שלומות,
הפורומים בחו״ל גועשים ורוחשים בעקבות הודעה בדף הפייסבוק של חנות GW באנגליה בנוגע לאירועים בעתיד:
וזה לא הכל, חברים. התפתח דיון בדף הפייסבוק, ובאחת מהתגובות של השחקנים מאנגליה נכתב כך:
אז, האם ה3 בנובמבר הוא התאריך הנחשק?! אני כבר שיריינתי לי ביומן לא לעשות שום דבר מיוחד ביום הזה
ציינו שזה מוזר שהמיניאטורות ייצאו חודש לפני הסרט, אבל אני רוצה להזכיר שגם המיניאטורות של שר הטבעות ייצאו חודש לפני היציאה של ׳אחוות הטבעת׳ לאקרנים.
אז למה אנחנו יכולים לצפות?
-לחבורתו של תורין - באלין, בופור, וכו׳. אני משער שכולם יהיו גיבורים בעוצמה נמוכה, בדומה להוביטים בLotR.
-תורין עצמו - גיבור בעוצמה גבוהה, כנראה יהיה גם רכוב וגם לא רכוב.
- בילבו באגינס - בטוח גיבור, השאלה היא כמה חזק. הייתי משער שגם לו תהיה את האפשרות של כל החוקים עם הטבעת האחת כמו שיש לפרודו, רק שאין נאזגולים שייראו אותו.
- גנדלף! גיבור חזק ביותר, כמובן.
- האורקים/גובלינים של הרי האופל? הרי כבר בטריילר ראינו חלקים מתוך המאורה שלהם.
- מלך האורקים, שנראה כרגע מכוער-משהו לטעמי, אבל אולי בהמשך זה ישתנה.
- וורגים חדשים. לפי הטריילר הם לא הולכים להיראות דומים לאלו שבשר הטבעת בכלל, אלא הרבה יותר זאביים.
מה דעתכם?
עריכה: אושר תאריך היציאה: ב3 בנובמבר זה קורה!
הפורומים בחו״ל גועשים ורוחשים בעקבות הודעה בדף הפייסבוק של חנות GW באנגליה בנוגע לאירועים בעתיד:
"This takes us right round to the Last Saturday of Half Term, the 3rd of November... this Saturday is the release day for a load of really cool new shiny models for us to go mad for, but what will it be!!!???"
וזה לא הכל, חברים. התפתח דיון בדף הפייסבוק, ובאחת מהתגובות של השחקנים מאנגליה נכתב כך:
זה אומר שגם המנהלים המקומיים של החנויות יודעים - מה שאומר שכבר תדרכו אותם בנוגע להגעה של המיניאטורות.I can confirm that as this morning I went to my local GW store to pick up some pots of paint for my miniatures and struck a conversation with the manager who asked I'm a LOTR/Hobbit fan and after I said yes he replied "Remember remember the 3rd of November"
אז, האם ה3 בנובמבר הוא התאריך הנחשק?! אני כבר שיריינתי לי ביומן לא לעשות שום דבר מיוחד ביום הזה
ציינו שזה מוזר שהמיניאטורות ייצאו חודש לפני הסרט, אבל אני רוצה להזכיר שגם המיניאטורות של שר הטבעות ייצאו חודש לפני היציאה של ׳אחוות הטבעת׳ לאקרנים.
אז למה אנחנו יכולים לצפות?
-לחבורתו של תורין - באלין, בופור, וכו׳. אני משער שכולם יהיו גיבורים בעוצמה נמוכה, בדומה להוביטים בLotR.
-תורין עצמו - גיבור בעוצמה גבוהה, כנראה יהיה גם רכוב וגם לא רכוב.
- בילבו באגינס - בטוח גיבור, השאלה היא כמה חזק. הייתי משער שגם לו תהיה את האפשרות של כל החוקים עם הטבעת האחת כמו שיש לפרודו, רק שאין נאזגולים שייראו אותו.
- גנדלף! גיבור חזק ביותר, כמובן.
- האורקים/גובלינים של הרי האופל? הרי כבר בטריילר ראינו חלקים מתוך המאורה שלהם.
- מלך האורקים, שנראה כרגע מכוער-משהו לטעמי, אבל אולי בהמשך זה ישתנה.
- וורגים חדשים. לפי הטריילר הם לא הולכים להיראות דומים לאלו שבשר הטבעת בכלל, אלא הרבה יותר זאביים.
מה דעתכם?
עריכה: אושר תאריך היציאה: ב3 בנובמבר זה קורה!

... נחכה ונראה.