ספגטיאלף מצטרף. הודעה מפורטת יותר כשאני אגיע הביתה ואשתמש במחשב. בינתיים ספגטיאלף הגיע לגילדה הישראלית.
עריכה: הודעה מפורטת כאן.
ליאור- out.
גילדה מעניקה לך את היכולת לראות מי בגילדה, לתקשר איתם ובתכ'לס לשדרג את הזיהוי שלהם. תחשוב על זה כמו מדים, רק עם היתרון שרק אתה יודע מי איתך ולהפך ואין שום מצב שירמו אותך.
in
"אני אעביר לו את הדברים האלו." מיקאל אומר, ונע לכיוון הילה. סאמיר בינתיים קורא את מה שהוא יכול.
"יש לי רק תיאור כללי- לקחת דברים, לערבב אותם, ואולי יצא לי משהו. אני רק יודע כמה מרכיבים בסיסיים. אני יכול ליצור דיו, אבק שריפה, אפילו משחות ריפוי מצמחים. אני יכול לעשות הרבה דברים, מסתבר, אבל הם חייבים להיות קשורים לערבוב" סאמיר אומר לך עם פרצוף סקרן. הוא מוציא שני צמחי מרפא שאתה לא מזהה, מכניס אותם למים, ומוציא מהכוס שקודם שומשה תה. היגיון של משחק מחשב. הוא שותה את הכוס, והעיניים שלו נראות קורנות לרגע.
"אני יכול... לחשוב!" הוא אומר. נראה שהתה העלה לו את החוכמה.
ופתאום נכנס לכם מישהו (ספגטיאלף). מה הוא יגיד לחבורת אנשים די מוכנה שרק מתחילה להבין מה רוצים מהם?
בלובל- את מוצאת שאת יכולה להשתמש בצמר כדי לטוות בד וחוטים מהלום, מכונת התפירה נתנה לך את האפשרות לייצר את החליפת שריון ועוד כמה דברים שדורשים חוטים. רודולף מגלגל עיניים ואומר "רק שיעשה את זה מהר."