• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

WH40K : Army Developmnt / Tyranids

הזמנתי לפני כמה זמן באטל פורס ובא אמור להגיע אליי בזמן הקרוב, בנוסף עשיתי היילייטס לטייראנט אבל עדיין אין לי תמונות.
בנוגע לכנפיים של הטייראנט אני מפחד לצבוע אותם ושזה בסוף ייצא מגעיל..
חשבתי על חום.. אבל איזה חום הייתם ממליצים? ואיזה עוד צבעים אתם חושבים שיכול להיות יפה חוץ מחום?

היילייטים לסגול ניתן לעשות ע"י ערבוב של סגול עם תכלת, כמובן שתלוי כמה בהתאם להבהרה שאתה רוצה לעשות

ותנסה את זה קודם על חתיכת ספרו

סיימת צד אחד של הכנפיים, ונראה טוב בסה"כ, אבל יש רק מעבר קל מאוד, של סגול שהוא נראה אחיד בתמונות, צריך לראות אותו במציאות כדי לראות את המעבר.

אני מאוחר יותר אערוך את ההודעה הזו ואפרסם תמונות, פשוט אין לי זמן כרגע.

לאייר, כפי שטל כבר ענה לך, לקחתי את זה מדרקון של WHF. (אם זה ממש משנה לקחתי את זה מהדרקון של ההיי אלבס, לומרות כפי שכבר אמרו נראה לי שלכל הדרקונים יש אותם כנפיים.)

בנוסף לכך לא מזמן קיבלתי את הבאטל פורס.
עד עכשיו הרכבתי 8 הורמאגונטים, והשאר עדיין בספרוס בתקווה עד אייקון הכל יהיה בנוי וצבוע.

עד עכשיו ביניתי וריססתי את כל המיניז מהבאטל פורס (8 הורמאגאונטים, 8 ג'נסטילרים, 8 טרמאגאונטים, קארניפקס, ולוחמים)

את הקארניפקס סיימתי (ביניתי צבעתי וביססתי !)
אפרסם תמונות בקרוב (מקווה).

התוכניות שלי הם לסיים לצבוע את כל הבאטל פורס עד אייקון מה שנותן לי 3 שבועות.

Blood-Rage אמר/ה:
עד עכשיו ביניתי וריססתי את כל המיניז מהבאטל פורס (8 הורמאגאונטים, 8 ג'נסטילרים, 8 טרמאגאונטים, קארניפקס, ולוחמים)

את הקארניפקס סיימתי (ביניתי צבעתי וביססתי !)
אפרסם תמונות בקרוב (מקווה).

התוכניות שלי הם לסיים לצבוע את כל הבאטל פורס עד אייקון מה שנותן לי 3 שבועות.
אחרי כל זה,כמה נק' יהיה לך?

שמע אני יכול להגיע לסה"כ בערך 2500 נק' (אם אני מכניס את כל המיניז למשחק ונותן לכולם שידרוגים) אבל לרשימת 2000 שלי עדיין חסרים לי קופסאת גאונטס וטייראנט גארד :roll:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה