• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

באגים רציניים בסטאר וורס

כי זה לא. הלחימה בחרב אור זה לא רק עניין של שימוש בכלי נשק כדי לנצח בקרב, אלא חלק מהאמונה והמסורת של הג'דיי. אפשר לפני זה לשאול למה הם בכלל משתמשים בחרבות אור? אני חושב שג'דיי היה הרבה יותר יעיל אם הוא היה מתאמן בלירות באקדח ממש טוב. אז יכולת החיסול שלו הייתה הרבה פחות מוגבלת לדברים שבהם הוא יכול לגעת. התשובה: קודם כל, כי זה המסורת של הג'דיי ובלה בלה. דבר שני, כי קרב עם חרבות אור מגניב יותר :)

גם איך שדארת' ויידר ואובי ואן-קנובי נלחמים בסרט הרביעי, כמו זוג נשוי שאף פעם לא החזיק חרב, וכמה שנים לפני הם עשו קרב חרבות מדהים תוך כדי עשיית סלטות על קורה מלאה בלבה בלי שום בעיה.
גם אני תהיתי לגבי זה, ומישהו הסביר לי שהם כל כך בקיאים בכוח שהם לא צריכים להילחם עם סלטות וכאלה, אלא רק לעשות תנועות עדינות אך רבות עוצמה. אני אישית לא קונה את זה, וחושב שהבעיה היא שבסרט הראשון פשוט לא היה להם כוריאוגרוף מספיק טוב בשביל הדברים האלה. זה גם למה כמעט ולא היו קרבות ג'דיי. האמת שאני לא מבין איך אנשים התלהבו מחרבות אור אחרי הסרט הראשון. לא ממש היה שם שום דבר ששווה התלהבות.

שטן התהום אמר/ה:
טילים רגישים במיוחד, בעלי טווח פיצוץ הרסני, ששום ג'דיי לא יצליח (פיזית) לחמוק ממנו.
או שאולי נפגיז את כל הפלנטות בטילים גרעיניים ונשתמש גם באיזה כמה חיידקי אבולה מהונדסים גנטית

אין אנשים, אין ג'די

פלאפי אמר/ה:
גם אני תהיתי לגבי זה, ומישהו הסביר לי שהם כל כך בקיאים בכוח שהם לא צריכים להילחם עם סלטות וכאלה, אלא רק לעשות תנועות עדינות אך רבות עוצמה. אני אישית לא קונה את זה, וחושב שהבעיה היא שבסרט הראשון פשוט לא היה להם כוריאוגרוף מספיק טוב בשביל הדברים האלה. זה גם למה כמעט ולא היו קרבות ג'דיי. האמת שאני לא מבין איך אנשים התלהבו מחרבות אור אחרי הסרט הראשון. לא ממש היה שם שום דבר ששווה התלהבות.
תרוץ טוב, הם בטח חושבים שבסרטים החדשים אותם מסטרים חלשים יותר ובגלל זה הם לא נלחמים כמו זקנות
שמחזיקות נורות LED.

ביפ.

קופיל כתב:
למי אכפת מהמורדים?זבוב על הקיר. ונכון שזבובים מעצבנים בטירוף, אבל כמה נזק הם יכולים לעשות?
זה אומר מישהו שכנראה לא הלך לישון אף פעם עם יתוש בלילה :P רק אז תבין כמה ייצור קטן יכול להטריף מישהו גדול ממנו עשרות מונים.

מוזר שאף אחד לא מדבר על הפיצוף של התחנה השנייה - היא הייתה בבניה מה שאומר שרוב האנשים שנהרגו שם היו פועלים מהנדסים וכדומה - מי יידבר עליהם? על העבדים או הסוחרים שהרגו המורדים?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה