• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

ליאור- הרווחתם ממנו 345 ארמוריקים ושמרתם חתיכת בשר אחת שסמי אכל. המלאכה של סאמיר לא יכולה להתקדם אם הוא לא יחשוב על דברים שיביאו לו. הוא לוקח כוס מים מעץ, ממלא בה מים מעט עבשים מהקדרה שתקועה שם, מכניס את הפחם ומוציא משם גוש קטן של פחם דמוי פלסטלינה. הוא מצייר משהו על היד שלו, אבל זה לא יעבוד מספיק טוב בשביל כתיבה- החומר רך מדי והכתיבה בו גסה מדי בכל מקרה.

גילדת הישראלים (והלבנונים)- "לא יודע מי זה הרודולף הזה, אבל אני כבר לא אוהב את האנטישמי הזה אם לא טוב לא עם ישראלים." מיכה אומר בטון לא נעים. צרות הולכות לעלות מהשטח.

"ועדיין, אם הרודולף והחברים שלו יהיו טובים, אולי נגרום לו לא לשנוא זרים?" דניאל אומר. מיכה עצבני קצת פחות, נראה שלדניאל יש השפעה עליו.

כמה אמרנו צריך כדי להקים גילדה אמיתית? ויש אפשרות לשפר את הפנודק עם הכסף שיש לנו?

אני מנסה להתסכל בפרטי הדמות של סמאיר עם רשום מה השם של המלרכה שלו, אני מניח שזה אלכימיה, אבל אולי יש משהו אחר.

"נקבל כל אחד, כל עוד הוא ימלא 3 תנאים
1) הוא יכול לתרום לנו
2)הוא לא יתקוף אותנו או יבגדו בנו.
3) הוא לא יפקיר אף אח בשדה הקרב.

למשהו יש בעייה אם זה? או אם הכיוון שלי? להיות לוחם טוב ולנצח מפלצות זה דבר אחד, אבל לנהל זה גישה שונה לגמרי לחיים, זה משהו שקצת קשה לי להאמין שהניסיון שלכם בגולני נתן לכם- לא שאני לא מעריך את זה, אבל כמו שאני לא יודע לתפעל נשק בעיניים עצומות, אתם תתנו לי לעושת את מה שאני יודע לעשות טוב."

להילה- "תגידי לרודולף הזה שהוא מוזמן להגיע הנה ולדבר איתי, אני מניח שאין לו כוונות רעות וכולנו נוכל להרוויח מכל הסיפור."

אם הייתי חתול אני בטוחה שהשיער שלי היה סומר. למזלי אני לא אז הסימן היחיד למצב הרוח המדרדר שלי היא הבעת הפנים שלי שלאט לאט נהיית קודרת יותר, "אני אגיד לך מה שאמרתי לרודולף, אתה רוצה לנהל משא ומתן? לך תדבר איתו. אני לא נערת שליחויות שלך ולא כלום, מתרגמת לכל היותר אבל נראה שאתם לא צריכה עזרה במחלקה הזאת."

אני פונה למיקאל ברוסית ומחווה לעבר ליאור בתנועות אגרסיביות במעט, "זה ליאור, הוא חושב את עצמו המנהיג פה. דבר איתו על מה שאתה רוצה, הוא אמור להבין אנגלית טוב מספיק. אני חוזרת למתפרה." אני לוקחת נשימה עמוקה ודוחפת את העצבנות הצידה לרגע, "אם אתה רוצה לדעת אז אני חושבת שזה יהיה הכי טוב אם תשלבו כוחות ותסחרו אחד עם השני אבל לא באותה הגילדה. גם ככה מתחים לאומיים ודעות קדומות מסבכים הכל אז אין שום סיבה להפוך את העניין ליותר קשה ממה שהוא."

"אז מיקאל נכון?" אני אומר באנגלית, "אנחנו יכולים להציע הגנה, מה אתם יכולים להציע לנו?"

"השאר- אנחנו צריכם עוד משאבים, ברגע שאתם בריאים צאו לצייד, הפרות שמצאנו קודם הועליו לנו לא מעט, אני חושב שבקבוצה גדולה יותר נוכל להשיג עוד LOOT."

הערה: טסוקימארו החליט לפרוש מהמשחק כי "אני לא מרגיש מחובר למשחק ואני גם לא ממש יכול לעקוב אחריו". הוא ידובש בצורה פאסיבית כשאני אצטרך אותו, אבל בכללי הוא יעלם אל מעבר לאחורי הקלעים. אין לי שום דבר נגדך (וגם אם היה לי לא הייתי משתמש בו נגדך), ואני חושב שזה מכובד מאוד להודיע כשאתה מרגיש שאתה צריך לפרוש במקום להיעלם בלי להודיע. אם תרצה לחזור אקבל אותך.

ליאור: "אף אחד לא יודה בזה, אבל אתם כוח גדול- אתם לא נרצחתם ולא קרה לכם כלום. אנחנו רוצים לשתף אתכם פעולה, ואולי אפילו לאחד כוחות. אם נגבש עזרה נוכל אולי אפילו לייצר כוח לחימה." מיקאל אומר בביישנות. הוא לא מאמין שהוא אמר את מה שהוא אמר.

"ציד? זה רעיון טוב. סמי ומיכה, קחו את הער...לבנונים לציד, ולמדו אותם איפה לקנות ציוד חזק יותר." דניאל אומר, מתקן את עצמו עם חיוך, למשמע חוסר הרצון של סמי ומיכה לעבוד עם הזרים האלו. בין רגע השניים חמושים בחרבות הפשוטות שאפשר לקנות, בזמן שסאמיר אומר כלאחר יד שהוא יודע עכשיו איך ליצור חומרים יותר מורכבים. הוא גילה סודות מלאכה יוקרתיים ביותר.

"אני שמח לשמוע" אני אומר למיקאל, "אז תגיד למנהל שלכם שאני אשמח להיפגש איתו, אני מניח שאם הוא ירצה שטח נטרלי זה אפשרי, אבל חסר תועלת.
יכול להיות שאם נשלב את מה שיש לנו נוכל להקים כבר גילדה מסודרת..."

"סאמיר איזה סוג דברים אתה יכול לייצר?"

OUT
מה בעצם נותן לנו עם מקימים גילדה?

אני פונה לרודולף ואומרת לו, "מיקאל נשאר בפונדק לדבר." אז אני ניגשת ללום ולמכונת התפירה ובודקת אם הם נותנים לי לעשות עוד דברים שתפריט התפירה התפירה הרגיל שלי לא נותן.

ספגטיאלף מצטרף. הודעה מפורטת יותר כשאני אגיע הביתה ואשתמש במחשב. בינתיים ספגטיאלף הגיע לגילדה הישראלית.

עריכה: הודעה מפורטת כאן.

ליאור- out.
גילדה מעניקה לך את היכולת לראות מי בגילדה, לתקשר איתם ובתכ'לס לשדרג את הזיהוי שלהם. תחשוב על זה כמו מדים, רק עם היתרון שרק אתה יודע מי איתך ולהפך ואין שום מצב שירמו אותך.

in
"אני אעביר לו את הדברים האלו." מיקאל אומר, ונע לכיוון הילה. סאמיר בינתיים קורא את מה שהוא יכול.

"יש לי רק תיאור כללי- לקחת דברים, לערבב אותם, ואולי יצא לי משהו. אני רק יודע כמה מרכיבים בסיסיים. אני יכול ליצור דיו, אבק שריפה, אפילו משחות ריפוי מצמחים. אני יכול לעשות הרבה דברים, מסתבר, אבל הם חייבים להיות קשורים לערבוב" סאמיר אומר לך עם פרצוף סקרן. הוא מוציא שני צמחי מרפא שאתה לא מזהה, מכניס אותם למים, ומוציא מהכוס שקודם שומשה תה. היגיון של משחק מחשב. הוא שותה את הכוס, והעיניים שלו נראות קורנות לרגע.

"אני יכול... לחשוב!" הוא אומר. נראה שהתה העלה לו את החוכמה.

ופתאום נכנס לכם מישהו (ספגטיאלף). מה הוא יגיד לחבורת אנשים די מוכנה שרק מתחילה להבין מה רוצים מהם?

בלובל- את מוצאת שאת יכולה להשתמש בצמר כדי לטוות בד וחוטים מהלום, מכונת התפירה נתנה לך את האפשרות לייצר את החליפת שריון ועוד כמה דברים שדורשים חוטים. רודולף מגלגל עיניים ואומר "רק שיעשה את זה מהר."

out
יש לי ציוד בסיסי וכאלה? כמו שיש לכולם
in
מבט סביב, לנסות לראות כמה שיותר תסתכל סביב, תזהה הכל, אל תתעלם, מבט על האנשים, לנסות לסקור אותם, ובכן, ישראלים, אולי זה יהיה טוב
אני נכנס לחדר ומסתכל סביב, סוקר את הכל, שומר כל מידע שאפשר, "היי, אני אמיר" אני אומר

"ספק גילדה ספק איחוד, אנחנו מגנים אחד על השני בתנאי שכל אחד יכול לתרום בצורה זו או אחרת.
נקבל כל אחד, כל עוד הוא ימלא 3 תנאים
1) הוא יכול לתרום לנו
2)הוא לא יתקוף אותנו או יבגדו בנו.
3) הוא לא יפקיר אף אח בשדה הקרב

אז.... במה אתה יכול לתרום?"

"לתרום... לתרום למענכם, ואני אהיה חלק מהגילדה, הוגן" אני ממלמל לעצמי, "ובכן, לתרום, אם אתם צריכים אדם עם מחשבה יצירתית ומומחיות בפתרון בעיות, או עם זכרון למופת ששם לב לפרטים הקטנים"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה