• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

WH40K : Army Developmnt / Tyranids

טל בשמחה אראה לך איך לצבוע את הבסיס.. אבל אם תוכל לפני הכנס לצבוע את הבסיס בscorched brown ולהדביק את הgravel אהיה ממש טוב ויקל על העבודה.. כי פשוט לוקח 24 שעות עד שהדבק לבן מתייבש.

ותכלס לא תהיה לי בעיה לראות לכל מי שרוצה איך לעשות את הבסיס.. פשוט שיהיה לכם דברים מוכנים. לדוגמא את הgravel מודבק לבסיס כי אני לא מביא את שלי משני סיבות א' הוא יכול להישפך ממש בקלות ב' אני משתמש בשל חבר.

טוב.. סיימתי לצבוע את הרייבנר.. אבל עדיין לא ביססתי אותו..
אתם רוצים שאקח תמונה עכשיו של כל הצבא? או שאחכה עד שאצבע את ה-9 ג'נסטילרס שנותרו.. אבל זה יהיה רק אחרי ביגור.

מה שכיף זה אחרי שאסיים את ה ג'נסטילרס שנותרו כל הצבא שלי יהיה צבוע :D 1500 נק' של נידים !

שניתי טיפה את הטייראנט שלי, ורציתי לדעת מה ניראה יותר יפה, איך שהוא עכשיו או איך שהיה קודם.
הנה תמונות להשוות :

לפני השינוי :
[IMG]http://i23.photobucket.com/al.../albums/b375/Blood-Rage/Picture014.jpg[/IMG]

ואחרי השינוי :
[IMG]http://i23.photobucket.com/al...ket.com/albums/b375/Blood-Rage/Picture127.jpg

אשמח לדעת מה נראה יותר טוב.
תודה מראש,
Blood-Rage.

נ.ב.
עשיתי רשימת 2000 וכדי להגיע אליו אני צריך עוד : טייראנט עם כנפיים, טייראנט גארד,
2 קופסאות של גאונטים ועוד קופסא של ג'נסטילרים. :shock: הרבה מה לקנות בשביל להשלים 500 נק'. כך שיש לי עוד הרבה מה לעשות :D

לא בהכרח, אני פשוט רוצה לדעת מה הקהילה חושבת, אני אוהב את מה שעשיתי אבל אני עדיין רוצה לשמוע את דעות של אחרים. ובאתו מידה הם יכולים להגיד "לא אהבתי את זה, אולי תנסה לעשות כך וכך כדי לשפר"

אני אשמח לכל תגובה וכמובן שכל הערה טובה או רעה תתקבל בברכה.

מעולה! אני עדיין לא אוהב את הסגול והאדום על עור הגוף (על הנשקים האדום אחלה), אבל השיריון(ואאל"ט גם החלקים הירוקים?) עלה כמה רמות למעלה. סחטיין!

לא הזמנתי (לומרות שאני כבר חודש שולח אי-מיילים לכ"כ והם לא עונים לי :cry: ) או עשיתי משהו גדול.. רק רציתי להודיע שסיימת לבסס את כל ההורמאגאונטים שלי 8-)

הזמנתי הייב טייראנט (לפני שבוע בערך) ואני קונה כנפיים של בלאד ת'רסטר מרוני - אח של טל.
וברגע שיהיה לי את שניהם יהיה לי הייב טייראנט עם כנפיים ו1500 נק' שלמות וצבועות!
אפרסם תמונות ברגע שיהיה לי את שניהם.

נ.ב.
מי שיודע איך לעבוד עם גרין סטאף אשמח אם יוכל להסביר לי.

מחר אני מקבל את ההזמנה של ההייב טייראנט וכנפיים ! וכן כן, אני הולך לצבוע אותו עד יום חמישי! (מקווה).

בקשר לסכמה הציעו לי משהו חדש לנסות ואני נולך לראות איך הוא יוצא, אבל בוא לא יהיה עדיין על הטייראנט החדש.

צהעץי וביססתי את הטייראנט המעופף ! :D 1500 נק' צבועות!
בקרוב 2000 !

הטייראנט :
[IMG]http://s23.photobucket.com/al...ge/?action=view&current=Picture143.jpg[/IMG]
תהנו :P
אני עדיין לא צבעתי את הנפיים. אשמח לרעיונות איך לעשות.

כתבתי הודעה עם מחמאות הסברים והצעות ואז נסגר הנט.

אני אתגבר על העצלנות לשכתוב, אז ישר ולעניין:
עצות:
-תעשה היילייטים גם לירוק. זה הלך טוב עם הטפרים האדומים ועם הcarapace
-עצה לשיפור עוד יותר של הכרפייס, תערבב בין השחור והטורקיז תכלת הזה ששכחתי את שמו, ותעשה עם זה היילייט רק על יותר שטח, בדיוק באותה שיטה שעשית עם הטורקיז לבד,
ועל זה תעשה את ההיילייט הסופי כמו שעשית מקודם

בגדול, לא רע בכלל, במיוחד בהתחשב במהירות שצבעת את זה.
היילייטים הטורקיזים על השריון השחור נראים מעולה

כמה דברים שצרמו לי / טיפים לשיפור:
1. היילייטים על הירוק. חייב חייב חייב. אם אתה מפחד כי זה משטחים מעוגלים תעשה דרייבראש מאוד מאוד מאוד עדין בשביל "לסמן" לך את האיזורים שצריך להדגיש, ובשביל שתקבל תחושה של איך זה צריך לצאת
2. היילייטים על כל הנקודות תכלת/סגול שיש לו על הגב ובכל מיני מקומות, וגם על כל המקומות האדומים שנראים כמו חתכים בעור (על השפיצים האדומים יש, וסבבה)
3. הכנפיים כמובן לא גמורות, ואני אישית הייתי צובע אותם במשהו שייתן קונטרסט טוב לשאר המודל, כמו בחום/עור לתוך עצם, פשוט עם הרבה גוונים של דרייבראשים עדינים

Furyhound אמר/ה:
עצה לשיפור עוד יותר של הכרפייס, תערבב ...
שים לב שכבר עכשיו יש שם שני גוונים של צבע, אני מניח שהוא מבין שככל שיהיו יותר מעברים זה יהיה יותר חלק :)

אני הייתי מרכיב את הכנפיים כזוג ידיים, אבל זה כבר טעם אישי, חוץ מזה קבל ח"ח על זה שהקדמת אותי וסה"כ הוא נראה ממש טוב, גורם גם לי חשק לקבל אתהכנפיים מהר

אה כן הכנפיים.
בגלל שהוא הגנרל אז לדעתי שווה לעשות אותן מיוחדות.
כמובן שאתה יכול לעשות אותן פשוטות ולעשות היילייט לירוק, הרבה יותר חשוב.
אבל בנוסף לירוק (שהוא חובה) -

אפקטים על הכנפיים.
אפשר לעשות אפקט שאני הכי אוהב. עורקים.
אחרי שצבעת את הכנפיים אתה לוקח מכחול נורא דק ועושה עורקים בצבע כונטרסט.
כדאי שיהיה בהיר, אלא אם כן הכנפיים בהירות.
אפקט נוסף זה זיגזג. כמו על נמר. לא אוהב את זה, אבל סתם מציע אפשרויות. שיהיה משהו שיעשה אותו מיוחד.
כמובן דברים כאלה דורשים דיוק מרבי והרבה סבלנות, אבל אני רק מציג לך אפשרות.

בקשר לצבע כנפיים, חום זה טוב כי זה נטראלי. חום וירוק זה גם צבעים שיש המון בטבע והולכים מצויין ביחד. זה כמובן אומר חום לכל גווניו, מב'ז-אוקר ועד חום כמעט שחור. וחום ירקרק ובלה בלה.
אתה יכול משהו דומה לcarapace רק עם גוון טיפה שונה. שחור עם איזה היילייט של תכלת טורקיז קצת אחר.
וכמובן יש עוד מליון אפשרויות אבל אלה ^ אני חושב שיילכו טוב

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה