• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

little fighter 2-שאלות

מייקי - כבר הרבה טורנירים בארץ תכנס ל - lf2.co.il ותראה שהם כבר עשו לפחות חמישה טורנירים...

akma - אני מתחיל מהשלב הראשון ומגיע עד לשלב האחרון ומנצח שת ג'וליאן בקלות... עם אתה לא מצליח אז תשחק ב essey

קופיל - אתה העלתה נקודה שעם יש לך צבא ואתה מחזיק נשק אז הוא לא יעבור אז האמת שהוא כן עובר... אני לא יודע באיזה גרסה אתה משחק אבל היא כנראה שונה משלי

ועוד משהו, מישהו ניסא לשחק ב servive mode? אני הגעתי לשלב 19 עם רודולף... (זה ממש קל, כל הזמן הפכתי ליריב שלי והשתכפלתי ^^)

קופיל אמר/ה:
כן. הגעתי לשלב 9, או משהו כזה.
יש לי את גרסה 2.0, איזו לך?
יש שני דברים שאולי בגללם אתה לא מצליח את הקוד:
1. את הנקודה אתה עושה באנגלית כמובן, נכון? בעברית הקוד הוא ךכ2ץמקא, ולא ךכ2.מקא.
2. תבדוק בcntrol setting בהתחלה שאף מקש של שחקן הוא לא אחד מהבאים: l,f,2,.,n,e,t.

אם זה לא יעבוד אני לא יודע למה.

לפמי שפורסם הקוד (אני הייתי בכיתה ד) אז אני וחברים שלי העברנו קבצים של דאטה...
וכן גם אני משתמש בגרסה החדשה... 2.0 היא שווה בטרוף
לעומת הגרסה הראשונה ששיחקתי בה שבא עוד לא היה את ג'וליאן או את כל ה- battle mode ובכלל את השלב החמישי...
אבל זה היה כיף :D

יש תוכנה מיוחדת שהיה אפשר פעם להוריד שנותנת לעשות את זה. תן לי לגגל רגע לראות מה אפשר למצוא.
http://www.lf2.co.il/Downloads/Downloads.asp?id=3&page=1
תחפש בעמוד הזה Data Changer, זה השלישי. התוכנה מאפשרת עריכת הקבצים עצמם. אז אתה יכול לשנות כל מיני דברים מאוד מעניינים בדמויות. אפשר להחליף את השורות כדי שהתקפות יקראו להתקפות אחרות, לשנות את ההשפעות של התקפות ועוד ועוד.
תחפש מדריך אם אתה רוצה, אבל אני אישית פשוט קראתי כל מיני דמויות וההתקפות שלהן ואז דמויות משוגעות שהורדתי כדי לראות מה עשו שם כדי לקבל את האפקטים המטורפים, גיביתי את הקבצים והתחלתי לעשות ניסויים.
Trial and Error.

מה זה קשור?
ובדקתי את עניין הצבאות. התחלתי את שלב 1, פעמיים. בשתי הפעמים שיחררתי את שני השבויים, ובשתי הפעמים הם שרדו. הם לא עברו לשלב הבא. וגם, הייתי באחד מהם לואיס, שבצירוף מקרים נפצע קשה, נהפך ללואיס נק"ן, ובשלב הבא חזר להיות רגיל.

זה כל הקטע במשחק... עם אתה רוצה לקרוע לג'וליאן את הצורה זה שפשוט תבחר ברודולף ב- vs mode ותשים אין סוף מאנה...

ןמי ששואל למה דווקא רודולף אז שיתחיל לשחק ומהר...

עדכון-עברתי את המשחק עוד פעם. רמת קושי קלה, הנרי. מהתחלה ועד הסוף, עם פסילה אחת בתחילת שלב חמישי. לעזאזל, החיצים שלו חזקים!ברצינות, זה הורד ניצב (באנדיט וצייד) במכה, ודמויות אחרות בשתיים, שלוש. וזה לטווח ומקפל במהירות, אז אין לך בעיה להמשיך לירות. הוא נפל?לירות במישהו אחר-והם נמצאים צמודים ממילא, אז אפשר פשוט ללחוץ על התקפה, התקפה, התקפה.

לכן, צריך לירות בחוכמה. וגם, שתמיד יהיה לך מספיק מאנה לחץ או שוריקן. ואם אתה רוצה לחסוך קצת, תשתמש במתקפת ריצה, מתקפת ריצה+קפיצה (מה השמות?) ואצל רודולף-גם בקפיצה רגילה. ואצלו גם בהגנה-צד-קפיצה. ההתקפה האחרונה גם מושלמת לשינוי צורה.
8-)
והינה שאלה-על ההיאבקות. איך נכנסים (שהיריב מקופל נעים?), מה האופציות, וכל זה.

להיאבקות נכנסים כשהיריב מקופל ומתקרבים אליו, כזכור לי.
בנוסף, יש התקפות שנכנסות לתפיסה אצל חלק מהדמויות. עם עורך אפשר ליצור עוד כאלה.
לרוב בהיאבקות אפשר להרביץ, לעזוב או לזרוק את האויב, ואי אפשר להגן. יש התקפות מיוחדות למקרה שתופסים אם אני לא טועה רק בדמויות ערוכות.

עוד משהו?

למעשה, אני יודע על 3 התקפות מינימום בהיאבקות בדמויות הרגילות-הליכת חרב של דיפ, שינוי צורה של רודולף, וההטלה המסתובבת של לואיס.
נקודה מעניין-רודולף ששינה צורה ללואיס לא יכול להפוך ללואיס נק"ן (הוא יחזור לרודולף) ולירות חצים מרובים מהנרי (שוב, יחזור לעצמו)
אה, ומה קורה שרודולף משתנה לרודולף?

יש למספר שחקנים התקפות שומות כאשר הם תופסים את היריב
1) דיפ - כאשר אתה תופס את היריב תשתמש בריצה המיוחדת עם החרב... זה יעשה רק שתיים כאלו אבל לפני כן הוא חטפ המון אגרופים, חבר שלי היה בעל נק"ן רב אצל דיפ אני יבקש ממנו קצת עזרה איתו

2)דיוויס - אותו רעיון רק שאפשר עוד להנחית את האויב אחרי זה...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה