• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

WHF: Army Development / Dark Elves

אני חושב שאמרתי לך את זה כבר 20 פעם, אני ממש אוהב את הshiny (cold) ones... בכלל הסכמה מצוינת בזה שהיא מתאימה לשריון / בגדים של האלפים ולעור / קשקשים של הלטאות בלי להראות מאולצת באף אחד מהמקרים.

the mage אמר/ה:
כמו שאמרתי לך בבפאלדין בחנוכה,מדהים!
אבל תגיד,יש לך עדיין רק מכשפה אחת בגיבורים?
וגם,לא שמתי למשמר השחור שאני יודע שיש לך 16 כאלו.

תודה רבה :D וכן עדיין יש לי רק קוסמת אחת כמפקדת, הקנייה הבאה שאני מתכוון לעשות יהיה כנראה הדרקון של ההיי אלפים ואביר פגסוס ברטוני ואשים עליהם את אבירי הקולד וואנס הנותרים.

The Chosen One אמר/ה:
נראה טוב מאוד!

אני חושב שצריך קצת אינקינג- בפנים בעיקר...
ומה עם ביסוס?

שוב תודה :D איך לשם את האינק בפנים? איזה אינק? flesh wash? והאם פשוט לצבוע את האינק ולהשאיר את זה ככה?
וכן אני צריך לבסס את זה.. אבל זה פשוט המווון לבסס וכשאני רואה את כל מה שאני צריך לבסס זה די מוריד ממני את הרצון להתחיל.

אורי19 אמר/ה:
אני חושב שאמרתי לך את זה כבר 20 פעם, אני ממש אוהב את הshiny (cold) ones... בכלל הסכמה מצוינת בזה שהיא מתאימה לשריון / בגדים של האלפים ולעור / קשקשים של הלטאות בלי להראות מאולצת באף אחד מהמקרים.

כן אמרת הרבה אבל תמיד כיף לשמוע שוב :D תודה :)

תודה רבה לכל מי שהגיב, אשמח לעוד תגובות ואם מישהו רוצה שאני אצלם משהו במיוחד, תגידו ואני אצלם ואפרסם.

Blood-Rage
ואם מישהו רוצה שאני אצלם משהו במיוחד, תגידו ואני אצלם ואפרסם

הייתי מעיר משהו על השכנה/אחות/חברה או סתם המוכרת השמנה מהמכולת השכונתית...
אבל מכיוון שאני מנהל פורום מכובד אני אוותר.... :wink:

בכל מקרה- fleshwash מדולל עם מים, יכול לעשות הבדל...
תנסה על מודל אחד ותראה אם אתה אוהב את התוצאה.

ואכן, אתה צריך יותר מגיבור אחד... ובהחלט יותר מקוסמת אחת...

אוקיי בקשר לגיבורים.
אני רוצה לקנוורט מהאבירי קולד וואן הנותרים שלי מפקד אחד על קולד וואן, ואחר להפוך לBSB (על קולד וואן).
עכשיו אני צריך רעיונות איך להפוך אותם ליוצאי דופן משאר האבירים הרגילים כדי שיראו שהם בעצם מפקדים.
אשמח אם תוכלו לתת רעיונות איך לעשות את זה :).

טוב, כמו התשובה לרוב השאלות החשובות בחיים-
ביטים! ביטים! וביטים! :orcwink:

לגבי המפקד- טוב, גלימה, חרב, אולי ביסוס שונה (גולגולות/מגן או כסדה אלפית רמוסה...)
קינוורט תנוחה יותר מיוחדת- הירואית- של חרב מושטת קדימה...
קינוורט של הקולד-וואן שלו, להוסיף שיריון ומגנים עליו...

לגבי הBSB, טוב, דבר ראשון למצוא דגלים יותר נורמאליים וגדולים, בטח לא הנייר טואלט של האלפים...
אם תרצה יש לי דגלים של כאוס/אנשי חיה/שלדים...
אני חושב שדגל חלק של כאוס שתוכל לצייר עליו- יהיה מתאים...
ושוב, לקשט עם ביטים...

האבירים האלה מאוד קשים לקינוורט. אולי כדאי לך לחכות חודשיים יהיו קולד וואנים חדשים.

יש לי מאלוס דארקבלייד אחד שאני יכול לתת לך, שהוא יותר יפה ונוח לעבודה (לדעתי).

the mage אמר/ה:
חביב ביותר,יש מצב לקרב בכנס עוד שבוע,עמית?
אגב,אתה נכנס לטורניר?

תומר

נ.ב-אתה ואלעד חייבים לי כסף אל הכנס,לא לשכוח!

אני בא לטורניר בשביל לעשות קרבות :wink: אז בכיף.
לא החלטתי אם אני רוצה להיכנס לטורניר צריך לעבור על הספר החדש ולראות עם יש שם רשימה שאני יכול לבנות. נראה עוד.
ואל תדאג כמובן שנחזיר לך את הכסף.

תודה רבה ! :D תחדש גם אתה :P .
אני גם מאוד מרוצה מהספר, שפרו את רוב הבעיות שהיו ולומרות שיש פה ושם דברים מעצבנים בסה"כ הספר יצא ממש טוב.
הבעיה עכשיו היא שאני רוצה לדחוף את הכל לרשימה אחת ואין מקום :( .

הבעיה שדבר כזה עולה לך 150 נק'. ב150 נק' אתה יכול לקחת יחידה של 20 לוחמים עם מגנים ופיקוד מלא, או יחידה של 5 אבירים חלקים או עוד גיבור.
אתה מבין את הבעיה? אי אפשר גם וגם.

Blood-Rage אמר/ה:
הבעיה שדבר כזה עולה לך 150 נק'. ב150 נק' אתה יכול לקחת יחידה של 20 לוחמים עם מגנים ופיקוד מלא, או יחידה של 5 אבירים חלקים או עוד גיבור.
גיבור ב150 נקודות? זה ממש זול! זה עולה בערך כמו 10 חיילים של חי"ר בסיסי עם command...

תאמינו לי אתם והמודלים של פחות מ10 נקודות שלכם - יש לכם צרות של עשירים.

אורי19 אמר/ה:
Blood-Rage אמר/ה:
גיבור ב150 נקודות? זה ממש זול! זה עולה בערך כמו 10 חיילים של חי"ר בסיסי עם command...

תאמינו לי אתם והמודלים של פחות מ10 נקודות שלכם - יש לכם צרות של עשירים.
הוא עולה 169 :P והוא לא גיבור

gambakupu אמר/ה:
הוא עולה 169 :P והוא לא גיבור
תחזור אליי כשהמודל הכי זול בצבא שלך יעלה 12 נקודות והגיבור ה"רגיל" (לא דמות מיוחדת) הכי זול שלך יעלה 100.
לא שאני מתלונן על השדים, זה יופי של צבא, אבל 170 נקודות בשביל משהו מאוד חזק זה לא כזה חולני, בייחוד כשבאותה רשימה אתה יכול גם למלא את השורות במודלים יותר זולים (אופציה שלי אין).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה