באופן משעשע כלשהו, זו דווקא ההודעה הראשונה שלי.
אני ממליץ על הדברים הבאים -
Histories Strongest Deciple Kenichi
אנימה שמכסה את הסאגה הראשונה של הסיפור.
משלבת הומור עם אקשן טוב ודמויות משעשעות מאוד. צריך קצת סבלנות בשביל להתחבר אליה.
היא מספרת על נער שמתחיל ללמוד אומנויות לחימה, והסיפור מתפתח לקרבות מפורטים ומעניינים, ושואב אותך אליו.
למי שיש סבלנות לקרוא את המאנגה, שכוללת 200+ פרקים (וזה לאחר שמסיימים לראות את האנימה), אז שיקרא, היא טובה מאוד ועוד לא הסתיימה.
naruto - עולם פנטזיה מעולה ומפורט. עלילה מאוד מושקעת (ומאוד ארוכה), אני לא אוסיף כי כבר דיברו על זה, אבל בכל אופן אני ממליץ.
Bleach - אנימה נחמדה עם אקשן טוב, מומלץ למי שאוהב הרבה קרבות ובעיקר הגדלות כוח רבות של דמויות לאורך כל הסדרה.
Higurashi - אנימת אימה מצוינת, שוב, כבר פירטו עליה ואני רק אוסיף שהסיפור שלה יותר מורכב ממה שנדמה בהתחלה ויש שם הרבה טוויסטים עלילתיים שהופכים את כל העסק למעניין.
Death note - אני מסכים שמרגע מסוים בסדרה, היא מתחילה להימרח, אבל הפרקים הראשונים שלה, עד לשלב מסוים, מעולים. ממש מעולים. כל אחת מהדמוית שם חכמה בצורה מטורפת ואני אוהב את זה.
Elfen Lied -ממש ממש לא לילדים. האנימה עם הכי הרבה דם שראיתי בכל חיי.
הסיפור שלה מדהים, לפי דעתי, בכמה שהוא עמוק, עצוב, ומזעזע ברובו (יש גם קצת קטעי הומור).
דמויות עמוקות מאוד, שלכל אחת סיפור ייחודי משלה.
אני לא רוצה לרשום יותר מדי על העלילה, על מנת לא להרוס.
באמת מומלץ (למי שחושב שהוא מסוגל לראות המון דם), אלה 13 פרקים שמשאירים הרבה רושם.
אחת האנימות האהובות עלי, אישית.
בנוסף גם המאנגה שלה מאוד נחמדה, מומלצת למי שראה את האנימה ורצה לדעת איך הסיפור באמת היה אמור להיגמר.
ולסיום, שאלה, מישהו ראה אנימה שקוראים לה Alucard?
רציתי לדעת אם שווה להתחיל לראות את זה.