Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
אתם סתם מתווכחים על משהו שאין בו טעם.
הקרב נגמר מה שהיה היה.
מה זה משנה מי ניצח?
שיחקתם נהניתם (חלק יותר חלק פחות) אבל אין טעם להתחיל להתווכח על מה שהיה, מה זה משנה? גם אם גילתם שטעיתם בחוקים אין כבר מה לעשות בקשר לזה.
למה להגיד אם אין לך מושג על מה אתה מדבר? מתי אמרו לי בפורום "חבל" והתעצבנתי?
ונועם - אני לא ממש נהניתי. עכשיו, משום מה, מאשימים אותי בהתבכיינות בגלל שאני אומר את זה, ומפרט למה. הרי ברור שבפעם הבאה אני אטחן את הזאבים. אבל עד אז אני מבקש לא לקטול את מה שאני אומר
אוי נו באמת! תפסיק כבר להתבכיין! אז מה, הפסדת, אם זה נקרא להפסיד כי לא היה לך הכבוד להפסיד אלא החלטת לפרוש באמצע! אם היית מנצח, לא היית מתחיל לחפש בספר בדיוק מתי אפשר לעשות את הפעולה האחת הזאת שעטעו בחוקים בה! אבל זה לגיטימי שתתבכיין, אבל לפחות תודע בזה!
אמרתי שנמאס מהויכוח. i call it a lose, אבל אני מניח שברור לכולם שבפעם הבאה לא תשאר אפילו קווצת פרווה בודדה מהסקוויגים השעירים הללו, שקואים לעצמם זאבים .
ואני מבקש מאלה שלא היו שם ולא יודעים במה מדובר שיועילו בטובם ויסתמו את הפה.
אני הייתי בכנס, ראיתי את הקרב, וראיתי את ההתנהגות של שני הצדדים.
אבל בלי שום קשר, אין שום צורך בויכוח סרק על מה היה.
אמיר - אני ממליץ לך לעשות חושבים אחרי הקרב הזה ולחשוב טוב טוב מה לא היה בסדר בטקטיקה שלך, ולא בצורת המשחק של האויב.
הרי היה ניתן לראות שגור התכונן טוב לקרב עם הטאו, אז אני ממליץ לך פעם הבאה לעשות כמוהו ולהיות מוכן יותר לקרב הבא בקמפיין.
חברה, די. לסגור את הדיון. הייתי צריך באמת להגיד את מה שרציתי כשזה קרה, ולא עכשיו. אני מתנצל אם ההתעצבות שלי דאתמול פגעה במישהו, ואני מצפה לקרב נוסף. הטאו לא הפסידו, אלא ביצעו נסיגה טקטית
פעם הבאה בבקשה לדעת את החוקים כדי למנוע מצבים לא נעימים שכאלו