• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

באג 'חלון חדש' מהפורום?

בסדר. קיבלתי את העצות להחליף דפדפן ולאתר באגים אצלי במחשב.
אמרתי את דעתי - חיפשתי באגים ווירוסים, אני לא מחליף דפדפן.
הם התחילו לפתח מריבה על 'איזה דפדפן יותר טוב' ואני שונא מריבות כאלו - נוסף על כך שזה לא קשור.
מבחינתי אפשר לנעול את הנושא. כבר אי אפשר לדבר לעניין על נושא אחד בפונדק...

קוולנה אמר/ה:
נטסקייפ!! בדיוק... פעם הוא היה הדפדפן היחיד, והוא עלה כסף. ואז נכנסה מייקרוסופט (הבת-ז*נ*) לתמונה והפיצה את אקספלורר בחינם דרך הרשת ודרך מערכת ההפעלה. וככה נטסקייפ כמעט פשטו את הרגל.

אייסל צודק לגבי מוזילה. הבעיה איתה היא שיש אתרים שלא בנויים נכון בשביל מוזילה (או אופרה או כל אחד אחר) ואז הם מעוותים. לדוגמא האתר של אגד. תנסו להקליד משהו בתיבות החיפוש וזה עושה טונות של בעיות. גם בוואלה יש לפעמים בעיות בשליחת האימיילים.

החיסרון הגדול של אקספלורר לדעתי (חוץ ממיקרוסופט) זה שאין טאבים (לשוניות). וזה מציק ומאט את המחשב כשיש הרבה חלוות פתוחים. כשיש לשוניות זה הכל בתוך אותו הדף...
אני אגב משתמש בדפדפן שפותר בדיוק את הבעיה הזו - Deepnet Explorer.
זהו דפדפן לשוניות, שכל לשונית שלו היא דף של explorer.
כל התאימות של explorer, פלוס לשוניות.

shay5525 אמר/ה:
קוולנה אמר/ה:
נטסקייפ!! בדיוק... פעם הוא היה הדפדפן היחיד, והוא עלה כסף. ואז נכנסה מייקרוסופט (הבת-ז*נ*) לתמונה והפיצה את אקספלורר בחינם דרך הרשת ודרך מערכת ההפעלה. וככה נטסקייפ כמעט פשטו את הרגל.

אייסל צודק לגבי מוזילה. הבעיה איתה היא שיש אתרים שלא בנויים נכון בשביל מוזילה (או אופרה או כל אחד אחר) ואז הם מעוותים. לדוגמא האתר של אגד. תנסו להקליד משהו בתיבות החיפוש וזה עושה טונות של בעיות. גם בוואלה יש לפעמים בעיות בשליחת האימיילים.

החיסרון הגדול של אקספלורר לדעתי (חוץ ממיקרוסופט) זה שאין טאבים (לשוניות). וזה מציק ומאט את המחשב כשיש הרבה חלוות פתוחים. כשיש לשוניות זה הכל בתוך אותו הדף...
אם יש תוכנה שמונעת דבר כזה זה יכול מאוד לעזור לי - אני לא מתכוון להחליף דפדפן.
אג, זה קרה לי היום עוד שלוש פעמים. החלטתי לא לסגור יותר חלונות של הפונדק - אני אעבור לאתר אחר ואז אסגור את החלון.

shay5525 אמר/ה:
קוולנה אמר/ה:

deepnet עובד על אותו רעיון שעליו עובד avant browser שבו אני משתמש,מומלץ מאוד

אני לא בטוח אם לזה בדיוק אתה מתכוון, אבל בDeepnet יש לך שני כפתורים קטנים שמפעילים Popup Killer, ו- Floating Killer. אני יודע שזה מונע מהפונדק לפתוח לי חלון (של ה"פ למשל), ובאופן כללי מונע מדפי אינטרנט לפתוח דפים אחרים. תנסה...

shay5525 אמר/ה:
אני לא בטוח אם לזה בדיוק אתה מתכוון, אבל בDeepnet יש לך שני כפתורים קטנים שמפעילים Popup Killer, ו- Floating Killer. אני יודע שזה מונע מהפונדק לפתוח לי חלון (של ה"פ למשל), ובאופן כללי מונע מדפי אינטרנט לפתוח דפים אחרים. תנסה...
העניין הוא שהמחשב כאילו לוחץ CTRL+N ברצף!
ושאף אחד לא יעז להגיד לי 'אולי הכפתורים במקלדת שלך תקועים?'...

אני לא זוכר איך קוראים לזה כרדע. היה כתוב על זה בmarker של הסוף שבוע האחרון בעיתן הארץ. זאת תוכנה שAVG קנו ואפשר לנסות אותה באינטרנט. היא מוצאת לך במחשב דברים שכל תוכנת אנטי אחרת לא תמצא. אמנם היא לא מוצאת וירוסים. קוראים לה משהו דומה לאיידו. או וואידו.
ד"א: פיירפוקס לוקחים יותר מ30% מהשוק של הדפדפנים...

בהצלחה
איתמר

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה