• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אז, קפטן אמריקה: עולם חדש מופלא, נורא כמו שאומרים?

נתקלתי בהרבה ביקורות שליליות על הסרט, אבל חבר שקיבל הזמנה מהעבודה אמר שזה סרט בינוני סטנדרטי של MCU…
אני תוהה אם פשוט כולנו סובלים מעייפת מארוול, והיחס לסרטים חדשים הוא כמו לסרט חדש של DC, או שבאמת הוא סרט גרוע ממש.

מי כבר ראה?

ראיתי היום.
כילד בן 13 ומישהו שלא ראה הרבה מסרטי מארוול (רק חלק, ואת השאר השלים מתקצירים ויוטיוב), אולי אני מתרגש יותר מדי וזה רק סרט בינוני, אבל נהניתי מאוד.
העלילה מגניבה, סצנות הקרב מדהימות, והשחקנים מעולים. שירה האס שלנו משחקת תפקיד משני אבל מצויין, אנתוני מאקי הוא גיבור אדיר, וכל שנייה שהאריסון פורד על המסך היא עונג טהור, ולדעתי דני רמירז הוא סיידקיק מושלם.
לדעתי סרט מעולה.

ייאמר לזכותו של הסרט שאני נהניתי מהסרט. התעלומה בלבו של הסרט עבדה מבחינתי. אני חושב שהבחירה בענק האדום כיריב הסופי של קפטן אמריקה יותר משמעותית למישהו שמכיר את הסטריאוטיפים שנפוצים לגבי שחורים באמריקה. וגם מבלי להכיר, הוא גרסה מעניינת של דמות צללים לסאם וילסון עצמו כלומר דמות שנשענת רק על סופר כוח לעומת מישהו שנשען על סופר טכנולוגיה (הדמות של ת'דאוס רוס מבוצעת היטב). הנבל האמתי היה גם הוא מעניין. בת שרף הוא גם נגיעה נחמדה שמובנת רק למי שמכיר את המיתולוגיה היהודית - שרף הוא המלאך השומר בשערי גן-עדן וזה שם משפחה הולם לגיבורת על. אני מקווה שהסרטים הבאים יעמיקו את הדמות שלה. הדבר היחיד שהרגשתי הוא שהסרט הזיע דם כדי לעשות את סצנות הלחימה של קפטן אמריקה מגניבות ככל הניתן כלומר הוא לא הסתפק רק בסופר-אגרופים אלא גם נתן לו את הסופר-טכנולוגיה בידיעה שהוא לא באמת מספיק חזק כדי לעמוד מול האיומים שאורבים לגיבור-על בעולם של מארוול.

נתקלתי בהרבה ביקורות שליליות על הסרט, אבל חבר שקיבל הזמנה מהעבודה אמר שזה סרט בינוני סטנדרטי של MCU…
אני תוהה אם פשוט כולנו סובלים מעייפת מארוול, והיחס לסרטים חדשים הוא כמו לסרט חדש של DC, או שבאמת הוא סרט גרוע ממש.

מי כבר ראה?
ראיתי, נחמד הבנייה של העלילה, אבל שזה מגיע לאקשן הcgi פשוט מוגזם...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה