• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אתר משחקי תפקידים

סטטוס
נעול לתגובות.

tiger

פונדקאי פעיל
שלום, רציתי להציג לפורום אתר משחקי התפקידים שבבעלותי, מדובר באתר יחסית חדש בתחום, והוא בעל קונספט שונה מרוב האתרים שנמצאים בתחום ברשת. בעצם האתר מאפשר לכותבים שמבינים בתחום, ובעלי כישרונות כתיבה, או ידע נרחב לפרסם כתבות משל עצמם באתר, עם קרדיט כמובן, לפרסם באתר. יש המון נושאים שאפשר לכתוב עליהם, וזה מפורט מאוד באתר.
מכוון שהאתר חדש, צוות האתר מחפש גולשים רעננים ובעלי ידע שיגלשו בו, ולפי מה שהבנתי הקהילה הזאת דיי מתאימה לזה.

אז בכל מקרה, הנה האתר שלי - Griffon.co.il אם בא לכם אתם יכולים לרשום באשכול הזה או בפורומים (בקישור כאן) שבאתר, פידבק עליו (חוץ מהעובדה שהוא לא מסודר, זה בגלל בעיה טכנית שעוד מעט תסודר). תודה :)

אני לא חושב שאני מבין מה.. מיוחד באתר שלכם. אוקי, העיצוב שלכם לא רע, והפרסום שלכם תוקפני יחסית, אבל משיטוט קצר אני לא רואה שום כתבה או תוכן אחר ראוי לציון. אם הרעיון של אישור מבליזארד יעבוד אולי יהיה לכם באמת משהו להציע, אבל בינתיים אני לא מוצא סיבה מיוחדת לעקוב אחרי הפורומים שלכם.
בפשטות, הפונדק עושה בדיוק אותו הדבר שאתם מציעים לעשות, רק שהוא עושה את זה טוב כבר די הרבה זמן, ואתם חדשים ובלי.. טוב, שום תוכן מעניין, או בכלל.
בהקשר הזה אני רוצה גם להזכיר דיון ישן מהתקופה בה כוכבי כסף פתחו פורום משלהם, בנוגע ליתרונות והחסרונות של פתיחת פורומים חדשים. בייחוד טענה מסויימתבנוגע לכך שפתיחת כמות גדולה של פורומים באותו נושא מורחת את הקהילה הדי מצומצמת ממילא. באופן שלא באמת תורם. ההקבלה לא מדוייקת, אני מניח, אבל בסופו של דבר פורום וויגיימס של כ"כ פשוט מת. ואנחנו עוד כאן, לא?
בקיצור, אני לא באמת מוצא סיבה טובה לשלוח דברים שיש לי לכתוב אליכם ולא אל פורטל הפונדק.
אבל בהצלחה עם הנסיון, אני מניח.

כנ"ל. אני יודע שזה מאוד מרושע ולא נחמד... אבל... חבל. זה נשמע כמו ניסיון לצאת מקופסה שלא קיימת.

הפורטל שווה!

The Time אמר/ה:
אני לא חושב שאני מבין מה.. מיוחד באתר שלכם. אוקי, העיצוב שלכם לא רע, והפרסום שלכם תוקפני יחסית, אבל משיטוט קצר אני לא רואה שום כתבה או תוכן אחר ראוי לציון. אם הרעיון של אישור מבליזארד יעבוד אולי יהיה לכם באמת משהו להציע, אבל בינתיים אני לא מוצא סיבה מיוחדת לעקוב אחרי הפורומים שלכם.
בפשטות, הפונדק עושה בדיוק אותו הדבר שאתם מציעים לעשות, רק שהוא עושה את זה טוב כבר די הרבה זמן, ואתם חדשים ובלי.. טוב, שום תוכן מעניין, או בכלל.
בהקשר הזה אני רוצה גם להזכיר דיון ישן מהתקופה בה כוכבי כסף פתחו פורום משלהם, בנוגע ליתרונות והחסרונות של פתיחת פורומים חדשים. בייחוד טענה מסויימתבנוגע לכך שפתיחת כמות גדולה של פורומים באותו נושא מורחת את הקהילה הדי מצומצמת ממילא. באופן שלא באמת תורם. ההקבלה לא מדוייקת, אני מניח, אבל בסופו של דבר פורום וויגיימס של כ"כ פשוט מת. ואנחנו עוד כאן, לא?
בקיצור, אני לא באמת מוצא סיבה טובה לשלוח דברים שיש לי לכתוב אליכם ולא אל פורטל הפונדק.
אבל בהצלחה עם הנסיון, אני מניח.

אין תוכן מסיבה פשוטה, הקונספט של האתר הוא לתת למשתמשים לפרסם תוכן משלהם. אם אני אפתח אתר מדהים, ככל שיהיה, מעוצב באופן מדהים, זה לא יגרום לגולשים באמת לפרסם כתבות. האתר חדש לחלוטין (בעיקרון האתר עצמו נוסד לפני כשבוע), והוא מחפש גולשים משלו. זה נכון שכמות מצומצמת עוסקת בתחומים כאלה, אבל כמו שיש 2 חברות טלוויזיה גדולות, 3 חברות טלפון מרכזיות וכו', גם הגיע הזמן שגם בתחום הזה יהיה גוון, ככל שיותר אנשים ינסו לספק תוכן איכותי בתחום, התחום יתפתח ויגדל, ויהיה הרבה יותר פשוט למצוא תוכן, וזה גם יכול להיות כיף.

הנקודה היא שלכל תחום יש כמות מסויימת של גוון שהוא צריך - פחות מזה יהיה צפוף, יותר מזה יהיה מיותר ועלול רק להפריע.
עד כמה שניתן לשפוט, תחום משחקי התפקידים בארץ אינו באמת צריך יותר ממה שיש כרגע - עובדה שפורום ויגיימס, למשל, מת לגמרי, ועוד כל מיני מקומות קטנים שצצים מדי פעם לא באמת צומחים לשום מקום.

אבל גם בלי קשר לזה, גוון לא מגיע מזה ש"אני אעשה לכם בסיס ואתם בואו וכתבו תוכן". בן אדם שיש לו תוכן - רוצה שהתוכן הזה יתפרסם במקום הטוב ביותר והמכובד ביותר. לכן, הוא ככל הנראה לא ישלח את זה אליכם אלא לאיזה מקום אחר. יש את הפונדק, יש את הפאה ה-21, העמותה גם מדי פעם מפרסמת כל מיני דברים. כל אלה דברים עם יותר תפוצה.
בשביל ליצור באמת דבר כזה משלך, אתה חייב שיהיה לך צוות של אנשים ששותפים לחזון שלך ושהם יצרו בסיס תוכן עשיר כדי לתת לזה kickstart. בלי זה, אין באמת סיכוי שזה יצא לפועל. כאמור, לדעתי בכל מקרה אין ממש מקום לגוון נוסף מעבר למה שכבר יש, ויש יותר מקום שאנשים יכתבו למקומות הקיימים במקום שכל אחד ינסה ליצור את הפורטל המגניב הייחודי של עצמו. אבל גם אם יש מקום לגוון, פורטל לא נוצר מ"טוב, יש לי אתר, שלחו חומרים".

טיגר, קראת את ההודעה שקישרתי אליה? שם נמצאות הטענות העיקריות שאני מכיר נגד מהלך מהסוג הזה. אני אחסוך זמן ואצטט (הדגשות למיניהן שלי):
"התסמונת הכי בולטת של פורומים קטנים [...] היא חולשתם בהרמת פרוייקטים גדולים בהיקפם (ואני מדבר מבחינת תוכן, לא כסף). אין אפס, ככל שיש לך פחות כותבים קבועים, ככה היכולת שלך להרים פרוויקטים פורומיים כגון תוצרי כתיבה ותוכן, תחרויות, טורנירים, ימי כיף וכו', הולכת ופוחתת. אני מאמין, ואני אגיד זאת בבוטות, שכל מי שפותח פורום חדש כזה, למעשה מעקר ומחליש במו ידיו את הכח של הקהילה הרלוונטית (מיניאטורות, פנטזיה ומד"ב, מ"ת או כל דבר אחר), ואת יכולתה לעשות דברים גדולים באמת, ולהיות לכח משפיע ומעצב בתחום בו היא עוסקת."
"אתם גם מפתים אנשים מהקהילה הרחק מאיתנו על מנת לנהל אצלכם, ומביאים לעוד פיצול ומריחה עוד יותר דקה של השכבה הקטנה של כותבים איכותיים" (הוא מנסח את זה אחרת במקור, ומתייחס למינייטורות ולא למו"ד. אבל אני מאמין שזה רלוונטי לגמרי גם בהקשר הנוכחי. אנשים שרוצים ויכולים לכתוב חומר ברמה גבוהה למ"ת לא נוטים לצוץ מהאוויר, וחוץ מזה - אתם והפונדק זה בדיוק, אבל בדיוק אותו קהל יעד.)
"אז לא, אני לא חייב לאהוב את מה שאתם עושים [...] אני חושב שבצעד הזה אתה התחלת בתהליך שיפגע עוד יותר בקהילה שאני כל כך אוהב, שיפצל אותה יותר, שיחליש אותה, שיקטין אותה, שיהפוך אותה לאוסף איים שאולי חלקם יגוועו לבד, קהילות-איים שיחד היו שורדות." (הדוגמה עם האיים נשמעת לי חזקה מידי, ושוב, הוא מדבר על אירוע אחר, אבל נראה לי שהטיעונים שלו רלוונטיים גם בנוגע אליכם)

נדמה לי שכששיטטתי בבלבול באתר שלכם וחיפשתי חומר, נתקלתי באיזו הערה לגבי כוונה שלכם לפרסם חומר איכותי משלכם כל יום. אתם צריכים כותבים ממש משקיענים בשביל שזה יעבוד. גם חומר איכותי כל שבוע דורש כותבים די משקיענים, אבל אם תצליחו, ותעשו את זה בעצמכם, יש לכם מקום. כרגע נראה לי שכל מה שיש לכם להציע שאין לפונדק, לעמותה ולפורומ"ת של אנימה IL, הוא דרגות נוצצות ומערכת תגמול של נקודות. כשאין לכם שום חומר, זה נראה פשוט מטופש.
זה גם לא שאתם אתר עם קונפט מגובש או משהו, אתםיצרתם איזו תבנית שאמורה להתאים לקהילה גדולה שאמורה לצוץ משום מקום ולהתחיל לפרסם המון חומרים איכותיים. חלום יפה, אבל זה לא כאילו שיש לכם איזה מקור מהימן לכותבים טובים שמתעניינים במ"ת שתוכלו להביא לאתר שלכם. וגם אם כן - לקחת לאתר שלכם כותבים, אני חושש, עלול לבוא על חשבון קהילות מבוססות יותר.

אני לא חושב שהאתר הוא רעיון טוב במיוחד. אבל.. נו, שיהיה לכם בהצלחה.

חומר כל יום זאת בהחלט פנטזיה. אנחנו בפונדק בקושי מצליחים לפרסם חומר כל שבוע, ואני חושב שזה די בטוח להגיד שיש פה יותר כותבים.

אפשר להגיע ל"חומר כל יום" אם נהפוך למפעל ייצור [קרי נתחיל לעבוד על פרויקטים ענקיים], אבל אנחנו קהילה די חופשית [עם לו"זים שונים], ואף אחד לא משלם כאן לאף אחד.

The Time אמר/ה:
טיגר, קראת את ההודעה שקישרתי אליה? שם נמצאות הטענות העיקריות שאני מכיר נגד מהלך מהסוג הזה. אני אחסוך זמן ואצטט (הדגשות למיניהן שלי):
"התסמונת הכי בולטת של פורומים קטנים [...] היא חולשתם בהרמת פרוייקטים גדולים בהיקפם (ואני מדבר מבחינת תוכן, לא כסף). אין אפס, ככל שיש לך פחות כותבים קבועים, ככה היכולת שלך להרים פרוויקטים פורומיים כגון תוצרי כתיבה ותוכן, תחרויות, טורנירים, ימי כיף וכו', הולכת ופוחתת. אני מאמין, ואני אגיד זאת בבוטות, שכל מי שפותח פורום חדש כזה, למעשה מעקר ומחליש במו ידיו את הכח של הקהילה הרלוונטית (מיניאטורות, פנטזיה ומד"ב, מ"ת או כל דבר אחר), ואת יכולתה לעשות דברים גדולים באמת, ולהיות לכח משפיע ומעצב בתחום בו היא עוסקת."
"אתם גם מפתים אנשים מהקהילה הרחק מאיתנו על מנת לנהל אצלכם, ומביאים לעוד פיצול ומריחה עוד יותר דקה של השכבה הקטנה של כותבים איכותיים" (הוא מנסח את זה אחרת במקור, ומתייחס למינייטורות ולא למו"ד. אבל אני מאמין שזה רלוונטי לגמרי גם בהקשר הנוכחי. אנשים שרוצים ויכולים לכתוב חומר ברמה גבוהה למ"ת לא נוטים לצוץ מהאוויר, וחוץ מזה - אתם והפונדק זה בדיוק, אבל בדיוק אותו קהל יעד.)
"אז לא, אני לא חייב לאהוב את מה שאתם עושים [...] אני חושב שבצעד הזה אתה התחלת בתהליך שיפגע עוד יותר בקהילה שאני כל כך אוהב, שיפצל אותה יותר, שיחליש אותה, שיקטין אותה, שיהפוך אותה לאוסף איים שאולי חלקם יגוועו לבד, קהילות-איים שיחד היו שורדות." (הדוגמה עם האיים נשמעת לי חזקה מידי, ושוב, הוא מדבר על אירוע אחר, אבל נראה לי שהטיעונים שלו רלוונטיים גם בנוגע אליכם)

נדמה לי שכששיטטתי בבלבול באתר שלכם וחיפשתי חומר, נתקלתי באיזו הערה לגבי כוונה שלכם לפרסם חומר איכותי משלכם כל יום. אתם צריכים כותבים ממש משקיענים בשביל שזה יעבוד. גם חומר איכותי כל שבוע דורש כותבים די משקיענים, אבל אם תצליחו, ותעשו את זה בעצמכם, יש לכם מקום. כרגע נראה לי שכל מה שיש לכם להציע שאין לפונדק, לעמותה ולפורומ"ת של אנימה IL, הוא דרגות נוצצות ומערכת תגמול של נקודות. כשאין לכם שום חומר, זה נראה פשוט מטופש.
זה גם לא שאתם אתר עם קונפט מגובש או משהו, אתםיצרתם איזו תבנית שאמורה להתאים לקהילה גדולה שאמורה לצוץ משום מקום ולהתחיל לפרסם המון חומרים איכותיים. חלום יפה, אבל זה לא כאילו שיש לכם איזה מקור מהימן לכותבים טובים שמתעניינים במ"ת שתוכלו להביא לאתר שלכם. וגם אם כן - לקחת לאתר שלכם כותבים, אני חושש, עלול לבוא על חשבון קהילות מבוססות יותר.

אני לא חושב שהאתר הוא רעיון טוב במיוחד. אבל.. נו, שיהיה לכם בהצלחה.

אז אתה כנראה עדיין לא מבין מה זה ליצור אתר, או להתחיל ליצור תכנים, האתר נוצר לפני שבוע, הוא בקושי מסודר בצורת התכנות שלו, אז מן הסתם אם תשוטט בו לא תמצא שום דבר חיוני. חוץ מהאפשרות שכל אחד יוכל לכתוב תכנים, כבר בזמן הקרוב מתוכננות 2 כתבות לצאת לאור. והגישה שלך ללמה האתר הזה נוצר, ולמה הוא טוב או רע או מקלקל, זאת לא הגישה, ממש לא. האתר לא בא בכדי לערער את משתמשי משחקי התפקידים בין אתרים, הכוונה היא להעשיר את הפורום בתכנים נוספים, לא מנגד. הפעולה הזאת לא אמורה להקטין את הקהילה, להפך לתת לגולשים יותר תוכן שנמצא באינטרנט (נגיש במנועי חיפוש), ולתת למשתמשים שמחפשים דברים באינטרנט לקבל עוד תוכן, משמע שגם אנשים שלא מכירים מספיק את התחום, יוכלו ע"י לצורך הדוגמא לחפש את מילת מפתח הקשורה באופן כזה או אחר לתוכן, ולמצוא תוכן שהוא לא בהכרח חיפש אך כן מעניין אותו. זאת חשיפה מוגברת, והעשרתה לא פיצול משתמשים קיימים. בין השאר, אין שוב סיבה שהמשתמשים יתחלקו ל"מחנות", לאחר הסתכלות בפורומים בפונדק, גיליתי כי סביר להניח שמתישהו משתמש מסוים יגמור לקרוא את כל ההודעות, וירצה להמשיך לקרוא ולהגיב, כמו שציינתי לעיל, זאת הרחבה.
בעיקרון, אני מבין אותך לגמרי, תגובתך מעידה שאתה לא מעוניין לעזוב את ההיכל הבטוח שלך, זה מקום שבו רכשת חברים, או אנשים שהכרת, צברת הודעות וקיבלת כבוד מסוים בפורום. אין שום סיבה שתכנס לפרויקט חדש מעורער בהצלחתו, או איכותו, יותר פשוט ללכת על המקום המבטיח, שכבר הוכיח את עצמו. זה בסדר, אף פעם זה לא יקרה בצורה פשוטה שכזאת, אני בטוח שהאתגר יהיה גדול, אבל אם האתר יתחיל לצבור אנשים ותוכן, הוא יוכל לגדול ולמשוך עוד ועוד אנשים. תודה בכל מקרה על תגובתך, אני בטוח שזה עוזר. (אגב, אין לי מושג איפה מצאת את "התוכן ליום", אשמח אם תתן לי לינק).

תראה, אני יכול להגיד שגם אני נכנס לקטגוריה של המבוססים בפורום (כבר כמעט 5 שנים אני פה :mrgreen: ), אבל אני חייב לציין שמה שטיים, סיפר לך שהוא למד מההודעה ההיא אי אז, אני למדת על בשרי האינטרנטי בשלוש קהילות שקמו (אחת אני הקמתי), ואני מהרגעים הראשונים לחמתי כדי להשאירן על הרגליים, וכולן נכשלו.
גם אני האמנתי כמוך שהרבה קהילות יצרו מגוון שימשוך אנשים חדשים, וכו', אבל בפועל גיליתי שזה לא ככה, אין פה איזו נובאה מבאסת על כשלון מתוך החלוץ המתוסכל שנכשל בעצמו, יש פה בסך הכול עצה של מישהו עם ניסיון. ובאמת, אחרי הנפילה של ויגיימס (שאומנם שרדה שנה שלמה או אפילו יותר, אבל תשכח שמאחוריה היו כוכבי כסף מלבד האנשים בפורום, שזה אחד הכוחות הכי חזקים בארץ בתחום המ"ת, עוד צוות שלם של כותבים מגובשים כמו ערן אבירם ושי זלדיס שפשוט פרסמו שם את התכנים שבעבר היתפרסמו בתעשיה הגובלינית...).
אז, עצתי לך היא כזו, למה לא תפתח איזה פרוייקט מגניב כאן אצלנו בפורום, יהיה לך קהל יעד צמא לפעילות מגניבה, תיצור תוכן מעניין, ואני מניח שאף אחד לא יתנגד אם תעלה את התוצר לבסוף לאתר שלך (כול עוד תזכור לציין מההתחלה שזה יעלה לשם בגמר הרפרייקטץ).

כדי לך להקשיב לדון גובלאנה.יותר מזה,אם תהפוך את האתר שלך לאתר הפרטי שלך,או לאתר של איזה עולם/שיטה,תוכל הלפוך אותו לחלק מרשת הפונדק,וכך גם לתרום חומר לקהילה,גם למשוך לקהילה מבקרים וגם,ובעיקר,לזכות בהרבה מבקרים מהפורום.

דון גובלאונה אמר/ה:
תראה, אני יכול להגיד שגם אני נכנס לקטגוריה של המבוססים בפורום (כבר כמעט 5 שנים אני פה :mrgreen: ), אבל אני חייב לציין שמה שטיים, סיפר לך שהוא למד מההודעה ההיא אי אז, אני למדת על בשרי האינטרנטי בשלוש קהילות שקמו (אחת אני הקמתי), ואני מהרגעים הראשונים לחמתי כדי להשאירן על הרגליים, וכולן נכשלו.
גם אני האמנתי כמוך שהרבה קהילות יצרו מגוון שימשוך אנשים חדשים, וכו', אבל בפועל גיליתי שזה לא ככה, אין פה איזו נובאה מבאסת על כשלון מתוך החלוץ המתוסכל שנכשל בעצמו, יש פה בסך הכול עצה של מישהו עם ניסיון. ובאמת, אחרי הנפילה של ויגיימס (שאומנם שרדה שנה שלמה או אפילו יותר, אבל תשכח שמאחוריה היו כוכבי כסף מלבד האנשים בפורום, שזה אחד הכוחות הכי חזקים בארץ בתחום המ"ת, עוד צוות שלם של כותבים מגובשים כמו ערן אבירם ושי זלדיס שפשוט פרסמו שם את התכנים שבעבר היתפרסמו בתעשיה הגובלינית...).
אז, עצתי לך היא כזו, למה לא תפתח איזה פרוייקט מגניב כאן אצלנו בפורום, יהיה לך קהל יעד צמא לפעילות מגניבה, תיצור תוכן מעניין, ואני מניח שאף אחד לא יתנגד אם תעלה את התוצר לבסוף לאתר שלך (כול עוד תזכור לציין מההתחלה שזה יעלה לשם בגמר הרפרייקטץ).
אוקיי, אפילו אם האתר בכל זאת לא יצליח בקונספט שלו עד עכשיו, סביר להניח שאם wizards אכן יחזירו לי תשובה (מה שאמור לקראות עד עוד שבוע), שיתוף פעולה שכזה יכול להוות תמריץ אדיר לאנשים להיכנס לאתר המתעדכן מאתר משחקי התפקידים הגדול בעולם בעיברית. אני לא יודע מה ניסה אתר vgames, אבל שום דבר הוא לא בילתי אפשרי. טעויות שיווקיות או עיצוב לא מתאים הם גורמים מכריעים. vgames מוכר בעיקר כאתר משחקים גדול, שמפרסם מידע על משחקי מחשב, קונסולות וכו', כשגולש שמכיר את האתר vgames, הוא בטוח שהקונספט של האתר הוא זה ובלבד, כמו שבאתר מכירת רהיטים לא יהיה מידע על מיני צמחים, סביר להניח שבאתר משחקים אונליין, לא יהיה מידע על מבוכים ודרקונים, רוב האתרים בעלי תוכן אחד דיי קבוע. זאת רק בעיה אחת מבין רבות, אני מאמין שבתהליך שיווקי נכון, וקהילה מתאימה אפשר להעלות את האתר ה\ה גבוה. אשמח לשיתוף פעולה מסוים עם הפונדק, כל עוד האתר יהיה עצמאי בפני עצמו ולא תלותי בפונדק.

לא אמרתי שתהיה נספח, אמרתי שבתור התחלה אני מציע לך לנסות להרים כאן פרוקייט קטן, שיפורסם גם אצלנו וגם אצלך, כדי לתת לך בוסט של חומר לפחות עברו ההתחלה.
ופיספסתי את עיניין וויזארדס, הם אמוריםן לענות לך על מה? פיספסתי את זה איפשהו בדיון.

דון גובלאונה אמר/ה:
לא אמרתי שתהיה נספח, אמרתי שבתור התחלה אני מציע לך לנסות להרים כאן פרוקייט קטן, שיפורסם גם אצלנו וגם אצלך, כדי לתת לך בוסט של חומר לפחות עברו ההתחלה.
ופיספסתי את עיניין וויזארדס, הם אמוריםן לענות לך על מה? פיספסתי את זה איפשהו בדיון.

על שיתוף פעולה הכולל תרגום תכנים של מוצרים, כלים, ועמודים בכללי מאתרם לעברית.

אני חייב לציין, שאם אתה מקבל רשות לעשות את זה + אנשים שמסוגלים לעשות זאת זה, יש לך קלף חזק, מה שכולם מציעים לך זה לקבל במה דרכנו ופשוט לתרגם/לכתוב ולהעלות לפורטל שלנו שלו יש כבר תפוצה די נרחבת גם מחות לפורום ובטח שבפורום עצמו.

לא נשמע שייתנו לך, מצטער. בהצלחה עם זה... אבל לא בכל יום נותנים רישיון הפצה ושיתוף לפורום שהתחיל לפני שבוע שבועיים.

חשבתי לעשות את זה עבור הפונדק, אבל אז עוד לא היה אולדמן לבקש ממנו.

Ashardalon אמר/ה:
לא נשמע שייתנו לך, מצטער. בהצלחה עם זה... אבל לא בכל יום נותנים רישיון הפצה ושיתוף לפורום שהתחיל לפני שבוע שבועיים.

חשבתי לעשות את זה עבור הפונדק, אבל אז עוד לא היה אולדמן לבקש ממנו.

זה לא רישיון הפצה, אני לא לוקח את זה ומפרסם על שמי, אני לוקח תוכן ומתרגם אותם לקהל אחר שלא בהכרח מבין את האנגלית, או חלק ממנה.
חוץ מהעובדה שיש סבירות גבוהה שתרגום פירוט מוצריהם לעברית, יעלה את המכירות שלהם, פתיחת קהל היעד לעוד מדינות זה צעד כלכלי נכון.

שלא כמו אחרים אני לא מתכוון להוציא לך את הרוח מהמפרשים - ככל שירבו האתרים העוסקים במשחקי תפקידים כך טוב יותר. נקודה.
אני בהחלט מעריך את ההשקעה והרצון.

שיהיה בהצלחה!

תראה, אם תצליח - בכיף, מגניב. אני חושב שהטיעונים שהזמן הזכיר קצת מגזימים עם האפוקליפטיות שלהם, ואני לא חושב שבאמת יש כאן איזה נזק רציני לקהילה או משהו כזה.
כל מה שאני אומר הוא שרבים ניסו ורבים מנסים, ולרוב זה לא מצליח. אם זה יצליח לך - אחלה. הנקודה היא שבשביל שזה יצליח לך אתה צריך איזה קלף מיוחד, שכרגע אני לא רואה שיש לך. (בפרט, אני בספק שתקבל אישור לתרגום ממכשפי החוף - יש להם חוזה עם כוכבי כסף בכל הנוגע לתרגומים לעברית.)
מה שאני מנסה להגיד הוא, שכדאי שתחשוב על איך אתה מתכוון להרים את זה ולגרום לזה לעבוד, ושאולי כדאי שתנתב את האנרגיה והרצון שלך - שהם מבורכים - למקומות אחרים.

אבל כאמור, אני לא קנאי לפונדק. אם תצליח להרים את זה וזה יהפוך לאתר הגדול ביותר בארץ ויפיל את כולם - מגניב לך. :)

אני אפרסם פה את התוכן הראשון. זה לוקח את כל משחק המבוכים ודרקונים ומסתכל עליו קצת אחרת, השקענו (ומשקיעים) בזה המון, מקווה שהתוצר יהיה טוב.
אגב, אודין, אם תראה באתר שלי התרגומים עוסקים בעיקר בכלים,הרפתקאות, מקצועות וכו' חינמיים, לא משהו שאפשר למכור. יכול להיות שלא תהיה ביכולתנו לתרגם גם מוצרים, אבל לפי כמות החומרים שאני רואה שם, אין שום בעיה להסתדר גם עם זה.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה