• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

ליאור
"מוסכם." הוא לוחץ לך יד. "תענוג לעשות איתך עסקים."

out
הרצה למסיבה?

יותם ואור
"אני בעד שרומפן יגיע. צריך להראות לו שאנשים יקבלו אותו. אבל מקלחת נדרשת." לוסי אומרת, סותמת את האף. "אני מניחה שאף אחד מכם לא יודע להטיל לחש ניקוי, נכון? כי אם לא, נצטרך להסתפק בלזרוק את רומפן לאגם." רומפן מעט מוטרד ממה שלוסי אומרת, אבל מהנהן בכובד ראש.

אמיר
המסיבה עומדת להתחיל. האם אתה בטוח?

עידו
"אני חושב שאני אשמור את אומנות רקיחת השיקויים לעצמי ולראשיד. נתחלק חצי חצי אם תביא את כל החומרים, מינוס בקבוקונים. אני אהיה חביב בתשלום אם תביא גם בקבוקונים. אז יש לנו עסקה?"

out
הרצה למסיבה?

ירין
in
אני מוותר על הצייד, אני כנראה אצטרך לקנות כמה בקבוקונים אחר כך ולקוות שהמסע הקטן מחר יפצה על זה.
אני מחליט לפני זה ללכת לבית שלי, לוודא שאף אחד לא פרץ בינתיים, להחליף לסט בגדים החגיגיים יותר בארון ואז ללכת לפונדק למסיבה.

ירין-
לרגע אני מתפתה פשוט לקחת את הרובה לפני שההיגיון מזהיר אותי שישימו לב לדבר כזה חשוב נעלם ושאין הרבה חשודים חוץ ממני. אני מסתכלת על הבלגן בבית ורעיון צץ לי בראש. מהר אני מחפש דף ריק או אחד שהוא זרקו ובבירור לא ישתמשו בו עוד ועיפרון או עט או משהו לכתוב איתו. אני מסתכלת על הטיוטות ומנסה לזהות אם באחת מהן יש את השרטוט המדויק, אם לא אני מסתכלת על כמה טיוטות שונות ומעתיקה את החלק שמשותף לרובם. אני משתדלת לסרטט בצורה זריזה אך כמה שיותר מדויקת ולשנן אם אני לא מספיקה לשרטט. יש לי מזל שהזיכרון הוויזואלי שלי תמיד היה טוב.

במשך כל השרטוט אני מקשיבה לסימנים שמיכל מתעוררת או שמישהו ניגש לבית, אם אחד משניהם קורה אני מהר מכניסה את הדף לתוך התיק שלי, שמה את העיפרון איפה שמצאתי אותו ומבלגנת קצת את הניירות כך שזה לא יראה שהסתכלתי בהם.

אם אני מסיימת ואף אחד עדיין לא הגיע אני הולכת למטבח של מיכל ומולי ומסתכלת במצרכים שיש להם כדי לראות מה אני יכולה להכין להם כארוחה פשוטה ואולי אפילו קנקן תה כלשהו.

חוכמה-
[dice seed=30545 secure=e4716675_3]7d4[/dice]

אמיר-
גנבו לך את הבגדים החגיגיים, ואתה יודע מי עשה את זה. כנראה אור רצה גם למכור אותם, להעניק אותם במתנה או ללבוש אותם. וכן, הוא גנב גם את בגדי הנשים.

עידו
סאמיר מכין שישה בקבוקונים. הוא מביא לך שניים.

"שניים לי, שניים לך ושניים לקונים פוטנציאלים. זה אמור להחזיר לך את המאנה מיד, אבל תשתמש בהם בתבונה, כי אין לנו כרגע יותר."

הילה
את משרטטת במיטב המהירות והאיכות שלך ציור דומה למדי. החל מהמנגנון ועד ההערות, הכל נרשם בקצב שיא. מיכל כנראה הרוגה מעייפות אם היא לא קמה מזה. במצרכים שלהם את רואה כמה צנונים, חתיכת בשר וגיגית מים. את מכינה מזה מרק על הקדרה שלהם (המפתחים אוהבים קדרות). את נזכרת שיש מסיבה עוד מעט, וכדאי להתארגן מהר. יש אנשים חשובים להתסכל עליהם.

ירין-
אני משאירה את המרק במטבח ומצמידה אליו פתק שעליו כתוב: "עכשיו אין לכם תירוץ לא לאכול. אני מצפה שלפחות תסיימו את הקדרה לפני שתחזרו לא לאכול."

אני הולכת לבית שלי ומחפשת שם בגדים יפים שיכולים להתאים למסיבה ואולי כמה תכשיטים נחמדים שאוכל לשים. אני באמת צריכה מתישהו להכין לי סט בגדים חגיגי. אני לקוחת שתי קצוות שיער וקולעת אותם לצמות שמקיפות את הקרקפת ואז נחות על שארית השיער הפזור שלי.

אני תוהה אם אראה את לוסי שם.

יותם וירין-
In
"אין בעיה. אני מבטיח שהוא יבוא. חבל רק שאין בגדים יפים בגודל שלו... אני מניח שהפרוות שהוא לובש על עצמו יספיקו" אני אומר. "רק תזכרי לזרוק כמה רמזים לנושא, ואם את רוצה שהוא יעשה משהו בכללי, תשלחי לי הודעה פרטית." אני אומר ביותר לחישה ללוסי ויותם.

"אז אני אגיע כנראה מעט באיחור, יש לי לפחות בגדים שמצאתי באחד הבתים. מקווה רק שהם לא משמינים אותי מידי" אני צוחק.

"רומפן חבר, בוא, אני אראה לך את האגם. אני מבטיח לך שזה כיף יותר משזה נשמע, אולי יום אחד אני אפילו אלמד אותך לשחות באגם הזה" אני אומר לרומפן ונפרד מיותם ולוסי "ניפגש במסיבה" אני אומר להם.

עידו
"בדרך כלל על משהו כזה הייתי מציע מאה ארמוריקים- זה יקר, ברור, אבל יש לנו מונופול על זה ואלו לא צמחים נפוצים. נעשה את זה שבעים לאנשי הגילדה. יעזור לשנינו להתחזק".

ליאור
"יש לנו כמה מטילי לחשים. הם יודעים לרפא. בקשר לספריה זה אין לנו. לכם יש קוסמים נורמלים או ספריות?"

הילה
מצאת שרשרת כסף וטבעת ארד עם חותם בצורת מגן עם נשר. הבית הזה אכן מתאים לאישה ממעמד כלכלי וחברתי גבוה- אולי שאיפה בשבילך גם. את גם מוצאת שמלה איכותית עם שוליים מפרווה, שתשאיר רושם ראשוני על כל מי שתרצי.
אור ויותם

"סבבה." לוסי אומרת.

הילה, אור, אמיר ויותם-
הגעתם לפונדק, כל אחד בבגדים החגיגיים שלו ושלה (או במקרה של אור, הבגדים שהוא גנב מאמיר). אור ויותם הגיעו עם לוסי, זאב ועם טרול בגובה שניים וחצי מטר העונה לשם רומפן (ואין לו חיסונים, אז זהירות), הילה הגיעה לבושה כמו אצילה ואמיר הגיע בבגדים רגילים כי להרבה אנשים אין בגדים יפים פה.

ירין
"נורמלים היא מילה קשה... יש לנו כמה חברה שאני מקווה שלא פוצצו לי את העיר בנתיים שאנחנו פה..." אני אומר בחצי צחוק חצי רציני, "יש מצב שתוכל לקחת אותי לאחד המרפאים שלכם, זה ישתלם לו כלכלית אם הוא יצליח לעזור לי לפתח את המיומנות של הטלת לחשים, ואני אשמח לבצע כמה לחשי ריפוי... חובשים הוא דבר שלא חסר לנו, אבל תמיד צריך עוד."

פונדק (ARE YOU READY TO PARTY)
אני הולכת ללוסי ומחבקת אותה בשלום, "את נראת נהדר" אני אומרת לה, ואז מחדירה מבט בשאר הקבוצה שהיא באה איתה, "וואו, אני רואה שהיית עסוקה. איך הצלחת להשיג זאב, טרול, אדיוט עם בגדים גנובים ויותם מאז הבוקר?"

ליאור
"יש לנו אנשים שיודעים לרפא? נראה לי. בכל מקרה, אין לי מושג מי מטיל לחשים ומי לא."

הפונדק (PARTY LIKE IT'S 999ׁׂׂׂ) ועידו שמצטרף.
עידו מגיע לפונדק. הוא רואה את האנשים המוכרים לו- אור, יותם, הילה, טרול בגובה 2.5 מטר, סאמיר, אמיר. אתם יודעים, החבר'ה. ליאור לא נמצא כאן.

הביטחון העצמי של לוסי, כבר עולה מרוב מחמאות היום, מגיע לשיא חדש מהילה, והיא לא יודעת איך לקבל את כל הטוב הזה. הפרח האדום בשיער שלה נהיה חיוור לעומת הפרצוף שלה.
"תודה, קיבלתי את השמלה הזו מהתופרים כמתנה בגלל הקידום שלי, והפרח הוא... מצאתי אותו. הטרול הוא רומפן, והוא ידיד שלי, נכון?".

"רומפן ידיד לוסי. מה איתך?" הטרול העונה לשם רומפן אומר. הוא יצור ענק עם מבנה ידיים של גורילה, לבוש בפרוות והניחוח שלו לא מדהים, בלשון המעטה. רומפן לא נראה עויין, אבל אתם לא בטוחים שאתם רוצים חיבוק ממנו.

ירין על מה אתה מדבר הוא התקלח.

המסיבה האדירה-
In
"אני ולוסי מצאנו אותו, הוא חבר טוב. עושה בעיקר מה שלוסי אומרת, אבל עושה בשבילי טובות קטנות גם, ואני מעדיף להסתובב איתו" אני אומר, "ואני לא חושב שהיו בשבט הטרולים שהוא עזב מסיבות, אז הבאתי להראות לו את המסיבה, ואולי לצרף אותו לגילדה, אם זה אפשרי" אני אומר.

"ומה איתך הילה, קרה משהו מעניין?" אני שואל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה