Wood-Elf
פונדקאי ותיק
הדבר הזה מטופש.Avatar אמר/ה:ה-ו' זה רק כדי בשביל שזה לא יהיה נעל, מה?
וכדי שזה לא יהיה רק ספאם- תהנה. (למרות שכבר לא תראה את זה..)
אני נשבע לך יש אנשים שבטוחים שקוראים לזה נוער!
את הולכת לטיול מים? =P
מוחעחעחעחע
הדבר הזה מטופש.Avatar אמר/ה:ה-ו' זה רק כדי בשביל שזה לא יהיה נעל, מה?
אבל לא מקבלים... >_>Wolf's Bite אמר/ה:איכסה פיכסה.... יותם רטוב... גוועלט!
תאו, אני שולח לך קארמות חיוביות כדי שתהנה!(רצ"ב כאפת שטות כיוון שאתה... סקינק)
חבר'ה, אם הייתי יודע שמקבלים כ-2000 ש"ח על כ-15 יום הדרכת קייטנה, הייתי הולך לקורס מדצים/משצים. סעמק. מומלץ לכם!
Wood-Elf אמר/ה:הדבר הזה מטופש.Avatar אמר/ה:ה-ו' זה רק כדי בשביל שזה לא יהיה נעל, מה?
אני נשבע לך יש אנשים שבטוחים שקוראים לזה נוער!
את הולכת לטיול מים? =P
מוחעחעחעחע
מאיזה מסגרת את יוצאת לטיול הזה ?Lambina אמר/ה:אני הולכת לטיול מים, ואני מציעה לכל האנשים שרוצים להצטרף אממ להצטרף!
טמפיט אתה בעצמך, אתה לא רואה שגם אני בנועל?!Wolf's Bite אמר/ה:טמפיט, למה נראה לך שהם עובדים 8 שעות?! זה קייטנה, הם עובדים בסביבות ה-6 -6.5 שעות ביום.
Wood-Elf אמר/ה:טמפיט אתה בעצמך, אתה לא רואה שגם אני בנועל?!Wolf's Bite אמר/ה:טמפיט, למה נראה לך שהם עובדים 8 שעות?! זה קייטנה, הם עובדים בסביבות ה-6 -6.5 שעות ביום.
אתה כל כך.. כל כך כפרי עם האטימות מוח שלך..
אמרתי לך, רק אם הם גרים במקום ממש טחון משלמים להם על זה!
מולאז'ו זה מטעם הנוער העובד...
ממישהו שאל אותך?!Wolf's Bite אמר/ה:Wood-Elf אמר/ה:טמפיט אתה בעצמך, אתה לא רואה שגם אני בנועל?!Wolf's Bite אמר/ה:טמפיט, למה נראה לך שהם עובדים 8 שעות?! זה קייטנה, הם עובדים בסביבות ה-6 -6.5 שעות ביום.
אתה כל כך.. כל כך כפרי עם האטימות מוח שלך..
אמרתי לך, רק אם הם גרים במקום ממש טחון משלמים להם על זה!
מולאז'ו זה מטעם הנוער העובד...
תגיד לי י'שפמנון, מי דיבר אליך? דיברתי לנבט!![]()
ד"א, ורוד זה - "שמישהו כבר יזרוק את דנה לים!", לא?
The Noal is vulentiring, meaning, you dont get payedצל-אש אמר/ה:טמפיט אתה בעצמך![]()
חוץ מזה שיש קיטנות שעובדים בהם 8 שעות (אני מכיר קיטנת מחשבים אחת כזאת,) גם אם הם עובדים 6 שעות, זה יוצא 22 שקל, שזה הרבה, אבל לא המון.
well, thats the diferance between mexico and USA, a mexican can work in the USA, but in mexico, if an american want to work here, he get shot.מתנאל אמר/ה:חבר שלי חזר מחצי שנה בארה"ב והוא סיפר לי משהו חביב.
הוא פגש מלא מקסינים ואמר שהם כולם נחמדים וצחוקים איתם ומקסיקני שעובד 5 שנים בסופר מרוויח 6 דולר לשעה הוא שהגיע לחודש לעבוד שם הרוויח 7-8 דולר לשעה....בקיצור לא רק שהמקסיקנים הם הכושים של האמריקאים הם גם הרוסיות בסופרים.![]()
נכון שאתה גאה להיות מקסיקני?!
Skink Chief אמר/ה:well, thats the diferance between mexico and USA, a mexican can work in the USA, but in mexico, if an american want to work here, he get shot.מתנאל אמר/ה:חבר שלי חזר מחצי שנה בארה"ב והוא סיפר לי משהו חביב.
הוא פגש מלא מקסינים ואמר שהם כולם נחמדים וצחוקים איתם ומקסיקני שעובד 5 שנים בסופר מרוויח 6 דולר לשעה הוא שהגיע לחודש לעבוד שם הרוויח 7-8 דולר לשעה....בקיצור לא רק שהמקסיקנים הם הכושים של האמריקאים הם גם הרוסיות בסופרים.![]()
נכון שאתה גאה להיות מקסיקני?!