן. "שאוריאל כבר נפל, האויבים שלכם בעיר הזו הם פנטאים של אור אבל הם בני תמותה לכל היותר, אם תגלו שכדי להכניע את צל החרב נדרש כוח דומה לכוח שהשמיד את השמש, ותמצאו שאין בכם את העוצמה הנדרשת להעיף את המטרד הזה, אז מישהו שאוחז בכוח הזה בכוחות עצמו כבר יטפל במלאכה." הוא מסיים
 
"אתם משוחררים" אומר ברון החטאים. הוא מתיישב על הכיסא, "לכו לבצע את המשימה שלכם, ואל תאכזבו אותנו." המשפט האחרון היה יותר איום מאשר ציפייה, אתם לא רוצים לאכזב את הברונים. "רוזן, הישאר פה." הוא פוקד על הערפד בעוד האחרים יוצאים מהחדר.

לראשנה ברון החטאים נראה.... מודאג. "יש לך אנשי קשר בסינטדאל שעדכנו אותך באירועים שקרו שם, או שאתה אחד האנשים היחידים שאני יכול לסמוך עליהם שלא מנסים לרגל אחרי בשביל טיפות עוצמה?"
META
יש לך אפשרות בחירה על הנרטיב, אתה יכול להחליט האם לרוזן יש סוכנים שמדווחים לו על מידע סודי מהסינטדל או שלא. היחסים של הרוזן עם ברון החטאים יושפעו לטובה או לרעה מהתוצאה שתבחר.
אתה יכול לנסות לבחור בדרך אמצע (שהרוזן ידע את המידע אבל לשקר שהוא לא יודע, או שהוא לא ידע את המידע אבל ישקר שכן) אבל זה ידרוש בדיקת תרמית בד"ק גבוהה וכישלון עלול לגרור השלכות.
לשיקולך


זהו יום חדש על היבשת, או שאפשר לקרוא לזה המשך של הלילה, היעדר שינה והעבודה שהשמש חסרת תועלת בשלב הזה לא בדיוק עוזר עם ההגדרה ליום ולילה, יש לכם מקורות מידע לגלות ומעורות לפשוט עליהם, מה הצעד הבא של כל אחד מכם?
 
הרוזן מביט באדונו, זה דורש חוזק להראות חולשה מול הכפופים לו. הוא מעריך את החוזק הזה באדונו, אבל עדיף היה אם הברון לא היה מראה חולשות אחרות בפני כולם. ההגעה שלו לכאן הייתה אימפולסיבית וטיפשית, היא לא התאימה למעמדו.
"אדון." הרוזן אומר, "עטלפים לוחשים באוזני על הנעשה בסינטדאל, אין זה אמור להפתיע אותך. מעולם לא שמרתי על כך בסוד - אבל זה לא מתוך צמאון לכוח. אני מרוצה מהמעמד שלי, מהאחריות על הקריפטה, מלהיות יד ימינך. אך לא אוכל לעשות זאת ללא ידע מספק. האם נתתי לך סיבה להטיל בי ספק?"

הרוזן שולח את משרתיו אל החנויות, להשיג לו את הדברים שהוא זקוק להם. דם, כמובן, מעניי העיר- הם יתוגמלו כראוי על נוזל חייהם - אך גם טבעת חדשה, וכפפות משי אדומות. הוא יזדקק להן.
בזמן שמשרתיו עושים את עבודתם, הרוזן דופק בדלת של אדם ממוצע, לבוש כאחד בעצמו. עדשות מגע מכסות את עיניו, משוות לו מראה אנושי יותר. בגדיו עדיין איכותיים, אך דומים יותר לבגדי המשרתים שהיו בנשף של אתמול מאשר לחליפותיו המצועצעות של הערפד. בתחילת המסע, זוג בוגדים הסתננו לשורותיו, בעלי משפחות בקרטאן. הגיע הזמן לפגוש את משפחותיהם - ואולי דרכם לקבל גישה אל הכת עצמה.

META
מגלגל תרמית כדי להתחזות לבן אנוש: מגלגל תרמית במקום. 7, 12. מקבל 5+ כי מתחזה לבן אנוש. סה"כ 38 דיפלומטיה.
 
הברון לא נראה מרוצה, יהיה התירוץ אשר יהיה, הרוזן הודה בפניו שיש אנשים בסינטדל שתפקידם לדווח לרזון ישירות, הוא לא כועס, רק מאוכזב.
ולכן הרוזן גם יודע שהסינטדל במרקחה לאור אירוע גניבה מהספריה האישית של הברון, בעוד שזה לא דבר כל כך קשה לגלות, ה"סוד האפל" הוא המידע שנגנב, ומדובר בעותק של הטקסים שבהם ניתן ליצור ערפד, פירוש הדבר שמי שגנב את המידע- בהינתן הכלים הנדרשים, יהיה מסוגל ליצור יצורי לילה חדשים.

"אז אתה יודע" אומר הברון, "שאני רודף אחרי מישהו שמחזיק בנוחסאות העתיקות שלנו." הוא אומר. "וזו גם הסיבה האמיתית שאני פה," הוא מציין. "יש לי אמונה חזקה שהנוסחאות נמצאות בעיר, בשלב הזה אני חושד בצל החרב, אבל האמת היא שישנה רשימה ארוכה לא פחות של חשודים." הוא מציין. "לא שאני חודש בך." הוא מבהיר, מחכה לתגובה של הרוזן

בנתיים הרוזן פוגש אדם מעט חשדן שפותח את הדלת בפני הזר, מנסה להבין מדוע האדם דופק על דלתו ומי הוא בכלל.
 
האם זה טיפשות או פחד שמלבים את פעולותיו של הברון? צבת-מוות לא יודע, אך גם לא מתעניין דיו. הוא ייאלץ לתת להם משהו, כי הוא בבירור לא הולך להיות זה שמטפל בצל החרב, לא שהוא חושש מלהישאר בעיר הזו יותר מדי.

צבת-מוות הולך לעיר למחרת, שוב בתחפושת הכלב שלו. הוא ייצא לשוטט באזור הנמל, מחפש אחר דברים לא שגרתיים. אולי אף יישמע שמועה על מה שקרה במהלך הנשף שהיה.
 
הית'אל מחליט לבלות לילה לבן אחרי השיחה עם הברון.
הוא לא מבין את כל העניין שקרה עכשיו, והוא ייצטרך עוד קצת זמן כדי לעכל, אבל כרגע הוא מחליט להתמקד באור הנר.
הוא מבלה את הלילות בהצבת מארבי תצפית על האיזור שבו הכניסה לאור הנר נמצאת, לפי אלכסיס. הוא בוחן את הנפשות המסתובבות באיזור, מנסה להבין אם הם קשורים לכת, כמה הם, מה מידת עוצמתם.
הוא יפיל את הכת הזאת. והוא יידאג שהגבירה הלבנה תהיה מרוצה מהעבודה שלו.
 
העריכה האחרונה התבצעה על-ידי משגיח:
עיניו של הרוזן לא מפספסות את הפגיעה שבפניו של אדונו. אולי למשרת נמוך דרג זה יהיה סימן לרעות והפחד ישתק אותו, אבל הרוזן הוא לא סתם משרת. הברון יתגבר על זה, הוא חושב שהוא מעל למשחק הפוליטי של החצר - ואולי זה נכון, אבל גם אם הוא לא משתתף בו, הוא עדיין חלק ממנו.

"זהו ידע מסוכן." הוא עונה, היכולת ליצור צבא אפל, קשור לאדונו בקשרי דם. דם הקובן סמיך ממימי הרחם, והקשר המדובר חזק מכל קשר משפחתי. "קרטאן היא מקום מפלט הגיוני. מספיק רחוק מאחיזתנו כדי שהגנב לא יתפס מיד, אך לא תחת עיניהם השופטות של בני האור. אפקח את עיני, האם השבת הטקס מקבלת קדימות על פני משימות אחרות?"

"רומאה בבית?" הרוזן שואל, זונח את גינוניו הרגילים. הוא לא יותר מחייל פשוט כעת, "יש לי מסר להעביר לו, זה דחוף."
 
"כן." עונה הברון. "גם במחיר חיים של אחרים, אתה צריך להשיג את הטקסטים שמכילים את הטקס ולהרוג כל אחד, בין אם הוא בן תמותה או בן אלמוות שהגיע במגע איתו וראה את הכתבים." הרוזן מעולם לא שמע את הברון התקפי ומוחלט כל כך, "יורשה לך להתבונן במידע, אבל רק לצורך וידו כי אתה אכן מחזיק במידע שנגנב, אני בוטח בך מספיק שלא תנסה לבצע את הטקס בעצמך ללא הוראה מפורשת ממני וממני בלבד, הייתי ברור?" הוא שואל
רוזן-
האדם שפתח את הדלת לא מראה סימנים של אהדה, אזכור השם לא גורם לו להירגע או להיות לחוץ יותר, או ככה לפחות הרוזן חושב. "מי אתה?" הוא שואל. "אני לא מכיר אותך." הוא מציין במהירות

לא ברור אם אור הנר יודעים כי עלתים על המיקום שלהם או לא, אבל הית'אל יכול להניח שהאנשים יהיו זהירים. הוא יצטרך להיזהר שלא יראו אותו אם הוא מצפה לתוצאות יעליות
META
גלגל התגבנות, כמו כן אתה יכול לגלגל תפסיה ו/או אבחנה ו/או חוכמת רחוב. בשביל להשיג מידע

צבת המוות שומע הרבה על ההורגים בנשף, על העובדה שהמלכים צריכים לעשות משהו נגד ההופעה הפתאומיות של ברון החטאים בעיר, הוא לא שומע דבר על צל החרב, מה שיכול להיות מפתיע או הגיוני לחלוטין - קשה לדעת בהתבסס על היכולות של זה. יש עדיין דרשות ברחבי העיר כשלאחרונה הדרשות בדבר הצטרפות לאור הנר עלו במעט.
במהלך אחד הזמנים שהוא מסתובב שם, מזהה צבת המוות אל מאליכ נכנס לאחד ממקדשי העיר, הוא די בטוח שזו כנסיה של המלאך עמיאל

המקדש של מריאנה וונטורה נראה נטוש באופן מעורר רחמים, המילים "בוגדת" או "אפלה" חרוטים על הקירות החיצוניים או צבועים באדום, נראה שהמסר החדש של הכוהנת לא מתקבל יפה אצל האנשים החיים באיזור, והמקדש הוא הראשון שסופג את האש.
לכן לאף אחד לא אכפת כשמאליכ נכנס למקדש, הוא לא צריך לעבוד קשה כדי להתגנב פנימה מבלי שאיש יבחין בו, הוא באותה צורה היה יכול להוליך דרקון פנימה ואיש לא היה מניד עפעף.

מריאנה נמצאת בתוך המקדש, היא נמצאת בשיחה שקטה למדי עם דמות אחרת, לא לקשה להבין שהיא נסערת. הדמות השנייה לא מוכרת למאליכ, הוא לא ראה אותה קודם לכן והפרטים שלה לא הועברו בשום דיווח, אבל היא נראית פשוטת עם יחסית, אין לה בגדי יוקרה והשיער הצהוב שלה לא מסודר במיוחד, היא איננה חמושה ואין סמל על הבגדים שלה. מאליכ די בטוח שהוא שומע את מריאנה אומרת את השם "קסנדרה" כשהיא מדברת איתה.
 
עמיאל אינו מלאך שיש לצבת-מוות מריבה איתו וכך גם מאליכ. אך משהו בשמועות מזכיר לצבת-מוות מדברי המכשפה. אחד מהמלכים עובד עם אור הנר. הכת כרגע אמורה להיות בפאניקה, הברון נכנס לשטח והם צריכים להכין מגננות כעת שהם יודעים שהוא יכול להשתגר לפה. אחד מהם יטריד את המלכים. במחשבה זו, צבת-מוות מתחיל ללכת לארמון.
 

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה
Top