הוציאו ערכת התחלה חדשה של ה remaster או שזה אותה אחת מלפני כמה שנים? היה לי אותה אבל בסוף לא יצא לי לשחק.
אבל יכול לקנות מחדש
עריכה: זה כדי להתנסות במכאניקה, אבל איך בניית הדמות? מקריאה בספר זה נראה כמו מסע כומתה לבנות דמות.
מהתיאור של הנרוביאן זה מזכיר לי את הימים שבדרגה הראשונה היה צריך לתכנן את ההתקדמות של הדמות. זה ממש לא כמו מהדורה ארבע, שהיא גמישה.
בניית דמות די פשוטה.
הדמות בנויה מfeats. יש לך פיטים שאתה מקבל מהancestry (משתמש פה במונח גזע לפשטות),פייטים מהמקצוע, פיטים של skills (קורא להם פה סקילים לפשטות) שאתה מומחה בהם, ופיטים "גנרליים".
בכל רמה של הדמות, אתה מקבל גישה לחלק מהם. פיטים של מקצוע- בכל רמה זוגית, פיטים של גזע- ברמה הראשונה, וכל 4 רמות אחריה (1, 5, 9, 13, 17), גנרלית- מרמה 3 וכל 4 רמות אחריה (3, 7, 11, 15, 19).
יש מקצועות ששוברים את הדפוס הזה- כל מקצוע "קרבי" (לוחם, נוכל, אלוף, סייר, סוואשבאקלר) מקבל פיט מקצוע ברמה 1, הנוכל מקבל *המון* סקיל פיטס, אחד בכל רמה... ממליץ לך לקרוא בarchives of nethys על מקצוע שאתה רוצה לשחק לפני.
נגיד אני בונה לוחם ברמה 1. אני מתחיל בancestry. בוא נשאיר את זה פשוט וניקח בן אנוש. בני אנוש נותנים לי ancestry hp (בונוס לנקפ התחלתי) של 8, ו2 מתאמים לבחירתי. אני קודם כל אבחר מקצוע, כדי להבין איפה לשים אותם.
עכשיו, אני בוחר מקצוע. בא לי לעשות הרבה נזק, אז אני אבחר בלוחם (fighter). הלוחם נותן לי כמה פיטים "חינם" כשאני בוחר בו- reactive strike (התקפה מזדמנת) ו raise shield (אתה יכול לספוג נזק עם המגן שלך כשאתה מרים אותו). עכשיו, יש לך class feat. אתה יכול לבחור בין כל מיני פיטים, שעובדים עם סגנונות מסוימים- נשק ומגן, 2 נשקים, נשק ויד פנויה, ירי בנשק טווח, ונשק דו ידני. אתה רוצה להשתמש בנשק דו ידני, אז אתה בוחר ב vicious swing- אתה יכול להשתמש ב2 פעולות כדי להוסיף עוד קוביית נזק להתקפה שלך עם נשק דו ידני. וזה נחמד- ברמה 1, 2ק12 + 4 זה נזק רציני.
עכשיו, בוא נבחר lineage. תחשוב על זה כ subrace שלך- אלפים למשל בוחרים בין אלף יערות לאלף מערות ומה שביניהם. כבן אדם, אתה יכול לבחור בין skilled ancestry, מה שנותן לך עוד סקילים, versatile שנותן לך עוד פיט, לבין aiuvarin ו gromaar (חצי אלף וחצי אורק) שנותנים לך לקחת ancestry feats של הגזעים הללו. עכשיו, בוא נבחר dromaar בינתיים.
עכשיו, יש לנו ancestry feat. יש לך הרבה בחירות, נגיד orc ferocity, שמציל אותך מנפילה ל0 נק"פ פעם ביום. פיט טוב מאוד למי שבאמצע שדה הקרב.
עכשיו, בוא נראה איזה רקע יתאים לדמות שלך. אולי חייל? מגניב. אז אתה לוקח את הרקע של warrior. הוא נותן לך skill feat- ושמו intimidating glare, שנותן לך לאיים ולעשות demoralize בלי שהמטרה תצטרך להבין אותך- אתה פשוט נראה מפחיד. מגניב.
עכשיו, אתה גם מקבל 2 מתאמים, 1 נעול לכוח או חוסן, והשני לאיזה יכולת שתרצה- אולי עוד כוח? שימושי כדי לפגוע. אתה כמובן, משקיע אותם בכוח וחוסן.
עכשיו, למתאמים מהגזע- כבן אנוש (כגזע "ראשי") יש לך 2 בונוסים חופשיים, ואין מינוסים. אתה כמובן משקיע בכוח וחוסן. אוקיי, ועכשיו למתאם מהמקצוע שלך. אתה כמובן שוב בוחר בכוח, ומעדיף להשאיר את הזריזות לנוכלים. אז אתה מסיים עם 16 בכוח, 14 בחוסן, ו10 בכל תכונה אחרת.
עכשיו, ברמה 2, אנחנו נוכל לקחת עוד skill feat, ועוד class feat.
מקווה שההדגמה ברורה.