• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Warhammer until 30 March 2004

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Anonymous
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
A

Anonymous

Guest
Dear All,

We are happy to announce that we will NO longer carry GW products in our store in Jerusalem, due to the price and product policy of the new importer.

Until the 30th of march 2004 we will sell all 6th Edition goods at GW purchase price. This means that you can have up to 30% discount on the already LOW prices that you knew from our store. This offer does not apply on 5th edition goods.

We still have lots of Codexes, a whole TAU army, Chaos Space Marine Megaforce, Paints, many blisters and so on.

Please don't call us because we cannot accept your phone order anymore (to many cancellations). Payment only credit card and Cash.

For all those that have purchased in the past: THANK YOIU for your business and good luck with your game.

Tsadok Moshe Blok

PS: Outstanding orders will be reimbursed with money immediately after proper proof of purchase. (not by phone)

Note: we preserve the right not to sell.

אני מאימן שאו מפה או דרך אימייל, שד"א מה הוא???

tsadok, i have allredy paied for my order bot still it didnt ceame to me, i alredy talked to you on the phone and you sed you will call back....but you didnt and i need that order befor pasover* so pleas meake contac with me as son as posible.

*פסח :?

שלום לכולם,

רק תגובה קצרצרה על ההאשמה המרומזת בתחילת המייל - המחירים של כוכבי כסף משקפים את המדיניות של GW ועברו אישור של GW. מעבר לזה - אין תגובה.

אני לא עונה בשם אף אחד, אבל מהנסיון שלי, ירידת הליש"ט עכשיו לא תעזור כי הסחורה כנראה הוזמנה בתעריף הגבוהה יותר של הליש"ט.
אם הירידה הזאת תימשך גם בהזמנה הבאה, יש סיכוי שגם המחירים שלהם (של כוכבי הכסף) ירדו.

8.2 זו לא ממש צניחה. למעשה, כל מחיר מעל 8 לא משנה לנו. בטווח בין 8 ל-8.5 לא יהיה שינוי מחיר.
מתחת ל-8 תהיה הוזלה. מעל 8.5 סביר, אבל לא בטוח, שיהיה ייקור.

חבורת עילגים.
התקשרתי אליו אתמול והזמנתי טלפונית.
גם אתם יכולים.
הכוונה שלו היא לא להזמין משהו שאין לו בסטוק כי הוא לא מתכוון להזמין עוד, אלא הוא מנסה לחסל את הסטוק במחירים זולים.
אני מציע לבדוק, לי זה השתלם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה