• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

אנימה

Shaman אמר/ה:
צ'אפטרים של FMA שהגיעו ל-70 עמודים
מעולם לא עברו את 45 עמוד. כמובן, הם יוצאים בווליומים של 4-6 פרקים כל אחד, לרוב עם רצף עלילתי ביניהם (הסצנה נקטעת, ואז ממשיכה בפרק לאחר מכן או בזה שאחריו).
Shaman אמר/ה:
FMA - הכי מומלץ.אחת הסדרות הטובות ביותר.אנימה טובה,מנגה מעולה.אני לא אפרט כי אמרת שראית.אני אישית תקוע באיזה פרק חמישים ומשהו...
יש 51, אז אתה לא ממש תקוע... או שאתה לא סופר נכון. או שאתה רואה את שתי האנימות הנפרדות ובטוח שיש רק אנימה אחת.

the Nerubian אמר/ה:
Shaman אמר/ה:
צ'אפטרים של FMA שהגיעו ל-70 עמודים
מעולם לא עברו את 45 עמוד. כמובן, הם יוצאים בווליומים של 4-6 פרקים כל אחד, לרוב עם רצף עלילתי ביניהם (הסצנה נקטעת, ואז ממשיכה בפרק לאחר מכן או בזה שאחריו).
Shaman אמר/ה:
FMA - הכי מומלץ.אחת הסדרות הטובות ביותר.אנימה טובה,מנגה מעולה.אני לא אפרט כי אמרת שראית.אני אישית תקוע באיזה פרק חמישים ומשהו...
יש 51, אז אתה לא ממש תקוע... או שאתה לא סופר נכון. או שאתה רואה את שתי האנימות הנפרדות ובטוח שיש רק אנימה אחת.
התכוונתי כמובן לצ'אפטר חמישים ומשהו.טעות שלי.
לאחר בדיקה מעמיקה ראיתי שהגעתי עד צ'אפטר 61,ושכל צ'אפטר הוא בערך 45.יש כמה שיותר ויש כמה שפחות.בכל מקרה,הצ'אפטר הנוכחי הוא בערך 100,ככה שלא הגעתי רחוק מדיי.התחלתי לראות את Brotherhood,אבל נטשתי בערך בפרק 5.

לנארוטו יש יותר קרוב ל350 פרקים... (אני מכליל את שיפודן)

//hack.sign פנטסטית. ויש לה עוד המשכים או סדרות מקבילות או משהו, שלא יצא לי לראות, אבל sign בת"ז.

ומצטרף להמלצות על טריגאן וקאובוי ביבופ.

באופן משעשע כלשהו, זו דווקא ההודעה הראשונה שלי.
אני ממליץ על הדברים הבאים -

Histories Strongest Deciple Kenichi
אנימה שמכסה את הסאגה הראשונה של הסיפור.
משלבת הומור עם אקשן טוב ודמויות משעשעות מאוד. צריך קצת סבלנות בשביל להתחבר אליה.
היא מספרת על נער שמתחיל ללמוד אומנויות לחימה, והסיפור מתפתח לקרבות מפורטים ומעניינים, ושואב אותך אליו.
למי שיש סבלנות לקרוא את המאנגה, שכוללת 200+ פרקים (וזה לאחר שמסיימים לראות את האנימה), אז שיקרא, היא טובה מאוד ועוד לא הסתיימה.

naruto - עולם פנטזיה מעולה ומפורט. עלילה מאוד מושקעת (ומאוד ארוכה), אני לא אוסיף כי כבר דיברו על זה, אבל בכל אופן אני ממליץ.

Bleach - אנימה נחמדה עם אקשן טוב, מומלץ למי שאוהב הרבה קרבות ובעיקר הגדלות כוח רבות של דמויות לאורך כל הסדרה.

Higurashi - אנימת אימה מצוינת, שוב, כבר פירטו עליה ואני רק אוסיף שהסיפור שלה יותר מורכב ממה שנדמה בהתחלה ויש שם הרבה טוויסטים עלילתיים שהופכים את כל העסק למעניין.

Death note - אני מסכים שמרגע מסוים בסדרה, היא מתחילה להימרח, אבל הפרקים הראשונים שלה, עד לשלב מסוים, מעולים. ממש מעולים. כל אחת מהדמוית שם חכמה בצורה מטורפת ואני אוהב את זה.

Elfen Lied -ממש ממש לא לילדים. האנימה עם הכי הרבה דם שראיתי בכל חיי.
הסיפור שלה מדהים, לפי דעתי, בכמה שהוא עמוק, עצוב, ומזעזע ברובו (יש גם קצת קטעי הומור).
דמויות עמוקות מאוד, שלכל אחת סיפור ייחודי משלה.
אני לא רוצה לרשום יותר מדי על העלילה, על מנת לא להרוס.
באמת מומלץ (למי שחושב שהוא מסוגל לראות המון דם), אלה 13 פרקים שמשאירים הרבה רושם.
אחת האנימות האהובות עלי, אישית.
בנוסף גם המאנגה שלה מאוד נחמדה, מומלצת למי שראה את האנימה ורצה לדעת איך הסיפור באמת היה אמור להיגמר. :)

ולסיום, שאלה, מישהו ראה אנימה שקוראים לה Alucard?
רציתי לדעת אם שווה להתחיל לראות את זה.

פסקי- ה OVA הישן או אולטימט? מאוד אהבתי את הדמויות בהלסינג, הן היו נורא מגניבות לדעתי. הסיפור זה עניין אחר, הוא היה מבולבל ונמרח, והסוף הכי אנטי-קליימקטי שראיתי. את אולטימט לא ראיתי עדיין, שמעתי שהוא טוב יותר.

לא קיימת אנימה בשם אלוקארד.

למאנגה הלסינג יש שתי אנימות המבוססות עליה - "הלסינג" היא הראשונה, עשויה בפרקים של חצי שעה כל אחד ויש לה עלילה נפרדת לחלוטין מזו של המאנגה. "הלסינג אולטימייט" היא האנימה החדשה יותר, הפרקים שלה ארוכים יותר והיא יותר נאמנה למאנגה (ולכן הרבה יותר אפלה ואלימה באופן כללי).

היי, אני אומנם קצת באיחור.
אבל אני נורא ממליץ על Mushishi אנימה שנורא נהנתי ממנה, וגם Samurai Champloo. גם Higashi no eden שיצאה לא מזמן אנימה ממש טובה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה