• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[THbT] אושר תאריך היציאה של המיניאטורות של ׳ההוביט׳! ה24!

Gandalf

פונדקאי ותיק
משגיח/ה בדימוס
שלומות,
הפורומים בחו״ל גועשים ורוחשים בעקבות הודעה בדף הפייסבוק של חנות GW באנגליה בנוגע לאירועים בעתיד:

"This takes us right round to the Last Saturday of Half Term, the 3rd of November... this Saturday is the release day for a load of really cool new shiny models for us to go mad for, but what will it be!!!???"

וזה לא הכל, חברים. התפתח דיון בדף הפייסבוק, ובאחת מהתגובות של השחקנים מאנגליה נכתב כך:
I can confirm that as this morning I went to my local GW store to pick up some pots of paint for my miniatures and struck a conversation with the manager who asked I'm a LOTR/Hobbit fan and after I said yes he replied "Remember remember the 3rd of November"
זה אומר שגם המנהלים המקומיים של החנויות יודעים - מה שאומר שכבר תדרכו אותם בנוגע להגעה של המיניאטורות.

אז, האם ה3 בנובמבר הוא התאריך הנחשק?! אני כבר שיריינתי לי ביומן לא לעשות שום דבר מיוחד ביום הזה :)
ציינו שזה מוזר שהמיניאטורות ייצאו חודש לפני הסרט, אבל אני רוצה להזכיר שגם המיניאטורות של שר הטבעות ייצאו חודש לפני היציאה של ׳אחוות הטבעת׳ לאקרנים.

אז למה אנחנו יכולים לצפות?
-לחבורתו של תורין - באלין, בופור, וכו׳. אני משער שכולם יהיו גיבורים בעוצמה נמוכה, בדומה להוביטים בLotR.
-תורין עצמו - גיבור בעוצמה גבוהה, כנראה יהיה גם רכוב וגם לא רכוב.
- בילבו באגינס - בטוח גיבור, השאלה היא כמה חזק. הייתי משער שגם לו תהיה את האפשרות של כל החוקים עם הטבעת האחת כמו שיש לפרודו, רק שאין נאזגולים שייראו אותו.
- גנדלף! גיבור חזק ביותר, כמובן.
- האורקים/גובלינים של הרי האופל? הרי כבר בטריילר ראינו חלקים מתוך המאורה שלהם.
- מלך האורקים, שנראה כרגע מכוער-משהו לטעמי, אבל אולי בהמשך זה ישתנה.
- וורגים חדשים. לפי הטריילר הם לא הולכים להיראות דומים לאלו שבשר הטבעת בכלל, אלא הרבה יותר זאביים.

מה דעתכם?

עריכה: אושר תאריך היציאה: ב3 בנובמבר זה קורה!

אדיר!
אני רוצה להזכיר שכבר יש מינאטורות לבילבו, אבל חוץ מזה אני אחכה למודלים הרעים החדשים, הם נשמעים מעולה ואם ירצה המוהאוד יכול להיות שתראו אותם מתישהו כתוספת לצבא שלי. מעניין מה יהיה השלב הבא? מינאטורות לסילמריליון? (זה יהיה ממש א ד י ר ! ! ! ! 1 1 1 1 אחד אחד אחד אחד)

גאלאן - בהחלט, עם יציאת הסרט שבו הוא מופיע(השני או השלישי).

בינתיים אספתי לכם כל מיני תמונות שעליהן יבוססו המיניאטורות. אז בינתיים יש לנו מה לשער ולפנטז:
אחד משלושת הטרולים! נראה דומה למדי לטרולים שראינו בLOTR, אם כי יש לו פנים מעט יותר אנושיות.
hobbittrailer02-048.jpg

מוכן להתערב איתכם שתצא לו מיניאטורה.
hobbittrailer02-075.jpg

וורגים! הם עדיין וורגים, אבל יותר זאביים ממקודם.
hobbittrailer02-088.jpg

hobbittrailer02-092.jpg

תסתכלו בפי השמאלית של התמונה. כן, אלו ענקי אבן! מקווה שיהיו מיניאטורות מגניבות שלהם.
hobbittrailer02-101.jpg

הרבההההה יותר גדול ממה שחשבתי:
hobbittrailer02-129.jpg

השוט הכי מפוקס של אורק שיש בטריילר. אז זה אומר שכן יהיו להם מיניאטורות!
hobbittrailer02-057.jpg

אפילו עוד אורקים, בgoblin town.
hobbittrailer02-063.jpg

כרגע השמועות אומרות שככל הנראה יהיה סט חוקים זהה למדי למשחקים של LotR וTH(כן, החלטתי שזה קיצור ראוי, לא?), בעל שינוי מינורי של חוקים לא מרכזיים - מה שאומר שבעתיד נוכל לראות שילובים מגניבים כמו מומאקיל נגד תורין וחבורתו :) !

אני מבצע ביקור פתע נוסף, ובפי חדשות מרגשות!

greendragon אמר/ה:
I can confirm November the 3rd is a release date! GW aren't allowing us retailers to put up pre-orders just yet, expect them to go up Saturday 27th October at the earliest I think.

One has to wonder if they'll adopt a similar strategy to Dark Vengeance and release a Limited Edition version first, pushing the standard's release forward to November 10th. With so much time to spare before the film's release, I wouldn't be surprised at this.

November's White Dwarf will certainly contain a large feature on The Hobbit and retailers order it on the 22nd, its released Oct 27th but orders from myself will probably be with you on the 26th =D (this is the part where I blow my own trumpet...) November's White Dwarf can be pre-ordered here, the only reason I mention this is because now until Sunday my website is doing a free gift with all pre-orders
http://www.greendragongames.co.uk/deals/pre-orders.html
(Randomly chosen between a bag of flock, tube of glue, a LOTR mini or a voucher code for money to spend on the site) - This includes orders which have a pre-order and then other items

I'll keep an eye on this thread and use my "inside knowledge" along with the others in the know on this forum to try and bring you info on the Hobbit box set, its contents, prices, etc etc ASAP. As I'm sure most of you are just as excited are me and have probably already put down the money and commitment to get this box set no matter what... No? Just me? I NEED MY DWARVES!!

זהו פוסט מבחור שהוא הבעלים של חנות המוכרת מוצרים של GW. הוא בעצם אישר שה3 בנובמבר הוא תאריך היציאה הרשמי, אבל אולי כבר ב27 נוכל לבצע הזמנות מקודמות!
בנוסף, הוא סיפר על כך שבגיליון הבא של white dwarf יהיה מוקדש אך ורק למודלים של ההוביט. למזלי, יש לי את המגזין של white dwarf בibooks על האייפד, כך שאני אקבל את המגזין ואחלוק איתכם את התוצאות.

יש לי עדכון, מGW:

New products
For those of you who are Games Workshop Hobbyists, our new products pipeline is probably what
interests you most. Sadly this is not something that I can say too much about: keeping details of our
future releases secret until just before they are available to buy adds to the excitement and success of
each launch. In the last 12 months we have narrowed the disclosure window to the weekend before
release and sales of new products - and of White Dwarf which showcases the new products - have
been significantly higher as a result.
What I can say is that we will release some amazing products this year. Products that will surprise and
delight Hobbyists. We plan to do so every month, including December 2012 when we will release our
new Hobbit range to coincide with the film. And... ahh, but that would spoil the surprise. You will just
have to wait and see. You will not be disappointed.

Mark Wells, CEO of Games Workshop

Its from a press release issued July this year so is safely in the public domain

בקיצור, לצערי הרב ה27 וה3 הם לא התאריכים, ואת המיניאטורות ככל הנראה נוכל לראות, להזמין מראש ואולי גם לקבל בדצמבר.

לא, ממש לא. את המיניאטורות עצמן הם כבר ייצרו מזמן(כי ברור שהם לא מתחילים לייצר מיניאטורות רק חודש לפני היציאה המשוערת שלהן). זה אומר שהם פשוט רוצים לשחרר את קו המיניאטורות כמה שיותר קרוב לשחרור של הסרט.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה