• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Warcraft: להבי הצללים- התחלנו![הרשמה סגורה]

"אז תפתח את העיניים שלך ותהיה מוכן" הוא אומר לחברו ואז פונה אל השליח בחשדנות:
"מה היה בדיוק הקסם הזה?" אני מקווה שהוא לא יצור נבזי שמתעסק בכישופים טמאים הוא חושב לעצמו בבוז.

קוראיבה-

ידעתי שנגיע בסוף להסכמה... כעת הקשיבי, באחד מהמחנות הנסתרים של כת הלהב הבוער, מסתתר מכשף רב עוצמה, אשר הגיע למסקנה שיש דבר חזק יותר מהשדים הארורים. הוא רוצה לסגוד לאדון שלי, המלך ליץ'. אך הוא אינו יודע כיצד להתחיל ללמוד את אומנות המוות. כאן את נכנסת לתמונה, אני אוביל אותך אליו בבטחה, ובעזרת הצלקת שאת נושאת על גופך, אדריך אותו כאשר תפגשי אותו. הוא מצפה לבואך...

אז הכל נעשה מוזר. עינך פוגשות רק באפלה, עד שהן נפקחות שוב... ומביטות באור השמש המסנוור בשמיים. את מוצאת את עצמך שוכבת על אדמת המדבר.
אינך זוכרת כלל כיצד הגעת לכאן, אך את מוצאת את כל הציוד שנשאת איתך שוב. באופק את רואה יצור המתקרב אל המקום, ככל הנראה טרול.
תני לו להוביל אותך, יש לכם מטרה משותפת, רק שאת ככל הנראה גם תשרדי את המסע עד שתגיעי אליה, לעת עתה...

בודג'ו-

לאחר שיטוט בעיר ומציאת רוכלים אשר רק שגעונם הזהה לזה שלך גורם להם למכור את המצרכים להכנת בובות הוודו, אתה משיג את כל הדרוש, ופונה חזרה לביתך. מכיוון שאתה כבר מיומן מאוד במלאכה, ההכנה אינה אורכת זמן רב, ואתה אורז יחד איתך את שאר סט הבובות שלך. לרוע המזל, לא תוכל לשאת את בית הבובות המאולתר שלך במסע, ואתה נאלץ להשאיר אותו מאחור. בתקווה שתוכל להקים מחזה מדברים מאולתרים שתמצא בדרך.
בסופו של דבר אתה חוזר אל שערי העיר, ועוקף את ההמון. הפעם אינך מוצא את הטרול החובש את ראש הזאב עם המסר המשונה, ויוצא לדרך.
אדמת המדבר הלוהטת נחשפת מולך. כפי שמצופה במדבר, אינך מוצא כאן צמחייה כלל. חיות בר רבות אינן מסתובבות כאן גם הן, מכיוון שמלבד החום הרב, במדברות דורוטאר אורבות סכנות נוספות. אך למרות זאת, אתה מוצא אשת-שור באופק, לבושה גלימות, שוכבת על הקרקע ונראת די מבולבלת. אולי קיבלה מכת שמש, אתה חושב לעצמך...

ניסאר& רוקסגאס:

"או, שום דבר מיוחד... רק קראתי לכמה חברים לקפוץ לביקור" הוא חושף את שיניו הגדולות והמחודדות בחיוך. שני חצים שורקים עפים במהירות באוויר ופוגעים בקרקע מולכם. אתם מביטים סביבכם ומוצאים אורקים רבים המגיעים מכל כיוון באופק, רכובים על זאבי ענק שחוצים את המרחק במהירות מדהימה.
אוסקל שלף במהירות את הגרזן העצום שלו, והתחל לצעוד לאחור. "אם תעשו משהו טיפשי עד שהם יגיעו, כולכם תמותו!"

נ.ב. כן! סוף סוף, לאחר זמן רב אנחנו ממשיכים! אני רואה שרובכם עדיין חברים פעילים בפורום ובפעם האחרונה הראתם די הרבה התלהבות להמשיך, ולכן לא הודעתי לכם מראש. אם בכל זאת אינכם יכולים להמשיך לשחק בהרפתקה, אז תודיעו לי בה"פ, ואני אראה מה לעשות.

קוראיבה שרועה על הקרקע החמה מניחה לשערותיה להתפזר עיניה דומעות. אני ארורה... טמאה...בוגדת היא מתרוממת מנגבת את דמעותיה מוחאת חול מגלימותיה ומביטה בטרול ברצינות אוחזת בהתנשות כבדה בצלעותיה. "אני...חושבת..." לוקחת את בקבוק המים שותה בלגימה מעט קולנית- צלקת טפרים שחורה מחרידה על לחיה השמאלית.
היא מחזירה לו את הבקבוק נשענת בעייפות על המטה שלה.
"אני...קוראיבה.." מתנשמת בכבדות.

האם יזהה את הצלקת?

קוראיבה בוהה בו לרגע ארוך. אני בוגדת... ואני גוררת אותו לעניין... לא! אין לי ברירה! אם לא אעשה את זה... הם..ימותו...ו...אני אגן עליו...כן...
משפילה את ראשה עיניה מבולבלות. אשחק את המשחק... למרבה הצער היא מרימה מבט אומלל ומבולבל.
"אני...לא יודעת... הלכתי פה... לא זוכרת לאן... ונגמרו המים...והתייבשתי..."

משפילה את ראשה נראית שברירית ככל שטאורנית יכולה להראות שברירית. "אני...אלך אתך. אין לי מושג לאן ללכת."

ניסאר מביט אל השמים, מגלגל את עיניו. למה זה צריך לקרות...
הוא מניף ידיו למעלה ומתוך החול עולות להבות שמקיפות את אוסקל.
הוא מתחיל להוציא קולות גרוניים משונים, מנסה לתקשר עם הזאבים שהאורקים רוכבים עליהם, מנסה להפנות את החיה נגד רוכביה.

ניסאר& רוקסגאס:

אוסקל מקלל כאשר הוא מביט בלהבות, ומנסה לשמור את ידיו הרחק מהן. בינתיים הרוכבים רק ממשיכים להתקדם, אך בפתאומיות שניים-שלושה מן הזאבים פוסקים מלדהור, ועוצרים בהיסוס במקומם. רוכביהם שואגים בעצבנות וחובטים בגבם, מאלצים את הבהמות הגדולות להמשיך לדהור...
בסופו של דבר, כאשר הרוכבים קרובים מספיק, אתם מצליחים לראות שמכל כיוון מגיעים שלושה רוכבים.
גרהאם, שישב בדממה במשך כל הזמן הזה, קם לבסוף ואומר בקול "שמעתי שמועות רבות על כך שהאורקים הללו מענים את האומללים הנופלים בידם. אם זה מה שיהיה עלי לעבור, אני מעדיף למות. היה שלום ידידי ניסאר!" בלי להוסיף דבר, הוא מסתער עם חנית על השלושה הבאים מן הצפון וזועק "אמא אדמה, עזרי לי!"

שאמא אדמה תעזור לכולנו
הוא ממשיך לנסות לתקשר עם הזאבים. לגרום להם לתקוף את האורקים.
"איתך עוד לא גמרתי!" הוא צועק על האורק הלכוד ומורה לנחש לשמור על האורק של יברח..

"כלבת של נולים לא באה בטפרים שלהם!", מרעים בודג'ו, שעכשיו כבר מתחיל להרגיש ממש עצבני. "לנולים כמעט ואין טפרים, יש להם טלפיים!".
בודג'ו שולף ראש חנית מתיקו, ומרים אותו בהיכון. "חוץ מזה," הוא מסנן "נולים הם ביבשת הישנה. איך איששורה צעירה הספיקה לפגוש נול מוכה-כלבת עם ציפוניים גדולות?".

OOG: וכאתנחתא קומית, אתם מוזמנים לבדוק את הסרטון G)news from Outland), הסרטון השני מלמעלה, בקישור הבא:
http://www.worldofwarcraft.com/downloads/movies.html

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה