גם אני תהיתי לגבי זה, ומישהו הסביר לי שהם כל כך בקיאים בכוח שהם לא צריכים להילחם עם סלטות וכאלה, אלא רק לעשות תנועות עדינות אך רבות עוצמה. אני אישית לא קונה את זה, וחושב שהבעיה היא שבסרט הראשון פשוט לא היה להם כוריאוגרוף מספיק טוב בשביל הדברים האלה. זה גם למה כמעט ולא היו קרבות ג'דיי. האמת שאני לא מבין איך אנשים התלהבו מחרבות אור אחרי הסרט הראשון. לא ממש היה שם שום דבר ששווה התלהבות.גם איך שדארת' ויידר ואובי ואן-קנובי נלחמים בסרט הרביעי, כמו זוג נשוי שאף פעם לא החזיק חרב, וכמה שנים לפני הם עשו קרב חרבות מדהים תוך כדי עשיית סלטות על קורה מלאה בלבה בלי שום בעיה.
או שאולי נפגיז את כל הפלנטות בטילים גרעיניים ונשתמש גם באיזה כמה חיידקי אבולה מהונדסים גנטיתשטן התהום אמר/ה:טילים רגישים במיוחד, בעלי טווח פיצוץ הרסני, ששום ג'דיי לא יצליח (פיזית) לחמוק ממנו.
תרוץ טוב, הם בטח חושבים שבסרטים החדשים אותם מסטרים חלשים יותר ובגלל זה הם לא נלחמים כמו זקנותפלאפי אמר/ה:גם אני תהיתי לגבי זה, ומישהו הסביר לי שהם כל כך בקיאים בכוח שהם לא צריכים להילחם עם סלטות וכאלה, אלא רק לעשות תנועות עדינות אך רבות עוצמה. אני אישית לא קונה את זה, וחושב שהבעיה היא שבסרט הראשון פשוט לא היה להם כוריאוגרוף מספיק טוב בשביל הדברים האלה. זה גם למה כמעט ולא היו קרבות ג'דיי. האמת שאני לא מבין איך אנשים התלהבו מחרבות אור אחרי הסרט הראשון. לא ממש היה שם שום דבר ששווה התלהבות.
זה אומר מישהו שכנראה לא הלך לישון אף פעם עם יתוש בלילהקופיל כתב:
למי אכפת מהמורדים?זבוב על הקיר. ונכון שזבובים מעצבנים בטירוף, אבל כמה נזק הם יכולים לעשות?