קוראיבה-
ידעתי שנגיע בסוף להסכמה... כעת הקשיבי, באחד מהמחנות הנסתרים של כת הלהב הבוער, מסתתר מכשף רב עוצמה, אשר הגיע למסקנה שיש דבר חזק יותר מהשדים הארורים. הוא רוצה לסגוד לאדון שלי, המלך ליץ'. אך הוא אינו יודע כיצד להתחיל ללמוד את אומנות המוות. כאן את נכנסת לתמונה, אני אוביל אותך אליו בבטחה, ובעזרת הצלקת שאת נושאת על גופך, אדריך אותו כאשר תפגשי אותו. הוא מצפה לבואך...
אז הכל נעשה מוזר. עינך פוגשות רק באפלה, עד שהן נפקחות שוב... ומביטות באור השמש המסנוור בשמיים. את מוצאת את עצמך שוכבת על אדמת המדבר.
אינך זוכרת כלל כיצד הגעת לכאן, אך את מוצאת את כל הציוד שנשאת איתך שוב. באופק את רואה יצור המתקרב אל המקום, ככל הנראה טרול.
תני לו להוביל אותך, יש לכם מטרה משותפת, רק שאת ככל הנראה גם תשרדי את המסע עד שתגיעי אליה, לעת עתה...
בודג'ו-
לאחר שיטוט בעיר ומציאת רוכלים אשר רק שגעונם הזהה לזה שלך גורם להם למכור את המצרכים להכנת בובות הוודו, אתה משיג את כל הדרוש, ופונה חזרה לביתך. מכיוון שאתה כבר מיומן מאוד במלאכה, ההכנה אינה אורכת זמן רב, ואתה אורז יחד איתך את שאר סט הבובות שלך. לרוע המזל, לא תוכל לשאת את בית הבובות המאולתר שלך במסע, ואתה נאלץ להשאיר אותו מאחור. בתקווה שתוכל להקים מחזה מדברים מאולתרים שתמצא בדרך.
בסופו של דבר אתה חוזר אל שערי העיר, ועוקף את ההמון. הפעם אינך מוצא את הטרול החובש את ראש הזאב עם המסר המשונה, ויוצא לדרך.
אדמת המדבר הלוהטת נחשפת מולך. כפי שמצופה במדבר, אינך מוצא כאן צמחייה כלל. חיות בר רבות אינן מסתובבות כאן גם הן, מכיוון שמלבד החום הרב, במדברות דורוטאר אורבות סכנות נוספות. אך למרות זאת, אתה מוצא אשת-שור באופק, לבושה גלימות, שוכבת על הקרקע ונראת די מבולבלת. אולי קיבלה מכת שמש, אתה חושב לעצמך...
ניסאר& רוקסגאס:
"או, שום דבר מיוחד... רק קראתי לכמה חברים לקפוץ לביקור" הוא חושף את שיניו הגדולות והמחודדות בחיוך. שני חצים שורקים עפים במהירות באוויר ופוגעים בקרקע מולכם. אתם מביטים סביבכם ומוצאים אורקים רבים המגיעים מכל כיוון באופק, רכובים על זאבי ענק שחוצים את המרחק במהירות מדהימה.
אוסקל שלף במהירות את הגרזן העצום שלו, והתחל לצעוד לאחור. "אם תעשו משהו טיפשי עד שהם יגיעו, כולכם תמותו!"
נ.ב. כן! סוף סוף, לאחר זמן רב אנחנו ממשיכים! אני רואה שרובכם עדיין חברים פעילים בפורום ובפעם האחרונה הראתם די הרבה התלהבות להמשיך, ולכן לא הודעתי לכם מראש. אם בכל זאת אינכם יכולים להמשיך לשחק בהרפתקה, אז תודיעו לי בה"פ, ואני אראה מה לעשות.