• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

חיפוש שחקנים אני מחפש -אותך- להרפתקה נועזת ומסעירה!

XXX_אמיר_XXX

פונדקאי מהשורה
טווח גילאים
20-80
מיקום בארץ / פלטפורמה
roll20
בתשלום?
לא
הקשיבו הקשיבו, הרפתקנים, מחפשי אוצרות, קוסמים סקרנים, נוכלים חדי-לשון, שכירי חרב, חוקרי מסתורין וכל מי שליבו נמשך אל הלא נודע!

אני מחפש אתכם להרפתקה נועזת ומסעירה!

בעיר המגדלים המופלאה, פושעים, אנשי חוק ומחפשי הזדמנויות נאבקים ללא הרף על כוח, כסף ויד עליונה מול יריביהם. אך לאחרונה — משהו מפר את האיזון.

שמועות על דפים מספר של קסם אסור החלו להתפשט בסמטאות, באולמות האצולה ובמאורות העולם התחתון.

נבלים, גיבורים וציידי אוצרות כאחד תרים אחר שבבי מידע, בשביל חלקם- כרטיס יציאה מהעוני ובשביל אחרים החתיכה המשימה של שנים של מחקר, עמוד אחד יכול לשנות חיים, או להרוס אותם.

האם תצליחו לנווט במבוך הצללים? ללכת על התער שבין חיים ומוות בתוך רשת העכביש של כרישי העולם התחתון? או שמא דווקא הפוליטיקאים המחויכים הם אלו שיתקעו לכם סכין בגב?

אני שליט מבוך שמחפש שחקן נוסף להצטרף למשחק של dnd 5e שמתקיים ב־Roll20 וב־Discord בשעות הערב. כרגע יש שלושה שחקנים, והמשחק נמצא בשליש הראשון שלו.

ההרפתקה נכתבה על ידי ומתרחשת בעולם של Eberron. מדובר בהרפתקה מגוונת, עם מפות מושקעות שאני מלקט בקפידה מהאינטרנט, טוקנים שאני יוצר במיוחד, ו־soundtrack ייחודי שמטרתו להפוך רגעים חשובים לבלתי נשכחים.

הדבר החשוב ביותר לפני שפונים הוא לוודא שיש לכם זמן. הגעה קבועה למפגשים היא הפרמטר החשוב ביותר להנאה של השחקן ושל הקבוצה כולה.

אז אם יש לכם זמן, אתם אוהבים דמויות, מסתורין, תככים, אקשן והרפתקה — מוזמנים לפנות אליי כאן או בדיסקורד:

amir1998bro

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה