• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Warcraft: להבי הצללים- התחלנו![הרשמה סגורה]

היא קוראת בבהלה נופלת אחורה:"ה...להב הבוער?! לא! אני לא! אני..."

נאנחת.
"אני קוראיבה. אני שאמנית ואני עובדת עבור ת'ראל. ו...אני באמת...לא יודעת איך הגעתי לכאן. אין לי לאן ממש ללכת." רועדת מעט.

"אם...זה לא יפריע לך...אלך אתך...אני יכולה להועיל..."

ניסאר:

גרהאם מסתער על השלושה מן הצפון, זורק את חניתו על אחד מן הזאבים. החנית פוגעת בפניו של הזאב וחודרת עמוק, מה שמפיל את החיה האדירה במהלך דהירתה, וזורק את הרוכב כמה מטרים קדימה. לא האורק ולא הזאב קמים לאחר מכן.
בתגובה לכך, שני הרוכבים האחרים עוצרים את זאביהם(שלא תוקפים בעקבות ההשפעה המועטה שהצלחת להנחית בהם) ומסתערים על חברך. בזמן הזה, גרהאם שולף גרזן עצומה התואמת לגודלו וכורת את ראשו של האורק המתקרב אליו, בעוד שהשני מספיק לשרוט את בטנו מעט בעזרת חרבו השלופה.
בזמן הזה, רוקסגאר מסתער על שלושת הרוכבים מן הדרום, שכבר הספיקו להקיף אותו. לרוע מזלם, נראה שהם מעולם לא נלחמו בעוג לפני כן. בן הכלאיים גדול המיימדים בן רגע קורע את בטנו של האורק הראשון בעזרת גרזני המלחמה שהחזיק בכל אחת מידיו, ובמהירות פנה לחסום את התקפותיהם של האחרים. כאשר ניסו לפצוע אותו שוב, הם רק נתקלו בשריונו ובלהב הגרזנים.
האורקים אשר הגיעו מהמערב החלו להתקדם לכיוונך, אך כאשר ראו שתוקפיו של רוקסגאס לא יחזיקו מעמד זמן רב, הם שינו את כיוונם.
בזמן הזה ראית שגרהאם עומד לבדו על יד שלושת גופות האורקים, פצוע קשה בכתפו כפי שנראה.
ואז הגיעו השלושה מן המזרח... לא כמו שאר האורקים שנראו פשוטים למראה, הם לבשו שריונות שחורים ובוהקים. עיניהם היו אדומות וחסרות אישונים.
הם עצרו את בהמותיהם הגדולות כמה מטרים לידך, ופשוט התבוננו בך, מחכים שתגיב ככל הנראה.

קוראיבה&בודג'ו:

ההליכה במדבר היבש איננה מתגלה כדבר קל במיוחד היום. החום שמטילה שמש המדבר הרבה חזק מהרגיל, ובכל פעם שמתגלה בפניכם מקום מעט מוצל בין הצוקים והסלעים העצומים שמצויים בכל הארץ הזאת, אתם לוקחים לעצמכם כמה דקות מנוחה כדי להתגבר על החום הכבד.
הרוחות השוררות במקום רק מתחזקות, עד שלפתע אתם מתחילים לשמוע אותם נושאות מילים לא מובנות אל אוזניכם. נראה שמשהו במילים גורם לכם להרגיש בטחון רב. אך אתם מביטים סביבכם ולא מוצאים שום זכר לבעל הקול, פרט לרוח המדבר המתחזקת ול... סופת החול העצומה שמתקדמת לכיוונכם!

"וואה! רוחחולות ענקית!" זועק בודג'ו, "איששורה, שימי בד על הפה והחוטם השעירים שלך, ותרטיבי אותם לפני. גם תעזרי לי למצוא מסתור, עכשיו!".
בודג'ו שולף בד מהתיק, ומרים את המיימיה "היה יכול להיות בגד של בובה נחמדה" הוא אומר, ומרטיב את הבד לפני שהוא מכסה את אפו.

אני מאד מצטער, לא הייתי בבית כל הזמן הזה...
------
ניסאר מביט לעבר שלושת הרוכבים באיום. הוא מניף ידיו לאוויר, וזועק...
מתוך החול מתחיל להיבנות יצור גדול שלאט לאט מקבל צורה של אריה איימים.
האריה שואג ומסתער על שלושת הרוכבים.
ניסאר מפנה ידיו אל הרוכבים, ממלמל מספר מילים ופרץ אש יוצא מידיו, מכוון אל הרוכבים.

ניסאר:

אריה האימים מסתער על אחד מהשלושה שעדיין יושב על זאבו. הוא קופץ במהירות לאחור, משאיר את הזאב שלו לבלום את ההתקפה. שני החיות הענקיות מתחילות להאבק אחת בשנייה, נושכות ושורטות בזעם.
כדור האש שלך שעף על השאר פוגע בהם לרגע ואז נעלם כלא היה, אינו משאיר סימן עליהם או על הזאבים. השניים יורדים במהירות לארץ, ואחד מהם מצביע במהירות על נקודה מאחוריך. אתה שומע לפתע קול מוכר נאנח ומשהו נחבט על הארץ. בפתאומיות, קולות הלחימה שמאחוריך פוסקים...

בודג'ו וקוראיבה:

סופת החול תופסת אתכם בסוף. האוויר מלא האבק והחול צורב בעיניכם ואתם נאלצים לעצום אותם. הרוח שורקת באוזניכם ומפילה אתכם על הארץ. ואז לפתע הכל נפסק. אתם פוקחים את עינכם ומוציאים את הסביבה המדברית עדיין עומדת לנגד עינכם. אך היא שונה כעת. אתם לא זוכרים שנספחתם עם הרוח, אך בכל זאת אתם עומדים כעת על פסגתו של צוק. ממרחק, אתם רואים מספר דמויות, אך אתם לא מצליחים לראות אותם כמעט בגלל המרחק. הן זזות יחסית מהר, ונראה שמשהו חשוב קורה שם.

נ.ב. כפי שאתם שמים לב, התגובות שלי ממש איטיות. הסיבה לכך היא שאני לא מוצא זמן רב לכתוב כאן, וככל הנראה המצב ישאר כך בזמן הקרוב.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה