• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

יותם
"כן... לא... אולי?" היא מסיימת לדבר איתך ועוברת לבחור אחר. זה הq שלך לעזוב.

"אתה לא יכול סתם להחליט מה יש בכל מקום. אתה צריך להתסכל על תוואי שטח, לחשוב מה צורך מה, להסתכל על כמה שאתה מכין ולכמה זמן. חוץ מזה, אני מחכה לרשומות שליאור יביא. הבנתי שעוד מעט יהיה הכל רשום ונוכל לסדר את הכל. על מה אתה חשבת?"

ליאור
1. זה יחכה אחרי המסיבה
3. "אני מקווה מאוד שאתה תעמוד במילה שלך ויהיה לי פה מעמד. אני בפנים."
5. "כן, אמרנו נייר, לא עור. בנוגע לפתיליות אני אבוא איתך.
7. "צמחים גדלים פה במונחים של שבועות מעטים. אם החוות לא היו כל כך קטנות היה אפשר לפתור את בעיית הרעב העולמית. הן לא ערוגות פרחים, אבל אתה לא יכול לצפות להאכיל משדה אחד צבא שלם. לא היה לי זמן לראות מחזור צמיחה שלם, אבל אני יכול להניח שחיטה תגיע לבשלות תוך חודש אחד."

הילה
הוא חושב קצת. נראה שהוא מאמין לך.
"כן, זה הגיוני. יכול להסביר למה הוא אפילו לא פתח את הפה איתי. טוב, תודה שהעלית את זה לתשומת ליבי, אני בינתיים אראה האם אני יכול להשיב לך בטובות או משהו. מה מעניין אותך?" הוא אומר בשילוב של סקרנות, אינטרס ומעט רוחב לב. הוא יחפש בשבילך מה שאת רוצה, ואולי הוא יהיה בעל ברית יעיל, כזה שאפשר לזרוק עליו אשמה או להשתמש בו כאליבי. את גם שמה לב לזה שבזמן שמכרייך הטובים היו יותר ג'נטלמנים, חלק מהירוקים מנסים להתחיל עם לוסי. אם עדיין לא הפכת אותה לבת ברית נחרצת שלך, זה הזמן.

אור
מדברים איתה אנשים, מנסים להיות חביבים כדי שהיא תהיה חביבה אליהם אחר כך. חלקם סבבה, אבל חלק סתם אינטרסנטים.

אור
"לא בדיוק התחלתי איתם ברגל ימין, יש מצב שאתה עוזר לי לשבור את הקרח?"

ירין
1.- סגרנו
3. "אז אני אהיה איתך בקשר, אם תצטרך ציוד יותר טוב אז דבר איתי."
5.- אני מניח שהלכנו לרוסט, הוא שם?
7. "כמה אנשים יש לך? אתה חושב שתוכל להתחיל לעבוד על הנושא בזמן הקרוב, תגיד כמה שטח אתה צריך בשביל זה והנושא מסודר, ואני אשמח לדעת מה יש לנו לשתול?
8- אני חושב שכבר שאלתי אותך לזה, אבל אני לא סגור, בחנות של המשחק יש ספר לחשים? אם לא אני ניגש לאלכס, "תגיד, בכל הלוגיסטקיה שערכת, יש מצב שמצאת מחברת לחשים, או מישהו שרוצה למכור מחברת לחשים?" (אם יש אפשרות להכין מחברת, אז גם אופציה.)

ירין-
אני מביטה לכיוון לוסי, אם הירוקים האלו חושבים שאתן להם להתחיל עם בחורה שתויה, במיוחד שזו לוסי, הם צריכים לחשוב שוב. אבל קודם לסיים את השיחה, אני מזכירה לעצמי "מידע יהיה טוב," אני עונה בחיוך מוסח, "תשלח לי הודעה אם אתה שם לב למישהו או משהו מעניין שקורה." נתחיל בקטן, עם משהו שלא ידרוש ממנו הרבה אבל יכול לעזור לי לשמור על המהלכים של האחרים ולראות הזדמנויות לקבל יתרון. "עכשיו, אני ממש מצטערת לנטוש אותך בפתאומיות, אבל יש כמה ירוקים שאני צריכה לכסח על כך שהם מטרידים בחורה תמימה." אני מנופפת לשלום והולכת לכיוון לוסי.

פונדק-
אני הולכת לכיוון לוסי עם הבעה קודרת, ועוצרת בדרך רק כדי לקחת בשבילה כוס מים. "היי לוסי, הבאתי לך כוס מים ובאתי לבדוק איך את." אני מעיפה מבט נוקב בירוקים, "אחרי הכל לא היינו רוצים שיקרה לך משהו בזמן ששיקול הדעת שלך לא במיטבו." אני מתלבטת אם אני צריכה לשלוף את הפגיון שלי או לא, אבל לא צריך להתחיל סצנה, עדיין לא לפחות.

יותם
"זה יעיל." הוא מסתכל עלייך, מופתע קלות. "נעבוד על זה אחרי המסיבה?"

ליאור
3. "אל תדאג." הוא אומר והולך לחברים שלו.
5. הוא כאן, אבל באמצע דיבור עם אנשים. אתה יכול לדבר איתו.
7. "חקלאים במשרה מלאה? בין עשרים לעשרים וחמישה. מקס היה אחראי על החקלאות, אבל אתה לא יכול לצפות שהוא יגיע לעמדת מפתח שנקבל."
8.אין מחברות לחשים בחנות.
"מחברות לחשים הן עסק קשה. אין הרבה שרוצים למכור אותן. יש בחור או שניים מדי פעם, אבל הם מוכרים לאנשים על המקום.

הילה
הוא לחלוטין מבין ומנופף לך חזרה, לכי תטפלי בהם.

פונדק
לוסי שותה את כוס המים שהילה מביאה לה. היא מרגישה קצת יותר טוב, ויכולה לשבת כמו שצריך על הכיסא. הכישורים המוטורים שלה חזרו קלות.
"גם כן מליצת יושר. לוסי היא ילדה גדולה והיא יכולה להחליט מה שבא לה." אחד מהבחורים מסתכל על הילה שעוצרת אותו מהכיבוש החדש שלו. לוסי מקרבת את הבחור לנשיקה עם יד אחת, מצחקקת קלות.

והיא נותנת לו ביד השניה עם אלת ברזל בשיא הכוח, מפילה אותו לרצפה.
"אני שיכורה, לא מפגרת!" היא קמה, מסוחררת קלות אבל מסרבת ליפול. החברים שלו מרימים אותו, אבל הם צועקים על מה שהוא עשה, מנסים להציל את עצמם בסקנדל שהלך פה. זה הולך להם לא רע, כי אנשים לא מקללים אותם.

"לא נראה לי שאת הולכת להשיג לנשק אותי בזמן שאני שיכורה." לוסי אומרת להילה. "אבל את ממש מושיעה אותי. רוב החבר'ה פה ג'נטלמנים ויודעים איך לפנק אותי במתנות קטנות וחביבות בזמן שאני נשארת עצמאית ולא תלויה באף אחד, אבל אנשים כמוהו גורמים לי להרגיש בחילה. אם אח שלי היה פה, הוא היה מבקש ממך נישואים." היא צוחקת. "אבל אני פה במקום. לא לנישואים, כמובן, אבל את יודעת למה אני מתכוונת."

ירין
מה עם להכין אחת? (מחברת לחשים...)
8. "ואני מניח שכרגע אין לך מישהו שרוצה למכור אותה..."

פונדק
"מה לעזזאל קורה פה?" אני שואל בכעס, "למה יש לנו שריף אם הוא לא דואג שיהיה פה סדר..." אני ממלמל, "למקרה שלמישהו לא היה ברור, אז יש כמה דברים שאני לא מוכן לקבל בגילדה שלי, ואתה." אני מצביע על הבחור שלוסי תקפה, "אתה בר מזל שלוסי שלנו הספיקה להעניש אותך, כי מה שאני הייתי עושה לך היה גרוע אלפי מונים.!"
אני נעמד על שולחן, "אנחנו משפחה, אנחנו לא מנצלים אחד את השני כשמישהו לא במיטבו, ואנחנו לא פוגעים אחד בשני, אלא אם כן יש סיבה מוצדקת, כמו במקרה של לוסי כאן.
אם אני אחשוב ששמעתי שמישהו ניסה לעשות דבר כזה עוד פעםן, הוא ימצא סיבה נוספת להצטער שהוא נכנס למשחק הזה."
"הילה, אני חושב שכדי שתקחי את לוסי לבית שלה להמשך הלילה."

פונדק-
In
אני ממלא במהירות 6 כוסות אלכוהול. "וואו! יש פה מסיבה אנשים, אל תהרסו את האווירה" אני אומר. אני נותן לרומפן להגיש להילה ולוסי כוסות, ואני נותן לליאור אחת ולבחור שנפל אחת, ואז נותן כוס מלאה במיוחד לרומפן ואחת לעצמי.

"תהיו רציניים, אנחנו בכול מקרה הולכים לקום בבוקר עם ההאנגאובר של החיים. אז ברצינות, תרגעו. לוסי מותק זה לא כאילו מישהו יפגע בך שיש לך כאן את רומפן, והילה תני קצת להשתחרר סבתא" ניתן לראות אגב שגם אני קצת שיכור. אני מחלק לעוד כמה אנשים כוסות.

"יאללה, בוא נחזור למסיבה אנשים, תשתחררו קצת" אני אומר.

ירין-
אני מהנהן אליו,"אין בעיות, בהנחה שלא תשתה כמוהו" אני מחווה עם הראש לכיוונו של עוג.

פונדק-
אני ניגש לעוג, מחייך, קד בפניו קידה עמוקה,"תרצה לרקוד? אתה לא תזכור כלום מההאנגאובר במילא", רואים שאני מתאפק ממש, אבל ממש, לא לצחוק.

הפונדק-
In
אני צוחק "זו הרוח!" אני אומר ומוציא מרשימת הציוד שלי פתאום שמלה יפיפייה, "מי שתרקוד הכי טוב תקבל את זה, ובנינו, לא בא לי לראות את זה על יותם. אז יאללה, רומפן תן קצב טרול אדיר שכמוך, תתופף על משהו ותנסה שהוא לא ישבר... מהר"

Meta
בדיקת כריזמה כדי שאנשים שיכורים יזרמו-
[dice seed=2608 secure=aad68e61_2]5d4+1[/dice]
ויש גם 2 רמות בדיבור מהיר.

פונדק
"מצטער אור אבל זה לא משהו שאנחנו יכולים לעבור עליו לסדר היום. אדם נמדד בכיסו,כוסו וכעסו ואני לא אקבל שום התנהגות לא הולמת ובבקשה תגידו שיש פה מישהו חוץ ממני שלא שותה בדיוק מהסיבה שכולם הולכים לסבול מחר מהנגאובר?"

פונדק
"וואו. אתם מעצבנים." אני אומר והולך אל הילה

הילה
"יו." אני מרים יד לשלום. "אני עידו אם שכחת או משהו, די התווכחנו פעם שעברה. כפיצוי, מה דעתך לבוא לאפטר-פארטי בבית שלי, של אור ושל יותם? תזמיני את לוסי, אני מבין שאתן חברות."

פונדק-
"מספיק כדי לשתות", אני נראה מעט נעלב,"וכבר ראיתי שיכורים במסיבות, זה לא זר לי. אם המצב היה חמור יותר לא היית רואה אותי שליו, אבל המצב כרגע בסדר, לאף אחד לא נגרם נזק של ממש, וכולם עכשיו בסדר, אז אני לא רואה סיבה להיות בלחץ."

פונדק
"אלהוים אדירים" אני אומר, ומניח את כוס השתייה שנתנו לי על אחד השולחנות, "אני אהיה פה, אם מישהו צריך עזרה שיפנה אלי, ואני מזהיר את כולם שאני לא אהיה סלחן במידה ויקרה פה משהו כזה שוב."

עידו-
אני מחייכת לעברו "אם לדבר ההוא אתה קורא וויכוח, אתה עדיין לא ראית וויכוח אמיתי. אפטר פארטי נשמע מגניב, אני אבוא, אבל אני לא בטוחה שלוסי תהיה מתפקדת עד סוף המסיבה הזאת."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה