Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
אצלי קבוצת משחקי התפקידים ומשחקי הלוח נוטרלו שתיהן יחד.
אז… אצלי זה הרבה משחקי לוח עם הילדים וסופסוף התפנה לי זמן וחשק כדי לשחק במשחק הקלפים של ארקהם הורר סולו.
זה שהמלחמה נפלה בול על סוף שנה+החופש הגדול מבאס, אבל גם החופש הלא מתוכנן כשכל הדברים מבוטלים הוא נהדר. מזכיר את ימי הקורונה (רק חבל שחופש כזה בא תמיד עם אסון מתמשך).
ההתקעות בבית נותנת המון זמן פנוי, אז בשעה טובה ומוצלחת אנחנו יכולים לשחק במשחק הפורום הצד האפל של הירח, והעלילה מתקדמת בקצב טוב לצפייתי.
בנוסף, התחלתי לבנות הרבה דברים מקרטון. סמל החטיבה האהובה עליי מסיבות שלא אזכיר (נראה מי מכיר), כמה דגמי מטוסים קטנים מקרטון ומעמד לדגם ההוריקן שבניתי בחודש שעבר.
אצלנו קטאן נכנס לאופנה (ילדים בני 6 ו- 9). הקטע הוא שאיבדנו את החוקים ואשתי בעיקר שיחקה עם הילדים עד עכשיו על סמך הזיכרון שלה, אז כשהבאתי הברקה לגגל את החוקים באינטרנט ראיתי כמה רחוק מהחוקים הם שיחקו - ומאז הם די שונאים את המשחק…
הקמפיין היה בהפסקה בזמן שאחד השחקנים בחו"ל ואחד במילואים, והיה אמור לחזור ממש השבוע- רק שהשחקן שבחו"ל נתקע שם.
מעבר לזה, אני בעיקר מנצל את הזמן למשחקי מחשב ולSpirit Island. בתקווה עד סוף המצב אבין את ההרחבה האחרונה עד הסוף.
כרגע קבוצות משחקי התפקידים הוקפאו ולא ממש בא לנו לעבור למקוון.
רוב האנרגיות שלי מושקעות בילדים והזומים של הילדים, אז לצערי אני לא מספיק ממש "משתעמם".
מה שכן אני עובד על מיני פרוייקט אישי של המרה, סידור והכנה של קלפי מפלצות עם סטטים עבור השמש השחורה, מדי פעם גונב שעה להתקדם בצביעת המנטיקור ואולי להביא את הרעינות שיש לי בראש לתרחיש הקת'ולהו החדש הבא שאריץ בתקווה בדרקוניקון.
הקבוצות אצלי כיום שתיהן מקוונות. אחת (מרוצללים) ממשיכה כרגיל. שנייה (מו"ד 5) בהקפאה חלקית לפחות בגלל המצב. אם כי בינתיים הדיכאון שסבלתי ממנו חלף וחזרתי לעבוד בקצב טוב בהרבה על חומרי משחקי תפקידים שאני מוציא, כולל גם עימוד של חומרים ששותפים שלי עשו.
אז רגע לפני סוף ההרפתקה (ממש שני מפגשים לפני) החל מבצע עם כלביא ונאלצנו להפסיק את המשחק. בינתיים עלה הרעיון לשחק בזום, פלטפורמה שאני ממש לא אוהב למשחקי תפקידים, אבל עדיף כבר לסיים את ההרפתקה לפחות.
אני מנסה שלא להרחיב על זה מלים כי אני מרגיש קצת אשם, אבל מה שהיה אמור להיות ביקור בארץ עם כמה ימים של בילוי בצרפת בדרך חזרה לארה”ב הפך לטיול של שבועיים בצרפת שבו אני מדי פעם מדבר עם ההורים שלי בוידאו והם אומרים לי שלא להגיע לארץ הפעם. לא היו לי תוכניות משחקי תפקידים של ממש, אבל מכיוון שיש לי יותר זמן פה אז הסתובבתי קצת ומצאתי חנות מקומית נחמדה, עם משחקי תפקידים, רובם ככולם בצרפתית. חלק ניכר מהמבחר בצרפתית מתורגם, אבל שני אלה לא. הגדול הוא משחק שמתרחש בשנות החמשים של המאה שעברה בארה”ב אלטרנטיבית, והקטן הוא הרפתקה נייטרלית-לשיטה אבל עם קסם אורבני בימים אלה שעוסקת במכשפים שהולכים לבצע טקס נורא כלשהו. בתקווה שניהם מעניינים כמו שהם נראים ויעזרו לי להריץ דברים מגניבים ולשפר את הצרפתית שלי.
תכננתי לחזור בסופ"ש שעבר לעבוד על לסיים את פרוייקט הכתיבה שלי לTwilight 2000 אבל במקום זה ביליתי את שני הסופשי"ם האחרונים ואת כל מה שביניהם וקצת אחרי וגם לפני, באיזה מתקן צבאי מוזנח למדי אבל ממוגן כמו שצריך.